Poštujem tvoje mišljenje,ChWilla je napisao/la:kad bi dodavao na vrijeme nijedan. a dok ne dodaje na vrijeme - svaki.
raja i jeste malo razočarana sa njim jer je on ciljano doveden za to, svi to čekaju...a osim prvih nekoliko tekmi proljeća - slabo.exbabilon je napisao/la:Ma Bekric se skroz slabo snalazi u ovim utakmicama, protivnik ti uvijek za vratom, uvijek kontakt, sve na granici faula, a tu njegovo znanje slabo dolazi do izrazaja. On voli stati, pogledati situaciju i naci najbolje rjesenje, a u derbiju nema cekanja. Ali nek sutra zagusti protiv Olimpica, protivnik se zatvori u neki bunker, mi to ne mognemo probiti, pa opet cemo svi gledati u Bekrica i cekati njegov zadnji pas, dobro znamo da je mozda i jedini za to sposoban u ekipi.
Koraj?godrina je napisao/la:Ako ima raje iz Janje, Brckog, okoline Tuzle i taj dio javite se u pp dolazi nam Zeljo u srijedu u blizinu pa mozemo gledat navijat![]()
Ma jeb.ga doće, dok skonta gjde je došo, s kim igra i šta igra, imali kuveta itd. prođe polusezona. Nadam se da se ovo sa Hervasom nikad više neće ponoviti. Stavljati u ugovore zaštitu, ali ne realne troškove nego 5 puta realne troškove i to što se više bliži početak prvenstva sve više multiplicirati. Frajer se ispali pet dana pred početak sezone. Možda nas je zajeb.o za titulu, možda za Evropu, možda za pobjedu u derbiju pa ti manja posjeta u narednim tekmama itd. Zato jarane 5 dana pred početak zajeb. plati pet jojki plus sve moguće kazne za nezalaganje, sjedenje na tribinima i ostalo pa da vidim kome će to pasti više napamet.LARS1921 je napisao/la:Ma doći će neko na tu poziciju, samo je pitanje ko će doći
Meni je žao što mu i ja opsujem kad loše igra, pa mi na kraju krivo bude kad vidim kako je prije igrao, a kako se sad odbija lopta od njega
DaEisenbahner1921 je napisao/la:Koraj?godrina je napisao/la:Ako ima raje iz Janje, Brckog, okoline Tuzle i taj dio javite se u pp dolazi nam Zeljo u srijedu u blizinu pa mozemo gledat navijat![]()