Propade talenat sa Ilidže..fedeltafrotta je napisao/la:nogaPlava Porodica je napisao/la:Nego šta bi sa onim arkadašem sa probe?
Propade talenat sa Ilidže..fedeltafrotta je napisao/la:nogaPlava Porodica je napisao/la:Nego šta bi sa onim arkadašem sa probe?
Nadam se da nisi ozbiljan, da si rakao samo Enisa okej, mada i on ne zasluzuje.. Ja ocekujem da Dado bude u prvih 11 sljedece sezone, momak je igrao odlicno od Evrope do povrede, jedan od rijetkih koji je imao konstantu, povreda ga bas omela propustio pripreme ali sada trenira punom parom i proce komplet ljetne pripreme, tako da bi trebao biti onaj pravi..Okolele je napisao/la:I fakat je vrijeme da se vise rijesimo ovih Sadikovica..
ma mozes ti ocekivati koliko god hoces ali nikad od njega ozbiljnog igraca...mozda za nase lige solidan to je svecikazubo je napisao/la:Nadam se da nisi ozbiljan, da si rakao samo Enisa okej, mada i on ne zasluzuje.. Ja ocekujem da Dado bude u prvih 11 sljedece sezone, momak je igrao odlicno od Evrope do povrede, jedan od rijetkih koji je imao konstantu, povreda ga bas omela propustio pripreme ali sada trenira punom parom i proce komplet ljetne pripreme, tako da bi trebao biti onaj pravi..Okolele je napisao/la:I fakat je vrijeme da se vise rijesimo ovih Sadikovica..
mojne to, bolan..fedeltafrotta je napisao/la:Sajo..
batali Malme, predji na IFK!![]()
Pogledaj dvomec sa Standardom, u obje je bio nas najbolji igrac, igra moderni fudbal, samo pogledaj tekme i prati njega i igru, na stranu sanse i golovi pa cak je i bio blizu da nas posalje u sljedeci krug, momak je ojacao u duelima samo tako, posle u prventstvu je ekstra igrao, ima loptu, odgovoran prema nazad, ojacao u duelima, al raja to zaboravlja, ja ti kazem kad Dado prodje pripreme i bude spreman neko gubi mjesto iz prvih 11..delinjo je napisao/la:ma mozes ti ocekivati koliko god hoces ali nikad od njega ozbiljnog igraca...mozda za nase lige solidan to je svecikazubo je napisao/la:Nadam se da nisi ozbiljan, da si rakao samo Enisa okej, mada i on ne zasluzuje.. Ja ocekujem da Dado bude u prvih 11 sljedece sezone, momak je igrao odlicno od Evrope do povrede, jedan od rijetkih koji je imao konstantu, povreda ga bas omela propustio pripreme ali sada trenira punom parom i proce komplet ljetne pripreme, tako da bi trebao biti onaj pravi..Okolele je napisao/la:I fakat je vrijeme da se vise rijesimo ovih Sadikovica..
U evropi je bio fanstastičan. Najviše pretrčao, u top tri igrača sigurno bio.delinjo je napisao/la:ma mozes ti ocekivati koliko god hoces ali nikad od njega ozbiljnog igraca...mozda za nase lige solidan to je svecikazubo je napisao/la:Nadam se da nisi ozbiljan, da si rakao samo Enisa okej, mada i on ne zasluzuje.. Ja ocekujem da Dado bude u prvih 11 sljedece sezone, momak je igrao odlicno od Evrope do povrede, jedan od rijetkih koji je imao konstantu, povreda ga bas omela propustio pripreme ali sada trenira punom parom i proce komplet ljetne pripreme, tako da bi trebao biti onaj pravi..Okolele je napisao/la:I fakat je vrijeme da se vise rijesimo ovih Sadikovica..
a buraz ne igra se fudbal za 3 utakmice...i u evropi su svi dobri bili ne bi ja tu nekoga izdvajao...svi su odigrali super i iznad svojih mogucnosti ...prije ce Memija postati igrac i to dobar od Dade...previse mi je Dado spor i trom a tako mlad ...ali ajd dabogda vi bili upravuGrbavica je napisao/la:U evropi je bio fanstastičan. Najviše pretrčao, u top tri igrača sigurno bio.delinjo je napisao/la:ma mozes ti ocekivati koliko god hoces ali nikad od njega ozbiljnog igraca...mozda za nase lige solidan to je svecikazubo je napisao/la: Nadam se da nisi ozbiljan, da si rakao samo Enisa okej, mada i on ne zasluzuje.. Ja ocekujem da Dado bude u prvih 11 sljedece sezone, momak je igrao odlicno od Evrope do povrede, jedan od rijetkih koji je imao konstantu, povreda ga bas omela propustio pripreme ali sada trenira punom parom i proce komplet ljetne pripreme, tako da bi trebao biti onaj pravi..
