Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 26, 2016 9:13 pm

Jel se to bojis da cu reci nesto sto ne bi volio da cujes ! Daj Boze da ti imas interesa i to novcanog,al nazalost nemas ga ! Kad je Dado Sadikovic u pitanju ti branis interese pojedinaca a ne kluba i nemoj da te boli kad kazem da su to Amarovi haveri,da i to dobri haveri.Necu da ulazim u neke detalje radi dusmana koji jeedva cekaju da nesto cuju pa da okrenu pricu kako im odgovara..Poprilicno si ostar kad treba popljuvati Misimovica i Deju a kad ti se postave neka pitanja,mnogo puta izbjegavas diskusiju..Zamolit cu te da ostane na ovom i da me ne citiras vise..Zelim ti svako dobro ! Pozz

Model1964

uto jul 26, 2016 9:14 pm

ChWilla je napisao/la:treba biti realan, svraka da je nekad bio igrač - i nije. on je zabio deset golova u sezoni duple krune tako što je trčao k'o navijen po cijelom terenu, u ekipi gdje je bio možda šesti ili sedmi najbolji igrač u stvarnosti. kad je umislio da zna igrati lopte i prestao tako trčati - nije ostalo ništa. mi smo mogli na njemu uzeti jedno trista hiljada na foru i da smo iskoristili trenutak. ali da je i tad stvarno to vrijedio - nije.

koliko god sve bila realnija opcija da duljević ode konama džaba :ganja: on ima neke konkretne vještine i kvalitete. moja prognoza je da će biti mnogo bolji kad ode od njih.
On nema ništa osim tog prvog koraka. Taj korak ga odvoji i onda mu je lakše. Mozak mu je ko u gliste. Kome i kada je on dodao?
Po milion puta je izašao van terena jer ne vidi crtu :lol: . Kome i kada je on namjestio šansu? Kondiciono nespreman, ne igra podjednako sa obje noge.... odbranu ne igra, ne trci bez lopte, plus sve lopte idu na njega. Hem je debeo, hem ima ogromnan ego trip.
Odigro kao nešto u Japanu :lol: . Da, revijalne utakmice. Baš bih volio vidjeti kako igra u takmicarskoj tekmi protiv Danaca i Japanaca, da o drugim ne govorim. Kada i ako ode vani,pokazace se da je taj prvi korak ništa. Odradice ga bekovi ko trafiku. Treba se izboriti za loptu, odraditi nešto kvalitetno pa se vratiti nazad u odbranu. NeJma šaMsi da od tako igra. Kasno je ;)
Jednostavno, ubio se za naše lige :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:19 pm

Neandertalac je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Neandertalac kako je Cenan dosao,Dejo nema vise veze s igracima i nema potrebe da pljujes po covijeku,ako mislis da mozes bolje,pridruzi se ljudima ! Fula ce uvijek biti kad su igraci u pitanju,ne znam zasto se pravi bauk od toga.Sto se tice Dade ,sam je kriv. Mogao je biti strasan igrac,imao je najbolje predispozicije ,to sto on nije uspio je njegova krivica i krivica ljudi koji su brinuli o njemu..Vjerovatno su prevelika ocekivanja bila,momak se jednostavno ne zna nositi s tim !
Klub je bio na gubitku i s mnogim drugim talentima,npr Hajradinovic i Gojak,dva veca talenta od Dade, pa sta ?
Normalno da cu pljuvat. Naslonio se jedan obicni ulizica i poltron na Misimovica i uzdigao se do neslucenih visina.

Direktno nas je kostao novca njegov `rad`!

Za sada toliko, da ne talasam vise. Sve u u svoje vrijeme.
Sezona je pocela imamo vaznijih stvari za pricati.
Vec nekoliko puta potenciras ovo boldirano. Zamolio bih da pojasnis. Ja licno nisam dobar sa igrom rijecima, ostali mozda jesu. Da li to znaci cekanje nekog kiksa pa da se oplete po igracima, ss, upravi? Zauzimanje niskog starta za nesto? Za kada se tempira to vrijeme?
Zaista bih molio da ovo pojasnis i da ne ostane nedoreceno kao sto su ostale nedorecene i nerealizovane brojne najave od nasih kolega sa ovog foruma
5. - 7. Okt 1992.

