boze sacuvaj,ovo ja iznosim jer sam poslije Amira najvise vjerovao u Dadu i imao prevelika ocekivanja od njeg i nekako bi volio da se ovo drugacije zavrsilo,NE ZBOG DADEEE VEC ZBOG ZELJE.Stavis ga na tribine on i dalje platu prima tako da opet nikakve koristi za klub,vec trosak.Brkoo je napisao/la:Ovako kako si napisao ovo, izgleda kao da si jedan od Dadinih menadzera.Charlie Sheen je napisao/la:Vrijeme ce pokazati ko je bio upravu ko ne,moje misljenje je da za Dadu ima mjesta u ovoj ekipi,pogotovo odlaskom Hervasa.Kostic je otjerao Dadu ne Misimovic,Dado i Amir su bili motor ekipe kada smo zavrsili iza Sarajeva onda je stigla povreda,nije igrao pola godine plus se zna da se ne racuna na igraca i onda satro se trazi neko obestecenje,po kojoj logici,ako je vec tolika neznalica i antitalenat pusti djete nek ide daj mu papire,dao su Tiagu dao si Hervasu sta je problem.Mislim dokurcila je ova prica oko Dade i bogu i narodu ali bar po meni ovo nije fer prema igracu koji ima 60 + nastupa za nas a tek mu je 21.Koliko smo to ulozili u Hervasa i Tiaga a koliko u Dadu? Nije isto kad u nekoga godinama ulazes, dajes mu sansu da igra, budes strpljiv prema njemu, forsiras ga maksimalno i onda vidis da si dzaba bacao pare na igraca koji psihicki nije stabilan. Klub zeli povrat novca odnosno da zaradi na igracu koji je bio potencijal, u kojeg se ulozilo i koji ima ugovor do ljeta 2018 godine.
Dado je radio istu stvar kao i Nedo Turkovic, u toku oporavka od povrede se raznosio od alkohola, zatvarao kafane i ja sad treba da ga zalim sto nije zadovoljio ukuse trenera i sto trener smatra da ne moze pomoci ekipi? Ako nastavi da odbija posudbe i na taj nacin pokusava da ucjenjuje klub zajedno sa svojim menadzerima onda,haj ti sine na tribine do 2018 godine pa poslije toga biraj sebi klub u kojem ces igrati..