Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 25, 2016 5:06 pm

Nezz više sta čekaju sa zvaničnom osjedio sam čekajući.
Cuva Bog Zelju svog!

Neandertalac

pon jul 25, 2016 5:07 pm

boccaccio je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:ako cemo biti realni i stajati cvrsto nogama na zemlji, s obzirom na dolazak novog trenera, promjenu formacije, dolazak velikog broja novih igraca... u ovoj sezoni trebali bi biti zadovoljni i sa izlaskom u Evropu. nakon toga, pod uslovom da zadrzimo trenera, 80% igrackog kadra uz jedno do dva nova pojacanja te uz dobru atmosferu, u iducoj sezoni bi s razlogom mogli ocekivati barem jedan od dva moguca pehara.
nakon toga, u trecoj sezoni bi ocekivao znacajni iskorak u Evropi a to znaci da bi ocekivao da prezimimo u jednom od dva takmicenja.

sve preko ovoga bi za mene bio veliki rezultat i golem podvig.
Da,to bi bila i po meni neka zdrava logika,ako bi išlo kao zdrava podloga i sve po redu. Bar za ovaj domaći dio.
Titula, sve ispod za mene je neuspjeh.
Zbog najkvalitetnijeg igrackog kadra, zbog ulaganja, zbog pozitivnog impulsa, zbog dusmana...

Ja volim Zelju, za njega sve...
Željeznicar za život cijeli!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:08 pm

Neandertalac je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:ako cemo biti realni i stajati cvrsto nogama na zemlji, s obzirom na dolazak novog trenera, promjenu formacije, dolazak velikog broja novih igraca... u ovoj sezoni trebali bi biti zadovoljni i sa izlaskom u Evropu. nakon toga, pod uslovom da zadrzimo trenera, 80% igrackog kadra uz jedno do dva nova pojacanja te uz dobru atmosferu, u iducoj sezoni bi s razlogom mogli ocekivati barem jedan od dva moguca pehara.
nakon toga, u trecoj sezoni bi ocekivao znacajni iskorak u Evropi a to znaci da bi ocekivao da prezimimo u jednom od dva takmicenja.

sve preko ovoga bi za mene bio veliki rezultat i golem podvig.
Da,to bi bila i po meni neka zdrava logika,ako bi išlo kao zdrava podloga i sve po redu. Bar za ovaj domaći dio.
Titula, sve ispod za mene je neuspjeh.
Zbog najkvalitetnijeg igrackog kadra, zbog ulaganja, zbog pozitivnog impulsa, zbog dusmana...

Ja volim Zelju, za njega sve...
AMEN!!!
:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

LARSSON
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:08 pm

Polako Dr. Kostić, vidiš da menadžer kaže da je rano, a gavran rekao da radi treću smjenu, znači da kasno očekujemo

:rofl: :rofl:

Whisperer

pon jul 25, 2016 5:09 pm

Dijaliba je pred potpisom, sitnice ga djele i tu je,sem njega u igri je malo jaci igrac,danas sam sazno da kostic zeli kostica ..hajde bubaaa
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dr. Adzem
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:11 pm

Kakvog Kostica iz slobode?
Cuva Bog Zelju svog!

Whisperer

pon jul 25, 2016 5:13 pm

gavran je napisao/la:server ce da padne,

nismo odavno igrali asocijacija......
Itekako ce da padne,cenan na aparatima :mrgreen:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dr. Adzem
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:14 pm

Kazanova je napisao/la:

Brate popio sam toliko tableta za smirenje. Koji je Kostić u pitanju i ko je taj famozni?
Cuva Bog Zelju svog!

pintol_TM87
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:15 pm

Dr. Kostic je napisao/la:
Kazanova je napisao/la:

Brate popio sam toliko tableta za smirenje. Koji je Kostić u pitanju i ko je taj famozni?
da sam admin popio ti ban, raspust valjda u toku..

fk1921

pon jul 25, 2016 5:17 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:
Kazanova je napisao/la: Itekako ce da padne,cenan na aparatima :mrgreen:
+1, lozionicar 1/1
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:19 pm

Allahu dragi :shock:
Na kardiologiji lezim, pa naletite, kupite kutiju aure, i stock. Hvala.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

chile
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:19 pm

Najsmjesnije mi je kad neko hoce napredak a da se pri tome nista ne mjenja ...
Tjeraj slovence sta oni znaju o fudbalu neka se drze skija, vrat ti nama 4-5-1 jer boze moj igraci nista drugo ne znaju igrati... haman kao da promjenom formacije mjenjaju i sport kojim se bave.
Imam neki osjecaj da bi i Lipi nakon pracenja ovog foruma nakon 5-10 dana pomislio da nema pojma o fudbalu a da ovdje pisu nevidjeni strucnjaci.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

GoodisonPark
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:20 pm

Kostić možda i zna šta hoće ali igrači to ne kontaju izuzev par pojedinaca. Mi smo sterilni prema naprijed a protivnici nam opet previše lagano dolaze u prostor odakle mogu zaprijetiti. Osnovna greška je što ne igramo presing, imaš dva napadača ali se protivnički štoperi opet lagano dodaju. Pa bolan oni treba da vežu 4 igrača na sebe što direktnim presingom na štopera što pokrivanjem linije dodavanja. U ovoj formaciji se bukvalno mora markirati svaki igrač i kada to ne radiš dolaziš u problem da te ljudi razvlače od auta do auta. To onda povlači i lošiju defanzivu a i u napadu bez presinga nema oduzetih lopti na njihovoj polovini i samim tim nema ni dobrih prilika za gol.

Kako su predstavili pojedinci iz Slovenije ja sam mislio da nam je zadnja linija na centru a napadači ne daju disati protivničkoj zadnjoj liniji, međutim ja to još nisam vidio na terenu, ali neka ima vremena za analize. Ja lično nisam zadovoljan sa derbijem, sa igrom, igrač manje u redu sve, ali to nisu tri igrača manje, evo svi potencirate da smo fizički totalno spremni, pa kako onda tom motorikom nismo uspjeli kompenzirati igrača manje, i da bar malo pokušamo bar iskreirati neke situacije. Pogledajte sad 20 utakmica u kojoj podjednake ekipe igraju a jedna od njih ima igrača manje, skoro da se i ne primjeti. Ko se sjeća finala kupa protiv pitara na koševu kada smo preokrenuli 2 puta i na kraju dobili 3:2. Tad je Dželo dobio crveni 10-ak minuta do kraja ali smo i dalje pritiskali i pitari nam tada nisu mogli centra preći sa igračem više. U subotu smo se previše uvlačili u krilo golmanu u drugom poluvremenu, da smo samo malo visočije izašli ne bi bilo one panike i veliki broj centaršuteva i poluprilika u našem 16-ercu, a možda bi i presjekli neku loptu pa pokušali zaprijetiti iz kontre. Ova formacija se apsolutno ne igra onako kako su je naši igrači igrali na derbiju, presing 0 bodova, markiranje također, pa bolan imaš tri napadača na terenu a ti se povukao do Juga. Znam ja prva tekma, objektivne okolnosti, sve je meni jasno ali ovo do sada prikazano je izrazito loše. Mi ba nismo šutnuli po golu u dvije tekme, pa da juniore izvedemo očekivali bi par šansi ili šta već... Kostiću ne budi tvrdoglav i ne forsiraj nešto što igrači na terenu ne kontaju, a bojim se ako baš budu kontali usporeno da će ga to koštati posla. Ako se ne dobije Olimpic, eto već protiv Širokog pritiska "pod moranje". Nadati se da Miro i Jovan donesu prevagu ali ponavljam nama nije čvrsta ni sredina terena ni u defanzivi ni u ofanzivi, i na derbiju su prolazile i tu neke lopte čak su se pitari imali vremena namještati haman po minut tražeći rješenja a bokove da ne spominjem, mi bekova ko da i nemamo bukvalno, a oni bi trebali biti najvažniji kotači na terenu koji će donositi višak igrača u napadu i samim tim i više zicera. Naši bekovi opet centra ne prelaze ili možda čekaju da dođe neka amaterska ekipa pa da krenu naprijed!?

Da sumiram, presing i markiranje striktno na igrača sa visoko postavljenom zadnjom linijom, ako toga ne bude mi u ovoj formaciji ne možemo nikoga nadigrati i pobjediti osim na sreću! Bolan mi imamo sad najvažniji segment u fudbalu na svojoj strani, kondiciju ali fale druge stvari... Vidjet ćemo šta će biti u narednih nekoliko kola, trebalo bi biti bolje, ne zanima me koja će formacija biti ali da to na terenu bude učinkovito. Miloš ako misli "glupi Bosanci" prodavat nama muda za bubrege dobro se zayebo! Ima on još fore da popravi stvari, inače alarm bi se vrlo brzo mogao upaliti.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Brkoo
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:22 pm

Direktor Auto škola COACH Velid Alibasic danas je izvršio uplatu desetogodišnje ulaznice za istočnu tribinu i time podržao projekat rekonstrukcije Stadiona Grbavica.
Mi smo Željini, Željo je naš
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:29 pm

Jeste dosadni sa tim asocijacijama i svim ostalim glupostima, imate chat pa se zayebavajte satima.

barbarez
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:29 pm

Gavran je dosta puta pogodio stvari. Volim kad on nesto napise. Ali jesam li ja jedini lik na forumu koji kad gavran napise nesta, kontam zajebaje se dosadno mu pred nocnu smijenu.

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 25, 2016 5:30 pm

Ovako protiv Olimpika

slika

Allahu dragi
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

pon jul 25, 2016 5:30 pm

fk1921 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la: Brate popio sam toliko tableta za smirenje. Koji je Kostić u pitanju i ko je taj famozni?
+1, lozionicar 1/1
Zar ti nisi otiso s foruma ? Nebi te b dao dokaz sto pricam nema te cijene

fk1921

pon jul 25, 2016 5:32 pm

Kazanova je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: da sam admin popio ti ban, raspust valjda u toku..
+1, lozionicar 1/1
Zar ti nisi otiso s foruma ? Nebi te b dao dokaz sto pricam nema te cijene
Ok
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Whisperer

pon jul 25, 2016 5:33 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ovako protiv Olimpika

slika

Allahu dragi
Znaci dupla kruna

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava