pet jul 29, 2016 12:57 am
Model1964 je napisao/la:Plavi orkestar je napisao/la:boju dao si nebu... je napisao/la:
Nesto ala Radinovic sa slabijim pregledom igre i slabijom tehnikom, barem meni. Agresivan, uvijek na lopti, pokriva ogroman dio terena ili ti ima motor u guzici

... na par treninga sto sam gledao uvijek maximalan pristup 100% (zadnji put se zakacio sa Stevom zbog klizeceg starta)...u svakom slucaju dobar vezni igrac kojem je defanziva jaca strana. Meni je vise nego OK za PL.
Hvala ti.Nadao sam se da mu je ofanziva jaca strana ali nadati se da ce nam u buducnosti pristupiti jak ofanzivni vezni.
U ovoj formaciji 442 nema klasicnog cenera. Svi igraju sve. Svaki igrac mora preuzeti odgovornost a ne da od jednog ocekujemo cuda i da se kola lome na jednom.
I u toj 442 formaciji mora biti neko ko zna dati pas,proigrati napadace,odšutati sa distance,biti organizator igre...takvog svaka iole ozbiljnija ekipa ima.Ne mogu svi igrati sve.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".