Pa jeste Serbecica stopera cemo gurati u napad, a Pecu koje je krilo u sredinu. Samo da ne igraju nasa djeca.LARS1921 je napisao/la:I šta ti to govori? Da bi trebali zapostavit zerica i mujagica i dovesti pecu i serbecica, onda bi bilo sto ste njih dovodili pustite nasu djecuVrag je napisao/la:Isto kao sto ce se razvijati Zeric i MujagicLARS1921 je napisao/la:Kako će ti se razvijat i peco i šerbečić na klupi?
Odlicno, nisam upoznat s malim, ali svidja mi se naicn na koji je doveden. Znaci neko ga je gledao u Zenici. Dovedeno je jos nekih mladih momaka, 4-5 ja mislim iz BiH, neki iz Bihaca su isto bili. Zaboravio sam detalje, ali to mi se definitivno svidja. Sjetimo se prijeratnih sastava i koliko je tu nasih igraca bilo koje smo upecali iz nekih malih sredina koji su inace plodna tla za talente.Leon_Professional je napisao/la:Nedim Đumišić, sjajni stoper iz Toronta u najtrofejnijem bh. klubu
Spoiler:
Koja je emisija?LAPAZ je napisao/la:Gledao malopre gostovanje Lendrica na Pink Tv, ma lijepo covjeka gledat i kad prica.......
Da ti dobro baratas sa ovim,, ako budes mogao da ga isjeces, mislim samo njega.LARS1921 je napisao/la:Koja je emisija?LAPAZ je napisao/la:Gledao malopre gostovanje Lendrica na Pink Tv, ma lijepo covjeka gledat i kad prica.......
LAPAZ je napisao/la:Da ti dobro baratas sa ovim,, ako budes mogao da ga isjeces, mislim samo njega.LARS1921 je napisao/la:Koja je emisija?LAPAZ je napisao/la:Gledao malopre gostovanje Lendrica na Pink Tv, ma lijepo covjeka gledat i kad prica.......
https://www.youtube.com/watch?v=YVKWyggQ3z8" target="_blank
dobro, ovi što su navedeni su potpisali za druge klubove u periodu najvećeg kokuzluka u nas u zadnje vrijeme. npr. ljeto 2013. kad su cimirot i kovačević potpisali za sarajevo, mi uzeli titulu, trebamo ići u ligu šampiona, a dovodimo seju bučana i asima škaljića kao pojačanja. k'o da amar ne bi bolje da je bilo od čega. ljeto 2014. još gore.Omar500 je napisao/la:Odlicno, nisam upoznat s malim, ali svidja mi se naicn na koji je doveden. Znaci neko ga je gledao u Zenici. Dovedeno je jos nekih mladih momaka, 4-5 ja mislim iz BiH, neki iz Bihaca su isto bili. Zaboravio sam detalje, ali to mi se definitivno svidja. Sjetimo se prijeratnih sastava i koliko je tu nasih igraca bilo koje smo upecali iz nekih malih sredina koji su inace plodna tla za talente.Leon_Professional je napisao/la:Nedim Đumišić, sjajni stoper iz Toronta u najtrofejnijem bh. klubu
Spoiler:
Sta mi se jos svidja, to je da Kostic 'gura' nase momke, mlade igrace. Nadam se da ce jos vise dobijati prilika.
Sto se D. Sadikovica tice, ima priliku da vrati formu u Sloveniji. Ugovor s nama mu traje do 2018. godine.
Eh, ne dopada mi se bas ovo sto ste vi naveli...previse smo zaista propustili odlicnih igraca. Najgore mi je definitivno kada cujem za neke igrace da ti se bukvalno nude, zelja im ovdje igrati i klub ih izignorise. I onda poslije 2-3 godine ti dodje da places. Nadam se da ce se ogromne promjene napraviti sto se toga tice.
Da li je neko upoznat sta se desava s omladinskim pogonom i onim produzenim konkursom? Ko ce biti direktor, a ko novi treneri?
Prodat ce se za koliko ce se prodati. Mozda vise, mozda manje. Nije stvar samo u visini transfera. Ali bi sada imao jednog od najboljeg igraca lige u svojoj ekipi, a mozda bi s njim i Evropu izborio.AsharaK je napisao/la:Za koliko se Amir prodo, a za koliko ce Ordagic?
Veliki udio u tome ima formacija i njen `pokusaj` implementiranja na terenu, sa igracima koji ne igraju te pozicije.diego1921 je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto se mi zamaramo s Duljevicem, ne vidim razlog zasto bi mi o njemu raspravljali..Cinjenica je da je pored Husica izgledao ko Neymar,al daleko od toga da je on najbolji igrac lige..Dobar dribler,ima viska kila,igra samo u jednom pravcu,veliki potrosac lopti,statistika mu je jako losa..Lijepo je to sto on prodje 2-3 igraca,al od toga Sarajevo nema skoro nikakve koristi.Sigurno je da ima potencijal,al daleko je on jos od ozbiljnog fudbala.
Jel neko bio na treningu,imal sta novo ?
Grbavica za Hadzica mi je bas zao,mislim da je to novi Ara..Kakvu mali zavrsnicu ima,to je smijesno !!
Vrag je napisao/la:Prodat ce se za koliko ce se prodati. Mozda vise, mozda manje. Nije stvar samo u visini transfera. Ali bi sada imao jednog od najboljeg igraca lige u svojoj ekipi, a mozda bi s njim i Evropu izborio.AsharaK je napisao/la:Za koliko se Amir prodo, a za koliko ce Ordagic?
@diego
Moglo se dogovoriti. Bilo je nacina