Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

boju dao si nebu...
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 29, 2016 11:15 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Hvala ti.Nadao sam se da mu je ofanziva jaca strana ali nadati se da ce nam u buducnosti pristupiti jak ofanzivni vezni.
U ovoj formaciji 442 nema klasicnog cenera. Svi igraju sve. Svaki igrac mora preuzeti odgovornost a ne da od jednog ocekujemo cuda i da se kola lome na jednom.
I u toj 442 formaciji mora biti neko ko zna dati pas,proigrati napadace,odšutati sa distance,biti organizator igre...takvog svaka iole ozbiljnija ekipa ima.Ne mogu svi igrati sve.
Nema na cemu ;) ...ovo dole zadnje sve sto si nabrojao ima Radinovic. Nakon nekoliko dodavanja na treningu sam skontao da ima odlican pregled igre, tacan pas, a periferni vid mu je nevjerovatan za jednog fudbalera.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jul 29, 2016 11:19 am

Jbg Lars ne umijem imam jednu slikusa ove prijateljske protiv koraja
Cuva Bog Zelju svog!

boja mora
Kontakt:

pet jul 29, 2016 11:23 am

mula je napisao/la:.....................Kjosevski

Memija.........Jahić.........Boccaccini.....Husić

Stevanović......Blagojević....Uglješa......Pozder

.....................Lendrić

..................................Nikolić

Trenutno najbolji sastav( za mene). :karanje: :zeljeznicar1: :pljesak:
Samo umjesto Nikolića Beganovića iza Lendrića

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet jul 29, 2016 11:28 am

Tuhnuto već 46 komada istoka. Ide to lagano još kad raja ugleda radove i rate.
Ne bi bilo loše da se barem jednom u 7 dana iscrta šta je kupljeno.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet jul 29, 2016 11:37 am

boja mora je napisao/la:

Skeptican sam sto se tice Pozdera na krilu. Da se razumijemo, cini mi se da je dobar igrac, na derbiju je poginuo sto bi rekao Mulalic. Medjutim, to mu nije prirodna pozicija, a na toj poziciji njegove motoricke sposobnosti su upitne, prvenstveno brzina kod defanzivnih zadataka.
Isto mislim i za ostale nase napadace koji se sticajem okolnosti nadju na toj poziciji.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet jul 29, 2016 11:38 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Tuhnuto već 46 komada istoka. Ide to lagano još kad raja ugleda radove i rate.

:palacgore:

Vjerujem da ce prava akcija kupovine desetogodinjih karata krenuti sa pocetkom radova. Dokle smo sa brojem clanova?

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet jul 29, 2016 11:39 am

Neandertalac je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ove pare što su ušle u klub zadnjih godina se vide i svi znamo gdje su, a ono prije je gluho bilo. Kriminal ogromnih razmjera, ne briga, nedomaćinski odnos, kurč.enje itd. i sve se to pokrivalo Amarovim rezultatom. Ne ponovilo se više. Bagra se je skupljala 15 godina, a toliko će izgleda trebati i da se rastjera.
Vidi, ja tebe licno cijenim, jwr kao i ja nemas dlaje na jeziku, ne hebes zivu silu, pises u interesu kluba.
Imas hronologiju danasnje prepiske i diskusije pa pogledaj.
Sadasnje greske su se pokusale saprat uvlacenjem Amara u pricu, konkretno od Diega@ koji jos usput hladno osporava NASE, TROFEJE KLUBA!!!

Bespotrebno totalno, kao moglo je prije sto ne bi moglo i sada.
Je li to ta transparentnost?
Po defaultu te cijenim jer si Željovac i trudim se koliko mogu da se ne svađam sa našom rajom, rijetko kad prokomentarišem i igrače pogotovo ako su bili loši mada mi se nekad omakne. Tako je isto i sa klubom treba isticati dobre stvari, a ne neke eventualne pukotine. Kroz kakav smo period prošli i ko nam je sve bio u klubu, ovi su meleci. Treba pokušati popraviti što je do nas, a što nije ne treba ni potencirati. Puno je zluradih i dušmana i zašto ih hraniti. Jbg-a ja kad bi svojoj ženi i ona meni nabrajao mahane ne bi tri dana skupa sastavili. Ti si se nerijetko oglašavao baš ističući te neke pukotine/greške i slično i onda te raja uzela na zub. Nisi ništa postigao jer mi nismo ovdje adresa za rješavanje toga. Samo se unosi nemir, a to nam sada ne treba. Imamo sigurno dobronamjerne ljude u klubu koji rade najbolje što mogu. Da ima grešaka ima, ima ih svako, da su neke stvari mogle bolje, mogle su, ali generalno i objektivno gledano ovi su svemirci za sve do sad što smo imali. Relativno si starija raja i snošiš odgovornost šta pišeš za eventualne posljedice, a one su ako ništa kvarenje atmosfere. Nije isto kad ti nešto napišeš ili neko od onih Aldina.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet jul 29, 2016 11:41 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Jetse ovako mislili nešto za horde na sljedećem derbiju? :lol:
slika
Ovo je odlično samo upola manje da nam ne troše kapacitet. Još okolo kakvih džukela postaviti čisto radi atmosfere i može proći. Dosta je više zajeb.anc.ije.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet jul 29, 2016 11:43 am

boju dao si nebu... je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Tuhnuto već 46 komada istoka. Ide to lagano još kad raja ugleda radove i rate.

Vjerujem da ce prava akcija kupovine desetogodinjih karata krenuti sa pocetkom radova. Dokle smo sa brojem clanova?
Znam ono sa zvanične. Dakle, 4291 na dan 20.07. Vjerujem da se prilično povećalo u oči derbija.

ublehas
Kontakt:

pet jul 29, 2016 11:58 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Ove pare što su ušle u klub zadnjih godina se vide i svi znamo gdje su, a ono prije je gluho bilo. Kriminal ogromnih razmjera, ne briga, nedomaćinski odnos, kurč.enje itd. i sve se to pokrivalo Amarovim rezultatom. Ne ponovilo se više. Bagra se je skupljala 15 godina, a toliko će izgleda trebati i da se rastjera.
Vidi, ja tebe licno cijenim, jwr kao i ja nemas dlaje na jeziku, ne hebes zivu silu, pises u interesu kluba.
Imas hronologiju danasnje prepiske i diskusije pa pogledaj.
Sadasnje greske su se pokusale saprat uvlacenjem Amara u pricu, konkretno od Diega@ koji jos usput hladno osporava NASE, TROFEJE KLUBA!!!

Bespotrebno totalno, kao moglo je prije sto ne bi moglo i sada.
Je li to ta transparentnost?
Po defaultu te cijenim jer si Željovac i trudim se koliko mogu da se ne svađam sa našom rajom, rijetko kad prokomentarišem i igrače pogotovo ako su bili loši mada mi se nekad omakne. Tako je isto i sa klubom treba isticati dobre stvari, a ne neke eventualne pukotine. Kroz kakav smo period prošli i ko nam je sve bio u klubu, ovi su meleci. Treba pokušati popraviti što je do nas, a što nije ne treba ni potencirati. Puno je zluradih i dušmana i zašto ih hraniti. Jbg-a ja kad bi svojoj ženi i ona meni nabrajao mahane ne bi tri dana skupa sastavili. Ti si se nerijetko oglašavao baš ističući te neke pukotine/greške i slično i onda te raja uzela na zub. Nisi ništa postigao jer mi nismo ovdje adresa za rješavanje toga. Samo se unosi nemir, a to nam sada ne treba. Imamo sigurno dobronamjerne ljude u klubu koji rade najbolje što mogu. Da ima grešaka ima, ima ih svako, da su neke stvari mogle bolje, mogle su, ali generalno i objektivno gledano ovi su svemirci za sve do sad što smo imali. Relativno si starija raja i snošiš odgovornost šta pišeš za eventualne posljedice, a one su ako ništa kvarenje atmosfere. Nije isto kad ti nešto napišeš ili neko od onih Aldina.

To je to. Nije problem nešto kritikovati, ali je problem konstantno jednim u najmanje ruku ružnim tonom komentarisati sve poteze kluba. Pa jedan Ferguson da Pogu džaba, pa ga poslije kupe za 100+ miliona, jedan Chelsae proda Lukakua, pa opet hoće da ga kupe...Osim toga ima još milion nekih grešaka puno većih klubova od Želje. Nije potrebno svaku grešku više puta apostrofirati i komentarisati u jednom ružnom tonu.

Mirek11
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:05 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:

Znam ono sa zvanične. Dakle, 4291 na dan 20.07. Vjerujem da se prilično povećalo u oči derbija.
I ja vjerujem da se broj clanskih povecao a za sezonske karte nema novih informacija, nadam se da ce uskoro azurirati podatke.

Trebalo bi narednu sedmicu max iskoristiti i nastaviti kampanju za sezonske i clanske, pred Siroki opet podici atmosferu. Naravno prije toga, pobjeda protiv Olipica aBd sa barem 2 gola razlike. :zeljeznicar1:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:13 pm

Ko ne zna kako slike postaviti:

viewtopic.php?f=51&t=307" target="_blank

mula
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:16 pm

boja mora je napisao/la:

Skeptican sam sto se tice Pozdera na krilu. Da se razumijemo, cini mi se da je dobar igrac, na derbiju je poginuo sto bi rekao Mulalic. Medjutim, to mu nije prirodna pozicija, a na toj poziciji njegove motoricke sposobnosti su upitne, prvenstveno brzina kod defanzivnih zadataka.
Isto mislim i za ostale nase napadace koji se sticajem okolnosti nadju na toj poziciji.
Ako si gledao derbi, mogao si uočiti kako je čovjek dobro spreman i da može bez problema odigrati dobro kako defanzivno tako i ofanzivno. također će biti još bolji kada bude na desnoj strani Stevanović, na svaki njegov centaršut on će se ubacivati sa strane(tako bar rade na treningu). I također je dobar kada je rotiranje igrača u pitanju, jer može odgovoriti i na špcu kao i polušpicu.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:31 pm

mula je napisao/la:
boja mora je napisao/la:

Ako si gledao derbi, mogao si uočiti kako je čovjek dobro spreman i da može bez problema odigrati dobro kako defanzivno tako i ofanzivno. također će biti još bolji kada bude na desnoj strani Stevanović, na svaki njegov centaršut on će se ubacivati sa strane(tako bar rade na treningu). I također je dobar kada je rotiranje igrača u pitanju, jer može odgovoriti i na špcu kao i polušpicu.

Mislim da Jahic nema mjesta u prvoj postave kao i Beganovic i jos bi Sinisu na desnog beka, Memija previse ispada.
Memija je dobar u ofanzivi ali u odbrani je rupa.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Alipasino
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:52 pm

Jesu karte cener protiv Vucica

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:52 pm

Alipasino je napisao/la:Jesu karte cener protiv Vucica
Da
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:11 pm

mula je napisao/la: Ako si gledao derbi, mogao si uočiti kako je čovjek dobro spreman i da može bez problema odigrati dobro kako defanzivno tako i ofanzivno. također će biti još bolji kada bude na desnoj strani Stevanović, na svaki njegov centaršut on će se ubacivati sa strane(tako bar rade na treningu). I također je dobar kada je rotiranje igrača u pitanju, jer može odgovoriti i na špcu kao i polušpicu.
Bio sam na utakmici...slazem se da je spreman i da ima dobar centarsut. Cak je pokazao i solidnu tehniku, ali sam skontao da je spor za krilo.
Cini mi se da ne moze stici brzeg beka kada se vraca u defanzivu...jbg. ovo je neko moje misljenje, nadam se da nisam u pravu i da ce me demantovati. Niko sretniji od mene ako bude tako. :)

cikazubo
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:12 pm

Pricalo se zadnjih dana da se igraci zale na treninge, znamo da je u Hajduku bila jos veca "afera" kako se igraci zale na trenera da ih previse cijedi i umara, postavljali su se ovdje klipovi gdje Pusnik kaze da to nije ni 20% sta im slijedi na treninzima i da igraju za k, na kraju sta se desava Hajduk 0-3 slavio u Ukrajini sinoc a dva gola zabili u zadnjih 10min i nikad lakse ne dodjose do play off-a a klub u skroz teskoj situaciji. Iz ovog mozemo zakljuciit da lajanje igraca moze donijeti samo dobro i da ih trener fino rastura na treninzima u nasem slucaju ciste im pluca od argelinija, mahale i ostalih crijevo barova. Fizicka sprema je osnovna stvar, znamo sta je Švabo rekao, eto Hajduk u zadnjim minutama rijesio prolaz, a mi u zadnjih 15 minuta tradicionalno nismo mogli disati u Evropi, sjetim se uvijek kupa sa Slobodom gdje smo kao juniori izgledali u duelima, mislim da se sa Kostom i Lesnikom to mijenja, vec se na derbiju moglo vidjeti da su igraci znatno spreminiji.

ChWilla
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:13 pm

pozder po meni treba da starta, ali ne na krilu ako nije nužda. ipak je riječ o napadaču od 1,90. lazić ako je spreman, a stevo klupa za zadnjih pola sata.
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:23 pm

1.65 kvota na nas sutra..

eno i kouadiu u zrinjski ode, dovedose ljudi dva lijeva krila u dva dana :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava