Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 09, 2016 8:55 pm

fedeltafrotta je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Nego šta bi sa onim arkadašem sa probe? :DD:
noga
Propade talenat sa Ilidže..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:00 pm

Okolele je napisao/la:I fakat je vrijeme da se vise rijesimo ovih Sadikovica..
Nadam se da nisi ozbiljan, da si rakao samo Enisa okej, mada i on ne zasluzuje.. Ja ocekujem da Dado bude u prvih 11 sljedece sezone, momak je igrao odlicno od Evrope do povrede, jedan od rijetkih koji je imao konstantu, povreda ga bas omela propustio pripreme ali sada trenira punom parom i proce komplet ljetne pripreme, tako da bi trebao biti onaj pravi..

delinjo
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:01 pm

cikazubo je napisao/la:
Nadam se da nisi ozbiljan, da si rakao samo Enisa okej, mada i on ne zasluzuje.. Ja ocekujem da Dado bude u prvih 11 sljedece sezone, momak je igrao odlicno od Evrope do povrede, jedan od rijetkih koji je imao konstantu, povreda ga bas omela propustio pripreme ali sada trenira punom parom i proce komplet ljetne pripreme, tako da bi trebao biti onaj pravi..
ma mozes ti ocekivati koliko god hoces ali nikad od njega ozbiljnog igraca...mozda za nase lige solidan to je sve :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:02 pm

fedeltafrotta je napisao/la:Sajo..

batali Malme, predji na IFK! :shisha: :kafa:
mojne to, bolan.. :ganja:

cikazubo
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:05 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
ma mozes ti ocekivati koliko god hoces ali nikad od njega ozbiljnog igraca...mozda za nase lige solidan to je sve :ganja:
Pogledaj dvomec sa Standardom, u obje je bio nas najbolji igrac, igra moderni fudbal, samo pogledaj tekme i prati njega i igru, na stranu sanse i golovi pa cak je i bio blizu da nas posalje u sljedeci krug, momak je ojacao u duelima samo tako, posle u prventstvu je ekstra igrao, ima loptu, odgovoran prema nazad, ojacao u duelima, al raja to zaboravlja, ja ti kazem kad Dado prodje pripreme i bude spreman neko gubi mjesto iz prvih 11..

Grbavica
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:05 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
U evropi je bio fanstastičan. Najviše pretrčao, u top tri igrača sigurno bio.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:07 pm

Interesuje me jedna stvar u vezi novih članskih, godišnjih, dresova itd. Kada će krenuti akcija u vezi toga? Ove članske važe do 30.6. da li to znači da tek poslije toga kreće akcija za nove ili..?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:08 pm

Grbavica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Nadam se da nisi ozbiljan, da si rakao samo Enisa okej, mada i on ne zasluzuje.. Ja ocekujem da Dado bude u prvih 11 sljedece sezone, momak je igrao odlicno od Evrope do povrede, jedan od rijetkih koji je imao konstantu, povreda ga bas omela propustio pripreme ali sada trenira punom parom i proce komplet ljetne pripreme, tako da bi trebao biti onaj pravi..
a buraz ne igra se fudbal za 3 utakmice...i u evropi su svi dobri bili ne bi ja tu nekoga izdvajao...svi su odigrali super i iznad svojih mogucnosti ...prije ce Memija postati igrac i to dobar od Dade...previse mi je Dado spor i trom a tako mlad ...ali ajd dabogda vi bili upravu
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Kapiten
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:10 pm

E vidi Adzem dobio ruksak. Koja stimaljka.. :kafa:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

delinjo
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:11 pm

vidim igracima je do nekog slavlja ...to se slike postavljaju osmijeh od uha do uha ...pravo im je krivo sto je sablja otisao i sto nisu izborili evropu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

ChWilla
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:12 pm

ovaj s duksericom na oficijelnom fejsbuku, ako nije džole s onog foruma, "tu me reži" :mrgreen:
gradi željo boli te *****

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 09, 2016 9:13 pm

Minjore je napisao/la:Daj Zakarica ne pitam kolko je :ganja:
Samo ako skine 5-6 kg. Predebeo je.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:15 pm

delinjo je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
a buraz ne igra se fudbal za 3 utakmice...i u evropi su svi dobri bili ne bi ja tu nekoga izdvajao...svi su odigrali super i iznad svojih mogucnosti ...prije ce Memija postati igrac i to dobar od Dade...previse mi je Dado spor i trom a tako mlad ...ali ajd dabogda vi bili upravu
Al i posle je nastavio dobro igrati, raja ga pamti na osnovu nedostataka u prvoj i drugoj sezoni i to ga i danas prati, medjutim on je itekako sazrio, moze da pokriva i zadnjeg veznog i centralnog ali i desetku, moderan i svestran igrac, samo da se razvije do kraja a dobro mu je islo dok se nije povrijedio.. A sto se Enisa tice svi se slazemo da nije igrac za Zelju, ali s obzirom na koreknost i borbu zasto nebi bio u nekih 20tak igraca, nije za 18 al kao neka treca alternativa u slucaju povreda sto da ne, korektan nije skup, moras imat takve igrace koji su zadovoljni i svjesni svog statusa..

Format
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:21 pm

Ma hajmo realno nije za prcu postavu ako cemo ozbiljnog Zelju a brat nije ni za klupe posteno kao ni Nedo itd..

Nije on da ne zna,al ko curica je nekakav ni muda nema ,recimo Amir je za njega ne znam ti sta sto se tice urabrosti i svega a kvalitet ne spominjem. Dado moze pomoc al nikako u prvih 11..

ChWilla
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:23 pm

Neandertalac je napisao/la:Vidjecemo, pred nama je.

Ako ne bude tako, sam cu se odjaviti. Ovi sto prozivaju za ban neka mi se napuse qurza, dovoljno obraza imam, kmecite bespotrebno.
nema nikakvog razloga da sujetno gledaš na to ni da se odjavljuješ.

moje informacije su iste kao kolegine, a to je da niko u ovom trenutku ne zna ko će biti novi trener...jer se ne zna, jer nije odlučeno.
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:24 pm

ma tako i ja nekako mislim...da mi gradimo nesto oko njega igru to tesko ...za klupe slazem se ali jednostavno prespor je .....ne radi na sebi i sta sad ...ima momak fin sut i to je sve ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:25 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Dado je pravo dobar igrac, nadam se da ce to i pokazati kad prodje pripreme i spremi se. Evropu je odradio maestralno, mislim i da bi u ligi nastavio da nije bilo povrede, svakako bolje bi se zalagao od Bekrica. Vidjet cete da cemo mi na Dadi uzet finu paru kad odradi sljedecu sezonu :kafa:

Ako ce Miroslav ici onda Zakaric da ga mijenja, a moze i bolji neko :ganja:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:25 pm

Visca dominira :kafa:

a za one koji brzo zaboravljuju, Amar ga je doveo iz banovicke Buducnosti 2009. godine kada je ovaj imao 19 godina.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ž'21
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:26 pm

Format je napisao/la:Ma hajmo realno nije za prcu postavu ako cemo ozbiljnog Zelju a brat nije ni za klupe posteno kao ni Nedo itd..

Nije on da ne zna,al ko curica je nekakav ni muda nema ,recimo Amir je za njega ne znam ti sta sto se tice urabrosti i svega a kvalitet ne spominjem. Dado moze pomoc al nikako u prvih 11..
A taj Amir je bio nas najlosiji igrac u polusezoni kod Odovica dok je Dado bio jedan od boljih do povrede. Koga nasi ljudi uzmu na zub tesko ga popustaju.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

tm8782
Kontakt:

pon maj 09, 2016 9:27 pm

ChWilla je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Vidjecemo, pred nama je.

Ako ne bude tako, sam cu se odjaviti. Ovi sto prozivaju za ban neka mi se napuse qurza, dovoljno obraza imam, kmecite bespotrebno.
nema nikakvog razloga da sujetno gledaš na to ni da se odjavljuješ.

moje informacije su iste kao kolegine, a to je da niko u ovom trenutku ne zna ko će biti novi trener...jer se ne zna, jer nije odlučeno.
Kakvo objavljivanje. Nemoj se zezati. Imao si info od provjerenih ljudi i to i dalje stoji. Ti nisi balavac.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 10 gostiju.

Prijava