Ruzan,ruzniji,lavorModel1964 je napisao/la:Jovane ima ružniji.....lavor
Ruzan,ruzniji,lavorModel1964 je napisao/la:Jovane ima ružniji.....lavor
Bogami, kad se neko na ovom forumu slozi sa mojim mišljenem ne izađ na dobropsihopata je napisao/la:moram se ovaj put složiti sa modelom i ovim trolom larsonom što se tiče duljevića,zna sve sa loptom,ima dobar prvi korak i dribling u trku,ali gdje najviše treba on zakaže a to je završnica(šut-centaršut),tako da mu ne predvidjam neku karijeru,jer kvalitete koje posjeduje su za mahalski nivo fudbala gdje za raju vrtiš protivničke igrače i probacuješ im kroz noge.
bravo,to je suština sve priče,ali na njegovu žalost te dvije stavke razlikuju igračinu za velike klubove od vrhunskog mahalskog igrača za raju.exbabilon je napisao/la:Duljevic da ima odlican centarsut i strasan sut, igrao bi u ligama petice, u nekom od jacih klubova.
To su dvije krajnosti. Nesto tipa ili si Ronaldo ili si Meho iz mahale koji sviju baca na usta. Ima sirok medjuprostor u kojem se nalazi Duljevic, i ako se bude pravilno razvijao moze biti recimo na Viscinom nivou bez vecih problema, a mozda ga i prestici. Vrijeme ce pokazati.psihopata je napisao/la:bravo,to je suština sve priče,ali na njegovu žalost te dvije stavke razlikuju igračinu za velike klubove od vrhunskog mahalskog igrača za raju.exbabilon je napisao/la:Duljevic da ima odlican centarsut i strasan sut, igrao bi u ligama petice, u nekom od jacih klubova.
Nikad! Drugi je to mentalni sklop. Višca ima radne navike i skromnost. Depilirani ima ego trip i ljenguza je žešca.exbabilon je napisao/la:To su dvije krajnosti. Nesto tipa ili si Ronaldo ili si Meho iz mahale koji sviju baca na usta. Ima sirok medjuprostor u kojem se nalazi Duljevic, i ako se bude pravilno razvijao moze biti recimo na Viscinom nivou bez vecih problema, a mozda ga i prestici. Vrijeme ce pokazati.psihopata je napisao/la:bravo,to je suština sve priče,ali na njegovu žalost te dvije stavke razlikuju igračinu za velike klubove od vrhunskog mahalskog igrača za raju.exbabilon je napisao/la:Duljevic da ima odlican centarsut i strasan sut, igrao bi u ligama petice, u nekom od jacih klubova.
Ivane još si nam draži nisi svjestancikazubo je napisao/la:3 prijatelja su objavili na Ivan Vremenskoj Liniji
Ahmed Muftic do Ivan Lendric
2 h ·
Moj ivane neces juce dase pozdravis kad si jeo al nema veze pozdrav od violine
![]()
![]()
Ivane kralju !
Visca je s 21 godinom presao iz Zelje u Tursku, kao jako daleko od kompletnog igraca. Jako puno je napredovao u Turskoj, a ako se sjetimo nekih utakmica pred kraj epizode u Zelji nije se moglo prognozirati da ce biti prvi izbor u repki na krilu. Otisao je vani, prilagodio se i usavrsio. Dulja ovdje nece postati kompletan igrac, ali ako ode u zdravu sredinu nece imati izbora, kad postane jedan od 20 igraca morat ce raditi pravilno, nece ici na shishu i trenirat ce maksimalno, a ako bude uporan kao Visca otici ce dalje od Visce, veci je potencijal po meni.Model1964 je napisao/la:Nikad! Drugi je to mentalni sklop. Višca ima radne navike i skromnost. Depilirani ima ego trip i ljenguza je žešca.exbabilon je napisao/la:To su dvije krajnosti. Nesto tipa ili si Ronaldo ili si Meho iz mahale koji sviju baca na usta. Ima sirok medjuprostor u kojem se nalazi Duljevic, i ako se bude pravilno razvijao moze biti recimo na Viscinom nivou bez vecih problema, a mozda ga i prestici. Vrijeme ce pokazati.psihopata je napisao/la:
bravo,to je suština sve priče,ali na njegovu žalost te dvije stavke razlikuju igračinu za velike klubove od vrhunskog mahalskog igrača za raju.
Koje crno pravilno razvijanje. On bi sada morao biti kopletan igrac. Krajnji domet je osrednji klub u Turskoj ili Grckoj
Sada mu je 22-23, bolje za njega bi bilo da je vec vani, ali ako uporedimo Viscu na odlasku iz Zelje i Duljevica trenutno, mislim da je Duljevic vise odmakao od nivoa lige sad, nego Visca tad, bar mislim, mozda sam vec i pomalo zaboravio...a ima razlike u mentalnom sklopu, to bez daljnjeg... ali kad je cvrsta ruka trenera, a ne neki Hurtic ili Uscuplic, mislim da moras htio ne htio raditi bolje, jace, igrati za ekipu, itd.. vidjet cemo hoce li Dulja biti pametan i iskoristiti potencijal, koji sigurno nije mali... i mislim da bi trebali privesti kraju pricu o Dulji.. sto neko rece, hajmo o Zeri recimo..Model1964 je napisao/la:@exbabilon
Napisao sam da je drugi mentalni sklop. Sve si upravu za Edina. Koliko je sada depiliranom godina? Jeli vrijedan i ambiciozan? Dali je skroman i svoje znanje podređuje kolektivu? Bog mu je dao malo veci dar i tu se zaustavio
bablaz je napisao/la:Joj al smarate sa komemtarima o igracu FK Sarajevo. Jel namjerno ili?
+1bablaz je napisao/la:J...O VAS DULJEVIC.