Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

godrina
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 26, 2016 11:03 am

Ako ima raje iz Janje, Brckog, okoline Tuzle i taj dio javite se u pp dolazi nam Zeljo u srijedu u blizinu pa mozemo gledat navijat :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

mula
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:13 am

ChWilla je napisao/la:kad bi dodavao na vrijeme nijedan. a dok ne dodaje na vrijeme - svaki.
Poštujem tvoje mišljenje,
ali da ima neko bolji i da odrađuje bolje taj dio posla, čisto sumnjam da bi igrao kod Mulalića i Kostića. Mogao bi jedan pogriješiti, ali sumnjam i dvojica. Ipak moramo uzeti u obzir da su to ljudi koji su predani svom poslu,profesionalci i poznaju ekipu u dušu(Kostić malo slabije jer je kraći vremenski period tu), oni ih treniraju, ocjenjuju, analiziraju zajedno sa svojim pomoćnicima i bolje su upućeni sigurno ko je kakav i da li zaslužuje mjesto u ekipi.
Čisto sumnjam, a prosto ne vjerujem da bilo ko od nas zna bolje ovaj posao od Kostića i pomoćnika, pa da argumentovano tvrdi kako neko zaslužuje mjesto pored Samira.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

ChWilla
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:22 am

pa nisam ni ja bezuslovno napisao da ima. samo da mislim da bi sa pravovremenom predajom lopte dobili mnogo koja god da je postavka. jer on petlja, petlja a ne može na dribling da prođe...
gradi željo boli te *****

ponosannavas
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:31 am

O tom se radi. Jednostavno je previše drži kod sebe i gubi je. Prije je on na ledjima nosao po trojicu i navikao je tako da proalzi. Sad više to ne može ni sa jednim. Brži i jači igrači u cijeloj ligi. U tom dijelu trpimo od kada se vratio. Te izgubljene lopte često budu i opasne po nas.

boju dao si nebu...
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:32 am

Sezona je duga, valjda ce svi dobiti pravu priliku za dokazivanje. Kostic je izjavio da mu je bio cilj da na svakoj poziciji ima dva kvalitetna igraca.
Kako ce to izgledati nakon 5-6 kola, nakon 15 kola ili u ligi za prvaka, ostaje da vidimo. Svi se nadamo najboljem ali skepsa postoji. Prvenstveno zbog formacije, onda je tu i segment same igre za koju svi ocekuju da bude ofanzivna i tecna, a na kraju krajeva i skepsa vezana za mogucnosti nekih igraca. Ne zelim komentarisati derbi, pojedinacne nastupe i taktiku jer se dosta stvari desilo tako da mozda ni sam Kostic nije imao priliku vidjeti pravu sliku.
Vjerujem da imamo dobre igrace koji mogu napraviti rezultat. E sad, to sto se na kraju price taj neki rezultat mozda nece poklopiti sa zeljama nekih navijaca, a mozda i uprave, to je vec druga prica.

Idemo dalje...imamo gostovanje ekipi koja 99,9% ispada iz lige. Treba uzeti tri boda i docekati utakmicu sa Sirokim u miru.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

exbabilon
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:33 am

Ma Bekric se skroz slabo snalazi u ovim utakmicama, protivnik ti uvijek za vratom, uvijek kontakt, sve na granici faula, a tu njegovo znanje slabo dolazi do izrazaja. On voli stati, pogledati situaciju i naci najbolje rjesenje, a u derbiju nema cekanja. Ali nek sutra zagusti protiv Olimpica, protivnik se zatvori u neki bunker, mi to ne mognemo probiti, pa opet cemo svi gledati u Bekrica i cekati njegov zadnji pas, dobro znamo da je mozda i jedini za to sposoban u ekipi.

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:34 am

Ko si ti da kažeš da neko bolje od nas forumaša zna?

ChWilla
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:38 am

exbabilon je napisao/la:Ma Bekric se skroz slabo snalazi u ovim utakmicama, protivnik ti uvijek za vratom, uvijek kontakt, sve na granici faula, a tu njegovo znanje slabo dolazi do izrazaja. On voli stati, pogledati situaciju i naci najbolje rjesenje, a u derbiju nema cekanja. Ali nek sutra zagusti protiv Olimpica, protivnik se zatvori u neki bunker, mi to ne mognemo probiti, pa opet cemo svi gledati u Bekrica i cekati njegov zadnji pas, dobro znamo da je mozda i jedini za to sposoban u ekipi.
raja i jeste malo razočarana sa njim jer je on ciljano doveden za to, svi to čekaju...a osim prvih nekoliko tekmi proljeća - slabo.

