Koliko su samo menadzeri unistili igraca...umjesto da ga podrze, u Sloveniji ekstra uvjeti, da zapne vise nego ikad, da radi na sebi i pored treninga. Ali jbg...delinjo je napisao/la:jest zato je Ronaldo pa moze birati gdje ce....gdje ce u Slovensku ligu pu pu...pa njihovi klubovi su gori od nasih...a da im vidis terena...sve grbavo brate ...pa oni da valjaju dovodi li bi igrace kao Muslimovic...ihhh
Ovo je bit svega.Charlie Sheen je napisao/la:Vrijeme ce pokazati ko je bio upravu ko ne,moje misljenje je da za Dadu ima mjesta u ovoj ekipi,pogotovo odlaskom Hervasa.Kostic je otjerao Dadu ne Misimovic,Dado i Amir su bili motor ekipe kada smo zavrsili iza Sarajeva onda je stigla povreda,nije igrao pola godine plus se zna da se ne racuna na igraca i onda satro se trazi neko obestecenje,po kojoj logici,ako je vec tolika neznalica i antitalenat pusti djete nek ide daj mu papire,dao su Tiagu dao si Hervasu sta je problem.Mislim dokurcila je ova prica oko Dade i bogu i narodu ali bar po meni ovo nije fer prema igracu koji ima 60 + nastupa za nas a tek mu je 21.
svakom igracu koji radi protiv interesa mog Zelje zelim sve najgore ...lomljave nogu ...i Hervasu i svakom ko slicno uradi...e sad ako je istina da mu je guzica zinula pa odjednom kao previse je dobar za sloveniju pa ucjenjuje zelju da dobije papire...ako je to istina naravno ...Omar500 je napisao/la:Koliko su samo menadzeri unistili igraca...umjesto da ga podrze, u Sloveniji ekstra uvjeti, da zapne vise nego ikad, da radi na sebi i pored treninga. Ali jbg...delinjo je napisao/la:jest zato je Ronaldo pa moze birati gdje ce....gdje ce u Slovensku ligu pu pu...pa njihovi klubovi su gori od nasih...a da im vidis terena...sve grbavo brate ...pa oni da valjaju dovodi li bi igrace kao Muslimovic...ihhh
Ne znam koliko je istina da je Kostic rekao da ne racuna na Dadu...kazu da nije zadovoljio testiranja, sad da li je to ili posto ti menadzeri nisu na 'ti' s ovom upravom trenutno...
Neko i spomenu da Bogicevic i Dado ne mogu potrcat, dok je Stanic bolji sto se toga tice. Ko ce ga sada znati, ja fakat nisam upucen u kompletnu situaciju.
pa nek plati i dobit ce papire ...exbabilon je napisao/la:Ali logika da se Durakovicu produzi ugovor i ostavi s ekipom pored 5 boljih stopera, a da se na Dadu ne racuna ni tad, a ni sad kad imas samo Bekrica od igraca na toj poziciji, mi nikad nece biti jasna. Evo cisto igracki, bez emocija, bez razlike nase dijete.. nema logike fakat. A o ovim potezima Dade ne bih previse, vjerovatno niko od vas i ne zna (kao ni ja) kakvi su mu uslovi nudjeni, gdje je mogao ici, gdje nije htio i slicno..a budimo realni, jedan Spanac moze uzeti slobodne papire kad hoce iako ga vidis u prvih 11, sto ne dadnes Dadi papire ako ne racunas na njega. Ne treba izigravati autoritet na igracu koji ti ne treba...tako da i odbijanje nekih posudbi je reakcija na odnos prema njemu, a vjerovatno i zelja da na taj nacin dobije ciste papire i upravlja svojom karjerom kako zeli, a sto je uspjelo Spancu jer mu se zena prepala kera.
Samo jedno pitanje....jel mislis da bi Hervasa klub poslao na tribine da nije platio?Model1964 je napisao/la:Nije Španac nako dobiJo papire. PlatiJo.
Dado je sam kriv, nije prošao na testiranjima,
Zato važe ista pravila i za njega, plati pa klati. Ili posudba pa se dokaži ili individualno radi pa se opet dokaži.
Ovako kako si napisao ovo, izgleda kao da si jedan od Dadinih menadzera.Charlie Sheen je napisao/la:Vrijeme ce pokazati ko je bio upravu ko ne,moje misljenje je da za Dadu ima mjesta u ovoj ekipi,pogotovo odlaskom Hervasa.Kostic je otjerao Dadu ne Misimovic,Dado i Amir su bili motor ekipe kada smo zavrsili iza Sarajeva onda je stigla povreda,nije igrao pola godine plus se zna da se ne racuna na igraca i onda satro se trazi neko obestecenje,po kojoj logici,ako je vec tolika neznalica i antitalenat pusti djete nek ide daj mu papire,dao su Tiagu dao si Hervasu sta je problem.Mislim dokurcila je ova prica oko Dade i bogu i narodu ali bar po meni ovo nije fer prema igracu koji ima 60 + nastupa za nas a tek mu je 21.
Jel ovo fkt istina ?Brkoo je napisao/la:Ovako kako si napisao ovo, izgleda kao da si jedan od Dadinih menadzera.Charlie Sheen je napisao/la:Vrijeme ce pokazati ko je bio upravu ko ne,moje misljenje je da za Dadu ima mjesta u ovoj ekipi,pogotovo odlaskom Hervasa.Kostic je otjerao Dadu ne Misimovic,Dado i Amir su bili motor ekipe kada smo zavrsili iza Sarajeva onda je stigla povreda,nije igrao pola godine plus se zna da se ne racuna na igraca i onda satro se trazi neko obestecenje,po kojoj logici,ako je vec tolika neznalica i antitalenat pusti djete nek ide daj mu papire,dao su Tiagu dao si Hervasu sta je problem.Mislim dokurcila je ova prica oko Dade i bogu i narodu ali bar po meni ovo nije fer prema igracu koji ima 60 + nastupa za nas a tek mu je 21.Koliko smo to ulozili u Hervasa i Tiaga a koliko u Dadu? Nije isto kad u nekoga godinama ulazes, dajes mu sansu da igra, budes strpljiv prema njemu, forsiras ga maksimalno i onda vidis da si dzaba bacao pare na igraca koji psihicki nije stabilan. Klub zeli povrat novca odnosno da zaradi na igracu koji je bio potencijal, u kojeg se ulozilo i koji ima ugovor do ljeta 2018 godine.
Dado je radio istu stvar kao i Nedo Turkovic, u toku oporavka od povrede se raznosio od alkohola, zatvarao kafane i ja sad treba da ga zalim sto nije zadovoljio ukuse trenera i sto trener smatra da ne moze pomoci ekipi? Ako nastavi da odbija posudbe i na taj nacin pokusava da ucjenjuje klub zajedno sa svojim menadzerima onda,haj ti sine na tribine do 2018 godine pa poslije toga biraj sebi klub u kojem ces igrati..
Jaozinho22 je napisao/la:Dva dana ne uđem na forum,doletim dan kad opet priča o Dadi....
Definitivno pauza.
kruženje tvari u prirodiJaozinho22 je napisao/la:Dva dana ne uđem na forum,doletim dan kad opet priča o Dadi....
Definitivno pauza.