Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 28, 2016 12:17 pm

Neandertalac je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Evo Dadi propalo ovo,bar tako govnari pisu..Ma treba ga sad dvije god drzati da sam trenira,da moze u Hridu zavrsiti !
Fuj.
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u čet jul 28, 2016 1:05 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4L

čet jul 28, 2016 12:21 pm

AsharaK je napisao/la:Zar nisi pricao kako je odlican covjek za te stvari? Kakav si sa Acom? Kako teku dogovori sa nekim ovde ljudima preko fejsa? Slab vam lobby druze. Pozzz
Sa Acom sam odlican. Za te optuzbe zaista nemam komentar, posebno za fejs, ali navikli smo na tu propagandu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Vrag

čet jul 28, 2016 12:21 pm

1921.ba je napisao/la:vraze nemoj zaboraviti tipovati ovo kolo :D
Ja kontao to propalo, nisam teme mogao naci. xD

cikazubo
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:23 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=bu13hGpfi84[/video]
Kad se probude strucnjaci na forumu ovo je jedini lijek :kafa:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:24 pm

Virtu4L je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Zar nisi pricao kako je odlican covjek za te stvari? Kakav si sa Acom? Kako teku dogovori sa nekim ovde ljudima preko fejsa? Slab vam lobby druze. Pozzz
Sa Acom sam odlican. Za te optuzbe zaista nemam komentar, posebno za fejs, ali navikli smo na tu propagandu.
Da druze, tako je. Hajde skontaj nesto novo, nesto jace. Do jucer Lesnik je bio dobar, zar ne? Neko ko je argumentovano uvijek pricao, sada je to prestao biti. Smrdi tu nesto druze. Znas kako si mi jednom rekao, Zeljo ispred svega, a ti se skontaj jel tako i dalje. Lijep pozdrav, mozemo preci na PP.
Željezničar ante portas !

1921.ba
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:25 pm

Vrag je napisao/la:
imas poseban podforum sa pravilima... imas jedan minus... iscitaj pa tipuj :palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:25 pm

Virtu4L je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Svaka cast druze, samo naprijed. Za sad ti to slabo nesto, mislim da mozes mnogo jace. Poyy ;)
Kakav je to stav? Tebi ne smeta sto nam omladince vodi neko ko nema dovoljno skole za to? Ili cemo opet glavu u pijesak i forcati kao da je sve u najboljem redu.
Kostić sa sobom dovodi i prvog pomoćnika. To je Marko Lešnik. Rođen je 15.10.1978. u Mariboru. U svom rodnom gradu je počeo karijeru igrajući za NK Maribor. Kasnije je igrao za Železničar iz Maribora, Elan iz Novog Mesta i Pohorje, no i on je veoma rano sa 25 godina prestao sa aktivnim igranjem. Okrenuo se trenerskoj edukaciji. Kao trener je radio kao šef omladinske škole NK Maribor, zatim kao član stručnog štaba u raznim mladim selekcijama Slovenije, vodio je B tim Maribora, a jedno vrijeme je bio i asistent prvom treneru ovog uspješnog kluba. Također, Lešnik je jedan od predavača NZS u procesu educiranja trenera.
pametnom je i isaret dovoljan
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:27 pm

Otisao u Jablanicu na pecenje i polozio ispite. #justsayin'
Željezničar ante portas !

Vrag

čet jul 28, 2016 12:28 pm

1921.ba je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
imas poseban podforum sa pravilima... imas jedan minus... iscitaj pa tipuj :palacgore:
pronašao i tipovao

Vrag

čet jul 28, 2016 12:31 pm

Do sada sve skolovane osobe vodile djecu.

exbabilon
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:33 pm

Jedna stolica na sjevernoj tribini prema cijeni firme Alma-Ras d.o.o., koja je sponzorirala izgradnju tih stolica, vrijedi 11,52 KM. U ovu cijenu nije uračunata ugradnja stolica tako da je za sada sigurno da će šteta za stolice iznositi minimalno 9250,56 KM.
Zar nismo mi placali 31 marku za stolice, a ovi sad placaju 11,52KM. Ugradnja nije 20 maraka po stolici garant. Nije mi ovo jasno..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:35 pm

exbabilon je napisao/la:
Jedna stolica na sjevernoj tribini prema cijeni firme Alma-Ras d.o.o., koja je sponzorirala izgradnju tih stolica, vrijedi 11,52 KM. U ovu cijenu nije uračunata ugradnja stolica tako da je za sada sigurno da će šteta za stolice iznositi minimalno 9250,56 KM.
Zar nismo mi placali 31 marku za stolice, a ovi sad placaju 11,52KM. Ugradnja nije 20 maraka po stolici garant. Nije mi ovo jasno..
Nismo placali 31KM, tako je receno na pocetku ali smo uspjeli dobiti stolice po 11,52KM a ostatak para je usmjeren na obnovu stadiona.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hadzijalagic
Kontakt:

