Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 09, 2016 11:16 pm

Nama je Argelini veci neprijatelj od SDa. Treba to zatvoriti, a vlasnike pohapsiti..

shzna
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:19 pm

Naši kad su pili bile su i titule.
Kako dođe shisha generacija, dođe i pad.
Molim sve igrače ovim putem da umjesto u Argelini, samo produže nekoliko stotina metara do Barlottija. Unaprijed zahvalan..
1987

delinjo
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:19 pm

Djulaga_ je napisao/la:
delinjo je napisao/la:e cuj zola od nekog poletniji :ganja:
Zahirovic je bolji igrac od Zolotica. Brzi, okretniji, jaci, cak po mom misljenju ima dobar i bolji pas.
Od Zole sam vise ocekivao.
Sad mi je jasno zasto nije igrao u Belgiji.
Zahirovic je meni poslije Culuma najbolji destruktivac.
normalno da je bolji, u pravom sistemu ako se koristi na pravi nacin,u suprotnom to je igrac manje kao kod Edisa osim kad igramo sa boljim protivnicima ...u pravom sistemu gdje zna svoj zadatak ...igracina !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:21 pm

Izlija je napisao/la: Pa hajde lutko nazovi rođaka i zamoli ga da dođe jednu sezonu u Želju da odigra sad kada je u punoj snazi. Znam da bi i njemu srce ko munara bilo a valjo bi nam jooooooooooj. Odmah mu reci da ga klub neče moći platiti puno ali jednu sezonu za evropskog Želju vrijedi halaliti. Neki pričaju da Miro ode pa bi nam ta pozicija ostala prazna i njegov bi kvalitet ne samo nadomjestio već i vjerovatno znatno unaprijedio našu desnu stranu.
Ma tamo je jedan od cjenjenijih igraca, nosio je i kapitensku ove sezone u nekim tekmama. Znam da se i prije pricalo da bi mogao otici negdje, ali finansijski nista bolje ne bi mu bilo nego u ovom klubu a jos je ovdje standardan, a gdje god da ode morao bi se boriti za mjesto. Mada sad je u najboljim godinama i pruza stvarno dobre partije i mislim da bi trebao napraviti transfer karijere.
A nadam se da ce doci nekad opet u Zelju ako bude se poklopilo.

@FKZ1921 upravo tako, ne izlazi po kafanama, sad se i ozenio, ne ide na neka ljetovanja, bitnije mu je da dodje i posjeti svoje u selu, da s djecom poigra fudbala na poligonu. Nije sto je moj rodjak ali stvarno mnogi bi se trebali ugledati na njega.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:25 pm

Minjore je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Edis je deblo zeznuo stvar sto su mu stalno igrali istih 11. plus istih 3. za izmjene, mislim da je bez veze zapostavio Mirzu šveđaninana, Mailsona, Kramara, Djermanovic je nesto vise igrao ali kad pogledas nije dobio puno minutaze.
Najbolje opisuje Zeljinu igru pod Edisovom palicom..
slika
Mozda da pokušamo sagledati stvari u kontekstu velikog bodovnog minusa koji je Edis naslijedio. Svaka utakmica finale, pritisak pobjede pod svaku cijenu, kup - lutrija sa primljenim golom na samom pocetku itd. Mislim da nije imao prostora za puno experimentisanja sa igracima koji su bili na klupi. Kontam, da su na treningu pokazali da su bolji od prvih 11 svakako bi igrali. A to sto nam je kvalitet igre padao kako se prvenstvo bližilo kraju umjesto da se popravlja, to sta se ili sta se nije radilo na treninzima... slazem se da je tu trener trebao uraditi vise. Koliko se sjecam i Đurbuzovic je prije nekoliko sezona isto uprskao na samom kraju
5. - 7. Okt 1992.

ono.na
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:25 pm

Jos sam cuo da kad dodje u Olovo da placa privatnog trenera i najcesci odlasci iz sela su odlasci na te treninge da odrzi formu i to je sve. Nekoliko puta trebao ostvariti veci transfer, klub ga toliko htio zadrzati da su vise puta povacavali platu i postavljali mu bolje uslove i evo ga danas u istom klubu potopio Fenera.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:32 pm

Kakva je to priča, vidim neki spominju, da Miro ide. Gdje će ba ići, tek je došao. Pa nećemo valjda opet cirkus praviti od kluba.

