Eto samo vi idete na tekme mi sto zagovaramo 5% smo derbi navijaci pojma nemamo, yebo vas horde i bg style derbija, nikad gore grupe nisu bile ispred klubova, treba da ostavljas 2milje svojih ispred sjevera, da ostajes bez zarade kao klub, u strahu da gledas utakmicu, zaklanjas curu, dijete, dedu, lome, pale, divljaju i ja treba da im dajem opet 2000 karata nakon ovog. Grbavica nije uslovna za takav zalogaj i to je to. Oni nikad nece limitirat jer ionako se ne ispuni pola lavora a ostaju bez bas dobrog novca ako nas ogranice, ako vec ne moze drugacije nek nam daju 5% od ukupnog kapaciteta bice nas dvije milje na jugu imas i zapad pa bujrum.psihopata je napisao/la:još statističar izvali kako bi se svi pitari trebali najaviti imenom i prezimenomVrag je napisao/la:Boli njih ***** oni ce to ionako preko streama.psihopata je napisao/la:
baš tako,a merak se kurčiti punim jugom koševa i deranjem pitara u navijanju i time pomoći našim igračima na terenu....a najveći zagovornici su oni koji i ne idu na utakmice i žive u uređenim evropskim državama.polomili i šta ćeš,platiće duplo i vozdra,to govori više o njima.![]()
![]()
jebote,to ni u švici nema.
Minjore je napisao/la:Ako placas pivu, onda smo to nas dvojica rekliPlava Porodica je napisao/la:Moze piva?Tryg je napisao/la:Neka se javi onaj forumas sto je pratio prijateljske i za Bevaba rekao da je gori od Livaje. Ide kafa od mene odmah.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad si u Sa da to odma dogovorimoTryg je napisao/la:Minjore je napisao/la:Ako placas pivu, onda smo to nas dvojica rekliPlava Porodica je napisao/la: Moze piva?
Haha ma moze bajoj Bevaba jucer ko fata u los andjelesu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije to istina, MUP je zabranio da organizovano dodju, onda je Siroki rekao da mogu doci svojim autima i da ce svako ko dodje imati ulaz DZgavran je napisao/la:Kako siroki zabrani vitezanima da dodju,hladno
Opće je poznato da smo taj gol zabili "mi"..LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=aDmoP-xj74o[/video]
Pratite prvi gol i navijanje
Nezz bio sam gdje je slovo f i bas gledao i nisam vidio mrezu izmedju njih i nasEisenbahner1921 je napisao/la:bila je mrežaMrRiccoli je napisao/la:Jedino sto je u organizaciji falilo jeste mreza izmedju gadova i nas na sjeveru da ne mogu baklje letiti jer bilo je ljudi sa djecom moglo je biti svasta
Sent from my C5303 using Tapatalk
Fakat mi nije jasno sto se bacaju baklje, isto kao da se useru pa bace cim prije, spusti do sebe i cao, neces se zapalit jbthardwell je napisao/la:Ja imam želju da pjevam(navijam) i da gledam utakmicu. Uživam vidjeti i lijepu bakljadu(naravno da se ne ubacuje u teren vec spusti pored sebe poslije, dimove, koreografiju). Petarde mrzim. Ne želim ni sa kim da se tučem zato što imam plavu kombinaciju na sebi, a on bordo, plavo-crvenu, crveno-crnu.. Prva stolica koja se skine, prva stvar koja je u našem vlasništvu, a bude oštećena ja bih zahtjevao prekid utakmice i napuštanje stadiona uz pratnju policije.
I hoće li biti šta u vezi Dialibe, nisam čitao ranije forum?
Ja sam na Ž, blizu tampon zone i vidjela se ta mreža. Bila je ista kao ona između sjevera i terena. Kad je doletila prva baklja bio sam u čudu otkud ba ovo. Kad sam pogledao sljedeći put vidio sam da je mreža ukrasni materijal i da prođe sve što se baci kroz nju.MrRiccoli je napisao/la: Nezz bio sam gdje je slovo f i bas gledao i nisam vidio mrezu izmedju njih i nas
Eisenbahner1921 je napisao/la:Ja sam na Ž, blizu tampon zone i vidjela se ta mreža. Bila je ista kao ona između sjevera i terena. Kad je doletila prva baklja bio sam u čudu otkud ba ovo. Kad sam pogledao sljedeći put vidio sam da je mreža ukrasni materijal i da prođe sve što se baci kroz nju.MrRiccoli je napisao/la: Nezz bio sam gdje je slovo f i bas gledao i nisam vidio mrezu izmedju njih i nas
hahahaha, zapalice se sami...Omar500 je napisao/la:