LARS1921 je napisao/la:Ako neko ima VIŠKA youtube akaunt, i da je POTVRĐEN BROJ TELEFONA, nek mi napiše na pm podatke.
Trebat će nam za stream u subotu. Biti će na dailymotion, streamup, pa da stavimo i na youtube. Pa valjda neće jedan od ta tri ukinuti.
Upravo tako, ako budemo spremni da mijenjamo taktiku, formaciju, igrace i da to prilagodjavamo od protivnika do protivnika to znaci da imamo dobog trenera i da smo zrela ekipa u svakom pogledu, jedino tako cemo imati pravo da se nadamo nekom podvigu u pretkolima protiv snaznijih protivnika.Kapiten je napisao/la:Ovdje vecina pogresno shvata to prilagođavanje. Ako se prilagođavas ne znaci da si slab ili slabiji.
Ne samo to¨! Ljeljka sluša Miloš. Ako njega miniraš onda si miniro i Miloša. Lukavovrbanjusa je napisao/la:Ovo sa "smješnom" Lešnikovom licencom me podsjeća na podvale oko Plišekove licence i afere "nastavnik fizičkog".
Sam način prezentacije ove nove podvale nekom ko poznaje prilike u i oko kluba može biti dovoljan znak odakle vjetar puše. Lešnik nam vodi omladinski pogon, Lešnik ne valja. Meni je jasno.
Joj recite da ovo nije istina..LARS1921 je napisao/la:Jel istina da Oštraković dolazi da zamjeni Fejzića?
Jel to booom ?shzna je napisao/la:Booooom
I oni šipci iz Tetova ljuštre redom.Plava Porodica je napisao/la:Evo ne poredim nas sa Dinamom , Hajdukom , Rijekom..
Ali i ovaj Domžale svemirski brod za nas.
Kako ljudi igraju protiv West Hama
Imam ih nekoliko među bližom rajom i svi tako zovemo, ne ljuti se niko.LARS1921 je napisao/la:Lakše sa tim riječima, ima nas šipaka na forumu