''Nažalost, nije bilo dovoljno ulaznica za sve navijače koji su htjeli prisustvovati derbiju. Neki od njih su putem streama pratili utakmicu pored Stadiona Grbavica.''
:/
imate tehniku,otkrite sami... pa ga dajte namastorm_raider je napisao/la:Ko je glasao za "Ligu za opstanak"? Da ga vidim.
UPLOADING 59% About 30 minutes remaining.Grbavica je napisao/la:Larsone jesi li snimo taj pregled kola, de okači živ bio
Ukoliko Bekric zauzme mjesto na klupi, mozda i dohvatimo ligu za prvaka. Ovako, sve je moguce.pintol_TM87 je napisao/la:ja
Ovo ti protiv urokapintol_TM87 je napisao/la:ja
U ovoj sredini donjeg dijela juga sto je prazno mogla je stati raja koja je ostala napolju al jbgOmar500 je napisao/la:
Zao mi Bekrica,trudio se pokušavao...ali ne ide...Vidim niko nije spomenuo pa cu ja.Sinoc lijevo u blizini njihovog šesnesterca prima loptu,lijevo je imao trojicu protivnickih igraca,desno otvoren put prema golu i on krece u lijevo,bio sam na Sjeveru i komentarišem pa gdje u njih trojicu i tad i izgubi loptu,oni u kontru i tu Husic dobi drugi zuti.Ajzea je napisao/la:Ukoliko Bekric zauzme mjesto na klupi, mozda i dohvatimo ligu za prvaka. Ovako, sve je moguce.pintol_TM87 je napisao/la:ja
ma sinoc bi i enis sam izgurao u sredini i gore i dole..ako je on glavni razlog sto ne igramo znaci da je to motor, bez motora nista ne ideAjzea je napisao/la:Ukoliko Bekric zauzme mjesto na klupi, mozda i dohvatimo ligu za prvaka. Ovako, sve je moguce.pintol_TM87 je napisao/la:ja
ne isplati se to raditiLARS1921 je napisao/la:Što znači da se motor pokvario i da ga treba zamijeniti
Pintole prenesi mu da nismo zadovoljni kako igra i da ocekujemo puno vise..Mozda i sam prati ovaj forum,pa eto Bekrija ako citas ovo,trzni se ili idi sam na klupu,od stare slave se ne zivi !! Hvala !pintol_TM87 je napisao/la:ne isplati se to raditiLARS1921 je napisao/la:Što znači da se motor pokvario i da ga treba zamijenitibitan je zeljo
Kostic odredjuje ko igra, a otice on na klupu, ne moze bolje.diego1921 je napisao/la:Pintole prenesi mu da nismo zadovoljni kako igra i da ocekujemo puno vise..Mozda i sam prati ovaj forum,pa eto Bekrija ako citas ovo,trzni se ili idi sam na klupu,od stare slave se ne zivi !! Hvala !pintol_TM87 je napisao/la:ne isplati se to raditiLARS1921 je napisao/la:Što znači da se motor pokvario i da ga treba zamijenitibitan je zeljo
jaran mu je jbgrodrigo87 je napisao/la:Nemoj brate samo branit Bekrica...