E cuj 4-5 izbor, vidio bi da je Amar trener koji bi izbor bio..Mirek11 je napisao/la:Samo informacija, na Hervasu nismo nista izgubili cak sta vise dobri smoNeandertalac je napisao/la:Haklapuc@
Hvala na savjetu. Moj drugi post a citam sada uz kafu 5 stranica od toga tri o Dadi. Od te tri 20 postova u kojem govore abd propo, treba ga unistit. Znaci ne pricam samo ja.
Bila je ponuda koju je klub odbio, trazio vise para. Ok je to, ne bi ga mozda ni ja pustio. Onda nakon dolaska novog trenera iz razloga koji nemaju veze sa fudbalom momak se tjera, omalovazava, na kraju krajeva ide se na STETU KLUBA!
Nema to veze sa Dadom drug, samo sa zdravim razumom. Ovo kome je normalno i ko podržava za mene nije navijac Zelje. Na Hervasu smo izgubili skoro tri godisnje Dadine plate u Zelji. Toliko o Cuku i sportskom segmentu. Da ne pricamo dalje o ublehi koja nam je prodana, uigravanju, nadanjima navijaca, slabljenju tima itd.
Mislio sam se da li da pustim ove komentare, ali iskreno mislim da treba, pored sve dobre volje da se suti na sve lose sto se radi. Nesto namjerno a nesto i neki zato sto su amateri sa ogromnim egom.![]()
Previse se prica o jednom igracu, ne znam detalje niti me previse interesuje. Svako dogovara svoje uslove ali da sam mlad igrac i u ovakoj situaciji u inat svima bih prihvatio tu 1 milju € i odigrao maximalno tu jednu sezonu i tako ih natjerao da se prodam ili vratim u prvi tim.
Sto se tice kluba smatram da nije na gubitku jer on sigurno ni kod drugog trenera ne bi bio vise od 4-5 izbora za srednji red.
Pa to je dobro za Kostića, sve što odvrati pažnju od njegove taktike je super za njega.reks1 je napisao/la:Najnovija saga o D.S je smjenila onu o taktici,postavci na derbiju..
Vadis iz konteksta, moj komentar se odnosio na derbi i postavku u derbiju.teteac8684 je napisao/la:A to se nakon jedne ozbiljne utakmice moze skontati da li je trener dobar, da li nesto zna, ne zna, kakav je?...Wow, svaka vam cast, koji maheri jbt...
Bolan, klub je rekao da isti mora platiti raskid ugovora, bio je tu par mjeseci tako da smo sa njim negdje na nuli vjerovatno, o kakvim ti trogodisnjim Dadinim platama pricas?! Svakako da nije dobro sto se to desilo, ali ne pravite od toga jos vecu pricu da smo popusili neke zestoke pare, kad nismo.Neandertalac je napisao/la:To za Hervasa je laz.
Pa neka daju iz kluba saopstenje;
F.K. Zeljeznicar je na transferu Hervasa zaradio; ?
Valjda bi tako trebalo, zar ne, ipak je to `najveci` transfer u istoriji.
Onajsmajlistoudaraglavomuzid...
Sta se ima objasnjavat. To je jer klub zeli da preuzme igraca, kao Memiju.
Svi koji misle da je menager njegov trebao dati to pravo, neka ponesu u klub iznos procenta koji bi taj menager zaradio, a ne da tudjim qurcem gloginje mlate. Posteno?
1. Blagojevic, 2. Ugljesa, 3. Secerovic, 4. Zeric eventualno Dado i Bekric. Realno a tu ne racunam M.Stevanovicacikazubo je napisao/la:E cuj 4-5 izbor, vidio bi da je Amar trener koji bi izbor bio..Mirek11 je napisao/la:Samo informacija, na Hervasu nismo nista izgubili cak sta vise dobri smoNeandertalac je napisao/la:Haklapuc@
Hvala na savjetu. Moj drugi post a citam sada uz kafu 5 stranica od toga tri o Dadi. Od te tri 20 postova u kojem govore abd propo, treba ga unistit. Znaci ne pricam samo ja.
