Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 27, 2016 10:27 pm

http://faktor.ba/zrinjski-skupo-platio- ... -sarajevo/" target="_blank

Koliko samo srece kone imaju sa protivnicima. A nas samo pehovi rokaju.
Da hocemo biti kompletni pa da vidimo s cim raspolazemo.

gavran
Kontakt:

sri jul 27, 2016 10:27 pm

Plava Porodica je napisao/la:A kad da ocekujemo građevinsku?
Ili idemo po principu gradi Zeljo boli te violina :)
kad imas urbanisticku,gradjevinska je samo formalnost,

gradimo boli nas gudalo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

delinjo
Kontakt:

sri jul 27, 2016 10:40 pm

ajmo malo o Dadi haha
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Charlie Sheen
Kontakt:

sri jul 27, 2016 10:42 pm

diego1921 je napisao/la:Evo Dadi propalo ovo,bar tako govnari pisu..Ma treba ga sad dvije god drzati da sam trenira,da moze u Hridu zavrsiti !
stvarno bezobrazluk je ovako se odnositi prema djetetu Zeljeznicara i unistavati mu karijeru

diego1921
Kontakt:

sri jul 27, 2016 10:47 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Evo Dadi propalo ovo,bar tako govnari pisu..Ma treba ga sad dvije god drzati da sam trenira,da moze u Hridu zavrsiti !
stvarno bezobrazluk je ovako se odnositi prema djetetu Zeljeznicara i unistavati mu karijeru
Klub mu je obezbijedio prvo a ide u Vitez,on je odbio..Pa su mu ljudi evo zavrsili da ide u Krsko,on trazio pare koje mu ljudi ne mogu dati,ko je tu bezobrazan ? Ovo je sve igra ,vrse pritisak,misle ljudi da ce dobiti papire..Nek ponude kolko klub trazi i nek ga vode !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jul 27, 2016 10:52 pm

diego1921 je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
Klub mu je obezbijedio prvo a ide u Vitez,on je odbio..Pa su mu ljudi evo zavrsili da ide u Krsko,on trazio pare koje mu ljudi ne mogu dati,ko je tu bezobrazan ? Ovo je sve igra ,vrse pritisak,misle ljudi da ce dobiti papire..Nek ponude kolko klub trazi i nek ga vode !
To njegov menadzer vrsi pritisak ili?
Nego, lijepe vijesti iz nekih drugih klubova, Jedinstvo iz Bihaca osvojilo novi statut jedan clan - jedan glas, na celo Veleza danas dosli jaki privrednici uz legende kluba Marica, Bajevica, Hadziabdica. Mogli bi za 2-3 godine igrati s obje ekipe u Ligi 12, a tu se vjerovatno jos Borac vraca. :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

delinjo
Kontakt:

sri jul 27, 2016 10:53 pm

e cuj Zeljino dijete ....ja sam dijete Sandrlenda koliko je on Zeljino dijete :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

LARSSON
Kontakt:

sri jul 27, 2016 10:54 pm

Ne treba pljuvat po nasim (bivsim ?) igračima, ali on bogami kao da je Ronaldo pa sad ne bi.

Elegant
Kontakt:

sri jul 27, 2016 10:59 pm

Zeljinu djecu boli qurac za Zelju kada iz istog odu u klub gdje imaju bolja primanja ! Prekinte se paliti na djecu i ove veterane tipa Jahica, Bekrica - sve lafo iskusni, znaju kako se uzimaju trofeji, da mogu otici u Indiju za bolje pare otisli bi. Lafo se vratili da zavrse ovdje karijeru, neka ljubav i sranja ... :rofl1:

Pocetni klub, ljubav, odanost, emocije neki patriotizam im nisu u malom mozgu pored para.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:01 pm

Elegant je napisao/la:Zeljinu djecu boli qurac za Zelju kada iz istog odu u klub gdje imaju bolja primanja ! Prekinte se paliti na djecu i ove veterane tipa Jahica, Bekrica - sve lafo iskusni, znaju kako se uzimaju trofeji, da mogu otici u Indiju za bolje pare otisli bi. Lafo se vratili da zavrse ovdje karijeru, neka ljubav i sranja ... :rofl1:

Pocetni klub, ljubav, odanost, emocije neki patriotizam im nisu u malom mozgu pored para.
sa ovim postom bi zavrsio pricu o zeljinoj djeci...ima izuzetaka ali sustina je ovo :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Vrag

sri jul 27, 2016 11:02 pm

Neda Neandertalac svog mezimca.
Ti ces meni igrati u Juventus, sta zna janez. On meni da kaze ti nisi za Zelju. Misli sto je celav da je Zidan

Ako nastavi moga bi u Radniku zavrsiti.

