http://faktor.ba/zrinjski-skupo-platio- ... -sarajevo/" target="_blank
Koliko samo srece kone imaju sa protivnicima. A nas samo pehovi rokaju.
Da hocemo biti kompletni pa da vidimo s cim raspolazemo.
kad imas urbanisticku,gradjevinska je samo formalnost,Plava Porodica je napisao/la:A kad da ocekujemo građevinsku?
Ili idemo po principu gradi Zeljo boli te violina
stvarno bezobrazluk je ovako se odnositi prema djetetu Zeljeznicara i unistavati mu karijerudiego1921 je napisao/la:Evo Dadi propalo ovo,bar tako govnari pisu..Ma treba ga sad dvije god drzati da sam trenira,da moze u Hridu zavrsiti !
Klub mu je obezbijedio prvo a ide u Vitez,on je odbio..Pa su mu ljudi evo zavrsili da ide u Krsko,on trazio pare koje mu ljudi ne mogu dati,ko je tu bezobrazan ? Ovo je sve igra ,vrse pritisak,misle ljudi da ce dobiti papire..Nek ponude kolko klub trazi i nek ga vode !Charlie Sheen je napisao/la:stvarno bezobrazluk je ovako se odnositi prema djetetu Zeljeznicara i unistavati mu karijerudiego1921 je napisao/la:Evo Dadi propalo ovo,bar tako govnari pisu..Ma treba ga sad dvije god drzati da sam trenira,da moze u Hridu zavrsiti !
To njegov menadzer vrsi pritisak ili?diego1921 je napisao/la:Klub mu je obezbijedio prvo a ide u Vitez,on je odbio..Pa su mu ljudi evo zavrsili da ide u Krsko,on trazio pare koje mu ljudi ne mogu dati,ko je tu bezobrazan ? Ovo je sve igra ,vrse pritisak,misle ljudi da ce dobiti papire..Nek ponude kolko klub trazi i nek ga vode !Charlie Sheen je napisao/la:stvarno bezobrazluk je ovako se odnositi prema djetetu Zeljeznicara i unistavati mu karijerudiego1921 je napisao/la:Evo Dadi propalo ovo,bar tako govnari pisu..Ma treba ga sad dvije god drzati da sam trenira,da moze u Hridu zavrsiti !
sa ovim postom bi zavrsio pricu o zeljinoj djeci...ima izuzetaka ali sustina je ovoElegant je napisao/la:Zeljinu djecu boli qurac za Zelju kada iz istog odu u klub gdje imaju bolja primanja ! Prekinte se paliti na djecu i ove veterane tipa Jahica, Bekrica - sve lafo iskusni, znaju kako se uzimaju trofeji, da mogu otici u Indiju za bolje pare otisli bi. Lafo se vratili da zavrse ovdje karijeru, neka ljubav i sranja ...![]()
Pocetni klub, ljubav, odanost, emocije neki patriotizam im nisu u malom mozgu pored para.
Vrse ti sto ne vole Misimovica,sto jedva cekaju da on ode ,naravno ne vole ni ostale .Klub je postavio mizernu cifru za njega,evo svi pricaju strasan talenat,mladi reprezntativac..Nek plate kolko klub trazi i nek ide ,to je najpostenije .Ako nece fino na tribinama,pa mi smo i vece legende od Dade otjerali ! I jos samo da dodam ,da Dado nije imao tako jake ljude oko sebe, nikad ne bi skupio ovolko nastupa za Zelju ! Hvala !Omar500 je napisao/la:To njegov menadzer vrsi pritisak ili?diego1921 je napisao/la:Klub mu je obezbijedio prvo a ide u Vitez,on je odbio..Pa su mu ljudi evo zavrsili da ide u Krsko,on trazio pare koje mu ljudi ne mogu dati,ko je tu bezobrazan ? Ovo je sve igra ,vrse pritisak,misle ljudi da ce dobiti papire..Nek ponude kolko klub trazi i nek ga vode !Charlie Sheen je napisao/la: stvarno bezobrazluk je ovako se odnositi prema djetetu Zeljeznicara i unistavati mu karijeru
Nego, lijepe vijesti iz nekih drugih klubova, Jedinstvo iz Bihaca osvojilo novi statut jedan clan - jedan glas, na celo Veleza danas dosli jaki privrednici uz legende kluba Marica, Bajevica, Hadziabdica. Mogli bi za 2-3 godine igrati s obje ekipe u Ligi 12, a tu se vjerovatno jos Borac vraca.
delinjo je napisao/la:e cuj Zeljino dijete ....ja sam dijete Sandrlenda koliko je on Zeljino dijete![]()
Rodom s mejtaša je napisao/la:Upravo tako. Najbolje nikako, a ako već moram onda 500 karata u kavez i to takav da im samo oči vire i da ništa iz njega ne mogu baciti.bablaz je napisao/la:1. Pitari nisu donatori vec kreteni koji su platili samo ono sto su unistili (HZ)
2. 5% ili nikako. (Napraviti kavez bez stolica na sjeveru.
3. Ophoditi se isto kao sa navijacima drugih klubova (uvesti ih u 10. min, ispratiri napolje u 75 min.) Nije posteno prema drugima.
4. Oni su maloumnici.
Slazem se s tobom. Po Duljevicu prije par dana masovno pljuvanje, a koliko ga je Zeljo puta odbio, mene stid...cikazubo je napisao/la:Svi fol znaju sta mu je nudjeno i gdje je zapelo, a niko blage veze nema.. Dado je nase dijete, isto kao i Beganovic, Mujagic i mnogi drugi koji su dosli iz manjih sredina u nas OP, zelit mu nesrecu u karijeri je bolesno, on vijedi, ima neke reference i normalno da nece igrat u nekim poluprofesionalnim klubovima za siću.