Ma nema ljutnje, nego ti kazes neistine..Leon_Professional je napisao/la:Prvenstveno ja tako ne mislim i nisam to napisao, a nisam ni vidio da je vecina ljudi to napisala. 1 od 10 ljudi je tako napisao i tebe je to naboljelo i globalizovao si. Kritikovati moramo kad ne valja i to moraju biti pozitivne kritike, a opet kazem, nije vecina napisala da Aco treba na klupu, mozda i ja grijesim al mislim da nije.IvanOsim je napisao/la:Ne znam na sta si mislio neistine, rekao sam da se nije dizao u nebesa, kao sto nije, Miroslav, Ivan i Jovan su se poslije te utakmice etiketirali kao najbolji, tako da ne vidim koje neistine.Leon_Professional je napisao/la:
Nemoj da iznosis neistine. Svi smo Acu hvalili na derbiju i njegov potez. A ako je neku sasvim drugu tekmu imao los nastup, normalno je reci da je lose odigrao i uputiti POZITIVNU kritiku. Necemo za nekog ko je los reci da nije samo zato sto je prije tog odigrao ekstra. Ovo je samo primjer, Aco sinoc nije bio los. Odigrao je sasvim dobro, a gol koji smo primili ne moze se on kriviti, to sam i prije napisao, kad se napravi greska obicno ide lancana reakcija i svi su podjednako krivi.
Jedno pitanje, jel za tebe pozitivna kritika recenica tipa Acu na klupu, Grka u prvih 11, jel to POZITIVNA kritika?
Mi smo narod koji brzo zaboravlja, a Aco je nas najbolji stoper, i koliko vidim tako ce biti najmanje do sljedeceg prelaznog roka.
Ma pisalo se svasta za Acu prosli derbi, od toga da ga treba tetovirati pa svasta nesto.
Mislim da nije tako radikalno kako si ti to predstavio.
Nemoj se ljutiti, nasi smo
Naravno da nije vecina, nego je smijesno i kad pojedinci takve postove pisu...
Zivio