Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Virtu4L
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jul 28, 2016 10:33 am

Razlozi su neznanje i egoizam, bar je to jasno svakome ko ima trunku mozga.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Neandertalac

čet jul 28, 2016 10:37 am

To za Hervasa je laz.
Pa neka daju iz kluba saopstenje;
F.K. Zeljeznicar je na transferu Hervasa zaradio; ?

Valjda bi tako trebalo, zar ne, ipak je to `najveci` transfer u istoriji.

Onajsmajlistoudaraglavomuzid...

Sta se ima objasnjavat. To je jer klub zeli da preuzme igraca, kao Memiju.
Svi koji misle da je menager njegov trebao dati to pravo, neka ponesu u klub iznos procenta koji bi taj menager zaradio, a ne da tudjim qurcem gloginje mlate. Posteno?
Željeznicar za život cijeli!

teteac8684
Kontakt:

čet jul 28, 2016 10:38 am

Protiv Olimpika bih ovako: Fejzic - Memija, Kosoric, Talijan, Bevab - Stevanovic, Radinovic, Blagojevic, Lazic - Lendric, Pozder :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

čet jul 28, 2016 10:39 am

Mirek11 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Haklapuc@

Hvala na savjetu. Moj drugi post a citam sada uz kafu 5 stranica od toga tri o Dadi. Od te tri 20 postova u kojem govore abd propo, treba ga unistit. Znaci ne pricam samo ja.
Bila je ponuda koju je klub odbio, trazio vise para. Ok je to, ne bi ga mozda ni ja pustio. Onda nakon dolaska novog trenera iz razloga koji nemaju veze sa fudbalom momak se tjera, omalovazava, na kraju krajeva ide se na STETU KLUBA!

Nema to veze sa Dadom drug, samo sa zdravim razumom. Ovo kome je normalno i ko podržava za mene nije navijac Zelje. Na Hervasu smo izgubili skoro tri godisnje Dadine plate u Zelji. Toliko o Cuku i sportskom segmentu. Da ne pricamo dalje o ublehi koja nam je prodana, uigravanju, nadanjima navijaca, slabljenju tima itd.

Mislio sam se da li da pustim ove komentare, ali iskreno mislim da treba, pored sve dobre volje da se suti na sve lose sto se radi. Nesto namjerno a nesto i neki zato sto su amateri sa ogromnim egom.
Samo informacija, na Hervasu nismo nista izgubili cak sta vise dobri smo :DD:

Previse se prica o jednom igracu, ne znam detalje niti me previse interesuje. Svako dogovara svoje uslove ali da sam mlad igrac i u ovakoj situaciji u inat svima bih prihvatio tu 1 milju € i odigrao maximalno tu jednu sezonu i tako ih natjerao da se prodam ili vratim u prvi tim.

Sto se tice kluba smatram da nije na gubitku jer on sigurno ni kod drugog trenera ne bi bio vise od 4-5 izbora za srednji red.
E cuj 4-5 izbor, vidio bi da je Amar trener koji bi izbor bio..

Virtu4L

čet jul 28, 2016 10:41 am

Posljednji put kad je Dado bio u uzem izboru, izgubili smo titulu u posljednjem kolu.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

boja mora
Kontakt:

čet jul 28, 2016 10:43 am

Može li mi neko napisati kako se stavlja ono formacija, teren i ikonice u boji. :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jul 28, 2016 10:43 am

Problem je u tome sto klub zeli da ga preuzme na sebe? Sta ima novo u Tuborgu?
Željezničar ante portas !

reks1
Kontakt:

čet jul 28, 2016 10:45 am

Bio sam van zemlje i izgleda da je dobro sto sam propustio derbi sekiraciju.Forum je cudo nevidjeno.i ono malo optimizma s obzirom na realne poteskoce koje su pred nama,u stanju je ubiti masa postova ,o talovima,nepravdama itd.Sve Kalimero teorije itd Najnovija saga o D.S je smjenila onu o taktici,postavci na derbiju.Sad jos samo treba da se najavi ,iz povjerljivih izvora,transfer Benke na Grbavicu ili prelazak D S u npr Siroki kao prvog u Bosnjaka koji ce zaigrati tamo.
I da se i ja malo uozbiljim nadam se bilo kakvoj pobjedi protiv Olimpika.Bitno je skinuti prvi skalp psiholoski prije svega,A sto se tice Dade i njegovog talenta i mogucnosti koje postoje ,jedno je sigurno da mu je rada i fudbalskog bezobrazluka falilo.Detalj koji ja nisam mogao razumjeti je kad se na onim tamo pripremama u proslom sazivu pojavio sa nezalijecenom povredom.Neozbiljno za profesionalca koji zivi od fudbala.
Ono sto je bitno da se skupimo i dobijemo Olimpik.Bice ovo duga i frustrirajuca sezona za sve.