Bila je ponuda koju je klub odbio, trazio vise para. Ok je to, ne bi ga mozda ni ja pustio. Onda nakon dolaska novog trenera iz razloga koji nemaju veze sa fudbalom momak se tjera, omalovazava, na kraju krajeva ide se na STETU KLUBA!
Nema to veze sa Dadom drug, samo sa zdravim razumom. Ovo kome je normalno i ko podržava za mene nije navijac Zelje. Na Hervasu smo izgubili skoro tri godisnje Dadine plate u Zelji. Toliko o Cuku i sportskom segmentu. Da ne pricamo dalje o ublehi koja nam je prodana, uigravanju, nadanjima navijaca, slabljenju tima itd.
Mislio sam se da li da pustim ove komentare, ali iskreno mislim da treba, pored sve dobre volje da se suti na sve lose sto se radi. Nesto namjerno a nesto i neki zato sto su amateri sa ogromnim egom.![]()
Previse se prica o jednom igracu, ne znam detalje niti me previse interesuje. Svako dogovara svoje uslove ali da sam mlad igrac i u ovakoj situaciji u inat svima bih prihvatio tu 1 milju € i odigrao maximalno tu jednu sezonu i tako ih natjerao da se prodam ili vratim u prvi tim.
Sto se tice kluba smatram da nije na gubitku jer on sigurno ni kod drugog trenera ne bi bio vise od 4-5 izbora za srednji red.
On je posebna prica, ali doci ce i on na red.Elegant je napisao/la:Jahic nije spreman za Olimpik.
Vjeruj mi nije da nije laz, fino su rekli u saopstenju " Administracija i upravljačka struktura Kluba kako bi zaštitila interese Kluba definisala je odštetni zahtjev koji španski fudbaler treba platiti na klupski račun, unaprijed, kako bi raskid ugovora bio validan"Neandertalac je napisao/la:To za Hervasa je laz.
Pa neka daju iz kluba saopstenje;
F.K. Zeljeznicar je na transferu Hervasa zaradio; ?
Valjda bi tako trebalo, zar ne, ipak je to `najveci` transfer u istoriji.
Onajsmajlistoudaraglavomuzid...
Sta se ima objasnjavat. To je jer klub zeli da preuzme igraca, kao Memiju.
Svi koji misle da je menager njegov trebao dati to pravo, neka ponesu u klub iznos procenta koji bi taj menager zaradio, a ne da tudjim qurcem gloginje mlate. Posteno?
Ma jok, treba igrati 4-5-1 jos 749 godina...covjek krene bas hrabro, za promjenu ofanzivno s ciljem da ih napadackom igrom dobijemo...i neka je, doci ce to na svoje, samo polako...sa Stevanovicem i Blagojevicem ce, vjerujem, to mnogo bolje izgledati...pinki je napisao/la:Ja za Kostića mogu reći da ima muda, čovjek je išao na pobjedu i sa igračem manje, ja bih se recimo zatvorio i branio rezultat, ali on je pokušavao da nastavimo igrati koliko toliko i da budemo opasni naprijed do samog kraja...
E sad vidjećemo šta će biti dalje, ali ono što svi treba da shvatimo je da Kostića niko neće i ne smije otjerati prije kraja sezone, jer to onda gubi svaki smisao... Čovjek neće zaredati 5 poraza to ruku dajem, sa ovakvim igračima nema šanse, tako da ćemo ga istrpiti, a ja imam neki dobar osjećaj jer su ljudi pravi profesionalci... To što neke od naših trebica 'ne mogu' da izdrže njegov tempo, to je njihov problem...
Sarajevo nas nije nadtrčalo sa igračem više sat vremena, to dovoljno govori o spremnosti igrača...