I s tim da ce biti kapiten, izvodit ce sve prekide pa cak ce i umjesto Vece ispucavat loptefedeltafrotta je napisao/la:![]()
![]()
sada milion, na zimu dva ?

I s tim da ce biti kapiten, izvodit ce sve prekide pa cak ce i umjesto Vece ispucavat loptefedeltafrotta je napisao/la:![]()
![]()
hoce kite pored BekricaMinjore je napisao/la:I s tim da ce biti kapiten, izvodit ce sve prekide pa cak ce i umjesto Vece ispucavat loptefedeltafrotta je napisao/la:![]()
![]()
ima on dobar udarac..Okolele je napisao/la:Al kad Hodžurda uze da izvede slobodnjak protiv Rudara..
samo je bio kriminalan protiv rudara...Kapiten je napisao/la:ima on dobar udarac..Okolele je napisao/la:Al kad Hodžurda uze da izvede slobodnjak protiv Rudara..
Ma znam,bolje je izveo onaj jedan slobodni nego Bekrić sve one prethodne..Ali ipak prije Hodžurde bi dao Lendri ili Miroslavu da ga izvede..Kapiten je napisao/la:ima on dobar udarac..Okolele je napisao/la:Al kad Hodžurda uze da izvede slobodnjak protiv Rudara..
fura se na bekama al ozbiljnoOkolele je napisao/la:Al kad Hodžurda uze da izvede slobodnjak protiv Rudara..
A ja Kramarica gledao na klipovima kako slobodnjake suta reko evo ga novi Baines..Charlie Sheen je napisao/la:fura se na bekama al ozbiljnoOkolele je napisao/la:Al kad Hodžurda uze da izvede slobodnjak protiv Rudara..![]()
Vec je doveden igrac na lijevom beku po meni kvalitetnijifedeltafrotta je napisao/la:kad ste kod kramarica, isto misljenje kao i za djermu... skolovan i veoma puzdan igrac, mora se na njega racunati ukolik ose ne dovede neko kvalitetniji
dok se ne dokaze husic da je bolji ne smije igrati ispred mirkaFormat je napisao/la:Vec je doveden igrac na lijevom beku po meni kvalitetnijifedeltafrotta je napisao/la:kad ste kod kramarica, isto misljenje kao i za djermu... skolovan i veoma puzdan igrac, mora se na njega racunati ukolik ose ne dovede neko kvalitetniji
A da Mirko prvo zaigra prije ovog Roberta Carlosa iz Olimpica? Pa cemo tek onda o konkurenciji sa Husicem.fedeltafrotta je napisao/la:dok se ne dokaze husic da je bolji ne smije igrati ispred mirkaFormat je napisao/la:Vec je doveden igrac na lijevom beku po meni kvalitetnijifedeltafrotta je napisao/la:kad ste kod kramarica, isto misljenje kao i za djermu... skolovan i veoma puzdan igrac, mora se na njega racunati ukolik ose ne dovede neko kvalitetniji
Slazem se i kazem po mom ukusu bolji,brzi i bolji u odanzivi takodje,za nasu kigu su bolji takvi bekovi jer krila nisu nesto i trebaju pomoc.fedeltafrotta je napisao/la:dok se ne dokaze husic da je bolji ne smije igrati ispred mirkaFormat je napisao/la:Vec je doveden igrac na lijevom beku po meni kvalitetnijifedeltafrotta je napisao/la:kad ste kod kramarica, isto misljenje kao i za djermu... skolovan i veoma puzdan igrac, mora se na njega racunati ukolik ose ne dovede neko kvalitetniji
Zato i ne prolaze probe jer imaju veliku platu. Mislis da bi ti ovaj Javi pristao da dođe negdje u Bosnu na probu ? ili bilo ko od ovih sto su dosli. To je isto kao kad su onda zvali Zebu na probu u ne znam koji klub pa on odbio, rekao da on nije igrac za probe.. Detaljno su skautirani i na osnovu toga dovedeni.KrajPrice je napisao/la:Ovo sto uprava radi je extra, ljudi su toliko predani poslu da to vise nije normalno:)
Jedina stvar koja meni smeta, a to je da igraci potpisuju bez ikakvih proba, ja mislim da niko nije pojacanje dok se ne dokaze. Svi igraci koju su potpisali bez probe imaju ogromne plate, kod nekih cak prelazi cifru od 10000 KM, a ako se ne pokaze sta onda?
Sada je prioritet pronaci dobrog trenera i posloziti ekipu, sa pravom se nadati duploj kruni iduce godine, da se neko napokon izdigne iz sivila ove lige
nogaPlava Porodica je napisao/la:Nego šta bi sa onim arkadašem sa probe?