Samo ako skine 5-6 kg. Predebeo je.Minjore je napisao/la:Daj Zakarica ne pitam kolko je
Al i posle je nastavio dobro igrati, raja ga pamti na osnovu nedostataka u prvoj i drugoj sezoni i to ga i danas prati, medjutim on je itekako sazrio, moze da pokriva i zadnjeg veznog i centralnog ali i desetku, moderan i svestran igrac, samo da se razvije do kraja a dobro mu je islo dok se nije povrijedio.. A sto se Enisa tice svi se slazemo da nije igrac za Zelju, ali s obzirom na koreknost i borbu zasto nebi bio u nekih 20tak igraca, nije za 18 al kao neka treca alternativa u slucaju povreda sto da ne, korektan nije skup, moras imat takve igrace koji su zadovoljni i svjesni svog statusa..delinjo je napisao/la:a buraz ne igra se fudbal za 3 utakmice...i u evropi su svi dobri bili ne bi ja tu nekoga izdvajao...svi su odigrali super i iznad svojih mogucnosti ...prije ce Memija postati igrac i to dobar od Dade...previse mi je Dado spor i trom a tako mlad ...ali ajd dabogda vi bili upravuGrbavica je napisao/la:U evropi je bio fanstastičan. Najviše pretrčao, u top tri igrača sigurno bio.delinjo je napisao/la:
ma mozes ti ocekivati koliko god hoces ali nikad od njega ozbiljnog igraca...mozda za nase lige solidan to je sve
nema nikakvog razloga da sujetno gledaš na to ni da se odjavljuješ.Neandertalac je napisao/la:Vidjecemo, pred nama je.
Ako ne bude tako, sam cu se odjaviti. Ovi sto prozivaju za ban neka mi se napuse qurza, dovoljno obraza imam, kmecite bespotrebno.
Dado je pravo dobar igrac, nadam se da ce to i pokazati kad prodje pripreme i spremi se. Evropu je odradio maestralno, mislim i da bi u ligi nastavio da nije bilo povrede, svakako bolje bi se zalagao od Bekrica. Vidjet cete da cemo mi na Dadi uzet finu paru kad odradi sljedecu sezonudelinjo je napisao/la:ma mozes ti ocekivati koliko god hoces ali nikad od njega ozbiljnog igraca...mozda za nase lige solidan to je svecikazubo je napisao/la:Nadam se da nisi ozbiljan, da si rakao samo Enisa okej, mada i on ne zasluzuje.. Ja ocekujem da Dado bude u prvih 11 sljedece sezone, momak je igrao odlicno od Evrope do povrede, jedan od rijetkih koji je imao konstantu, povreda ga bas omela propustio pripreme ali sada trenira punom parom i proce komplet ljetne pripreme, tako da bi trebao biti onaj pravi..Okolele je napisao/la:I fakat je vrijeme da se vise rijesimo ovih Sadikovica..
A taj Amir je bio nas najlosiji igrac u polusezoni kod Odovica dok je Dado bio jedan od boljih do povrede. Koga nasi ljudi uzmu na zub tesko ga popustaju.Format je napisao/la:Ma hajmo realno nije za prcu postavu ako cemo ozbiljnog Zelju a brat nije ni za klupe posteno kao ni Nedo itd..
Nije on da ne zna,al ko curica je nekakav ni muda nema ,recimo Amir je za njega ne znam ti sta sto se tice urabrosti i svega a kvalitet ne spominjem. Dado moze pomoc al nikako u prvih 11..
Kakvo objavljivanje. Nemoj se zezati. Imao si info od provjerenih ljudi i to i dalje stoji. Ti nisi balavac.ChWilla je napisao/la:nema nikakvog razloga da sujetno gledaš na to ni da se odjavljuješ.Neandertalac je napisao/la:Vidjecemo, pred nama je.
Ako ne bude tako, sam cu se odjaviti. Ovi sto prozivaju za ban neka mi se napuse qurza, dovoljno obraza imam, kmecite bespotrebno.
moje informacije su iste kao kolegine, a to je da niko u ovom trenutku ne zna ko će biti novi trener...jer se ne zna, jer nije odlučeno.