Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 25, 2016 10:22 pm

storm_raider je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /160725045

Fino komsije, fino. Treba i ovo spomenuti.
Sada ce opet paljba po meni :)
Šta je ovdje fino? Dali su i jednom rijecju osudili vandalsko ponašanje svoji kao navijaca. NE. Podržavaju napore.... štali vec :lol:
Još napisali da je vecina njih došla da sportski bodri svoj klub.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:25 pm

salle86
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:27 pm

psihopata je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:
Valter je napisao/la:Utakmica protiv Metaleghea i ova u subotu na žalost nisu nam ponudili boljeg Želju. Ova utakmica protiv pitara u prvih pola sata nije pokazala nikakvu novost što nismo vidjeli zadnje dvije sezone, nabi gore pa ako šta bude. Za onih preostalih sat vremena dođe nam ko alibi igranje sa igračem manje, a mišljenja sam da smo i mi bili kompletni da bi utakmica završila bez ijedne prave šanse i na jednoj i na drugoj strani. Zbog razvoja situacije na terenu nemamo razloga biti nezadovoljni bodom, ali jedva čekam naredne utakmice i povratak preostalih prvotimaca sa nadom da ću napokon vidjeti taj napredak u igri. Sastav sa kojim smo počeli utakmicu bio mi je taktički nejasan, krenuti utakmicu sa četiri špica i dva vezna igrača volio bih da mi neko kaže u kojem udžbeniku se razrađivala ta varijanta. To što se nazor pokušalo od (u početku) Beganovića, a kasnije od Lendrića i Pozdera napraviti krila neodoljivo me podsetilo na Mulalića. Dobra možda nam jesu prava krila bila povrijeđena ali krenuti na pitare sa dva vezna u najmanju ruku mi je nelogično. Ja ne vidim da u ovakoj formacija igra može biti iole tečna. Međutim osvojen bod sa igračem manje i to još uz vodstvo po meni mnoge stvari gura pod tepih. Da smo u subotu igrali protiv Metalegea ili Zrinjskog sa igračem manje i sa onom postavom siguran sam da bi neslavno prošli. Na sreču i pitići su prilično skromni i nisu uspjeli iskoristiti ono što im se na tanjiru nudilo. Kostić je poslije datog gola morao je mijenjati odmah Nikolića jer se i prije toga iz aviona vidjelo da ne može pomagati Memiji defanzivno po desnoj strani. Igrati sa deset igrača i ostati na dvije izmjene, a ubaciti Mujagića umjesto Šećerovića koji sigurno može pokriti veći prostor meni taktički nije baš najjasnije. Ponavljam sva sreča pa smo igrali protiv pitara koji očito imaju veliki respekt prema nama. Iako nisam imao namjeru da ovo moje pisanje izgleda kao kritika Kostiću, znam da je na kraju tako ispalo. Želim samo vjerovati da čovjek ima neku drugu varijantu igre i da mu glavna karekteristika neće biti tvrdoglavost.

O igračima je sve već rečeno ali ipak treba spomenuti igru Radinovića. Momak pozadi djeluje tako smireno, odigrava bez panike kao da ovakve utakmice igra svaki dan. Samo mu fali još suigrača u veznom redu. A to moj Uglješa nije do mene.
Valter, fino sročeno, to je i bila greška. Morao je Nikolića izvaditi bar poslije gola jer on u životu nije igrao defanzivno. Isti slučaj je i sa Pozderom po lijevoj strani vraćao se i on i pokušavao zatvarati ali nije to to. To su dva skoro klasična napadača i oni defanzivu ne znaju igrati a bili su u nekim trenucima prinuđeni glumiti bekove. Kad je već ostavio ovakvu postavu očekivao sam da izađemo malo visočije i da im suzimo prostor za manevrisanje ali povući se i braniti sa takvim igračima je suludo, imali smo i sreće pa nismo primili drugi gol. Baš smo na sjeveru u drugom pol. komentarisali da se ne uvlače u krilo golmanu pogotovo nakon vodstva, nema potrebe da im tjeraš vodu na mlin Ahmetović i Benko nisu neki brzaneri da ti u šprintu pobjegnu njima je i odgovarala igra centaršuteva jer je Ahmetović najjači u skoku.

Što se tiče pojačanja mi svakako imamo kvalitetnu ekipu ali je problem što se oni ne razumiju na terenu isto kao da su jučer prvi put istrčali da igraju, nikakve kombinatorike za 90 minuta je jadno. Ostaje da se vidi na narednim utakmicama koliko se to unaprijediti pa će se svakako moći dati i kvalitetnija ocjena naše igre, ovo do sada osim trke 0 kroz 0.
dobro se i prostor pokrivao,nemojte zajebavati,pa pitari nisu dva pasa sastavili kad smo bili kompletni,jako blizu su naši uvijek stajali i odmah zatvarali i presjecali svaki njihov pokušaj.

treba imati mu.da pa igrati onako "ofanzivno"
dodušem možda, ma ne možda nego sigurno da nebi igrali da smo bili kompletni, ali u situaciji kad imaš igrača manje, kad je protivnik gradski rival i kad sva pravila nalažu da se zatvoriš, kostić to ne želi
meni se recimo to sviđa, nema respekta i straha, ili sve ili ništa...mogli smo se zatvoriti, poizbacivati sve napadače i braniti se ko žepa
čemu to? ko bi volio takvog želju gledati, pogotovo na grbavici, pogotovo u derbiju
ljudi moji, mi smo igrali bez 1/3 ekipe sigurno i opet ja nisam vidio da su pitari išta konkretno napravili, sve nešto navrat, nanos...ono što su pucali po golu, samo jedna je bila ozbiljna, ostalo odlično zatvoreno tako da se nije moglo bolje ni šutirati
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

storm_raider
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /160725045

Šta je ovdje fino? Dali su i jednom rijecju osudili vandalsko ponašanje svoji kao navijaca. NE. Podržavaju napore.... štali vec :lol:
Nema potrebe za paljbom, a stvarno mi se oni anamo ne brane.

Eto u prvoj recenici.
Iz Bordo kluba izražavaju žaljenje zbog nereda koje su priredili navijači ovog kluba tokom 108. sarajevskog derbija na Grbavici odigranog u okviru 1. kola BHT Premijer lige.
Ovo je minimum sto su mogli, a rekao bih i maksimum sto smiju, obzirom na sva desavanja u tom klubu zadnjih mjeseci. Ja sam ranije pisao da necemo od sarajevskog praviti beogradski derbi.
"Cijeneći svaku aktivnost, koja za cilj ima poboljšanje infrastrukture, jednog od višegodišnjih, glavnih problema bosanskohercegovačkog fudbala, te znajući koliko je potrebno napora da se kvalitetno okonča infrastrukturalni projekat, obzirom na vlastita iskustva sa Trening centrom FK Sarajevo u Butmiru, izražavamo žaljenje za materijalnom štetom koja je učinjena od strane manjeg broja neodgovornih pojedinaca.
Nema potrebe za nepotrebnim dizanjem tenzija. I mi moramo malo da razmislimo i ne pravimo od svega neprijatelja i ne docekujemo sve na noz. Valja zivjeti u ovom gradu i ovoj drzavi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrRiccoli
Kontakt:

Ma ima prostora za dialibu pogotovo kako je otisao spanac koji sigurno nije imao malu platu, a kakvo bi pojacanje tek bio to je haos, ali ocekujem da ce se tek za 5-6 kola iskristalisati udarnih 11 jer ne zavisi sve ni od onoga na sta smo navikli nego od trenutne forme igraca.

Sent from my C5303 using Tapatalk

GoodisonPark
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:28 pm

Model vjerujem ja tebi, ova formacija jednostavno to i zahtjeva, zato i jesam debelo razočaran nakon dvije odgledane tekme. Da budem realan bilo je presinga i pritiska zadnjih 20 minuta protiv Metalegea, (konkretno od ulaska Pozdera) ali to nije bila 4 4 2 formacija već 4 3 3 sa Beganovićem u vezi. Luta Miloš opasno, nadam se samo da ovo nije vrhunac njegovog trenerskog umijeća i da će mnoge stvari popravljati što prije.

Psihopata, mnogo nelogičnosti je bilo, previše, samo nas je sreća spasila da ne primimo još poneki gol, ovaj bod pripisivati Kostiću i njegovom umijeću je smiješno. Možda neko i pokušava to braniti u stilu kao ne kontate vi trenerski posao, to je dio taktike i slične floskule ali to ne prolazi kod nekoga ko je na Grbavici odgledao hiljadu utakmica.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

exbabilon
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:28 pm

Model1964 je napisao/la:

A sta ocekivati, da ionako bijesne vlastite navijace strpaju sve u isti tor i svih 1600 i vise nazovu huliganima. Vec sutra ce reci da su najbolji navijaci u drzavi, a danas da su svi huligani, ne ide... uvijek ovi istupi u javnosti budu ublazeni. Meni su gore njihove bolesne glave koje problem traze u losim uslovima na sjeveru, problem je neuslovan wc i sta sve ne, a nije problem kidanje stolica i gadjanje bakljama nasih navijaca na sjeveru. I citam tamo, kaze pokidali nekoliko desetaka stolica, a radi se o nekoliko stotina stolica, a to ne pokida 5-6 neodgovornih pojedinaca. Zbog takvih i slicnih komentara najradije bih da im iduci derbi damo 5%, poskidamo stolice i ogradimo sto je moguce bolje. Sa bagrom treba tako. Ali ne bih bacao drvlje i kamenje na njihovu upravu, bar ne u ovoj situaciji.

salle86
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:30 pm

MrRiccoli je napisao/la:Ma ima prostora za dialibu pogotovo kako je otisao spanac koji sigurno nije imao malu platu, a kakvo bi pojacanje tek bio to je haos, ali ocekujem da ce se tek za 5-6 kola iskristalisati udarnih 11 jer ne zavisi sve ni od onoga na sta smo navikli nego od trenutne forme igraca.

ko ne bi volio bubu nazad, mislim fakat
ali meni nakon bekrića, pa joce, evo sad jahić se najavljivao ko paolo maldini a pitanje kad će zaigrati i kakav će biti ... niko više nije pojačanje
lakše tako svariti ako ne opravda, nego previše očekivanja
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:33 pm

https://youtu.be/SdQ8Saqsw_A?t=1115" target="_blank

Kakva je razlika između ovog i bokacinijevog faula?

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 25, 2016 10:34 pm

salle86 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Ma ima prostora za dialibu pogotovo kako je otisao spanac koji sigurno nije imao malu platu, a kakvo bi pojacanje tek bio to je haos, ali ocekujem da ce se tek za 5-6 kola iskristalisati udarnih 11 jer ne zavisi sve ni od onoga na sta smo navikli nego od trenutne forme igraca.

ali meni nakon bekrića, pa joce, evo sad jahić se najavljivao ko paolo maldini a pitanje kad će zaigrati i kakav će biti ... niko više nije pojačanje
Ma brate tesko je to porediti misli meni jahic i nije neko aman pojacanje taman odigrao odlicnu sezonu ali ima godina, a dialiba je u najboljim godinama pun iskustva u inostranstvu mislim da bi bio pun pogodak

Model1964

pon jul 25, 2016 10:36 pm

fanaticZeljin je napisao/la:Molim moderatora da napravi jednu temu iskljucivo ta neandertalca zvanog janje u najavi... da nam se ne uvrijedi...uh, uh...
Ne jednu, više tema
Janje u najavi
Ne vjerujte svojim i Modelovim ocima
Kada sam govorio sa Amarom
Kada sam govorio sa Kosticem
Kada sam....
:mrgreen:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

salle86
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 25, 2016 10:39 pm

MrRiccoli je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

Ma brate tesko je to porediti misli meni jahic i nije neko aman pojacanje taman odigrao odlicnu sezonu ali ima godina, a dialiba je u najboljim godinama pun iskustva u inostranstvu mislim da bi bio pun pogodak

sve to stoji
ali znaš kako kažu, ko se jednom opeče na mlijeko i u jogurt puše :)
a teren je najbolji pokazatelj
OK, ne odma prvi meč, ali nakon 3 meča možeš vidjeti ko je zalutao tu
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

GoodisonPark
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:40 pm

salle86 je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la: Valter, fino sročeno, to je i bila greška. Morao je Nikolića izvaditi bar poslije gola jer on u životu nije igrao defanzivno. Isti slučaj je i sa Pozderom po lijevoj strani vraćao se i on i pokušavao zatvarati ali nije to to. To su dva skoro klasična napadača i oni defanzivu ne znaju igrati a bili su u nekim trenucima prinuđeni glumiti bekove. Kad je već ostavio ovakvu postavu očekivao sam da izađemo malo visočije i da im suzimo prostor za manevrisanje ali povući se i braniti sa takvim igračima je suludo, imali smo i sreće pa nismo primili drugi gol. Baš smo na sjeveru u drugom pol. komentarisali da se ne uvlače u krilo golmanu pogotovo nakon vodstva, nema potrebe da im tjeraš vodu na mlin Ahmetović i Benko nisu neki brzaneri da ti u šprintu pobjegnu njima je i odgovarala igra centaršuteva jer je Ahmetović najjači u skoku.

Što se tiče pojačanja mi svakako imamo kvalitetnu ekipu ali je problem što se oni ne razumiju na terenu isto kao da su jučer prvi put istrčali da igraju, nikakve kombinatorike za 90 minuta je jadno. Ostaje da se vidi na narednim utakmicama koliko se to unaprijediti pa će se svakako moći dati i kvalitetnija ocjena naše igre, ovo do sada osim trke 0 kroz 0.
dobro se i prostor pokrivao,nemojte zajebavati,pa pitari nisu dva pasa sastavili kad smo bili kompletni,jako blizu su naši uvijek stajali i odmah zatvarali i presjecali svaki njihov pokušaj.

dodušem možda, ma ne možda nego sigurno da nebi igrali da smo bili kompletni, ali u situaciji kad imaš igrača manje, kad je protivnik gradski rival i kad sva pravila nalažu da se zatvoriš, kostić to ne želi
meni se recimo to sviđa, nema respekta i straha, ili sve ili ništa...mogli smo se zatvoriti, poizbacivati sve napadače i braniti se ko žepa
čemu to? ko bi volio takvog želju gledati, pogotovo na grbavici, pogotovo u derbiju

ljudi moji, mi smo igrali bez 1/3 ekipe sigurno i opet ja nisam vidio da su pitari išta konkretno napravili, sve nešto navrat, nanos...ono što su pucali po golu, samo jedna je bila ozbiljna, ostalo odlično zatvoreno tako da se nije moglo bolje ni šutirati
Ne možeš meni pričati za Kostića kad sam ga ja hvalio na sav glas cijelo vrijeme, ima kamara postova koji to potvrđuju. Međutim to ne znači da kad svojim očima vidim nešto da ću sam sebi ići u kontru. Pokazao je on muda ali nedovoljno taktičke i trenerske mudrosti, mi smo se dragi moj Salle branili ko Žepa svakako ali smo se branili sa napadačima i to je izgledalo jako žalosno da ti nakon par laganih promjena strana dolaze u situaciju da opasno ugroze naš gol. Ti gledaš udarce u okvir i mrtve šanse a meni je mrtva šansa i kad gledam dosta lopti hoće li otići pored gola ili u gol, bilo je takvih situacija podosta. Mi smo u drugom pol. većinom panično izbijali lopte koje su njihovi štoperi lagano kupili i za 40 sec. su bili u situaciji da ponovo zaprijete. Mi smo se drug moj branili grčevito a najgore što smo i pored tolikih silnih napadača samo iz daleka gledali prema pitarskom golu. Po meni Kostić nije položio ispit u derbiju, nije bilo žestokog presinga od prve minute, nismo napravili ama baš ništa na utakmici osim tog gola. Premalo vala pa taman da nam je i Osmo iz Travnika trener.
Željo samo Željo!!!

psihopata
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:40 pm

GoodisonPark je napisao/la:Model vjerujem ja tebi, ova formacija jednostavno to i zahtjeva, zato i jesam debelo razočaran nakon dvije odgledane tekme. Da budem realan bilo je presinga i pritiska zadnjih 20 minuta protiv Metalegea, (konkretno od ulaska Pozdera) ali to nije bila 4 4 2 formacija već 4 3 3 sa Beganovićem u vezi. Luta Miloš opasno, nadam se samo da ovo nije vrhunac njegovog trenerskog umijeća i da će mnoge stvari popravljati što prije.

Psihopata, mnogo nelogičnosti je bilo, previše, samo nas je sreća spasila da ne primimo još poneki gol, ovaj bod pripisivati Kostiću i njegovom umijeću je smiješno. Možda neko i pokušava to braniti u stilu kao ne kontate vi trenerski posao, to je dio taktike i slične floskule ali to ne prolazi kod nekoga ko je na Grbavici odgledao hiljadu utakmica.
ma samo da se više riješimo one igre iz prethodnih nekoliko sezona,užas živi je bio,patnja sa svakom ekipom,a ovo će garantovano biti drugačiji koncept igre,treba čovjeka pustiti da uradi ono što je zamislio koliko god vremena da uzme,samo nemojte da opet mijenjamo trenere,to će nas pokopati.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jul 25, 2016 10:41 pm

salle86 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

sve to stoji
ali znaš kako kažu, ko se jednom opeče na mlijeko i u jogurt puše :)
a teren je najbolji pokazatelj
OK, ne odma prvi meč, ali nakon 3 meča možeš vidjeti ko je zalutao tu
Slazem se al koga god brate doveli nikad ne mozemo biti sigurni, a on ima ono sto mnogi nemaju to jeste fino iskustvo, a i dobre godine nije prestar vec taman ja mislim da bolje rijesenje za lijevo krilo nemamo al eto vidjet cemo jos sve je na dugom stapu

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:43 pm

LARS1921 je napisao/la:https://youtu.be/SdQ8Saqsw_A?t=1115

Kakva je razlika ovog i Husicevih faulova pa onaj dobi zute, a ovaj nista.

salle86
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:50 pm

GoodisonPark je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
psihopata je napisao/la:

Ne možeš meni pričati za Kostića kad sam ga ja hvalio na sav glas cijelo vrijeme, ima kamara postova koji to potvrđuju. Međutim to ne znači da kad svojim očima vidim nešto da ću sam sebi ići u kontru. Pokazao je on muda ali nedovoljno taktičke i trenerske mudrosti, mi smo se dragi moj Salle branili ko Žepa svakako ali smo se branili sa napadačima i to je izgledalo jako žalosno da ti nakon par laganih promjena strana dolaze u situaciju da opasno ugroze naš gol. Ti gledaš udarce u okvir i mrtve šanse a meni je mrtva šansa i kad gledam dosta lopti hoće li otići pored gola ili u gol, bilo je takvih situacija podosta. Mi smo u drugom pol. većinom panično izbijali lopte koje su njihovi štoperi lagano kupili i za 40 sec. su bili u situaciji da ponovo zaprijete. Mi smo se drug moj branili grčevito a najgore što smo i pored tolikih silnih napadača samo iz daleka gledali prema pitarskom golu. Po meni Kostić nije položio ispit u derbiju, nije bilo žestokog presinga od prve minute, nismo napravili ama baš ništa na utakmici osim tog gola. Premalo vala pa taman da nam je i Osmo iz Travnika trener.
ne znam, ali ja sam bio mrtav-hladan kod napada pitara jer mi nikako nisu izgledali opasno
sve se svodilo na individualne pokušaje zalizanog
te još par njih, jbg ne znam im imena :)
ali eto pogledaću po prvi put snimku meča pa možda i vidim ovo branjenje što ti navodiš :D
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:52 pm

Leon_Professional je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:https://youtu.be/SdQ8Saqsw_A?t=1115

Kakva je razlika ovog i Husicevih faulova pa onaj dobi zute, a ovaj nista.
ne znam, možda što je naš igrač ali ja bih dobro razmislio da sam sudija, da li da za povlačenje dadnem drugi žuti u 30-oj minuti derbija
kad je bio prvi žuti, da i njega vidim pa da sumiram da li su oba starta u zbiru za crvenog (sumnjam da bi njima dao)
zalizani se u startu postavio "ko je ko on", može mahati rukama, raspravljati se, prijetiti...ali njega ko ružno pogleda karton mu je
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

GoodisonPark
Kontakt:

pon jul 25, 2016 10:53 pm

psihopata je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Model vjerujem ja tebi, ova formacija jednostavno to i zahtjeva, zato i jesam debelo razočaran nakon dvije odgledane tekme. Da budem realan bilo je presinga i pritiska zadnjih 20 minuta protiv Metalegea, (konkretno od ulaska Pozdera) ali to nije bila 4 4 2 formacija već 4 3 3 sa Beganovićem u vezi. Luta Miloš opasno, nadam se samo da ovo nije vrhunac njegovog trenerskog umijeća i da će mnoge stvari popravljati što prije.

ma samo da se više riješimo one igre iz prethodnih nekoliko sezona,užas živi je bio,patnja sa svakom ekipom,a ovo će garantovano biti drugačiji koncept igre,treba čovjeka pustiti da uradi ono što je zamislio koliko god vremena da uzme,samo nemojte da opet mijenjamo trenere,to će nas pokopati.
Bože sačuvaj da sam ja za promjenu trenera, ja bih mu dao cijelu sezonu pa bi na kraju na miru sumirali šta i kako. Ima on ideju i fino je zamislio našu igru ali na terenu nije ni blizu toga. Nadao sam se da ću konačno na Grbavici gledati presing veći dio utakmice ali jok uspavanka samo takva, ako ovako nastavi otjeraće raju jer niko ne dolazi na stadion da vidi "ništa". Igrači ga apsolutno ne razumiju, vidjet ćemo kad budu svi igrači kako će to izgledati ali bojim se da ako uđe u lošu seriju ostali navijači (većina) neće imati baš mnogo razumjevanja i vremena da sačekaju njegovog "evropskog Želju" koji ne može da priđe protivničkom golu.
Željo samo Željo!!!

sergejevic

pon jul 25, 2016 10:58 pm

Dobro je @Goodison primjetio vecinu stvari. Ja sam bio takodjer razocaran igrom do crvenog kartona i pitao se sta se uopste pokusava. Onda sam mislio da ce se ici tim dugim loptama jer imas 4 centarfora na terenu, ali mi niti jedan takav duel nismo dobili, uopste nismo uspjeli spustiti loptu na njihovoj polovini. Mislim da su stoperi Sarajeva izuzetni u zraku i da im je to najjace oruzje, dok im je velika mana brzina i potpuno me iznenadilo sto nismo pokusali nekom brzom varijantom da iskoristimo njihovu sporost i losu defanzivu bekova koji su dosta orijentisani naprijed. Stvarno me iznenadilo.
Takodjer i ta prica za krila nije bas da ih nismo imali. Opet se slazem sa @Goodisonom za kombinaciju Bevab i Husic lijevo, a moglo se i desno sa Sinisom i Memijom koji takodjer igra i krilo mozda cak i bolje od beka. Pored 4 centarfora stavis jos i Bekrica u vezni red iako je Secerovic mnogo bolji u tom trkackom segmentu, mada nije Tuce tu bio los, ali opet nema logike.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 16 gostiju.

Prijava