Stolice dobavljaca alma ras su 11,52KM bez ugradnje.. To je objavljeno na zvanicnoj.. Ne znam sta nije jasno..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cikazubo
Kontakt:

exbabilon je napisao/la:
Pa bila je objava na zvanicnoj da necemo Bektine vec od ovih Alma Ras, i ti nisi morao davati 30 mogao si dati i 5KM, tako da nema potrebe za pometnju.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:38 pm

Samo bektine su deset puta kvalitetnije i bolje al dzaba kad cijena diktira.. Do duse i ove su najavljene kao nesalomljive i nezapaljive.. Treba poslati reklamaciju almi ras :mrgreen:
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet jul 28, 2016 12:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

exbabilon
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:40 pm

Evo nasao sam tu objavu na stranici da smo uzeli Alma Ras kao najpovoljnijeg ponudjaca, ostatak preusmjeren u izgradnju zapada. @cikazubo postavio sam pitanje, nema nikakve pometnje.. idemo dalje.

Neandertalac

čet jul 28, 2016 12:46 pm

diego1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Evo Dadi propalo ovo,bar tako govnari pisu..Ma treba ga sad dvije god drzati da sam trenira,da moze u Hridu zavrsiti !
Fuj.
Bas Fuj ! Jesu li Dado i Memija imali nesto zajednicko ? Problem je sto ce klub biti na gubitku,pa bili smo na gubitku mnogo puta,jesmo li popusili na Hajradinovicu i Gojaku vece pare,pa oni su veci talenti od Dade ! Jesmo li uzeli puno manje para na Kvesicu,necijom greskom,neko ga je stavio na prijateljskoj da igra a znalo se da ide .Jesmo li na Svraki uzeli puno manje para,Adilovicu ? Jesi imao vecu ponudu za Zebu prije nego sto je otisao u Split..Zeba se tad tjerao na mnogo gori nacin nego Dado danas,a uradio je mnogo vise za Zelju! Jesi imao ponudu za Benju Colica,Stanica,ti igraci su ti djaba otisli kao i Nyema,na njima si trebao pare uzeti .Tomicu je neko obecao pare ogromne na ruke,a nije to Misimovic uradio.Pricas mii o ljubavi menadzera,kazes Zuban je donio milion eura,jel to nama Zuban nafatao nekog sponzora pa tako donio milion eura ? Jel dao iz svog dzepa ? Zuban i druga ekipa su ti uzeli najjace talente,oni ce te pare na procentima zaraditi prvom prilikom kad prodaju Viscu i ostale..Zasto Zubanovic i druga ekipa ljudi ne kupe talente po BiH i ne dovode ih u klubu,da bar imamo kakve fajde od njih..Najlakse je doci na Grbavicu i reci ja biram ove talente kao da su pokemoni.Manite se te price ego i sl.Znalo se dobro sta se radi u klubu, Misimovicu se sad gleda svaka sitnica,poslije derbija cekamo svi ko kerovi da izbace kolko smo zaradili na derbiju .Jel to mi nismo iprije igrali derbije ?Zasto se samo danas gleda hoce li klub biti na gubitku ? Jel to Nadarevic nije bruka kao i Hervas,jel to klub nije mogao zastiti Nadarevica od tih djecijih prijetnji ? Prije nismo znali sta ulazi i gdje ulazi,danas bi da znamo cak kolko igraci imaju primanja..Da smo prije placali sve uredno kao i danas i da smo prije pokusavali samo na posteno,karinu bi mi uzeli tolke titule.
Elegant Jahic nece biti ko Bekric,on ce mozda proci kao jedan drugi igrac ! :palacgore:
Haj sto je nas Lesnik zajebao,al kako je onog kera Zahovica ? :kafa:

Kako ti i tvoji nalogodavci ne shvatite vec jednom?;
Ne mozete sa Amarom u istu recenicu!!!
Za vas je on gigant, tata, car, legenda, tako se i ophodite, niste jos ni na nivou do clanaka a ne nesto vise.

Dalje, evo da i jesu sve to greske, je li to priznajes da su ovo greske koje ja spominjem?

Trece, iznosis stvari izvucene iz konteksta, drugacije vrijeme, okolnosti, rezultati, nista isto nije. Dodaj tu jos i uspjesne transfere, dodaj tu zaradu koju je klub ostvario Amarovim adom, dodaj novac kojim se raspolaze a koji je ostao iza Amara. Saberi, oduzmi, pomnozi, podijeli, pa nam daj cifre.
Ako se uputi kritika da je negdje mozda napravlhena greska zasto se to dozivljava kao napad na licnost a ne na rad, zar nam nije u interesu boljitak kluba?

Zubanovic je toliko valjao Zelji da bi me bilo stid tako pricati o njemu! Zato ce sada Slovenci imati to pravo o kojem pricas, a Zubanu necemo ni njegov zarađeni procenat isplatit.

Da sam na tvom mjestu mene bi bilo stid, opravdavas nesto sto nije dobro za klub! A ti nastavi.
Željeznicar za život cijeli!

vrbanjusa
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:48 pm

Ovo sa "smješnom" Lešnikovom licencom me podsjeća na podvale oko Plišekove licence i afere "nastavnik fizičkog".
Sam način prezentacije ove nove podvale nekom ko poznaje prilike u i oko kluba može biti dovoljan znak odakle vjetar puše. Lešnik nam vodi omladinski pogon, Lešnik ne valja. Meni je jasno.
21 10 4

Petrović Slavko

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:48 pm

diego1921 je napisao/la:
Fuj.
Bas Fuj ! Jesu li Dado i Memija imali nesto zajednicko ? Problem je sto ce klub biti na gubitku,pa bili smo na gubitku mnogo puta,jesmo li popusili na Hajradinovicu i Gojaku vece pare,pa oni su veci talenti od Dade ! Jesmo li uzeli puno manje para na Kvesicu,necijom greskom,neko ga je stavio na prijateljskoj da igra a znalo se da ide .Jesmo li na Svraki uzeli puno manje para,Adilovicu ? Jesi imao vecu ponudu za Zebu prije nego sto je otisao u Split..Zeba se tad tjerao na mnogo gori nacin nego Dado danas,a uradio je mnogo vise za Zelju! Jesi imao ponudu za Benju Colica,Stanica,ti igraci su ti djaba otisli kao i Nyema,na njima si trebao pare uzeti .Tomicu je neko obecao pare ogromne na ruke,a nije to Misimovic uradio.Pricas mii o ljubavi menadzera,kazes Zuban je donio milion eura,jel to nama Zuban nafatao nekog sponzora pa tako donio milion eura ? Jel dao iz svog dzepa ? Zuban i druga ekipa su ti uzeli najjace talente,oni ce te pare na procentima zaraditi prvom prilikom kad prodaju Viscu i ostale..Zasto Zubanovic i druga ekipa ljudi ne kupe talente po BiH i ne dovode ih u klubu,da bar imamo kakve fajde od njih..Najlakse je doci na Grbavicu i reci ja biram ove talente kao da su pokemoni.Manite se te price ego i sl.Znalo se dobro sta se radi u klubu, Misimovicu se sad gleda svaka sitnica,poslije derbija cekamo svi ko kerovi da izbace kolko smo zaradili na derbiju .Jel to mi nismo iprije igrali derbije ?Zasto se samo danas gleda hoce li klub biti na gubitku ? Jel to Nadarevic nije bruka kao i Hervas,jel to klub nije mogao zastiti Nadarevica od tih djecijih prijetnji ? Prije nismo znali sta ulazi i gdje ulazi,danas bi da znamo cak kolko igraci imaju primanja..Da smo prije placali sve uredno kao i danas i da smo prije pokusavali samo na posteno,karinu bi mi uzeli tolke titule.
Elegant Jahic nece biti ko Bekric,on ce mozda proci kao jedan drugi igrac ! :palacgore:
Upravo tako. Sve do sad bilo med i mlijeko. Je.bo. Čelik gdje bi mi sad bili da ne dođođe ovi ljudi. Samo rezultat ove raznorazne miševe može odje.bat da ne rovare. Zato stati uz ekipu kakva god bila i u kakvoj god formaciji igrala, kupovati godišnje i pomoći gdje god se može. Da što prije istok krene i to je bitno jer već ima dušamana i među nama koji govore da od tog nema ništa itd.
Na svijetu nema idealnog kluba i sad bi Željo preko noći trebao postati. Koja smo mi nezahvalna stoka i ovako ti je u svim segmentima društva.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jul 28, 2016 12:50 pm

diego1921 je napisao/la:
Fuj.

Kako ti i tvoji nalogodavci ne shvatite vec jednom?;
Ne mozete sa Amarom u istu recenicu!!!
Za vas je on gigant, tata, car, legenda, tako se i ophodite, niste jos ni na nivou do clanaka a ne nesto vise.

Dalje, evo da i jesu sve to greske, je li to priznajes da su ovo greske koje ja spominjem?

Trece, iznosis stvari izvucene iz konteksta, drugacije vrijeme, okolnosti, rezultati, nista isto nije. Dodaj tu jos i uspjesne transfere, dodaj tu zaradu koju je klub ostvario Amarovim adom, dodaj novac kojim se raspolaze a koji je ostao iza Amara. Saberi, oduzmi, pomnozi, podijeli, pa nam daj cifre.
Ako se uputi kritika da je negdje mozda napravlhena greska zasto se to dozivljava kao napad na licnost a ne na rad, zar nam nije u interesu boljitak kluba?

Zubanovic je toliko valjao Zelji da bi me bilo stid tako pricati o njemu! Zato ce sada Slovenci imati to pravo o kojem pricas, a Zubanu necemo ni njegov zarađeni procenat isplatit.

Da sam na tvom mjestu mene bi bilo stid, opravdavas nesto sto nije dobro za klub! A ti nastavi.
nemoj sviju ti toliko potencirati Amara i tu pricu..................................... slazem se, najbolji, najtrofejniji, najjaci.... sve naj......
al mojne zivota ti!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.

Prijava