Vidim da su vec neki najavili odlazak Milosa (Eh to necete jos docekati) i crnje sve zivo posle prvog meca u prvenstvu. Halal vam vijera. I to derbi. I to 60 minuta sa igracem manje. Znalci ove igra, svaka vam dala.. Jeli bilo bajno? Daleko od toga. Patnja je to bila 80 % utakmice. Ali nemogu da budem nezadovoljan cinjenincom da smo mi sa hajmo reci pola standardni igraca drzali Sarajevo koji je dosao u najjacem sastavu! Sa igracem manje 60 minuta! Secerovic je morao igrati umjesto Bekrica. To je jedina mana i sto zamjeravam Milosu. Ali i sa Bekricem smo drzali sredinu. Svijesno smo prepustili Sarajevu inicijativu po krilima. U sredini stvarno nisu mogli nista uraditi osim nekoliko polusansi. Fizicki smo kako stvari stoje vrlo jaki i to je to sto raduje! Nismo padali u finisu utakmicu. Nakon onakog soka (crveni karton), tesko je bilo sto ocekivati. I sam Kostic je rekao da kada se pripremas 40 dana za taj mec i u 30oj minuti dobijes crveni i taj sav plan padne u vodu...tesko je se vratiti tek tako. Pogotovo kad imas s druge strane jednu od najbolji momcadi lige. Sve u svemu, 3 boda s Otoka i ja zadovoljan sa otvaranjem prvenstva!