Neandertalac je napisao/la:Rodom s mejtaša je napisao/la:Ove pare što su ušle u klub zadnjih godina se vide i svi znamo gdje su, a ono prije je gluho bilo. Kriminal ogromnih razmjera, ne briga, nedomaćinski odnos, kurč.enje itd. i sve se to pokrivalo Amarovim rezultatom. Ne ponovilo se više. Bagra se je skupljala 15 godina, a toliko će izgleda trebati i da se rastjera.
Vidi, ja tebe licno cijenim, jwr kao i ja nemas dlaje na jeziku, ne hebes zivu silu, pises u interesu kluba.
Imas hronologiju danasnje prepiske i diskusije pa pogledaj.
Sadasnje greske su se pokusale saprat uvlacenjem Amara u pricu, konkretno od Diega@ koji jos usput hladno osporava NASE, TROFEJE KLUBA!!!
Bespotrebno totalno, kao moglo je prije sto ne bi moglo i sada.
Je li to ta transparentnost?
Po defaultu te cijenim jer si Željovac i trudim se koliko mogu da se ne svađam sa našom rajom, rijetko kad prokomentarišem i igrače pogotovo ako su bili loši mada mi se nekad omakne. Tako je isto i sa klubom treba isticati dobre stvari, a ne neke eventualne pukotine. Kroz kakav smo period prošli i ko nam je sve bio u klubu, ovi su meleci. Treba pokušati popraviti što je do nas, a što nije ne treba ni potencirati. Puno je zluradih i dušmana i zašto ih hraniti. Jbg-a ja kad bi svojoj ženi i ona meni nabrajao mahane ne bi tri dana skupa sastavili. Ti si se nerijetko oglašavao baš ističući te neke pukotine/greške i slično i onda te raja uzela na zub. Nisi ništa postigao jer mi nismo ovdje adresa za rješavanje toga. Samo se unosi nemir, a to nam sada ne treba. Imamo sigurno dobronamjerne ljude u klubu koji rade najbolje što mogu. Da ima grešaka ima, ima ih svako, da su neke stvari mogle bolje, mogle su, ali generalno i objektivno gledano ovi su svemirci za sve do sad što smo imali. Relativno si starija raja i snošiš odgovornost šta pišeš za eventualne posljedice, a one su ako ništa kvarenje atmosfere. Nije isto kad ti nešto napišeš ili neko od onih Aldina.