Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

BHDragons
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 22, 2016 12:02 pm

Hurmasica je napisao/la:slika

:mrgreen: :mrgreen:
Očigledno nas je varao čitavo vrijeme :DD:
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

cala
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:03 pm

Mislim da je protiv Borca to bilo kad je 2 napada zaredom upropastio svojim centarsutevima prema jugu. 2 napada u par minuta.

phily
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:05 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Jesmo li tu tekmu dobili ili zijanili, 2-1 je rezultat bio?

Zijanili smo od Kameruna tim rezultatom
ako me sjecanje jos uvijek sluzi, cini mi se da je utakmica zavrsila egalom, 3:3
ako se dobro sjecam, mislim da sam negdje procitao da je zavrsilo 3:1 za Kamarun...
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

teatrale36
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:27 pm

BHDragons je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:Vidim otvara se ovaj novi fan shop pa zna li neko da li se nekako mogu artikli narucivati preko interneta pa da oni posalju poslao sam i poruku njima ali jos ne odgovaraju.

http://www.onlinebht24.com/2016/02/port ... jenos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim na ovom linku iznad prenose puno utakmica pa koliko je to sad istina ?
Šuplja
Ma nije suplja ovo su utakmice koje ce biti na bht, moja tv i arenasportu.

BHDragons
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:33 pm

teatrale36 je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:Vidim otvara se ovaj novi fan shop pa zna li neko da li se nekako mogu artikli narucivati preko interneta pa da oni posalju poslao sam i poruku njima ali jos ne odgovaraju.

http://www.onlinebht24.com/2016/02/port ... jenos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim na ovom linku iznad prenose puno utakmica pa koliko je to sad istina ?
Šuplja
Ma nije suplja ovo su utakmice koje ce biti na bht, moja tv i arenasportu.
Moguće..
1921!
Ni milimetra!

LARSSONN
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:33 pm

http://www.klix.ba/sport/nogomet/pocelo ... /160222024" onclick="window.open(this.href);return false;

:ganja: :ganja:

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:34 pm

super1 je napisao/la:@chwilla brqt moj nikad nece kao ja unaprijed pricati neke stvari u koje nije siguran a vjerujte momci da je upucen u gradnju stadiona i to pravo......pa cak i @fkz1921 koji vrlo cesto nam spusta loptu na zemlju je vrlo optimistican a i on je upucen....znaci krenuli smo jako i voz gazi.....a ja mogu samo reci SVI NA GRBAVICU i SVI NA JUG jer nam jos samo podrska navijaca treba .poz braco :zeljeznicar1:
Može li meni u pp neke stvari? :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
naravno ako imaš od uprave odobrenje :shisha:
Kakva Iskra, Mladenović je u BATE-u...
U ovoj sedmici igra nam Željo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

BHDragons
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:36 pm

Kakve livade Bože dragi :rofl: :rofl1:
1921!
Ni milimetra!

Velahalve
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:45 pm

Bio sam maloprije malo na Grbavici, radi se to ušminkavanje, konstrukcija na zapadu bi se trebala postaviti ako se ne varam danas, ali ono što me je razočaralo je da sam vidio Bakira Dautbašića i to me pravo s.jebalo ne znam šta on tu radi... Trening je u 1 koga interesije da pogleda... :zeljeznicar1:

MATORI
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:49 pm

Velahalve je napisao/la:Bio sam maloprije malo na Grbavici, radi se to ušminkavanje, konstrukcija na zapadu bi se trebala postaviti ako se ne varam danas, ali ono što me je razočaralo je da sam vidio Bakira Dautbašića i to me pravo s.jebalo ne znam šta on tu radi... Trening je u 1 koga interesije da pogleda... :zeljeznicar1:
A Boga ti što te je to s.ebalo oko Dautbašića, jesi li ti to njemu već presudio ?

Ajzea
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:55 pm

MATORI je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Bio sam maloprije malo na Grbavici, radi se to ušminkavanje, konstrukcija na zapadu bi se trebala postaviti ako se ne varam danas, ali ono što me je razočaralo je da sam vidio Bakira Dautbašića i to me pravo s.jebalo ne znam šta on tu radi... Trening je u 1 koga interesije da pogleda... :zeljeznicar1:
A Boga ti što te je to s.ebalo oko Dautbašića, jesi li ti to njemu već presudio ?
Treba mu presuditi nasilnom metodom, daleko mu kuća od naše bila. Neka ovih ljudi na čelu uprave, a nadam se da im probleme neće stvarati likovi poput Zuje, Dautbašića, Violine i njima sličnih.

