dosta finih slika, raja iz Koraja pozdravlja Zelju

Fuj.diego1921 je napisao/la:Evo Dadi propalo ovo,bar tako govnari pisu..Ma treba ga sad dvije god drzati da sam trenira,da moze u Hridu zavrsiti !
Ako nasa Uprava misli sprovesti svoju odluku da zastiti imovinu Kluba i sigurnost publike na derbiju onda je jedini nacin da se nikako ne dopusti ulazak njihovih navijaca na Grbavicu. To ogranicavanje broja navijaca nece promijeniti nista. Zastitarske agencije i Policija su vec mnogo puta pokazale da ne mogu (nece) da sprijece divljanje. Klub dakle ne moze nista drugo da poduzme nego da potpuno zabrani ulaz gostujucim navijacima, ako hoce da zastiti gledaoce i dignitet Kluba. I to je potpuno opravdano. Pa cak i po cijenu da druga strana uvede reciprocne mjere.salle86 je napisao/la:Mislim da se ovde miješaju kruške i jabuke. Niko ne kaže da treba kavez kapaciteta 500 mjesta a da se u njega nagura 2000 ljudi, već isto nešto što su imali sad samo bez stolica i sa ogradom.rodrigo87 je napisao/la:A sta da oni kazu bez nasih navijaca na lavoru ? A sta da nama u tuzli ili u zenici naprave kavez za nase navijace i da se trpamo ? Treba malo razmisljati glavom, sve sto napravimo, sutra moze nas docekati na nekom gostovanju.Hare79 je napisao/la:Na zdenki napraviti sektor bez stolica za sve gostujuce navijace u kapacitetu od 5 posto. Tako je npr u Njemackoj. Nema skidanja i postavljanja stolica, stolica nema za gostujuce navijace i zdravo. Visokim ogradama razdvojiti od ostalih navijaca i terena pa nek onda mami svojoj cupaju stolice i bacaju baklje. Gamad pitarska... A najvise bih volio kad bi nasi rekli sljedeci put bez navijaca sarajeva. Kako bi se nadigli...
Hvala Virtu. Da ne budem jedina budala koja objasnjava kako klub UCJENJUJE u konkretno Dadinom slucaju.Virtu4L je napisao/la:Ne ucjenjuje on Želju, već Željo njega i njegov zamalo novi klub. Kad posudiš igrača nekome, praksa je da i dalje plaćaš bar dio njegove plate.delinjo je napisao/la:e sad ako je istina da mu je guzica zinula pa odjednom kao previse je dobar za sloveniju pa ucjenjuje zelju da dobije papire...ako je to istina naravno ...
Da pojednostavim,
Imaš igrača kojem ne želiš dati papire, a želiš ga poslati na posudbu, još u ligu koja je jača od naše i gdje postoji veća šansa za transfer. Dakle, igrač ode u recimo Krško, tamo ga krene, počne dobro igrati i pojavi se šansa za transfer... šta slovenci imaju od toga? ili dogovoriš procenat sa njima ili nastaviš da plaćaš igrača... veoma jednostavno...
Niko nije sisao veslo, eto, posudite ga nama, mi ćemo ga plaćati, a kad i ako se proda, sva lova ide vama. Tako se radi sa filijalama, a ne sa ozbiljnim prvoligašima.
Tebe sam citirao jer si posljednji bio, a odnosilo se općenito na ovu priču.vrbanjusa je napisao/la:Šala kolega, šala...Haklapuc je napisao/la:Ni prvi ni posljednji u ekipi koji puši, tako da nije uredu samo njega prozivati. A Stana je dimio i kad je bio u reprezentativnoj formi...vrbanjusa je napisao/la: Dobra i loša vijest, dobra da je Stana bacio cigare, loša da ne zna gdje ih je bacio
Jedan mali savjet samo, ne znam jesi li svjestan toga, ali konstantnim ponavljanjem priče o Dadi samo stvaraš kontraefekat. Ni ja nemam ništa protiv momka, mislim da je imao mjesto među 22 igrača, ali trener se pita i on snosi odgovornost. Davanje papira talentovanom igraču nije i ne može biti rješenje. I Ćuk bi trebao malo manje laprdati "iz izvora bliskih klubu"Neandertalac je napisao/la:Hvala Virtu. Da ne budem jedina budala koja objasnjava kako klub UCJENJUJE u konkretno Dadinom slucaju.Virtu4L je napisao/la:Ne ucjenjuje on Želju, već Željo njega i njegov zamalo novi klub. Kad posudiš igrača nekome, praksa je da i dalje plaćaš bar dio njegove plate.delinjo je napisao/la:e sad ako je istina da mu je guzica zinula pa odjednom kao previse je dobar za sloveniju pa ucjenjuje zelju da dobije papire...ako je to istina naravno ...
Da pojednostavim,
Imaš igrača kojem ne želiš dati papire, a želiš ga poslati na posudbu, još u ligu koja je jača od naše i gdje postoji veća šansa za transfer. Dakle, igrač ode u recimo Krško, tamo ga krene, počne dobro igrati i pojavi se šansa za transfer... šta slovenci imaju od toga? ili dogovoriš procenat sa njima ili nastaviš da plaćaš igrača... veoma jednostavno...
Niko nije sisao veslo, eto, posudite ga nama, mi ćemo ga plaćati, a kad i ako se proda, sva lova ide vama. Tako se radi sa filijalama, a ne sa ozbiljnim prvoligašima.
Hvala Cuku i ponudi Dadi od 2 k € i onda idi potpisi a u ugovoru 1 milja €.
Kada odbije kazu mu, citiram; e sada neces nikako, treniraces sa juniorima makar 5 mill neko ponudio.
Klasicna ucjena!
Fuj kakvih komentara ima. Hajde sto su degutantni, ne vidim razlog da se tako o momku prica, nego itekako granice sa gluposcu jer takvim prijedlozima i radom gubi klub, itekako.
A Dado?Plava Porodica je napisao/la:Olimpik-Zeljo 0-19 (Nikolić 7x,Lendrić 6x, Šećerović 2x,Miroslav 2x,Blagojevic 1x,Radinovic 1x)
On će Široki.AsharaK je napisao/la:A Dado?Plava Porodica je napisao/la:Olimpik-Zeljo 0-19 (Nikolić 7x,Lendrić 6x, Šećerović 2x,Miroslav 2x,Blagojevic 1x,Radinovic 1x)
meni je on namrzi lik koji je ikad navijao za zelju...irfo je napisao/la:Kako zdenko jelic fino prica, uvijek ga je milina bilo slusat
Možeš li napisati koji su to razlozi? Ako nećeš javno, može i u pp, ali reci jednomNeandertalac je napisao/la:Haklapuc@
Hvala na savjetu. Moj drugi post a citam sada uz kafu 5 stranica od toga tri o Dadi. Od te tri 20 postova u kojem govore abd propo, treba ga unistit. Znaci ne pricam samo ja.
Bila je ponuda koju je klub odbio, trazio vise para. Ok je to, ne bi ga mozda ni ja pustio. Onda nakon dolaska novog trenera iz razloga koji nemaju veze sa fudbalom momak se tjera, omalovazava, na kraju krajeva ide se na STETU KLUBA!
Nema to veze sa Dadom drug, samo sa zdravim razumom. Ovo kome je normalno i ko podržava za mene nije navijac Zelje. Na Hervasu smo izgubili skoro tri godisnje Dadine plate u Zelji. Toliko o Cuku i sportskom segmentu. Da ne pricamo dalje o ublehi koja nam je prodana, uigravanju, nadanjima navijaca, slabljenju tima itd.
Mislio sam se da li da pustim ove komentare, ali iskreno mislim da treba, pored sve dobre volje da se suti na sve lose sto se radi. Nesto namjerno a nesto i neki zato sto su amateri sa ogromnim egom.
Upravo tako, neandrtalac uvijek ostane nedorecen, isprica do i odredjene mjere i tu stane i onda ga neki ne gotive i ne shvataju ozbiljno. Kad vec navodis neke teze stvari onda ispricaj druze do kraja, zasto si govorio ono za Deju, zasto sada ovo za Dadu, jer moze svko ovdje napisati tako nesto a da ne obrazlozi takve tvrdnje.Eisenbahner1921 je napisao/la:Možeš li napisati koji su to razlozi? Ako nećeš javno, može i u pp, ali reci jednomNeandertalac je napisao/la:Haklapuc@
Hvala na savjetu. Moj drugi post a citam sada uz kafu 5 stranica od toga tri o Dadi. Od te tri 20 postova u kojem govore abd propo, treba ga unistit. Znaci ne pricam samo ja.
Bila je ponuda koju je klub odbio, trazio vise para. Ok je to, ne bi ga mozda ni ja pustio. Onda nakon dolaska novog trenera iz razloga koji nemaju veze sa fudbalom momak se tjera, omalovazava, na kraju krajeva ide se na STETU KLUBA!
Nema to veze sa Dadom drug, samo sa zdravim razumom. Ovo kome je normalno i ko podržava za mene nije navijac Zelje. Na Hervasu smo izgubili skoro tri godisnje Dadine plate u Zelji. Toliko o Cuku i sportskom segmentu. Da ne pricamo dalje o ublehi koja nam je prodana, uigravanju, nadanjima navijaca, slabljenju tima itd.
Mislio sam se da li da pustim ove komentare, ali iskreno mislim da treba, pored sve dobre volje da se suti na sve lose sto se radi. Nesto namjerno a nesto i neki zato sto su amateri sa ogromnim egom.
Samo informacija, na Hervasu nismo nista izgubili cak sta vise dobri smoNeandertalac je napisao/la:Haklapuc@