Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 29, 2016 12:27 am

boju dao si nebu... je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Imamo Blagojevica i Radinovica koji su fantasticni a uz njih bi Hadziahmetovic cuda pravio da ga sad imamo.Moje mišljenje je da nam sad trenutno nedostaje igrac tipa Hadziahmetovic.Imamo Secerovica o kojem ja ne znam ništa a vidim dosta ga raje hvali pa ako neko zna nešto više o Secerovicu volio bih da napiše.
Nesto ala Radinovic sa slabijim pregledom igre i slabijom tehnikom, barem meni. Agresivan, uvijek na lopti, pokriva ogroman dio terena ili ti ima motor u guzici :ganja:... na par treninga sto sam gledao uvijek maximalan pristup 100% (zadnji put se zakacio sa Stevom zbog klizeceg starta)...u svakom slucaju dobar vezni igrac kojem je defanziva jaca strana. Meni je vise nego OK za PL.
Hvala ti.Nadao sam se da mu je ofanziva jaca strana ali nadati se da ce nam u buducnosti pristupiti jak ofanzivni vezni.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

LARSSON
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:40 am

štae reć, ovo niko neće da gleda tekmu protiv olimpiCa

Model1964

pet jul 29, 2016 12:42 am

Plavi orkestar je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Imamo Blagojevica i Radinovica koji su fantasticni a uz njih bi Hadziahmetovic cuda pravio da ga sad imamo.Moje mišljenje je da nam sad trenutno nedostaje igrac tipa Hadziahmetovic.Imamo Secerovica o kojem ja ne znam ništa a vidim dosta ga raje hvali pa ako neko zna nešto više o Secerovicu volio bih da napiše.
Nesto ala Radinovic sa slabijim pregledom igre i slabijom tehnikom, barem meni. Agresivan, uvijek na lopti, pokriva ogroman dio terena ili ti ima motor u guzici :ganja:... na par treninga sto sam gledao uvijek maximalan pristup 100% (zadnji put se zakacio sa Stevom zbog klizeceg starta)...u svakom slucaju dobar vezni igrac kojem je defanziva jaca strana. Meni je vise nego OK za PL.
Hvala ti.Nadao sam se da mu je ofanziva jaca strana ali nadati se da ce nam u buducnosti pristupiti jak ofanzivni vezni.
U ovoj formaciji 442 nema klasicnog cenera. Svi igraju sve. Svaki igrac mora preuzeti odgovornost a ne da od jednog ocekujemo cuda i da se kola lome na jednom.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:46 am

[video]https://www.youtube.com/watch?v=2t51SzQ0G-U[/video]

Vrijedi se prisjetit, nije da je ovo bilo prije sto godina.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:50 am

Ajzea je napisao/la:Tema pala kurcu za usi kako nam namcori ukidose zajebanciju.
slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Plavi orkestar
Kontakt:

pet jul 29, 2016 12:57 am

Model1964 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
U ovoj formaciji 442 nema klasicnog cenera. Svi igraju sve. Svaki igrac mora preuzeti odgovornost a ne da od jednog ocekujemo cuda i da se kola lome na jednom.
I u toj 442 formaciji mora biti neko ko zna dati pas,proigrati napadace,odšutati sa distance,biti organizator igre...takvog svaka iole ozbiljnija ekipa ima.Ne mogu svi igrati sve.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:19 am

fk1921

pet jul 29, 2016 1:23 am

Nista od bube, pisi propalo, otisao u tursku
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Minjore
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:31 am

fk1921 je napisao/la:Nista od bube, pisi propalo, otisao u tursku
Kad je otisao :)

fk1921

pet jul 29, 2016 1:32 am

Minjore je napisao/la:
juce, u turskoj je trenutno, potpisat ce za neki klub u turskoj
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Minjore
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:36 am

fk1921 je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
A veceras sjedio u Tesla pabu u gradu.. Zanimljivo :)

fk1921

pet jul 29, 2016 1:40 am

Minjore je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Minjore je napisao/la: Kad je otisao :)
A veceras sjedio u Tesla pabu u gradu.. Zanimljivo :)
http://prntscr.com/byug25" target="_blank
04.03.2015

Minjore
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:43 am

Veceras otisao za tursku. Obecao se vratiti kad-tad u Zelju :palacgore:
Nije nista licno protiv tebe nego mi cudno da sam lika vidio vcrs u gradu a da neko napise da je jucer otisao..
A nisam pio Boga mi :lol:
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u pet jul 29, 2016 1:43 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:43 am

jes prava smrdibuba :ganja:

fk1921

pet jul 29, 2016 1:45 am

Minjore je napisao/la:Veceras otisao za tursku. Obecao se vratiti kad-tad u Zelju :palacgore:
Nije nista licno protiv tebe nego mi cudno da sam lika vidio vcrs u gradu a da neko napise da je jucer otisao..
A nisam pio Boga mi :lol:
Ma nista, samo ti, ne bih te ja lagao :D
04.03.2015

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:52 am

LARS1921 je napisao/la:jes prava smrdibuba :ganja:
Skidaj ga s avatara odmah :ganja:
Nista, i ja se budala nadao da nam dodju momci u dobrim fudbalskim godinama kod nas, u ovu kukuruz ligu jbg. Ogromne su plate u Turskoj. Eto njih za dvije godine :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:55 am

Omar500 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:jes prava smrdibuba :ganja:
Skidaj ga s avatara odmah :ganja:
Nista, i ja se budala nadao da nam dodju momci u dobrim fudbalskim godinama kod nas, u ovu kukuruz ligu jbg. Ogromne su plate u Turskoj. Eto njih za dvije godine :palacgore:
Neću još, ofirno malo :ganja:

ma za dvije godine on može klupu grijat kod nas, osim ako mi grohnemo pa bude u prvoj :ganja:

MrRiccoli
Kontakt:

pet jul 29, 2016 1:56 am

Ima li sta vezano za stolice koja je cifra u pizanju, ne znam koliko istine ima pitar mi jedan govori kao nece njihovi da plate jer je cifra prenapuhana i slicno sto mi je glupost obicna.

Sent from my C5303 using Tapatalk

fk1921

pet jul 29, 2016 2:01 am

MrRiccoli je napisao/la:Ima li sta vezano za stolice koja je cifra u pizanju, ne znam koliko istine ima pitar mi jedan govori kao nece njihovi da plate jer je cifra prenapuhana i slicno sto mi je glupost obicna.

pusti pitara, hrasno1921 im napunio mozgove lazima hahahaha
04.03.2015

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jul 29, 2016 2:02 am

fk1921 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Ima li sta vezano za stolice koja je cifra u pizanju, ne znam koliko istine ima pitar mi jedan govori kao nece njihovi da plate jer je cifra prenapuhana i slicno sto mi je glupost obicna.

pusti pitara, hrasno1921 im napunio mozgove lazima hahahaha
Ko je brate to posto nisam upucen

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava