Očigledno nas je varao čitavo vrijemeHurmasica je napisao/la:
![]()

Očigledno nas je varao čitavo vrijemeHurmasica je napisao/la:
![]()
ako se dobro sjecam, mislim da sam negdje procitao da je zavrsilo 3:1 za Kamarun...za_zivot_cijeli je napisao/la:ako me sjecanje jos uvijek sluzi, cini mi se da je utakmica zavrsila egalom, 3:3boccaccio je napisao/la:Jesmo li tu tekmu dobili ili zijanili, 2-1 je rezultat bio?mirzza je napisao/la:
Zijanili smo od Kameruna tim rezultatom
Ma nije suplja ovo su utakmice koje ce biti na bht, moja tv i arenasportu.BHDragons je napisao/la:Šupljakrajisnik87 je napisao/la:Vidim otvara se ovaj novi fan shop pa zna li neko da li se nekako mogu artikli narucivati preko interneta pa da oni posalju poslao sam i poruku njima ali jos ne odgovaraju.
http://www.onlinebht24.com/2016/02/port ... jenos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim na ovom linku iznad prenose puno utakmica pa koliko je to sad istina ?
Moguće..teatrale36 je napisao/la:Ma nije suplja ovo su utakmice koje ce biti na bht, moja tv i arenasportu.BHDragons je napisao/la:Šupljakrajisnik87 je napisao/la:Vidim otvara se ovaj novi fan shop pa zna li neko da li se nekako mogu artikli narucivati preko interneta pa da oni posalju poslao sam i poruku njima ali jos ne odgovaraju.
http://www.onlinebht24.com/2016/02/port ... jenos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidim na ovom linku iznad prenose puno utakmica pa koliko je to sad istina ?
Može li meni u pp neke stvari?super1 je napisao/la:@chwilla brqt moj nikad nece kao ja unaprijed pricati neke stvari u koje nije siguran a vjerujte momci da je upucen u gradnju stadiona i to pravo......pa cak i @fkz1921 koji vrlo cesto nam spusta loptu na zemlju je vrlo optimistican a i on je upucen....znaci krenuli smo jako i voz gazi.....a ja mogu samo reci SVI NA GRBAVICU i SVI NA JUG jer nam jos samo podrska navijaca treba .poz braco
A Boga ti što te je to s.ebalo oko Dautbašića, jesi li ti to njemu već presudio ?Velahalve je napisao/la:Bio sam maloprije malo na Grbavici, radi se to ušminkavanje, konstrukcija na zapadu bi se trebala postaviti ako se ne varam danas, ali ono što me je razočaralo je da sam vidio Bakira Dautbašića i to me pravo s.jebalo ne znam šta on tu radi... Trening je u 1 koga interesije da pogleda...
Treba mu presuditi nasilnom metodom, daleko mu kuća od naše bila. Neka ovih ljudi na čelu uprave, a nadam se da im probleme neće stvarati likovi poput Zuje, Dautbašića, Violine i njima sličnih.MATORI je napisao/la:A Boga ti što te je to s.ebalo oko Dautbašića, jesi li ti to njemu već presudio ?Velahalve je napisao/la:Bio sam maloprije malo na Grbavici, radi se to ušminkavanje, konstrukcija na zapadu bi se trebala postaviti ako se ne varam danas, ali ono što me je razočaralo je da sam vidio Bakira Dautbašića i to me pravo s.jebalo ne znam šta on tu radi... Trening je u 1 koga interesije da pogleda...
Neobaviješten si, ali totalno.Ajzea je napisao/la:Treba mu presuditi nasilnom metodom, daleko mu kuća od naše bila. Neka ovih ljudi na čelu uprave, a nadam se da im probleme neće stvarati likovi poput Zuje, Dautbašića, Violine i njima sličnih.MATORI je napisao/la:A Boga ti što te je to s.ebalo oko Dautbašića, jesi li ti to njemu već presudio ?Velahalve je napisao/la:Bio sam maloprije malo na Grbavici, radi se to ušminkavanje, konstrukcija na zapadu bi se trebala postaviti ako se ne varam danas, ali ono što me je razočaralo je da sam vidio Bakira Dautbašića i to me pravo s.jebalo ne znam šta on tu radi... Trening je u 1 koga interesije da pogleda...
Drug nisi upucen Bakir ni u kom slucaju ne moze u isti kos sa ovim klosarima vjeruj mi.Ajzea je napisao/la:Treba mu presuditi nasilnom metodom, daleko mu kuća od naše bila. Neka ovih ljudi na čelu uprave, a nadam se da im probleme neće stvarati likovi poput Zuje, Dautbašića, Violine i njima sličnih.MATORI je napisao/la:A Boga ti što te je to s.ebalo oko Dautbašića, jesi li ti to njemu već presudio ?Velahalve je napisao/la:Bio sam maloprije malo na Grbavici, radi se to ušminkavanje, konstrukcija na zapadu bi se trebala postaviti ako se ne varam danas, ali ono što me je razočaralo je da sam vidio Bakira Dautbašića i to me pravo s.jebalo ne znam šta on tu radi... Trening je u 1 koga interesije da pogleda...
Bakir je 100 % OK covjek, a ne znamo jel zasro i u svom poslu postoje samo indicije...DANAN je napisao/la:Drug nisi upucen Bakir ni u kom slucaju ne moze u isti kos sa ovim klosarima vjeruj mi.
Dosta dosta dobrih stvari je uradio za klub.
Eh sad to sto je on nesto kao zasro u svom poslu to nema nikakve veze sa klubom.
On je dio ove garniture i milion % korektan covjek i prije svega veliki Zeljovac, dosao u klub kad su ga svi zabilazili u sirokom luku.Ajzea je napisao/la:Nisam upućen koliko su neki od vas, ali ono što znam je da je svakakva mraka bila u klubu tako da ne znam više ni ko je radio pozitivne a ko negativne stvari za klub. Jedino u šta sam siguran je da je bilo više ovih koji su stetili mom Zelji. Zato i kazem, sve je to divno i krasno, neka vole Zelju i dolaze na utakmice, ali neka ostave ovu garnituru ljudi da radi kao što rade i sve pet.
Mogu li naše slikati ili je bolje da još malo sačekaju. Šteta bi bilo da neko fali u albumu