A ovi ga jos nisu tuhnuli. Nego ljudi, sta bi sa Stevanovicem, neko je rekao da cemo produziti s njim ugovor
Hej momake odi zaradi pet ojra.Model1964 je napisao/la:Hocu ja pitati imali bumaLARS1921 je napisao/la:Svakom je želja da igra za najveći klub u BiH, ali džaba mu, mi ga već yebasmo i ispsovasmo, nagrdismo kako ne znaKospicar je napisao/la:Nemojte me napadat.![]()
Mogu reci samo da sam cuo, da je moguc dolazak Duljevicana zimu u Zelju.
![]()
Da li je mahalska il ne nek mi neko kaze ako zna
Zelja Dulje od malena je da igra za nas
Dado je glavna poluga moskovskog CSKADr. Kostic je napisao/la:Dado je Ronaldo
Dado je Ronaldo.
Molim te, Dado nije ni do koljena Jovici Ronaldu Stokiću i kao takav ne može u istu rečenicu s njimDr. Kostic je napisao/la:Dado je Ronaldo
Dado je Ronaldo.
jesul hurmasice kod nane dobreDr. Kostic je napisao/la:Bio sam davno nekad na ovom stadionu u koraju nana mi istog sela to kad je tekma janje se okreće, piva, muzika koliko mi se čini nisu ni imali tribine na livadi se sjedilo.
Minjore je napisao/la:Ma ljudi mijenjajte dilereKospicar je napisao/la:Nemojte me napadat.![]()
Mogu reci samo da sam cuo, da je moguc dolazak Duljevicana zimu u Zelju.
![]()
Da li je mahalska il ne nek mi neko kaze ako zna
Zelja Dulje od malena je da igra za nas
Haha ma kakva hurmasica brate pitu pravi nema daljedelinjo je napisao/la:jesul hurmasice kod nane dobreDr. Kostic je napisao/la:Bio sam davno nekad na ovom stadionu u koraju nana mi istog sela to kad je tekma janje se okreće, piva, muzika koliko mi se čini nisu ni imali tribine na livadi se sjedilo.
Jest to greska i treba na tome poradit, ne znam bil bilo 100 clanskh ali ima Zeljovaca, neke sam i ja mogao nafatat.SWRA_1921 je napisao/la:
Fkt je bilo puno raje, puno porodica sa djecom i fkt je steta jer se nisu clanske izdavale, mogli smo hladno joa makar 100 clanova nabaciti.
Koga zanima jos puno slika sa same utakmice, druzenja, pjevaljke, itd.Imate na fcb od portala tuzlarije.net
pusti nas zivotati ...od duljevica ,dade i kapaciteta na grbavici ovo je osvjezenje ...da malo temu popravimo
delinjo je napisao/la:svakom igracu koji radi protiv interesa mog Zelje zelim sve najgore ...lomljave nogu ...i Hervasu i svakom ko slicno uradi...e sad ako je istina da mu je guzica zinula pa odjednom kao previse je dobar za sloveniju pa ucjenjuje zelju da dobije papire...ako je to istina naravno ...Omar500 je napisao/la:Koliko su samo menadzeri unistili igraca...umjesto da ga podrze, u Sloveniji ekstra uvjeti, da zapne vise nego ikad, da radi na sebi i pored treninga. Ali jbg...delinjo je napisao/la:jest zato je Ronaldo pa moze birati gdje ce....gdje ce u Slovensku ligu pu pu...pa njihovi klubovi su gori od nasih...a da im vidis terena...sve grbavo brate ...pa oni da valjaju dovodi li bi igrace kao Muslimovic...ihhh
Ne znam koliko je istina da je Kostic rekao da ne racuna na Dadu...kazu da nije zadovoljio testiranja, sad da li je to ili posto ti menadzeri nisu na 'ti' s ovom upravom trenutno...
Neko i spomenu da Bogicevic i Dado ne mogu potrcat, dok je Stanic bolji sto se toga tice. Ko ce ga sada znati, ja fakat nisam upucen u kompletnu situaciju.
Cristiano molit cu lijepo. Samo je jedan El FenomenoDr. Kostic je napisao/la:Dado je Ronaldo
Dado je Ronaldo.
Čuo sam da je i Stana bacio cigare oče da se vrati u prvu ekipuLeon_Professional je napisao/la:Cristiano molit cu lijepo. Samo je jedan El FenomenoDr. Kostic je napisao/la:Dado je Ronaldo
Dado je Ronaldo.
mali plavisa je napisao/la:delinjo je napisao/la:svakom igracu koji radi protiv interesa mog Zelje zelim sve najgore ...lomljave nogu ...i Hervasu i svakom ko slicno uradi...e sad ako je istina da mu je guzica zinula pa odjednom kao previse je dobar za sloveniju pa ucjenjuje zelju da dobije papire...ako je to istina naravno ...Omar500 je napisao/la: Koliko su samo menadzeri unistili igraca...umjesto da ga podrze, u Sloveniji ekstra uvjeti, da zapne vise nego ikad, da radi na sebi i pored treninga. Ali jbg...
Ne znam koliko je istina da je Kostic rekao da ne racuna na Dadu...kazu da nije zadovoljio testiranja, sad da li je to ili posto ti menadzeri nisu na 'ti' s ovom upravom trenutno...
Neko i spomenu da Bogicevic i Dado ne mogu potrcat, dok je Stanic bolji sto se toga tice. Ko ce ga sada znati, ja fakat nisam upucen u kompletnu situaciju.![]()
gadno te je citati iskreno!
MA Hemon modernistaMinjore je napisao/la:Kaka je ovo prevara Hemonu novi a Koraju stari dres ccc