Okrecu jagnjefk1921 je napisao/la:samo se pitam gdje su oni insajderi, pile, krajprice, super1, tm863468234....uvijek su govorili tacne informacije, najbolje bi bilo da oni nesta napisu u vezi dialibe, stilica.

Okrecu jagnjefk1921 je napisao/la:samo se pitam gdje su oni insajderi, pile, krajprice, super1, tm863468234....uvijek su govorili tacne informacije, najbolje bi bilo da oni nesta napisu u vezi dialibe, stilica.
sa neandertalcom, dugo ga nesto okrecu, prije nego je kostic dosao okrece se hahahahagavran je napisao/la:Okrecu jagnjefk1921 je napisao/la:samo se pitam gdje su oni insajderi, pile, krajprice, super1, tm863468234....uvijek su govorili tacne informacije, najbolje bi bilo da oni nesta napisu u vezi dialibe, stilica.
Jesi li mu zapamtio nick ili si isao da provjeris, priznajfk1921 je napisao/la:samo se pitam gdje su oni insajderi, pile, krajprice, super1, tm863468234....uvijek su govorili tacne informacije, najbolje bi bilo da oni nesta napisu u vezi dialibe, stilica.
LARS1921 je napisao/la:Dialibu ne moramo okretati
a ovaj? dajte upravo dižite kredite radite hipoeteke, samo dovedite dialibu i ima da napunimo sve tekmeOmar500 je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Dialibu ne moramo okretati![]()
![]()
![]()
Sto se tog dream tima tice, uz neku srecu u zrijebu bi docekali proljece u EL, ali da je i jaka klupa, dodas Medunjanina Zeljovca, Hadziahmetovica, Bajica, Gojaka i jos nekog koga sam zaboravio i eto nas do 1/4 EL![]()
A sad da se vratimo u realnost![]()
Nek Dialiba potpise i ja prezadovoljan. Kakve smo samo izbacili igrace u zadnjih 10 godina, bilo da su iz nase skole ili iz Zeljeznicara stvorili karijeru. Strasno.
Ja konto da je crnacfanaticZeljin je napisao/la:A ne kontam odkad je Dijaliba krilo
Dobro sam ja danas rekao. 100 puta dao tacne informacije gavran, ali ja njemu nikad ne vjerujem. Ne znas kad se zajebava, kad je ozbiljan hahahahah.gavran je napisao/la:Okrecu jagnjefk1921 je napisao/la:samo se pitam gdje su oni insajderi, pile, krajprice, super1, tm863468234....uvijek su govorili tacne informacije, najbolje bi bilo da oni nesta napisu u vezi dialibe, stilica.
Nije bas na mjestu poredjenje Bekrica sa Jahicem, Dialibom...pogledaj samo u kojim klubovima je igrao Bekric, a u kojima ova dvojica.chile je napisao/la:Ja se pitam ima li neki movi mladi igrac ili samo sanjamo i ganjamo povratnike.
Prosle godine bi neki dupeta dali da vide Bekrica u plavom dresu sad bi najradije da ga izbace, sad Dialibu prizivaju, donedavno Jahica...
Mnogo losa politika za klub vracanje istrosenih igraca koji manje vise da mogu bilo gdje ozbiljnije igrati nebi dosli.
Sezonu dvije tanije djeca prioritet sad izraubani igraci nikako naci mjeru, za nadati se da u klubu pocnu gledati ka naprijed i sto se igrackog kadra radi i ne slusaju mnogo navijace jer bi mogli pasti gore od menstrualnih u tom segmentu ih kopiramo i previse.
Sent from my Plavo Sokocalo