a opet kažem, ono što se od njega ne očekuje je odradio mnogo bolje sad u subotu.
gradi željo boli te *****

fk1921

uto jul 26, 2016 11:40 am

Eno Dado na gg.ba
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

cikazubo
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:40 am

Hajde da se okrenemo utakmici protiv Olimpica, derbi je bio tezak i nije bas relevantna utakmica da se nesto zakljucuje i tvrdi na osnovu tih teskih 90 min gdje smo bili osakaceni sto zbog igraca manje sto zbog izostanka 3 igraca koji cine srz ekipe i 3 igraca koji su zadobili povrede pred sami derbi. Ide Olimpic uslovno receno jedna laksa utakmica ali ne smijemo ih potcijeniti, vecina igraca su im igrali PL i sigurno nece doci s bijelom zastavom, mi cemo napokon biti kompletni igracki (izuzev Vece i Jahica) i tek na ovoj utakmici ocekujem da vidim neke promjene u igri, iako su se na derbiju vidjele neke naznake nekih kombinacija narocito kod gola trokut na sredini Bekric-Ugi-Bekric koji s tri brza pasa izbacuju Pozdera na lijevoj strani on odlicno pronalazi Stevu koji pravi dobru fintu tijelom stvara sebi prostor i onda iako je mogao sutirati on je ostavlja odlicno Ivanu a on u stilu klasnog spica zakuca loptu lijevom iz voleja, to mi daje nadu da se dobro treniralo i radilo, isao sam cijelu sedmicu na treninge pred derbi i nije lako bilo ekipi s obzirom na silne izostanke pred sami derbi te Žerić, te Lazić automatski ti sva cetiri krila otpala za derbi i onda izmisljaj nesto s Lendricem i Dzenisom, pa onda dodje crveni itd itd.. Skroz teska i mucna utakmica, vjerujem da cemo protiv Olimpica vidjeti pravu sliku.
Znali neko koliko ce kostati karta na Otoci, valjda nece opet napucat cijenu nema vise Gracica.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:41 am

godrina je napisao/la:Ako ima raje iz Janje, Brckog, okoline Tuzle i taj dio javite se u pp dolazi nam Zeljo u srijedu u blizinu pa mozemo gledat navijat :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Koraj?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:41 am

On ako hoće nek legne na centar nek ne radi ništa ali da mi dobijemo

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:45 am

Što se tiče te pozicije nas je Hervas zaj.ebo. Namjenski je doveden za tu poziciju nekog "znalca" na sredini. Frajer nas ispalio i mi praktično ostali bez igrača. Da je makar klisno prije mjesec, doveli bi nekog drugog na tu poziciju. Išlo se na to da se dovede bolji igrač od Bekrića i to da bude pojačanje i u prvih 11. Gotovo je sad. Gledamo Bekrića, pušimo po kutije po tekmi, grickamo košpe, sjećamo se Hervasu žene i tako te aktivnosti. Zavala borova, a možda i bodova.

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:47 am

Ma doći će neko na tu poziciju, samo je pitanje ko će doći

Meni je žao što mu i ja opsujem kad loše igra, pa mi na kraju krivo bude kad vidim kako je prije igrao, a kako se sad odbija lopta od njega

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto jul 26, 2016 11:59 am

LARS1921 je napisao/la:Ma doći će neko na tu poziciju, samo je pitanje ko će doći

Meni je žao što mu i ja opsujem kad loše igra, pa mi na kraju krivo bude kad vidim kako je prije igrao, a kako se sad odbija lopta od njega
Ma jeb.ga doće, dok skonta gjde je došo, s kim igra i šta igra, imali kuveta itd. prođe polusezona. Nadam se da se ovo sa Hervasom nikad više neće ponoviti. Stavljati u ugovore zaštitu, ali ne realne troškove nego 5 puta realne troškove i to što se više bliži početak prvenstva sve više multiplicirati. Frajer se ispali pet dana pred početak sezone. Možda nas je zajeb.o za titulu, možda za Evropu, možda za pobjedu u derbiju pa ti manja posjeta u narednim tekmama itd. Zato jarane 5 dana pred početak zajeb. plati pet jojki plus sve moguće kazne za nezalaganje, sjedenje na tribinima i ostalo pa da vidim kome će to pasti više napamet.

LARSSON
Kontakt:

uto jul 26, 2016 12:00 pm

Jebiga, momački nam ga složio, ali otvorilo se mjesto za finog igrača/e i nadam se da će to iskoristiti naši.

Evo slična se situacija desila, Ružić iz Borca otišao u Mladost iz Lučana, ali evo sad potpisao za Čelik.

iggy2377

uto jul 26, 2016 12:15 pm

da li se zna gdje se igra utkmica protiv Olimpika???Jer imam info da se nece igrati na Otoci

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jul 26, 2016 12:25 pm

I bez Hervasa mi imamo najbolju sredinu u ligi.. Blagojevic, Radinovic, Secerovic, Bekric, pa i mali Zera su vise nego kvalitetna rjesenja za nasu ligu.. Nama ne skripi nigdje samo se sve treba posloziti.. Do duse ima jos nekih nepoznanica koji se nisu jos dokazali a tu mislim na sve igrace koji pokrivaju lijevu stranu.. Da smo kojim slucajem doveli onog Subica imali bi top ekipu a i ovako je imamo.. Na Kosticu je sve ostalo..

Nego, ima li kakvih novosti oko pocetka gradnje istoka?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Okolele
Kontakt:

uto jul 26, 2016 12:28 pm

Ja bih prije Žerića stavljao da igra nego Bekrića..Mlad,zeljan dokazivanja a i krajnje je vrijeme da pocne dobijati minutazu u prvom timu..U onoj utakmici protiv Metalegea po meni je odlicno odigrao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

godrina
Kontakt:

uto jul 26, 2016 12:36 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
godrina je napisao/la:Ako ima raje iz Janje, Brckog, okoline Tuzle i taj dio javite se u pp dolazi nam Zeljo u srijedu u blizinu pa mozemo gledat navijat :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Koraj?
Da :)
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.

Prijava