Grbavica
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:02 pm

e yebi ga haveru, ti bi pogba da ti igra za Želju ali ako ikako može za 4 glave i topli obrok u bureku. nego šta nego će za pare igrati.
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u sri jul 27, 2016 11:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

diego1921
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:03 pm

Omar500 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la: stvarno bezobrazluk je ovako se odnositi prema djetetu Zeljeznicara i unistavati mu karijeru
To njegov menadzer vrsi pritisak ili?
Nego, lijepe vijesti iz nekih drugih klubova, Jedinstvo iz Bihaca osvojilo novi statut jedan clan - jedan glas, na celo Veleza danas dosli jaki privrednici uz legende kluba Marica, Bajevica, Hadziabdica. Mogli bi za 2-3 godine igrati s obje ekipe u Ligi 12, a tu se vjerovatno jos Borac vraca. :palacgore:
Vrse ti sto ne vole Misimovica,sto jedva cekaju da on ode ,naravno ne vole ni ostale .Klub je postavio mizernu cifru za njega,evo svi pricaju strasan talenat,mladi reprezntativac..Nek plate kolko klub trazi i nek ide ,to je najpostenije .Ako nece fino na tribinama,pa mi smo i vece legende od Dade otjerali ! I jos samo da dodam ,da Dado nije imao tako jake ljude oko sebe, nikad ne bi skupio ovolko nastupa za Zelju ! Hvala !

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:03 pm

Ne treba zaboraviti da fudbaleri zive od igranja za razliku od nas.. Bas bih vas pitao biste li odbili 30k negdje da bi ovdje igrali za 5k..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:04 pm

delinjo je napisao/la:e cuj Zeljino dijete ....ja sam dijete Sandrlenda koliko je on Zeljino dijete :D :D
:rofl: :rofl:
Ja ja, Zeljino dijete koje je 95 godiste a nije trenirao na sljaci.. nema se tu sta vise pricat..

Model1964

sri jul 27, 2016 11:12 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
bablaz je napisao/la:1. Pitari nisu donatori vec kreteni koji su platili samo ono sto su unistili (HZ)
2. 5% ili nikako. (Napraviti kavez bez stolica na sjeveru.
3. Ophoditi se isto kao sa navijacima drugih klubova (uvesti ih u 10. min, ispratiri napolje u 75 min.) Nije posteno prema drugima.
4. Oni su maloumnici.
Upravo tako. Najbolje nikako, a ako već moram onda 500 karata u kavez i to takav da im samo oči vire i da ništa iz njega ne mogu baciti.
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: TOOOOOO
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cikazubo
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:13 pm

Svi fol znaju sta mu je nudjeno i gdje je zapelo, a niko blage veze nema.. Dado je nase dijete, isto kao i Beganovic, Mujagic i mnogi drugi koji su dosli iz manjih sredina u nas OP, zelit mu nesrecu u karijeri je bolesno, on vijedi, ima neke reference i normalno da nece igrat u nekim poluprofesionalnim klubovima za siću.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:17 pm

cikazubo je napisao/la:Svi fol znaju sta mu je nudjeno i gdje je zapelo, a niko blage veze nema.. Dado je nase dijete, isto kao i Beganovic, Mujagic i mnogi drugi koji su dosli iz manjih sredina u nas OP, zelit mu nesrecu u karijeri je bolesno, on vijedi, ima neke reference i normalno da nece igrat u nekim poluprofesionalnim klubovima za siću.
Slazem se s tobom. Po Duljevicu prije par dana masovno pljuvanje, a koliko ga je Zeljo puta odbio, mene stid...
Ne treba ici u krajnosti. Neandertalac ide u jednu, brani ga ko da je bog, i onda imas na drugoj strani da se...ruzno govori o momku. Nije on kriv, nego oni ljudi koji su oko njega. Ne znam ko su ti ljudi, ali siguran sam da je do toga. Ne prizivam da mu propadne karijera, ja bi da ode na posudbu, da se rijesi tih ljudi oko sebe i da za godinu dana se vrati bolji nego ikada. Sad, hoce li tako moci, ko ce ga znati...
Ali kako su se iz kluba 'usutili' za istok, kad samo jedan dan banu bageri, to ce bit ludilo :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

delinjo
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:17 pm

jest zato je Ronaldo pa moze birati gdje ce....gdje ce u Slovensku ligu pu pu...pa njihovi klubovi su gori od nasih...a da im vidis terena...sve grbavo brate ...pa oni da valjaju dovodi li bi igrace kao Muslimovic...ihhh
GOO ROGER!!!
peRFect!!

diego1921
Kontakt:

sri jul 27, 2016 11:20 pm

Ja Dadi zelim da uzme milione,kunem se Bgm eto ! Samo ne volim bezobrazluk,ako klub ne racuna na njega,tj nudi mu se posudba,ne vidim razlog zasto bi se on ponasao kao uvrijedjena mlada ! Tjerali smo mi i bolje igrace,niko nije iznad Zelje..Opet ponavljam volio bi da uspije u karijeri,al ako ce odbijati ponude samo da se izvrsi pritisak da dobije slobodne papire,onda mu zelim da zavrsi s nama na sjeveru !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava