salle86 je napisao/la:ne znam, ali ja sam bio mrtav-hladan kod napada pitara jer mi nikako nisu izgledali opasnoGoodisonPark je napisao/la:Ne možeš meni pričati za Kostića kad sam ga ja hvalio na sav glas cijelo vrijeme, ima kamara postova koji to potvrđuju. Međutim to ne znači da kad svojim očima vidim nešto da ću sam sebi ići u kontru. Pokazao je on muda ali nedovoljno taktičke i trenerske mudrosti, mi smo se dragi moj Salle branili ko Žepa svakako ali smo se branili sa napadačima i to je izgledalo jako žalosno da ti nakon par laganih promjena strana dolaze u situaciju da opasno ugroze naš gol. Ti gledaš udarce u okvir i mrtve šanse a meni je mrtva šansa i kad gledam dosta lopti hoće li otići pored gola ili u gol, bilo je takvih situacija podosta. Mi smo u drugom pol. većinom panično izbijali lopte koje su njihovi štoperi lagano kupili i za 40 sec. su bili u situaciji da ponovo zaprijete. Mi smo se drug moj branili grčevito a najgore što smo i pored tolikih silnih napadača samo iz daleka gledali prema pitarskom golu. Po meni Kostić nije položio ispit u derbiju, nije bilo žestokog presinga od prve minute, nismo napravili ama baš ništa na utakmici osim tog gola. Premalo vala pa taman da nam je i Osmo iz Travnika trener.salle86 je napisao/la:
treba imati mu.da pa igrati onako "ofanzivno"
dodušem možda, ma ne možda nego sigurno da nebi igrali da smo bili kompletni, ali u situaciji kad imaš igrača manje, kad je protivnik gradski rival i kad sva pravila nalažu da se zatvoriš, kostić to ne želi
meni se recimo to sviđa, nema respekta i straha, ili sve ili ništa...mogli smo se zatvoriti, poizbacivati sve napadače i braniti se ko žepa
čemu to? ko bi volio takvog želju gledati, pogotovo na grbavici, pogotovo u derbiju
ljudi moji, mi smo igrali bez 1/3 ekipe sigurno i opet ja nisam vidio da su pitari išta konkretno napravili, sve nešto navrat, nanos...ono što su pucali po golu, samo jedna je bila ozbiljna, ostalo odlično zatvoreno tako da se nije moglo bolje ni šutirati
sve se svodilo na individualne pokušaje zalizanog
te još par njih, jbg ne znam im imena
ali eto pogledaću po prvi put snimku meča pa možda i vidim ovo branjenje što ti navodiš
Bgm je sijevalo sa svih strana, naravno govorim za drugo pol. ali u prvom su nam nekako prolazili i dobijali neke kornere iz ničega. Ne razumijem Kostića koji je gledao pitare i ako je gledao vidio je da niko pojma nema osim Sarića i Duljevića, umjesto da njih zatvori što je moguće više i bolje on igra neko svoju igru sa 4 napadača koji igraju poziciono? Neću dalje nabrajati ali mnogo propusta je napravio u njegovoj debitantskoj utakmici pred domaćim navijačima, ali nema veze dobar je i bod idemo dalje ali je vrijeme za maksimalnu ozbiljnost, svaki naredni kiks bi unio dodatnu nervozu, naša raja je strpljiva relativno, ali ne vole kada ih neko pravi budalama.