Jaozinho22

pon maj 09, 2016 11:34 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Kakva je to priča, vidim neki spominju, da Miro ide. Gdje će ba ići, tek je došao. Pa nećemo valjda opet cirkus praviti od kluba.
Ako ćemo ga pravit za cijenu koja se spominje daj da ga pravimo svaki prelazni rok :ganja: :ganja:
Zadnja izmjena: Jaozinho22, dana/u pon maj 09, 2016 11:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:36 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Kakva je to priča, vidim neki spominju, da Miro ide. Gdje će ba ići, tek je došao. Pa nećemo valjda opet cirkus praviti od kluba.
Svi su na prodaju, narocito za onu cifru o kojoj se govori. Tu cifru ne bi mogli odbiti kada bi se plasirali u Europu, a ne sada kada nismo..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:40 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: Nadje nekako to selo Visce...
Al kad je došlo do priče o parama,nana se pita. Stari slijeze ramenima,gleda u nanu...
Edin mi je bas blizi rodjak. Korektan momak, sto bi se reklo "dijete sa sela". Nije nigdje trenirao dok nije otisao u srednju skolu u Banovice, poslije toga brzo je pokazao talenat i radio je mnogo. Oduvijek je navijao za Zelju i prelazak u Zelju mu je bio ostvarenje sna. Mnogo voli svoje mjesto i uvijek dolazi dole kad je pauza. Nadam se da ce otici sada negdje, jer zasluzio je ovim igrama a i da nama sta "kane" u kasu! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Naravno...Visca je pravi primjer drugim igracima. Predanim radom,postenim odnosom prema sebi,svom poslu,ljudima oko sebe...uz talenat koji ima,puno je napravio. I napravice jos vise.
igranje u Turskoj sasvim sigurno nije njegov igracki maksimum. sve pruzene prilike u karijeri je iskoristio na najbolji nacin i vjerujem da ce nakon ove sezone karijere napraviti dodatni iskorak te zaigrati u nekoj od liga petice.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:41 pm

A cifra je?

rodrigo87
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:42 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:A cifra je?
navodno milionce eura

MrRiccoli
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:46 pm

A sta mislite da se malo nafuramo da u ovih 20-tak dana koliko jos traje akcija prikupimo sto vise para za stadion. E sad koliko je realno da probamo osposobiti stadion za slijedece ljeto ako Bog da da se mogu igrati sva pretkola i kakve bi to jos dodatne radove zahtjevalo

Sent from my C5303 using Tapatalk

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:49 pm

rodrigo87 je napisao/la:
navodno milionce eura
Toliko ne vrijedi. Prodaji večeras.

ono.na
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:50 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
navodno milionce eura
Ja mislim da tacno toliko vrijedi. Ima momka svugdje na terenu. S obzirom na ne bas bajnu igru Zelje, asistencije, golovi, moral. Sve to na solidnom nivou za tu cijenu. Neki osrednji tim iz liga5 moze uvijek izdvojiti te novce za jedan takav transfer.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 09, 2016 11:51 pm

rodrigo87 je napisao/la:
navodno milionce eura
Hahahhahhahahah lud si....hahahahhaha

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:52 pm

rodrigo87 je napisao/la:
navodno milionce eura
:rofl: :rofl:
Na ljeto ce vrijediti dva miliona.

Kada bi se to ostvarilo, realno, bio bi to vjerovatno najbolji posao koji smo odradili.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon maj 09, 2016 11:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:54 pm

Uzmes li u obzir da je tu pola godine i ako odbijes njegove plate i slicno, i koliko ces biti dobar na njemu, nek ide halal mu bilo..

rios
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:56 pm

Sinoc sam rekao da ne bih volio da Miroslav ode bar jos jednu sezonu,vecina se ne slaze,al eto..
Nadam se samo da cemo,ukoliko Miroslav i ode, dovesti adekvatnu zamjenu.Ako nista bar pribliznih kvaliteta.Bilo je lijepo gledati u svom timu skolovano krilo koje igra u oba pravca i ne zanemaruje ni svoje defanzivne zadatke.Snazan Zeljo treba takve igrace..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Ajzea
Kontakt:

pon maj 09, 2016 11:57 pm

rios je napisao/la:Sinoc sam rekao da ne bih volio da Miroslav ode bar jos jednu sezonu,vecina se ne slaze,al eto..
Nadam se samo da cemo,ukoliko Miroslav i ode, dovesti adekvatnu zamjenu.Ako nista bar pribliznih kvaliteta.Bilo je lijepo gledati u svom timu skolovano krilo koje igra u oba pravca i ne zanemaruje ni svoje defanzivne zadatke.Snazan Zeljo treba takve igrace..
Volio bih ja da imamo toliko novaca da narocito za njega i Lendrica mozemo odbiti visemilionske cifre, ali.. Uvijek ima ali. :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava