duhovito mngoMinjore je napisao/la:Ovaj ne vuce ovaj tegli1921.ba je napisao/la:čarli vučeš na aldina![]()
sto si nervozanCharlie Sheen je napisao/la:duhovito mngoMinjore je napisao/la:Ovaj ne vuce ovaj tegli1921.ba je napisao/la:čarli vučeš na aldina![]()
Prvi znaci lose robeCharlie Sheen je napisao/la:duhovito mngoMinjore je napisao/la:Ovaj ne vuce ovaj tegli1921.ba je napisao/la:čarli vučeš na aldina![]()
i to je moguceMinjore je napisao/la:Prvi znaci lose robeCharlie Sheen je napisao/la:duhovito mngoMinjore je napisao/la: Ovaj ne vuce ovaj tegli![]()
Ma ljudi mijenjajte dilereKospicar je napisao/la:Nemojte me napadat.![]()
Mogu reci samo da sam cuo, da je moguc dolazak Duljevicana zimu u Zelju.
![]()
Da li je mahalska il ne nek mi neko kaze ako zna
Zelja Dulje od malena je da igra za nas
Svakom je želja da igra za najveći klub u BiH, ali džaba mu, mi ga već yebasmo i ispsovasmo, nagrdismo kako ne znaKospicar je napisao/la:Nemojte me napadat.![]()
![]()
Ovaj Koraj ima najvecu zapadnuOmar500 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=m79Jfpp ... e=youtu.be[/video]
Hocu ja pitati imali bumaLARS1921 je napisao/la:Svakom je želja da igra za najveći klub u BiH, ali džaba mu, mi ga već yebasmo i ispsovasmo, nagrdismo kako ne znaKospicar je napisao/la:Nemojte me napadat.![]()
![]()
nema ali ima dobre robeModel1964 je napisao/la:Hocu ja pitati imali bumaLARS1921 je napisao/la:Svakom je želja da igra za najveći klub u BiH, ali džaba mu, mi ga već yebasmo i ispsovasmo, nagrdismo kako ne znaKospicar je napisao/la:Nemojte me napadat.![]()
![]()