vrlo moguce... slavija povede 1-0 sarajevo drzi 0-0... a onda olimpik daje gol u 85. minuti i pobjedjuje... a mi nekako uvaljujemo za 1-1 ali opet gubimo evropuAjzea je napisao/la:Nista drugo i ne ocekujem. Cak sam ubijedjen da cemo gledati ovaj scenario..AsharaK je napisao/la:Kad Olimpic dobije a mi opet kiksamo
Nema on šanse pored Begića i ostatka ove partaje gdje imaš najmanje 5 pitara sa dna kace.ChWilla je napisao/la:ovaj džindo je bio u prošlom sazivu naše uprave...
Rodom s mejtaša je napisao/la:Toliko ne vrijedi. Prodaji večeras.rodrigo87 je napisao/la:navodno milionce euraRodom s mejtaša je napisao/la:A cifra je?
Jovic je prejak igrač, gledao sam ga više puta,sigurno bolji od Stane za klasuteteac8684 je napisao/la:Meni opet taj Jović ne miriše nešto, gledao sam ga više puta...Ja bih volio Popovića iz Čelika, po mom ukusu krilo, ljevak, brzina, sve ok...Plus što mislim da bi na njemu mogli i fino zaraditi...
Pitari ganjaju tog Hodzica. Veselinovica ne pustaju prije Evrope, a i nece u neki drugi klub u BiH.JoseMourinho je napisao/la:Da li se planira pokušat uzet sta valja iz ove lige? Iz radnika npr. Hodzic alo ce miro ići i memisevic?
Veselinlvica nekako iz Tuzle ufatiti ako mu ugovor ističe i sl.?
ZIV BIO !Hurmasica je napisao/la:Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senijad Ibričić odlučio je podržati projekat renoviranja Stadiona Grbavica te je uplatio novčana sredstva u iznosu od 350,00 KM.
"Željo je gotovo po svim standardima evropski klub i mogućnost da neće izboriti Evropu na terenu, ne mijenja tu činjenicu. Željo se voli i kad pobjeđuje i kad gubi i zato sam odlučio baš u ovom trenutku dati svoj doprinos projektu evropske Grbavica", rekao je Ibričić