Sarajevo ima prelagan raspored nakon zrinjskog
.diego1921 je napisao/la:Posto neki pisu sta su culi,evo da i ja napisem ! U cetvrtak mi govori lik,cuo se s Jasminom Buricem a njemu je Stila kum.Kaze da Stila ima dvije ponude iz Posljske i ako mu to propadne,da ce se kao vratiti kod nas ! To je taj drugi kojeg Mirso spominje .
Ja ne vjerujem ni za Dialibu ni za Stilica dok ne vidim zvanicno !
Zrinja, sarajevo i sloboda.. Ako je vjerovat statisci zeljo kad je otvorio sezonu remiem uvjek je zavrsavo ko prvi..Eisenbahner1921 je napisao/la:Ko su vama najveći pretendenti za titulu? Ja bih rekao da smo to mi i Zrinjski, eventualno Sarajevo, mada mi kod njih ima dosta trulih stvari za koje smatram da će ih kočiti u lovu na titulu. Sloboda i Široki mi nekako ne mogu zagristi do kraja.
AsharaK je napisao/la:Hadziahmetovic u prvih 11 protiv Cordobe.
Ima do juna ugovor to me buni, jos goo dao , pa on moze beka da igra subic dolazi on visak.stace bit sacekajmoQwerty_1987 je napisao/la:Zar Kostic nije produzio sa Slobodom ?
Mislim da ima još godinu dana ugovora.Qwerty_1987 je napisao/la:Zar Kostic nije produzio sa Slobodom ?
Hajd samo budi dobar i reci hocel ubrzo?Neandertalac je napisao/la:Boom!
Masinovodja je napisao/la:Hajd samo budi dobar i reci hocel ubrzo?Neandertalac je napisao/la:Boom!
Ne igrajte nam se s osjecajima molim vas!
diego1921 je napisao/la:Ja cu samo reci da samo par momaka ovdje imaju provjerene informacije. Dialiba ,Stilic i Cvijanovic su se spominjali prije 20 dana,govorilo se da bi mogao jedan od njih da dodje ! Bio je jedan lijevi bek (prije Bevaba ) koji nas je trebao pojacati,bili smo u pregovorima a niko ga ovdje nije spominjao,mada je znalo par momaka.Ne mislim na Ivetica i Subica ! Zato ne treba prenositi sve sto covijek cuje, Dialiba i Stila su na dugom stapu i ne trebamo se puno zamarati s tim ! Ako bude sta,objavit ce zvanicna !
Ma ja onako, svakako kada se god razvije normalna konverzacija djeca zachataju temu. Ako je ovo nacin da se nabijaju stranice, kvantitetom onda;Masinovodja je napisao/la:Hajd samo budi dobar i reci hocel ubrzo?Neandertalac je napisao/la:Boom!
Ne igrajte nam se s osjecajima molim vas!
Gavrane niko te nije spomenuo,nit sam mislio na tebe i ne znam zasto si se ti pronasao u ovome ?gavran je napisao/la:diego1921 je napisao/la:Ja cu samo reci da samo par momaka ovdje imaju provjerene informacije. Dialiba ,Stilic i Cvijanovic su se spominjali prije 20 dana,govorilo se da bi mogao jedan od njih da dodje ! Bio je jedan lijevi bek (prije Bevaba ) koji nas je trebao pojacati,bili smo u pregovorima a niko ga ovdje nije spominjao,mada je znalo par momaka.Ne mislim na Ivetica i Subica ! Zato ne treba prenositi sve sto covijek cuje, Dialiba i Stila su na dugom stapu i ne trebamo se puno zamarati s tim ! Ako bude sta,objavit ce zvanicna !
zato ja sad unosim negativnu atmosferu,
raspadamo se, sve se rastalilo