BHDragons
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:55 pm

Odmah se ološ počeo skupljati...
1921!
Ni milimetra!

MATORI
Kontakt:

pon feb 22, 2016 12:59 pm

Ajzea je napisao/la:
MATORI je napisao/la:
Treba mu presuditi nasilnom metodom, daleko mu kuća od naše bila. Neka ovih ljudi na čelu uprave, a nadam se da im probleme neće stvarati likovi poput Zuje, Dautbašića, Violine i njima sličnih.
Neobaviješten si, ali totalno.
Vrijeme je pokazatelj svega.
Standardna naša priča - Bilo na TV da je lopov - presuda - vješanje.
Znaš nas **** ti nas.
PS nisam njegov fan, zaboli me za njim kao i za svim ostalim

vrbanjusa
Kontakt:

pon feb 22, 2016 1:00 pm

Na stranu cijela priča o Bakiru D koja se vrti zadnjih dana ali 100 % je sigurno da Bakir D voli Želju i da je jako puno učinio za klub. Nije ništa uzeo od kluba niti je oštetio klub za fening. Tako da ne vidim problem što neko dođe da vidi šta se dešava. Kad bi svima koji dolaze na Grbavicu (ili bilo koji drugi stadion širom svijeta) brojali krivična dijela, nigdje ne bi prispjeli.
21 10 4

Petrović Slavko

Dzezvar
Kontakt:

pon feb 22, 2016 1:12 pm

Ajzea je napisao/la:
MATORI je napisao/la:
Drug nisi upucen Bakir ni u kom slucaju ne moze u isti kos sa ovim klosarima vjeruj mi.
Dosta dosta dobrih stvari je uradio za klub.
Eh sad to sto je on nesto kao zasro u svom poslu to nema nikakve veze sa klubom.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

pile87
Kontakt:

pon feb 22, 2016 1:31 pm

DANAN je napisao/la:Drug nisi upucen Bakir ni u kom slucaju ne moze u isti kos sa ovim klosarima vjeruj mi.
Dosta dosta dobrih stvari je uradio za klub.
Eh sad to sto je on nesto kao zasro u svom poslu to nema nikakve veze sa klubom.
Bakir je 100 % OK covjek, a ne znamo jel zasro i u svom poslu postoje samo indicije...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

pon feb 22, 2016 1:32 pm

Nisam upućen koliko su neki od vas, ali ono što znam je da je svakakva mraka bila u klubu tako da ne znam više ni ko je radio pozitivne a ko negativne stvari za klub. Jedino u šta sam siguran je da je bilo više ovih koji su stetili mom Zelji. Zato i kazem, sve je to divno i krasno, neka vole Zelju i dolaze na utakmice, ali neka ostave ovu garnituru ljudi da radi kao što rade i sve pet.

pile87
Kontakt:

pon feb 22, 2016 1:33 pm

Ajzea je napisao/la:Nisam upućen koliko su neki od vas, ali ono što znam je da je svakakva mraka bila u klubu tako da ne znam više ni ko je radio pozitivne a ko negativne stvari za klub. Jedino u šta sam siguran je da je bilo više ovih koji su stetili mom Zelji. Zato i kazem, sve je to divno i krasno, neka vole Zelju i dolaze na utakmice, ali neka ostave ovu garnituru ljudi da radi kao što rade i sve pet.
On je dio ove garniture i milion % korektan covjek i prije svega veliki Zeljovac, dosao u klub kad su ga svi zabilazili u sirokom luku.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon feb 22, 2016 1:37 pm

Mogu li naše slikati ili je bolje da još malo sačekaju. Šteta bi bilo da neko fali u albumu :lol:

ceze
Kontakt:

pon feb 22, 2016 1:39 pm

Ne znam da li Bakir voli Želju ili ne, ima vas upućenih koji znate, ali znam da je u jednom daleko većem klubu član uprave i jedan od najvažnijih ljudi u klubu osuđen, robija, a u klub je uvijek dobro došao, tako da...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava