Žena od sudije Valjića i djevojka Uglješe Radinovića, a obje su bombe (doduše ova druga je baš booomba)Vrag je napisao/la:Ko je Natasa?
Zaključak: Ako upoznaš neku Natašu iz Banja Luke, ženi je odmah, bomba je!
Žena od sudije Valjića i djevojka Uglješe Radinovića, a obje su bombe (doduše ova druga je baš booomba)Vrag je napisao/la:Ko je Natasa?
A vidi Uglješe u vrecama hahahaAjzea je napisao/la:Vrag je napisao/la:Ko je Natasa?
Igra i ofanzivu i defanzivu.
Svaki dio terena pokriva..
Charlie Sheen je napisao/la:lendric pozder stevanovic
xavi
jovan zaha
kramaric kosoric ? stevanovic
![]()
![]()
![]()
![]()
a realno mozda zaha i sinisa su zreli da odmore koju utakmicu al sigurno da oni nisu pokazali ono najbolje od sebe ja njihove igre ocekujem tek sljedece sezone mada nema nista od ove formacije sa 3 napadacaNeandertalac je napisao/la:Charlie Sheen je napisao/la:lendric pozder stevanovic
xavi
jovan zaha
kramaric kosoric ? stevanovic
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo nikada nisam volio. Natrpaj sva `zvucna` imena u tim, neka svi igraju, gdje ces nekoga od njih na klupu ako nije u bas najboljoj formi.
Zato Amar i jeste najbolji. Stanceski dodje iz Borca, svi ga gledali kao i mozda najboljegveznjaka lige. Ubio nas lik u dvije tekme kupa. Utakmice kako treba nije odigrao a svi svrsili kad je dosao. A rekordi se postavljali.
Nikad ljepsi tim jbt, a nama Siljak predstavlja dresove. Treba ove momke pametno iskoristitiAjzea je napisao/la:Vrag je napisao/la:Ko je Natasa?
Igra i ofanzivu i defanzivu.
Svaki dio terena pokriva..
ma to je zavrsevno,satro nasi isli da vide omladinski pogon Dinama kako funkcionise ahaaaaaa sta imaFormat je napisao/la:Zakaric najbolji igrac lige,.upravo molim vas
Koliko je to u eurimaKapiten je napisao/la:Ivan Lendric odigrao 14 utakmica, postigao 10 golova, te 2 puta asistirao...
fedeltafrotta je napisao/la:ne znam sto hajcate svi na djermanovica, po meni sto je odigrao je sasvim ok, s obzirom na minutazu i ulogu koju je imao.. jak je u duelu, grtalica prava
850.000vrbanjusa je napisao/la:Koliko je to u eurimaKapiten je napisao/la:Ivan Lendric odigrao 14 utakmica, postigao 10 golova, te 2 puta asistirao...
Ima ovih sa 2 gola i 2 asistencije pa kostaju po 2 mil €fedeltafrotta je napisao/la:850.000vrbanjusa je napisao/la:Koliko je to u eurimaKapiten je napisao/la:Ivan Lendric odigrao 14 utakmica, postigao 10 golova, te 2 puta asistirao...
istog sam misljenja samo je fazon sto stvarno previse napadaca imamo,dovodjenjem pozdera mislim da se na njega nece racunatifedeltafrotta je napisao/la:ne znam sto hajcate svi na djermanovica, po meni sto je odigrao je sasvim ok, s obzirom na minutazu i ulogu koju je imao.. jak je u duelu, grtalica prava
Apsolutno se slazem..Ja bih njega u narednoj sezoni upario sa Lendrićem u napadu..fedeltafrotta je napisao/la:ne znam sto hajcate svi na djermanovica, po meni sto je odigrao je sasvim ok, s obzirom na minutazu i ulogu koju je imao.. jak je u duelu, grtalica prava