Virtu4L

čet jul 28, 2016 10:50 am

reks1 je napisao/la:Najnovija saga o D.S je smjenila onu o taktici,postavci na derbiju..
Pa to je dobro za Kostića, sve što odvrati pažnju od njegove taktike je super za njega.

teteac8684
Kontakt:

čet jul 28, 2016 10:53 am

A to se nakon jedne ozbiljne utakmice moze skontati da li je trener dobar, da li nesto zna, ne zna, kakav je?...Wow, svaka vam cast, koji maheri jbt...

Virtu4L

čet jul 28, 2016 10:55 am

teteac8684 je napisao/la:A to se nakon jedne ozbiljne utakmice moze skontati da li je trener dobar, da li nesto zna, ne zna, kakav je?...Wow, svaka vam cast, koji maheri jbt...
Vadis iz konteksta, moj komentar se odnosio na derbi i postavku u derbiju.

SWRA_1921
Kontakt:

čet jul 28, 2016 10:57 am

Neandertalac je napisao/la:To za Hervasa je laz.

Svi koji misle da je menager njegov trebao dati to pravo, neka ponesu u klub iznos procenta koji bi taj menager zaradio, a ne da tudjim qurcem gloginje mlate. Posteno?
Bolan, klub je rekao da isti mora platiti raskid ugovora, bio je tu par mjeseci tako da smo sa njim negdje na nuli vjerovatno, o kakvim ti trogodisnjim Dadinim platama pricas?! Svakako da nije dobro sto se to desilo, ali ne pravite od toga jos vecu pricu da smo popusili neke zestoke pare, kad nismo. ;)

A taj razlog koji si naveo za Dadu ni se bas cini smijesnim...

Mirek11
Kontakt:

čet jul 28, 2016 10:58 am

cikazubo je napisao/la:
Mirek11 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Haklapuc@

Hvala na savjetu. Moj drugi post a citam sada uz kafu 5 stranica od toga tri o Dadi. Od te tri 20 postova u kojem govore abd propo, treba ga unistit. Znaci ne pricam samo ja.
Bila je ponuda koju je klub odbio, trazio vise para. Ok je to, ne bi ga mozda ni ja pustio. Onda nakon dolaska novog trenera iz razloga koji nemaju veze sa fudbalom momak se tjera, omalovazava, na kraju krajeva ide se na STETU KLUBA!

Nema to veze sa Dadom drug, samo sa zdravim razumom. Ovo kome je normalno i ko podržava za mene nije navijac Zelje. Na Hervasu smo izgubili skoro tri godisnje Dadine plate u Zelji. Toliko o Cuku i sportskom segmentu. Da ne pricamo dalje o ublehi koja nam je prodana, uigravanju, nadanjima navijaca, slabljenju tima itd.

Mislio sam se da li da pustim ove komentare, ali iskreno mislim da treba, pored sve dobre volje da se suti na sve lose sto se radi. Nesto namjerno a nesto i neki zato sto su amateri sa ogromnim egom.
Samo informacija, na Hervasu nismo nista izgubili cak sta vise dobri smo :DD:

Previse se prica o jednom igracu, ne znam detalje niti me previse interesuje. Svako dogovara svoje uslove ali da sam mlad igrac i u ovakoj situaciji u inat svima bih prihvatio tu 1 milju € i odigrao maximalno tu jednu sezonu i tako ih natjerao da se prodam ili vratim u prvi tim.

Sto se tice kluba smatram da nije na gubitku jer on sigurno ni kod drugog trenera ne bi bio vise od 4-5 izbora za srednji red.
E cuj 4-5 izbor, vidio bi da je Amar trener koji bi izbor bio..
1. Blagojevic, 2. Ugljesa, 3. Secerovic, 4. Zeric eventualno Dado i Bekric. Realno a tu ne racunam M.Stevanovica
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

nookey
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:00 am

Ja za Kostića mogu reći da ima muda, čovjek je išao na pobjedu i sa igračem manje, ja bih se recimo zatvorio i branio rezultat, ali on je pokušavao da nastavimo igrati koliko toliko i da budemo opasni naprijed do samog kraja...
E sad vidjećemo šta će biti dalje, ali ono što svi treba da shvatimo je da Kostića niko neće i ne smije otjerati prije kraja sezone, jer to onda gubi svaki smisao... Čovjek neće zaredati 5 poraza to ruku dajem, sa ovakvim igračima nema šanse, tako da ćemo ga istrpiti, a ja imam neki dobar osjećaj jer su ljudi pravi profesionalci... To što neke od naših trebica 'ne mogu' da izdrže njegov tempo, to je njihov problem...
Sarajevo nas nije nadtrčalo sa igračem više sat vremena, to dovoljno govori o spremnosti igrača...

Elegant
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:01 am

Jahic nije spreman za Olimpik.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4L

čet jul 28, 2016 11:02 am

Elegant je napisao/la:Jahic nije spreman za Olimpik.
On je posebna prica, ali doci ce i on na red.

Mirek11
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:02 am

Neandertalac je napisao/la:To za Hervasa je laz.

Vjeruj mi nije da nije laz, fino su rekli u saopstenju " Administracija i upravljačka struktura Kluba kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan"

http://fkzeljeznicar.ba/sporazumni-rask ... som/21374/
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

south side
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:03 am

Neznam jeli neko ovo vidio na lendrinom profilu.Kakvi su sve ljudi bili u klubu strašno čovjek je totalno nepismen :oops1:

Ahmed Muftic‎ primatelj Ivan Lendric

26. srpnja u 19:37 ·
Moj ivane neces juce dase pozdravis kad si jeo al nema veze pozdrav od violine

Harys Hare

sta se ima pozdravljati sa ljudima koji su protiv ove uprave koja je uradila vise nego vi za sve ove godine provedeni u Želji.

Ahmed Muftic
Ahmed Muftic Etoti ces to reci stati znas ocemu se radi nemjesaj se gdjeti nije mjesto hoces iti stan u kulama

Sviđa mi se · Odgovor · 20 sat

Stephen Steph

Stephen Steph Violina molim vas upisite neku večernju školu ili neki kurs za odrasle, pa vi ste bukvalno polupismen covjek, kako vas nije stid bilo sta komentarisati, pa sta god napisete ljudi vam se smiju jer je dijete u drugom osnovne pismenije od vas. Tek ovako kad covjek vidi koji su ljudi rukovodili godinama Željom postane svjestan koliko smo sad sretni s novom upravom.
Ne sviđa mi se · Odgovor · 1 · 11 minuta · Uređeno
Harys Hare
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

SWRA_1921
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:03 am

Bravo Pinki. I ja sam apsolutno za to da ne smije otici prije kraja sezone, ali ni tada ako odemo makar u Evropu.

:palacgore:

teteac8684
Kontakt:

čet jul 28, 2016 11:07 am

pinki je napisao/la:Ja za Kostića mogu reći da ima muda, čovjek je išao na pobjedu i sa igračem manje, ja bih se recimo zatvorio i branio rezultat, ali on je pokušavao da nastavimo igrati koliko toliko i da budemo opasni naprijed do samog kraja...
E sad vidjećemo šta će biti dalje, ali ono što svi treba da shvatimo je da Kostića niko neće i ne smije otjerati prije kraja sezone, jer to onda gubi svaki smisao... Čovjek neće zaredati 5 poraza to ruku dajem, sa ovakvim igračima nema šanse, tako da ćemo ga istrpiti, a ja imam neki dobar osjećaj jer su ljudi pravi profesionalci... To što neke od naših trebica 'ne mogu' da izdrže njegov tempo, to je njihov problem...
Sarajevo nas nije nadtrčalo sa igračem više sat vremena, to dovoljno govori o spremnosti igrača...
Ma jok, treba igrati 4-5-1 jos 749 godina...covjek krene bas hrabro, za promjenu ofanzivno s ciljem da ih napadackom igrom dobijemo...i neka je, doci ce to na svoje, samo polako...sa Stevanovicem i Blagojevicem ce, vjerujem, to mnogo bolje izgledati...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

Prijava