delinjo
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:20 pm

jeste brate slazem se sa tobom,ali on pored nasih bekova,Memije i Husica izgleda kao Neymar . I zadnjih derbija niko ga ne moze cuvati i bude bar 3,4 kartona na njemu.Daj malo realnosti,oni nece uzeti pare koje traze za njega ni blizu,niti ce on vani bas uspjeti u smislu da ce igrati ligu petice ili nesto slicno,ali da je dobar igrac ,jebi ga dobar je .
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Zeljo AP
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:20 pm

Model1964 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:treba biti realan, svraka da je nekad bio igrač - i nije. on je zabio deset golova u sezoni duple krune tako što je trčao k'o navijen po cijelom terenu, u ekipi gdje je bio možda šesti ili sedmi najbolji igrač u stvarnosti. kad je umislio da zna igrati lopte i prestao tako trčati - nije ostalo ništa. mi smo mogli na njemu uzeti jedno trista hiljada na foru i da smo iskoristili trenutak. ali da je i tad stvarno to vrijedio - nije.

koliko god sve bila realnija opcija da duljević ode konama džaba :ganja: on ima neke konkretne vještine i kvalitete. moja prognoza je da će biti mnogo bolji kad ode od njih.
On nema ništa osim tog prvog koraka. Taj korak ga odvoji i onda mu je lakše. Mozak mu je ko u gliste. Kome i kada je on dodao?
Po milion puta je izašao van terena jer ne vidi crtu :lol: . Kome i kada je on namjestio šansu? Kondiciono nespreman, ne igra podjednako sa obje noge.... odbranu ne igra, ne trci bez lopte, plus sve lopte idu na njega. Hem je debeo, hem ima ogromnan ego trip.
Odigro kao nešto u Japanu :lol: . Da, revijalne utakmice. Baš bih volio vidjeti kako igra u takmicarskoj tekmi protiv Danaca i Japanaca, da o drugim ne govorim. Kada i ako ode vani,pokazace se da je taj prvi korak ništa. Odradice ga bekovi ko trafiku. Treba se izboriti za loptu, odraditi nešto kvalitetno pa se vratiti nazad u odbranu. NeJma šaMsi da od tako igra. Kasno je ;)
Po tebi ko je bolji igrac,Duljevic ili Vladavic

Model1964

uto jul 26, 2016 9:23 pm

Zeljo AP je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:

Vladavic kada je bio u top formi. Jeste da je to bilo kratko :) Depilirani je samo medisko-marketinški trik dinokija :lol:

Neandertalac

uto jul 26, 2016 9:25 pm

Radi Zelje, neko bi mogao iskoristiti sve ovo. Znaju malo ozbiljniji forumasi moj stav, pricali smo.

Imas pp, reci slobodno.
Lazes da sam sta protiv Misimovica rekao u ovim postovima, cak mu se ovaj put i zahvaljujem radi poteza uklanjanja parazita.

Lars, nebitan si mi. Ako ti fakat toliko smetam banuj me a ima post gdje me Diego proziva, prati malo `moderatoru`, mrznja ti zamagli vid.
A neces mi sigurno nametati ta pravila kroz upozorenja, sta i kako mogu pisat.

Jasno?
Željeznicar za život cijeli!

Zeljo AP
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:27 pm

Model1964 je napisao/la:
Zeljo AP je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Vladavic kada je bio u top formi. Jeste da je to bilo kratko :) Depilirani je samo medisko-marketinški trik dinokija :lol:
Hvala

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:27 pm

Posljednja ti je opomena, ja ti kažem, započinješ priču. Ako nećeš da talasaš onda šuti

Svaki sljedeći post vam brišem, pa se vi ljutili ne ljutili

I zadnji put ti je da ti određuješ šta će i kako moderatori raditi!

Jasno?

