On nema ništa osim tog prvog koraka. Taj korak ga odvoji i onda mu je lakše. Mozak mu je ko u gliste. Kome i kada je on dodao?ChWilla je napisao/la:treba biti realan, svraka da je nekad bio igrač - i nije. on je zabio deset golova u sezoni duple krune tako što je trčao k'o navijen po cijelom terenu, u ekipi gdje je bio možda šesti ili sedmi najbolji igrač u stvarnosti. kad je umislio da zna igrati lopte i prestao tako trčati - nije ostalo ništa. mi smo mogli na njemu uzeti jedno trista hiljada na foru i da smo iskoristili trenutak. ali da je i tad stvarno to vrijedio - nije.
koliko god sve bila realnija opcija da duljević ode konama džabaon ima neke konkretne vještine i kvalitete. moja prognoza je da će biti mnogo bolji kad ode od njih.
Vec nekoliko puta potenciras ovo boldirano. Zamolio bih da pojasnis. Ja licno nisam dobar sa igrom rijecima, ostali mozda jesu. Da li to znaci cekanje nekog kiksa pa da se oplete po igracima, ss, upravi? Zauzimanje niskog starta za nesto? Za kada se tempira to vrijeme?Neandertalac je napisao/la:Normalno da cu pljuvat. Naslonio se jedan obicni ulizica i poltron na Misimovica i uzdigao se do neslucenih visina.diego1921 je napisao/la:Neandertalac kako je Cenan dosao,Dejo nema vise veze s igracima i nema potrebe da pljujes po covijeku,ako mislis da mozes bolje,pridruzi se ljudima ! Fula ce uvijek biti kad su igraci u pitanju,ne znam zasto se pravi bauk od toga.Sto se tice Dade ,sam je kriv. Mogao je biti strasan igrac,imao je najbolje predispozicije ,to sto on nije uspio je njegova krivica i krivica ljudi koji su brinuli o njemu..Vjerovatno su prevelika ocekivanja bila,momak se jednostavno ne zna nositi s tim !
Klub je bio na gubitku i s mnogim drugim talentima,npr Hajradinovic i Gojak,dva veca talenta od Dade, pa sta ?
Direktno nas je kostao novca njegov `rad`!
Za sada toliko, da ne talasam vise. Sve u u svoje vrijeme.
Sezona je pocela imamo vaznijih stvari za pricati.
Po tebi ko je bolji igrac,Duljevic ili VladavicModel1964 je napisao/la:On nema ništa osim tog prvog koraka. Taj korak ga odvoji i onda mu je lakše. Mozak mu je ko u gliste. Kome i kada je on dodao?ChWilla je napisao/la:treba biti realan, svraka da je nekad bio igrač - i nije. on je zabio deset golova u sezoni duple krune tako što je trčao k'o navijen po cijelom terenu, u ekipi gdje je bio možda šesti ili sedmi najbolji igrač u stvarnosti. kad je umislio da zna igrati lopte i prestao tako trčati - nije ostalo ništa. mi smo mogli na njemu uzeti jedno trista hiljada na foru i da smo iskoristili trenutak. ali da je i tad stvarno to vrijedio - nije.
koliko god sve bila realnija opcija da duljević ode konama džabaon ima neke konkretne vještine i kvalitete. moja prognoza je da će biti mnogo bolji kad ode od njih.
Po milion puta je izašao van terena jer ne vidi crtu. Kome i kada je on namjestio šansu? Kondiciono nespreman, ne igra podjednako sa obje noge.... odbranu ne igra, ne trci bez lopte, plus sve lopte idu na njega. Hem je debeo, hem ima ogromnan ego trip.
Odigro kao nešto u Japanu. Da, revijalne utakmice. Baš bih volio vidjeti kako igra u takmicarskoj tekmi protiv Danaca i Japanaca, da o drugim ne govorim. Kada i ako ode vani,pokazace se da je taj prvi korak ništa. Odradice ga bekovi ko trafiku. Treba se izboriti za loptu, odraditi nešto kvalitetno pa se vratiti nazad u odbranu. NeJma šaMsi da od tako igra. Kasno je
![]()
Jednostavno, ubio se za naše lige
Vladavic kada je bio u top formi. Jeste da je to bilo kratkoZeljo AP je napisao/la:Po tebi ko je bolji igrac,Duljevic ili VladavicModel1964 je napisao/la:On nema ništa osim tog prvog koraka. Taj korak ga odvoji i onda mu je lakše. Mozak mu je ko u gliste. Kome i kada je on dodao?ChWilla je napisao/la:treba biti realan, svraka da je nekad bio igrač - i nije. on je zabio deset golova u sezoni duple krune tako što je trčao k'o navijen po cijelom terenu, u ekipi gdje je bio možda šesti ili sedmi najbolji igrač u stvarnosti. kad je umislio da zna igrati lopte i prestao tako trčati - nije ostalo ništa. mi smo mogli na njemu uzeti jedno trista hiljada na foru i da smo iskoristili trenutak. ali da je i tad stvarno to vrijedio - nije.
Po milion puta je izašao van terena jer ne vidi crtu. Kome i kada je on namjestio šansu? Kondiciono nespreman, ne igra podjednako sa obje noge.... odbranu ne igra, ne trci bez lopte, plus sve lopte idu na njega. Hem je debeo, hem ima ogromnan ego trip.
Odigro kao nešto u Japanu. Da, revijalne utakmice. Baš bih volio vidjeti kako igra u takmicarskoj tekmi protiv Danaca i Japanaca, da o drugim ne govorim. Kada i ako ode vani,pokazace se da je taj prvi korak ništa. Odradice ga bekovi ko trafiku. Treba se izboriti za loptu, odraditi nešto kvalitetno pa se vratiti nazad u odbranu. NeJma šaMsi da od tako igra. Kasno je
![]()
Jednostavno, ubio se za naše lige
HvalaModel1964 je napisao/la:Vladavic kada je bio u top formi. Jeste da je to bilo kratkoZeljo AP je napisao/la:Po tebi ko je bolji igrac,Duljevic ili VladavicModel1964 je napisao/la:
On nema ništa osim tog prvog koraka. Taj korak ga odvoji i onda mu je lakše. Mozak mu je ko u gliste. Kome i kada je on dodao?
![]()
Jednostavno, ubio se za naše ligeDepilirani je samo medisko-marketinški trik dinokija
[video]https://www.youtube.com/watch?v=dKtT4Qipru8[/video]irfo je napisao/la:imal ko link za aru?
Kakav je bio jel gledo ko prvo poluvrijemeLARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=dKtT4Qipru8[/video]irfo je napisao/la:imal ko link za aru?
Subic obavio treening s slobodom nadat se da bubi i stili propadnu transferi pa da nam. Dodju znace se ako ne ove sedm onda do iduce sedZeljo AP je napisao/la:Ne znam za ostale,al meni bas vokri sto ne dovedosmo Subica,pa i na posudbu
On samo da ima jos pameti, tj. da je inteligentan, sigurno bi bio igrac za repke, ovako tesko. Zavisi gdje ce otici, ali negdje u jacoj ligi i jacem klubu msm da nece pokazati mnogo.delinjo je napisao/la:jeste brate slazem se sa tobom,ali on pored nasih bekova,Memije i Husica izgleda kao Neymar . I zadnjih derbija niko ga ne moze cuvati i bude bar 3,4 kartona na njemu.Daj malo realnosti,oni nece uzeti pare koje traze za njega ni blizu,niti ce on vani bas uspjeti u smislu da ce igrati ligu petice ili nesto slicno,ali da je dobar igrac ,jebi ga dobar je .