normalno da je bolji, u pravom sistemu ako se koristi na pravi nacin,u suprotnom to je igrac manje kao kod Edisa osim kad igramo sa boljim protivnicima ...u pravom sistemu gdje zna svoj zadatak ...igracina !!Djulaga_ je napisao/la:Zahirovic je bolji igrac od Zolotica. Brzi, okretniji, jaci, cak po mom misljenju ima dobar i bolji pas.delinjo je napisao/la:e cuj zola od nekog poletniji
Od Zole sam vise ocekivao.
Sad mi je jasno zasto nije igrao u Belgiji.
Zahirovic je meni poslije Culuma najbolji destruktivac.
Ma tamo je jedan od cjenjenijih igraca, nosio je i kapitensku ove sezone u nekim tekmama. Znam da se i prije pricalo da bi mogao otici negdje, ali finansijski nista bolje ne bi mu bilo nego u ovom klubu a jos je ovdje standardan, a gdje god da ode morao bi se boriti za mjesto. Mada sad je u najboljim godinama i pruza stvarno dobre partije i mislim da bi trebao napraviti transfer karijere.Izlija je napisao/la: Pa hajde lutko nazovi rođaka i zamoli ga da dođe jednu sezonu u Želju da odigra sad kada je u punoj snazi. Znam da bi i njemu srce ko munara bilo a valjo bi nam jooooooooooj. Odmah mu reci da ga klub neče moći platiti puno ali jednu sezonu za evropskog Želju vrijedi halaliti. Neki pričaju da Miro ode pa bi nam ta pozicija ostala prazna i njegov bi kvalitet ne samo nadomjestio već i vjerovatno znatno unaprijedio našu desnu stranu.
Mozda da pokušamo sagledati stvari u kontekstu velikog bodovnog minusa koji je Edis naslijedio. Svaka utakmica finale, pritisak pobjede pod svaku cijenu, kup - lutrija sa primljenim golom na samom pocetku itd. Mislim da nije imao prostora za puno experimentisanja sa igracima koji su bili na klupi. Kontam, da su na treningu pokazali da su bolji od prvih 11 svakako bi igrali. A to sto nam je kvalitet igre padao kako se prvenstvo bližilo kraju umjesto da se popravlja, to sta se ili sta se nije radilo na treninzima... slazem se da je tu trener trebao uraditi vise. Koliko se sjecam i Đurbuzovic je prije nekoliko sezona isto uprskao na samom krajuMinjore je napisao/la:Najbolje opisuje Zeljinu igru pod Edisovom palicom..Elegant je napisao/la:Edis je deblo zeznuo stvar sto su mu stalno igrali istih 11. plus istih 3. za izmjene, mislim da je bez veze zapostavio Mirzu šveđaninana, Mailsona, Kramara, Djermanovic je nesto vise igrao ali kad pogledas nije dobio puno minutaze.
Ako ćemo ga pravit za cijenu koja se spominje daj da ga pravimo svaki prelazni rokRodom s mejtaša je napisao/la:Kakva je to priča, vidim neki spominju, da Miro ide. Gdje će ba ići, tek je došao. Pa nećemo valjda opet cirkus praviti od kluba.
Svi su na prodaju, narocito za onu cifru o kojoj se govori. Tu cifru ne bi mogli odbiti kada bi se plasirali u Europu, a ne sada kada nismo..Rodom s mejtaša je napisao/la:Kakva je to priča, vidim neki spominju, da Miro ide. Gdje će ba ići, tek je došao. Pa nećemo valjda opet cirkus praviti od kluba.
igranje u Turskoj sasvim sigurno nije njegov igracki maksimum. sve pruzene prilike u karijeri je iskoristio na najbolji nacin i vjerujem da ce nakon ove sezone karijere napraviti dodatni iskorak te zaigrati u nekoj od liga petice.FKZ1921 je napisao/la:Naravno...Visca je pravi primjer drugim igracima. Predanim radom,postenim odnosom prema sebi,svom poslu,ljudima oko sebe...uz talenat koji ima,puno je napravio. I napravice jos vise.Leon_Professional je napisao/la:Edin mi je bas blizi rodjak. Korektan momak, sto bi se reklo "dijete sa sela". Nije nigdje trenirao dok nije otisao u srednju skolu u Banovice, poslije toga brzo je pokazao talenat i radio je mnogo. Oduvijek je navijao za Zelju i prelazak u Zelju mu je bio ostvarenje sna. Mnogo voli svoje mjesto i uvijek dolazi dole kad je pauza. Nadam se da ce otici sada negdje, jer zasluzio je ovim igrama a i da nama sta "kane" u kasu!FKZ1921 je napisao/la: Nadje nekako to selo Visce...
Al kad je došlo do priče o parama,nana se pita. Stari slijeze ramenima,gleda u nanu...![]()
![]()
navodno milionce euraRodom s mejtaša je napisao/la:A cifra je?
Toliko ne vrijedi. Prodaji večeras.rodrigo87 je napisao/la:navodno milionce euraRodom s mejtaša je napisao/la:A cifra je?
Ja mislim da tacno toliko vrijedi. Ima momka svugdje na terenu. S obzirom na ne bas bajnu igru Zelje, asistencije, golovi, moral. Sve to na solidnom nivou za tu cijenu. Neki osrednji tim iz liga5 moze uvijek izdvojiti te novce za jedan takav transfer.Rodom s mejtaša je napisao/la:Toliko ne vrijedi. Prodaji večeras.rodrigo87 je napisao/la:navodno milionce euraRodom s mejtaša je napisao/la:A cifra je?
Hahahhahhahahah lud si....hahahahhahaRodom s mejtaša je napisao/la:Toliko ne vrijedi. Prodaji večeras.rodrigo87 je napisao/la:navodno milionce euraRodom s mejtaša je napisao/la:A cifra je?
Rodom s mejtaša je napisao/la:Toliko ne vrijedi. Prodaji večeras.rodrigo87 je napisao/la:navodno milionce euraRodom s mejtaša je napisao/la:A cifra je?
Volio bih ja da imamo toliko novaca da narocito za njega i Lendrica mozemo odbiti visemilionske cifre, ali.. Uvijek ima ali.rios je napisao/la:Sinoc sam rekao da ne bih volio da Miroslav ode bar jos jednu sezonu,vecina se ne slaze,al eto..
Nadam se samo da cemo,ukoliko Miroslav i ode, dovesti adekvatnu zamjenu.Ako nista bar pribliznih kvaliteta.Bilo je lijepo gledati u svom timu skolovano krilo koje igra u oba pravca i ne zanemaruje ni svoje defanzivne zadatke.Snazan Zeljo treba takve igrace..