Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 10, 2016 12:47 am

braco je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
Minjore je napisao/la:TM turnir u tenisu :ganja:
slika
Da li se dva pitara mogu gdje ovako sastati?
Nedžad Fazlija i Memo Hajlovac
Oba razroka.Zato onaj ništa ne pogodi a u onog slike ko da se djete posralo.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

braco
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:52 am

:lol:

JoseMourinho
Kontakt:

uto maj 10, 2016 12:57 am

Da li se planira pokušat uzet sta valja iz ove lige? Iz radnika npr. Hodzic alo ce miro ići i memisevic?
Veselinlvica nekako iz Tuzle ufatiti ako mu ugovor ističe i sl.?

delinjo
Kontakt:

uto maj 10, 2016 1:01 am

rodrigo87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Gdje je ona legendarna slika Amara kad smo uzeli Velez 0:1, a kisa padala kao da je sudnji dan.
slika
brkati majstor ....volio bi da se vrati vise nego kapelo i murinjo u paketu da dodju..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 10, 2016 1:10 am

JoseMourinho je napisao/la:Da li se planira pokušat uzet sta valja iz ove lige? Iz radnika npr. Hodzic alo ce miro ići i memisevic?
Murinjo bili su naši planirali onog depiliranog odozgo dovesti ali kazu da su odustali.Od silnog cupanja obrva i farbanja kose glava mu više nije u vinklu a i na ljekarskom je utvrdjeno da u krvi ima više zenskih hormona od muških.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto maj 10, 2016 1:13 am

Plavi orkestar je napisao/la:Citam danima i svi bi voljeli novog igraca ovakvog,onakvog...destuktivca,veznog vakog,nakog,krilo ovo ono...Ja bih brate volio jednog da zna predriblati covjeka,fintu napraviti...da trojicu predribla i zabije.Pa da covjek uziva...Al' pusti moji snovi,nema više toga.Sad je svima bitnije što Stevanovic kao krilo igra beka...
Ja o tome više i ne razmišljam. To će ostati puke uspomene iz mladosti. Prvi poljubac i tri prediblana igrača uz go.

Btw, kakav to ima dokumentarac na dokumentarac o 12 momaka sa Grbavice kad na kraju se skupe sa raznih dijelova svijeta i dođu na Grbavicu da igraju tekmu. Samo jedan pitar bio među njima i nije htio igrati, ali i onako je bio viška. Ima li to gdje na yt da se pogleda. Navodno bilo u kinu ali ne znam kako se zove film.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 10, 2016 1:16 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Citam danima i svi bi voljeli novog igraca ovakvog,onakvog...destuktivca,veznog vakog,nakog,krilo ovo ono...Ja bih brate volio jednog da zna predriblati covjeka,fintu napraviti...da trojicu predribla i zabije.Pa da covjek uziva...Al' pusti moji snovi,nema više toga.Sad je svima bitnije što Stevanovic kao krilo igra beka...
Ja o tome više i ne razmišljam. To će ostati puke uspomene iz mladosti. Prvi poljubac i tri prediblana igrača uz go.

Btw, kakav to ima dokumentarac na dokumentarac o 12 momaka sa Grbavice kad na kraju se skupe sa raznih dijelova svijeta i dođu na Grbavicu da igraju tekmu. Samo jedan pitar bio među njima i nije htio igrati, ali i onako je bio viška. Ima li to gdje na yt da se pogleda. Navodno bilo u kinu ali ne znam kako se zove film.
Ja sad od tebe cuh za taj film.Sad cu se zaroviti da to nadjem.

Grbavica
Kontakt:

uto maj 10, 2016 1:22 am

Čuo sam i ja za taj film, ali ga nikad nisam pregledo. Ako neko ima link neka postavi ovdje.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto maj 10, 2016 1:30 am

Kažu dva i po sata traje. Navodno je prije rata neko snimio dokumentarac o tih 12 momaka. A onda se neko sjetio nedavno da ih potraži i okupi i snimi ponovo.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto maj 10, 2016 3:02 am

Kažu dva i po sata traje. Navodno je prije rata neko snimio dokumentarac o tih 12 momaka. A onda se neko sjetio nedavno da ih potraži i okupi i snimi ponovo.
Nisam ga uspio pronaci.Sutra cu nastaviti traziti.

Plava Porodica
Kontakt:

uto maj 10, 2016 3:07 am

Lukavico,stižemo... :bih: :zeljeznicar1:
https://www.youtube.com/watch?v=ngrEP8s73Ac" target="_blank
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 10, 2016 9:16 am

JoseMourinho je napisao/la:Da li se planira pokušat uzet sta valja iz ove lige? Iz radnika npr. Hodzic alo ce miro ići i memisevic?
Po meni Jovic iz Borca bi nam legao ko budali samar.. Momku 23 godine, za 20 dana mu istice ugovor a moze pokriti oba krila i napadaca.. Vidim da se rijetko spominje u kombinacijama za dolazak a od Jovica kad je nasa liga u pitanju nema dalje..

Sto se tice Veselinovica treba i platiti neko obestecenje i dovesti ga.. Prejak igrac a relativno mlad (23 godine)..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 10, 2016 9:20 am

Kad Olimpic dobije a mi opet kiksamo :rofl1:
Željezničar ante portas !

Ajzea
Kontakt:

uto maj 10, 2016 9:26 am

AsharaK je napisao/la:Kad Olimpic dobije a mi opet kiksamo :rofl1:
Nista drugo i ne ocekujem. Cak sam ubijedjen da cemo gledati ovaj scenario..

teteac8684
Kontakt:

uto maj 10, 2016 9:27 am

Meni opet taj Jović ne miriše nešto, gledao sam ga više puta...Ja bih volio Popovića iz Čelika, po mom ukusu krilo, ljevak, brzina, sve ok...Plus što mislim da bi na njemu mogli i fino zaraditi... :zeljeznicar1:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto maj 10, 2016 9:28 am

Šta je ba ovo opet sve go pitarluk i ovi manji klubovi tipa Pofalićki i Napredak. Ispravite me ako griješim. Ja ne vidim nikog našeg. Opet smo ga ispušili. Stvarno mi nije jasno kako se za ovo nismo bolje pripremili.

Za predsjednika Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo izabran je Galib Kulovac, dok će u Izvršnom odboru sjediti Fuad Čolpa, Miladin Vikadković, Ibrahim Hasanbegović, Elvedin Begić, Miro Pandžić, Adnan Džindo, Adnan Džemidžić, Hamdo Spahić, Eldin Baković, Samira Hurem, Emir Delić i Medžid Gvozden. Na Skupštini su takođe izabrani kandidati Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo za Izvršne odbore Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Fudbalskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine. Za mjesto u Izvšnom odboru Fudbalskog saveza BiH na Skupštini koja će biti održana u decembru borit će se aktuelni predsjednik FSBiH, Elvedin Begić i Adnan Džindo, dok će se za mjesto u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Federacije BiH boriti Hamdo Spahić i Fuad Čolpa.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 10, 2016 9:29 am

ovaj džindo je bio u prošlom sazivu naše uprave...
gradi željo boli te *****

Virtu4L

uto maj 10, 2016 9:31 am

A jbg, Olimpica i bod skoro sigurno vodi u drugu ligu, njima igra samo pobjeda, a pitari su ocajni... nista tu nije nemoguce.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 10, 2016 9:31 am

Ja bih bio prezadovoljan kada bi mi u pripreme za sledecu sezonu usli sa otprilike sa ovakvom okosnicom ekipe..
slika
Kad bi jos mogao uletiti kakav jak stoper i to je to.. Opet je kljucan strucni stab.. Ova ekipa kad bi se vrhunski fizicki spremila poderala bi ovu ligu uzduz i poprijeko..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto maj 10, 2016 9:34 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 10, 2016 9:32 am

Virtu4L je napisao/la:
A jbg, Olimpica i bod skoro sigurno vodi u drugu ligu, njima igra samo pobjeda, a pitari su ocajni... nista tu nije nemoguce.
pitari ocajni, a olimpic se tu najmanje pitao. Kao da oni imaju dozvolu da ih dobiju.
Željezničar ante portas !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava