Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 26, 2016 11:54 pm

Model1964 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Larsone ti si vidim danas dežurni :-) majstor
Događa mi se cesto da mi gore u desnom cošku pise da imam poruku a kad otvorim niđe ništa.
Nemoj mi govoriti da brišem stare poruke jer sam to radio i opet isto ;-)
Veze nemam, mozda te neko trolla :rofl:

Kažu K.S.V. Roeselare zainteresovan za Salihovića, gdje igra Zola. Pa šta ćeš tamo grom te neubio :ganja:
Ja majstora i g... :mrgreen: :mrgreen:
Nitko :) :) me ne trola ! Cojku napiso poruku, on mi odgovoriJo a nemerem procitati
Vjerovatno imas neke poruke "on hold". Moras ih pustiti da se ucitaju klikom. Pogledaj sta ti pise kada udjes u privatne poruke.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

diego1921
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:00 am

Danas gledam Zeba ima jos par tekmi da pauzira,jel to znaci da nece igrati protiv nas ?

LARSSON
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:02 am

diego1921 je napisao/la:Danas gledam Zeba ima jos par tekmi da pauzira,jel to znaci da nece igrati protiv nas ?
Vraća se protiv nas

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:04 am

LARS1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Danas gledam Zeba ima jos par tekmi da pauzira,jel to znaci da nece igrati protiv nas ?
Vraća se protiv nas
I zabija odmah het trik, da se vrati u formu...pu-pu, pomjerimo se s mjesta :mrgreen:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:05 am

Još onda ubleha subić ko da gledam igrat će protiv nas i opet isto...

diego1921
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:06 am

Omar500 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Vraća se protiv nas
I zabija odmah het trik, da se vrati u formu...pu-pu, pomjerimo se s mjesta :mrgreen:
Zabija Stevo Nikolic za pobjedu ako Bog da !!
Gledam veceras Zvezdu,Katai i onaj Cafu iz Lugoretsa druga dimenzija za ostale igrace !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:08 am

Ma ajde, do Slobode rijesit prvo Olimpic i Siroki sa sest poena. Ono sto je problem jeste sto se maksimalno 'naloze' protiv nas. Bod bi bio super.
Onaj Hurtic je nenormalno glup frajer, eno i dalje kukumace, kaze bili bolja ekipa, zasluzili tri boda :D
Jos kaze nama lakse bilo nakon sto smo crveni dobili :rofl:
@diego
Da, Katai je prestrasan, bez njega su nula. Skoro je dobar ko nas Lendric :mrgreen:

Praise the sun \[T]/

Dr. Adzem
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:10 am

Pa što ne izjednačise snage na terenu ako je lakse
Cuva Bog Zelju svog!

diego1921
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:15 am

Omar500 ovaj Jonhatan Cafu preopasan,sprdao se lik sa Zvezdom..Valjda cemo i mi imati nekad takvog igraca !

LARSSON
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:16 am

Miske dovedi nam ovog lažnog Dybalu

http://www.transfermarkt.ba/matej-dybal ... ler/412640" target="_blank

jes da je neka ubleha

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:25 am

diego1921 je napisao/la:Omar500 ovaj Jonhatan Cafu preopasan,sprdao se lik sa Zvezdom..Valjda cemo i mi imati nekad takvog igraca !
Gledao sam malo tekmu, naizmjenicno sa utakmicom Dinama. Pa nista nije nemoguce, vjeruj mi. Samo da se ovako nastavi raditi u klubu, transparentno, sa vizijom, pametno. Bit ce gresaka, ali uvidjeti ih i ispravljati. Ici ce to sporije nego kada bi dosao neko i izvalio par desetina miliona u klub, kao sto je s Rijekom ili Osijekom sad slucaj, ali posto se to nece desiti, ovo nam je jedina solucija. Sto da ne, za sedam godina bi mogli biti pravo ozbiljan klub, ako se bude pametno radilo. Treba ici polako, a i mi navijaci da smanjimo malo dozivljaj i prekucavanja grupa, trebamo prvo uci u iste :D
Evo na kojoj stranici prije je nabrojano jedno 7-8 ekstra dobrih igraca koji su ili otisli iz Zeljeznicara, tj omladinskog pogona, zbog raznih razloga, ili onih drugih koji nisu primljeni u isti. Duljevica niko ne podnosi, a da igra kod nas, u zvijezde bi ga dizali. A mogao je veoma lako igrati kod nas. Zato, stabilizacija kluba, parazita smo se rijesili sto je najbitnije. Malo sportske srece, da s Kosticem ovo ispadne dobro i mnoge stvari bi se i same od sebe rijesile. Samo pogledati kakve smo igrace uspjeli dovesti u zimskom i ovom ljetnom roku. A jos stedimo zbog neizlaska u europu i izgradnje stadiona. Ne ulazu ljudi pare u klub, da kazem da donose svoje, ali to niko od njih i ne trazi, nisu kupili klub. I onda bi se covjek roknuo, zapitas se koliko je miliona samo otislo u zadnjih 15 godina u tudje ruke, koliko se sumnjivih likova i diletanata obogatilo preko Zeljeznicara, na njegovu stetu.
Ali fakat je nevjerovatno kakvi su nas znali zapadati klubovi u drugom mandatu sa Amarom Osimom. Moralo je valjda tako, zbog uzasnog perioda prije toga i neizlaska u europu dugi niz godina.

Praise the sun \[T]/

Okolele
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:27 am

LARS1921 je napisao/la:Miske dovedi nam ovog lažnog Dybalu

http://www.transfermarkt.ba/matej-dybal ... ler/412640" target="_blank

jes da je neka ubleha
Ovaj je dijabola.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:28 am

Odakle ih samo Lars zna izvaditi, to je cudo jedno :D

Praise the sun \[T]/

diego1921
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:30 am

Omar500 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Omar500 ovaj Jonhatan Cafu preopasan,sprdao se lik sa Zvezdom..Valjda cemo i mi imati nekad takvog igraca !
Gledao sam malo tekmu, naizmjenicno sa utakmicom Dinama. Pa nista nije nemoguce, vjeruj mi. Samo da se ovako nastavi raditi u klubu, transparentno, sa vizijom, pametno. Bit ce gresaka, ali uvidjeti ih i ispravljati. Ici ce to sporije nego kada bi dosao neko i izvalio par desetina miliona u klub, kao sto je s Rijekom ili Osijekom sad slucaj, ali posto se to nece desiti, ovo nam je jedina solucija. Sto da ne, za sedam godina bi mogli biti pravo ozbiljan klub, ako se bude pametno radilo. Treba ici polako, a i mi navijaci da smanjimo malo dozivljaj i prekucavanja grupa, trebamo prvo uci u iste :D
Evo na kojoj stranici prije je nabrojano jedno 7-8 ekstra dobrih igraca koji su ili otisli iz Zeljeznicara, tj omladinskog pogona, zbog raznih razloga, ili onih drugih koji nisu primljeni u isti. Duljevica niko ne podnosi, a da igra kod nas, u zvijezde bi ga dizali. A mogao je veoma lako igrati kod nas. Zato, stabilizacija kluba, parazita smo se rijesili sto je najbitnije. Malo sportske srece, da s Kosticem ovo ispadne dobro i mnoge stvari bi se i same od sebe rijesile. Samo pogledati kakve smo igrace uspjeli dovesti u zimskom i ovom ljetnom roku. A jos stedimo zbog neizlaska u europu i izgradnje stadiona. Ne ulazu ljudi pare u klub, da kazem da donose svoje, ali to niko od njih i ne trazi, nisu kupili klub. I onda bi se covjek roknuo, zapitas se koliko je miliona samo otislo u zadnjih 15 godina u tudje ruke, koliko se sumnjivih likova i diletanata obogatilo preko Zeljeznicara, na njegovu stetu.
Ali fakat je nevjerovatno kakvi su nas znali zapadati klubovi u drugom mandatu sa Amarom Osimom. Moralo je valjda tako, zbog uzasnog perioda prije toga i neizlaska u europu dugi niz godina.
Ma brate sve ovo stoji sto si napisao,samo bi dodao da bi ove godine bio zadovoljan i evropom,ako vidim napredak u nasoj igri i ako vidim neki drugi sistem,ja bi Milosa ostavio na duze staze bez obzira hoce li uzeti trofej ili ne..Ne treba odmah skidati glave,dosta je promjena trenera i igraca...Ja vjerujem da uz malo srece mi mozemo napraviti neki iskorak..Najbitnije je da postanemo stabilan klub koji normalno dise,da ne zavisi od jednog pojedinca,sve ce onda doci na svoje ! Za sve je potrebno vrijeme,zato samo sabura ! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:32 am

diego1921 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:
Ma brate sve ovo stoji sto si napisao,samo bi dodao da bi ove godine bio zadovoljan i evropom,ako vidim napredak u nasoj igri i ako vidim neki drugi sistem,ja bi Milosa ostavio na duze staze bez obzira hoce li uzeti trofej ili ne..Ne treba odmah skidati glave,dosta je promjena trenera i igraca...Ja vjerujem da uz malo srece mi mozemo napraviti neki iskorak..Najbitnije je da postanemo stabilan klub koji normalno dise,da ne zavisi od jednog pojedinca,sve ce onda doci na svoje ! Za sve je potrebno vrijeme,zato samo sabura ! :zeljeznicar1:
Definitivno se slazem s tobom, zato mi je i smetalo sto Nikolic onako izleti i bez razmisljanja zatrazi titulu na konferenciji. Meni je iskreno najveca zelja da Kosta ostane i sljedece godine :)

Praise the sun \[T]/

diego1921
Kontakt:

sri jul 27, 2016 12:38 am

Ma Dejo je bolesnik kao i mi sto smo,ja vjerujem da necemo Milosa otjerati ako ne uzme titulu,znam da ce ga neki " navijaci " prozivati zbog toga,al ne treba da se uprava i Milos zamaraju s tim. Liga ce biti puno bolja i bice jaci tekmi,u ovom sistemu takmicenja ne moze ti niko garantovati titulu..Treba da tezimo da vidimo napredak u svim segmentima,trofeji ce doci prije ili kasnije !

LARSSON
Kontakt:

sri jul 27, 2016 1:04 am

Ipe kakva je ovo neozbiljnost, kad će slikanje

w0st
Kontakt:

sri jul 27, 2016 1:06 am

Samo da vas pitam do kadaa vi mislite cekat da mi dignemo neki novi pehar - trofej ?

Grbavica
Kontakt:

sri jul 27, 2016 1:07 am

w0st je napisao/la:Samo da vas pitam do kadaa vi mislite cekat da mi dignemo neki novi pehar - trofej ?
Do maja, ako ne računamo bajramski turnir.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SWRA_1921
Kontakt:

sri jul 27, 2016 1:08 am

Ovo pitanje u anketi je malo pogresno koncipirano. Ja ove godine ocekujem duplu krunu, jer mislim da imamo najbolju ekipu, a ono sto minimalno ocekujem i cime bih bio zadovoljan je taj izlazak u Evropu. Mislim da bi pitanje trebalo biti: "Sta minimalno ocekujete od ove sezone?"

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.

Prijava