http://fkzeljeznicar.ba/prvi-tim/igraci/" target="_blankfanaticZeljin je napisao/la:Zna li neko brojeve igraca?
puno će vode miljackom proteći dok se mi i ne kvalifikujemo u grupeza_zivot_cijeli je napisao/la:ukoliko bude onako kako osjecam da ce biti, nista nije nemoguce.... predan rad se uvijek isplati, a tri godine su ozbiljan vremenski period za koji se mogu napraviti cuda... samo, Boze pameti!!!ChWilla je napisao/la:prezimimo? ozbiljno?za_zivot_cijeli je napisao/la:ako cemo biti realni i stajati cvrsto nogama na zemlji, s obzirom na dolazak novog trenera, promjenu formacije, dolazak velikog broja novih igraca... u ovoj sezoni trebali bi biti zadovoljni i sa izlaskom u Evropu. nakon toga, pod uslovom da zadrzimo trenera, 80% igrackog kadra uz jedno do dva nova pojacanja te uz dobru atmosferu, u iducoj sezoni bi s razlogom mogli ocekivati barem jedan od dva moguca pehara.
nakon toga, u trecoj sezoni bi ocekivao znacajni iskorak u Evropi a to znaci da bi ocekivao da prezimimo u jednom od dva takmicenja.
sve preko ovoga bi za mene bio veliki rezultat i golem podvig.
znam sta pricas ja ti vjerujem 100%Neandertalac je napisao/la:Ma ja onako, svakako kada se god razvije normalna konverzacija djeca zachataju temu. Ako je ovo nacin da se nabijaju stranice, kvantitetom onda;Masinovodja je napisao/la:Hajd samo budi dobar i reci hocel ubrzo?Neandertalac je napisao/la:Boom!
Ne igrajte nam se s osjecajima molim vas!
Ne isplati se ni pisati.
Ovaj boom sam najavio jos prije mjesec. Prelazni rok traje jos uvijek, sigurno da ce se ici na dodatno ojacavanje ekipe pogotovo nakon najava titule iz vise izvora.
Ima kontakta sa nekim igracima.
gledaj ovako, mi smo tim, koji je samo 31 godinu bez evropskog proljeca, cak dinamo ima vise sezona neigranja na proljece... a da ne pricam o nasim timovima... da li su oni ikad vidjeli evropsko proljece?!salle86 je napisao/la:puno će vode miljackom proteći dok se mi i ne kvalifikujemo u grupe
a kamo li da prezimimo
gledajući i sa strane da smo narušili koeficijent ove sezone, za mene je nemoguća misija i da se u tom roku i plasiramo u te grupe
ali haj ga znaj
lijepo je sanjati / maštati
![]()
![]()
Danas čovjek izjavi da ima šanse sad on kaže nema, kome da vjerujemo?fk1921 je napisao/la:Kako je tema splahnula kad je Southboy promomentarisao oko bube
Ma samo da naglasim jos jednom da ja sto sam cuo to sam prenjeo , zvanicno nista nije gotovo znam da kostic zeli igrace na nekim pozicijama to je to..fk1921 je napisao/la:Kako je tema splahnula kad je Southboy promomentarisao oko bube
Southboy je napisao/la:Stoka,huligani,narkomani,idioti..
Navodno i nezvanicno oko 17-18 hiljada štete na sjevernoj tribini..
Preko 110 unistenih skroz stolica,oko 70 ostecenih koje ce se morati zamjenjati (ostecenje ili izgorene bakljom),devastiran wc,ostecenje na etaži kao i na ulazu za tribinu,ostecenje na tek novoj postavljenoj ogradi,ostecenje na betonskim blokovima kao i na zastitnoj metalnoj konstrukciji i metalnim rukohvatima..
Sutra ce biti vise detalja kada se i iz saveza oglase a + im ide kazna od saveza..
Majklu!LARS1921 je napisao/la:Danas čovjek izjavi da ima šanse sad on kaže nema, kome da vjerujemo?fk1921 je napisao/la:Kako je tema splahnula kad je Southboy promomentarisao oko bube
kukaju na uslove, a u sebi boga mole da se nikad ne poprave. nije lako, priznaćete.Southboy je napisao/la:Stoka,huligani,narkomani,idioti..
Navodno i nezvanicno oko 17-18 hiljada štete na sjevernoj tribini..
Preko 110 unistenih skroz stolica,oko 70 ostecenih koje ce se morati zamjenjati (ostecenje ili izgorene bakljom),devastiran wc,ostecenje na etaži kao i na ulazu za tribinu,ostecenje na tek novoj postavljenoj ogradi,ostecenje na betonskim blokovima kao i na zastitnoj metalnoj konstrukciji i metalnim rukohvatima..
Sutra ce biti vise detalja kada se i iz saveza oglase a + im ide kazna od saveza..
Brate bezveze je da se raja fura i kasnije samo negativna atmosfera nastane..ja kad sam cuo da je za god dana Buba imao platu 80k € i to bez premija onda...fk1921 je napisao/la:Kako je tema splahnula kad je Southboy promomentarisao oko bube