Elegant
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:34 pm

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pintol_TM87
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:42 pm

Ma ljudi treba biti realan dulja i benko su igracine u nasoj ligi i to se moglo vidjet na ovoj tekmi..cilj krila je proci nekog na sto jednostavniji nacin a kud ces jednostavnijeg nabit je ispred sebe i pretrcati, jedino rjesenje je faul nad tim igracem..dulja nas je prolazio gdje je stigao i to je jedna realnost..mi nemamo nista od toga jel on najbolji ili ne jer nije nas igrac, koliko ga nasi cijene dovoljno govori i ponuda za njega, da je nas igrac on bi sada bio MESSI po nasim pricama ali posto nije nas usto igra za komsije on je kanta obicna , ne treba lagati sebe..
lazic ce biti spreman za olimpic abd

irfo

uto jul 26, 2016 9:43 pm

imal ko link za aru?
Zadnja izmjena: irfo, dana/u uto jul 26, 2016 9:44 pm, ukupno mijenjano 2 puta.

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:44 pm

irfo je napisao/la:imal ko link za aru?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=dKtT4Qipru8[/video]

irfo

uto jul 26, 2016 9:45 pm

LARS1921 je napisao/la:
irfo je napisao/la:imal ko link za aru?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=dKtT4Qipru8[/video]
Kakav je bio jel gledo ko prvo poluvrijeme

Whisperer

uto jul 26, 2016 9:46 pm

Zeljo AP je napisao/la:Ne znam za ostale,al meni bas vokri sto ne dovedosmo Subica,pa i na posudbu
Subic obavio treening s slobodom nadat se da bubi i stili propadnu transferi pa da nam. Dodju znace se ako ne ove sedm onda do iduce sed
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:47 pm

delinjo je napisao/la:jeste brate slazem se sa tobom,ali on pored nasih bekova,Memije i Husica izgleda kao Neymar . I zadnjih derbija niko ga ne moze cuvati i bude bar 3,4 kartona na njemu.Daj malo realnosti,oni nece uzeti pare koje traze za njega ni blizu,niti ce on vani bas uspjeti u smislu da ce igrati ligu petice ili nesto slicno,ali da je dobar igrac ,jebi ga dobar je .
On samo da ima jos pameti, tj. da je inteligentan, sigurno bi bio igrac za repke, ovako tesko. Zavisi gdje ce otici, ali negdje u jacoj ligi i jacem klubu msm da nece pokazati mnogo.
Samo da je pametan, strasan bi bio.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto jul 26, 2016 9:52 pm

ja ne mogu pogledati ove dinamove utakmice... imaju najruzniji stadion na svijetu... ruglo ove planete... kud tamo ode ara...
100/94/37/34 - i to je to!

Model1964

uto jul 26, 2016 9:54 pm

Jovane ima ružniji :-).....lavor

exbabilon
Kontakt:

uto jul 26, 2016 10:06 pm

Duljevic da ima odlican centarsut i strasan sut, igrao bi u ligama petice, u nekom od jacih klubova. Nasi bekovi i opcenito vezni igraci ga samo ruse, vuku i obaraju na teren, a nekad ga ni tako ne zaustave. Depilirani, zalizani, ne voilmo ga, nije nam simpatican, ali na mjestu krilnog napadaca reprezentacija nema perspektivnijeg igraca i cim ode vani u ekipu u kojoj nece biti glavna violina on ce pokazati puno vise. Naravno da ima nedostatke u svojoj igri, ali jedan od osnovnih problema u vidu kondicije se u ozbiljnijoj sredini vrlo lahko otklanja. Toliko o njemu, budite realni.

Sto se tice Subica, ja se jos nadam nekom fakinskom potezu uprave i dovodjenju, tacnije otimanju od Slobode. I njemu bi draze bilo igrati ovdje sigurno, a nama bi bio prevaga samo takva. Mozda bih mu se obradovao vise nego Dijalibi, a bojim se da necemo dovesti nijednog.
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u uto jul 26, 2016 10:08 pm, ukupno mijenjano 1 put.

psihopata
Kontakt:

uto jul 26, 2016 10:06 pm

moram se ovaj put složiti sa modelom i ovim trolom larsonom što se tiče duljevića,zna sve sa loptom,ima dobar prvi korak i dribling u trku,ali gdje najviše treba on zakaže a to je završnica(šut-centaršut),tako da mu ne predvidjam neku karijeru,jer kvalitete koje posjeduje su za mahalski nivo fudbala gdje za raju vrtiš protivničke igrače i probacuješ im kroz noge.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava