Bez duple da mi ne izlaze na ociChWilla je napisao/la:ja sam glasao za izlazak u evropu. što ja očekujem kao minimum minimuma, makar igrali 3-1-6 formaciju, ili igrači sami izlazili na teren bez trenera. toliko kvaliteta imamo.
na osnovu ove utakmice ne može se zaključiti hoćemo li ga imati za nešto više - tj. naslov.
ko, tvoje zeme?Model1964 je napisao/la:Bez duple da mi ne izlaze na ociChWilla je napisao/la:ja sam glasao za izlazak u evropu. što ja očekujem kao minimum minimuma, makar igrali 3-1-6 formaciju, ili igrači sami izlazili na teren bez trenera. toliko kvaliteta imamo.
na osnovu ove utakmice ne može se zaključiti hoćemo li ga imati za nešto više - tj. naslov.i ti sa njima
![]()
ChWilla je napisao/la:ko, tvoje zeme?Model1964 je napisao/la:Bez duple da mi ne izlaze na ociChWilla je napisao/la:ja sam glasao za izlazak u evropu. što ja očekujem kao minimum minimuma, makar igrali 3-1-6 formaciju, ili igrači sami izlazili na teren bez trenera. toliko kvaliteta imamo.
na osnovu ove utakmice ne može se zaključiti hoćemo li ga imati za nešto više - tj. naslov.i ti sa njima
![]()
ChWilla je napisao/la:ko, tvoje zeme?Model1964 je napisao/la:Bez duple da mi ne izlaze na ociChWilla je napisao/la:ja sam glasao za izlazak u evropu. što ja očekujem kao minimum minimuma, makar igrali 3-1-6 formaciju, ili igrači sami izlazili na teren bez trenera. toliko kvaliteta imamo.
![]()
Da, da, da.....ChWilla je napisao/la:ne znam šta je smiješno, tvoji su, nisu naši
daexbabilon je napisao/la:Ima li neko da potvrdi da se radi na dovodjenju jos nekog igraca, pa ne mora ni govoriti ko je, sta je..samo da znamo ocekujemo li nekog ili ne?