šta sad sa tim

imas podforum na BHT Premijer Liga----Velahalve je napisao/la:1921.ba je napisao/la:velahavle prognoziraj S1 ligu
Ubacite me, vrlo rado
Snaš'o se čovjeksalle86 je napisao/la:Hervas u Mirandesu
šta sad sa tim
Nek se on vrati u klub ali da bude trener a ne da vrsi 4 funkcije u klubu, kao trener je najbolji u BiH dok za ostale stvari nije.Crespo1921 je napisao/la:Ne znam kako vas nije stid ista reci za Amara. Covjek koji nam je nakon 7 godina donio trofej, koji je izje.bao citavu ligu, koji je smetljarima sa Gorice nabio nenormalne komplekse ne zasluzuje da se ovako prica o njemu. I samo da vas napomenem dok je on u klubu bio sudije nas nisu klale na vecini utakmica, a sada Edis Kusturica i slino naprave toliki pritisak da ti za glupost da crveni u 30. Minuti, da je on tu ne bi ovog bilo. Ja se samo nadam da ce se sto prije vratiti u nas Klub. Pozz
Ne znam šta imate protiv čovjeka. On samo iznosi svoje subjektivno mišljenje. Lično ja se sa njim ne slažem niti 1%, ali poštujem njegovo mišljenje.Neandertalac je napisao/la:Amar je doktor nauka za sve trenutne likove u klubu!!!
Nece za sto godina uciniti za klub koliko je on ucinio!!!
Amar nije Zeljo ali jedan takav lik da ima vise postovanja od sportskih protivnika i sirom svijeta nego od navijaca naseg kluba, to je hebeno za nepovjerovat!
Mene bi bilo stid reci o njemu neato lose, cak dovesti trofeje u pitanje.
Halo ba to je nase, svi smo se radovali istima. Stidite se!
Svakom svacije, svi imamo pravo na vlastiti stav i razmisljanje, svako od nas ima neke parametre. Neka nam je svima na cast i obraz, vrijeme ce najbolje pokazat ko smo i sta smo.
Kraj price!
Sa ovim postom se i definitivno oprastam od ovog foruma, na radost mnogih ali ne zelim da dijelim isti zrak a kamoli forum sa pojedinima.
Molio bih moderaciju da mi ugasi acc da ne bih kroz postov morao ban dobijat. Iskreno, znam kako ce otprilike ovo biti shvaceno, ali eto necu vise sirit interes, niti se nametati ili pljuvati kako me pojedini dozivljavaju i etiketiraju. Sada ste rahat.
Hvala i svako dobro.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Ne pokusava niko ispravit krivu drinu mula, nego pokusavamo mu objasnit da ako jednu stvar nebitno sad koja krene o njoj govoriti nesto sto ocigledno 90% foruma nema pojma o tome neka kaze do kraja a ne da baci jednu recenicu i to nedovrsenu i ostavi nas bez argumenta na to misleci da on sve zna a mi nista ne znamo. Na kraju evo ko sto vidis vecina je protiv njeg bas zbog ovog jer smo shvatili da prica u prazno, ako ne prica nek zavrsi misao koju je i zapoceo.mula je napisao/la:Ne znam šta imate protiv čovjeka. On samo iznosi svoje subjektivno mišljenje. Lično ja se sa njim ne slažem niti 1%, ali poštujem njegovo mišljenje.Neandertalac je napisao/la:Amar je doktor nauka za sve trenutne likove u klubu!!!
Nece za sto godina uciniti za klub koliko je on ucinio!!!
Amar nije Zeljo ali jedan takav lik da ima vise postovanja od sportskih protivnika i sirom svijeta nego od navijaca naseg kluba, to je hebeno za nepovjerovat!
Mene bi bilo stid reci o njemu neato lose, cak dovesti trofeje u pitanje.
Halo ba to je nase, svi smo se radovali istima. Stidite se!
Svakom svacije, svi imamo pravo na vlastiti stav i razmisljanje, svako od nas ima neke parametre. Neka nam je svima na cast i obraz, vrijeme ce najbolje pokazat ko smo i sta smo.
Kraj price!
Sa ovim postom se i definitivno oprastam od ovog foruma, na radost mnogih ali ne zelim da dijelim isti zrak a kamoli forum sa pojedinima.
Molio bih moderaciju da mi ugasi acc da ne bih kroz postov morao ban dobijat. Iskreno, znam kako ce otprilike ovo biti shvaceno, ali eto necu vise sirit interes, niti se nametati ili pljuvati kako me pojedini dozivljavaju i etiketiraju. Sada ste rahat.
Hvala i svako dobro.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Imam osjecaj da se ovdje pokušava napraviti neki vid jednoumlja.
Koliko % imamo od narednog transfera..?salle86 je napisao/la:Hervas u Mirandesu
šta sad sa tim
Koliki je rekord zna li neko, mislim da je ovo vrlo blizu, ako cak nije i prekucano.BHDragons je napisao/la:1321 godišnja za sada.
Maksuz sam se logovao da ti skinem kapu na napisanom jer i ja sam isto tko mislim da nikad necemo znati ko ce poceti utkmicu i da ce svi biti u rotaciji skoro svaku utakmicu,ima nesto u Kosticu pogotvo nakon danasnje izjave, ili je kliker ili je levat pa experimentise ali izgleda da necemo nikad saznati bar ne jos sta je u njegovoj glavi i odusevila me je izjava od Urosa vezano za Kostica, zato mislim da smo na dobrom putu i da trebamo biti strpljiviboccaccio je napisao/la:Miroslav bi trebao imati mozda malo drugaciju ulogu pod uslovom da Memija pocne. Jer ne bi imalo smisla da se sudaraju po desnoj strani s obzirom da je Memija aktivniji. Druga bi stvar bila da pocinje sinisa na beku. Tako da mislim da ce poput regularnih veznjaka Miroslav biti vise uvucen u polje,vjerovatno stremeci prema naprijed, pa sad da li je to nesto kao poluspic, ali svakako aktivno naprijed prema golu,samo malo vise iz sredine.
Ne znam zaista, jako mi je ovo zanimljivo oko Kostica i onoga sta on zeli. Nisam dokucio to, zapravo je i nemoguce, za takvo nesto treba nekoliko kola. Citam bas kako sada prica da je razmisljao o svim tim detaljima vezano za visoke igrace na derbiju, na skok igru, on je to po njemu detaljno analizirao i odlucio se na takav sastav, ima neku svoju logiku koja je interesantna. Ova ce mi godina bas biti zanimljiva,Kostic ima dobre igrace na raspolaganju, evo Radinovic ga hvali, postavio je zaista neke zbunjujuce novine za sve nas, i bas me interesuje kako ce on to u narednih nekoliko kola uoblicavati. Ako je za derbi gledao tu neku opciju, kada je analizirao detalje protivnika, pa zakljucio da je tu skok igra bila bitna za protivnika,izmedju ostalih aduta, onda bi mogao zakljuciti npr. za Slobodu da tu nisu tako jaki,ali su tehnicki potkovaniji, pa usljed toga izvede drugaciju postavu igraca, sa drugacijim zadacima.
Ako to tako bude, onda bi trebali biti spremni da gledamo nepredvidljivog Zelju, sa razlicitim postavama za razlicitog protivnika. Jako je zanimljivo vidjeti takvu cinjenicu i za takvo nesto neophodan je rad od 24h dnevno da bi se toliko duboko izanalizirao protivnik, pa kadar koji imas suprostavio takvom nacinu igranja protivnika, a da to opet prevagne na nasu stranu. To znaci da je u derbiju samo po vokaciji igrala 4 napadaca, a da su mu bili potrebni takvi profili igraca, koji su podrazumijevali neke druge adute osim same pozicije u timu, pa je u Nikolicu vidio nesto za derbi, pa u Pozderu, pa u Dzenisu itd. Mozda sljedece kolo ili neku jacu utakmicu po vokaciji bude u startnoj samo jedan napadac, a generalno pet veznjaka gdje mu treba neki drugi adut u igri, cak iako ti veznjaci budu mijenjali mjesta.
Zbunjen sam, bas me zanima kako ce to sve izgledati.
2009/2010 mislim da smo najvise prodali godisnjih, skoro 2000zubanovic89 je napisao/la:Koliki je rekord zna li neko, mislim da je ovo vrlo blizu, ako cak nije i prekucano.BHDragons je napisao/la:1321 godišnja za sada.