Upravo takoVelahalve je napisao/la:Teško mi možemo napredovati kad imamo takve igrače u ekipi, koji ne mogu nivo profesionalizma podići na jedan ozbiljan nivo kojeg preferira Kostić, ja lično znam kako i na koji način Kostić radi, i jako sam upoznat sa pričama igrača koji okolo izkazuju nezadovoljstvo kako ih Kostić lomi, neki ga čak porede sa ćelavcem Ješićem koji je bar po meni, jedan od glupljih trenera koji je uopšte radio u našoj ligi.Tavas1921 je napisao/la:Profesionalizam jeste kad tako gledas. Al sta kad igrac prica "sta ce on doso iz slovenije nama da postavlja cunjeve". Tesko cemo mi naprijed dok se ne ocistimo naseg glupog mentaliteta, kojeg nazalost mnogi igraci imaju..BHDragons je napisao/la:Neka je samo nama Kostića, onakav nivo profesionalizma na treninzima nisam vidio nikad na našim terenim. A igra i rezultati će vjerovatno ubrzo doći i niko neće moći zaustaviti Plavu mašinu do svoga cilja
Ja podržavam Kostića, i volio bih da se svima onima koji ne mogu ispuniti zadatke i izdržati intezitet treninga koje nameće Kostić uruče papiri, pa ljudi, intezitet treninga i profesionalizam moraju se podići, moramo oziljno raditi, moramo imati profesionalce u ekipi ako želimo napraviti neki iskorak kako u našoj ligi, a pogotovo u evropi gdje nam ne smije biti cilj samo učešće u istoj, daj Bože kada bi u budućnosti imali trening kamp, i da igrači borave u njemu od 08 do 16, bar tako rade ozbiljni evropski klubovi, ali to je sada već naučna fantastika!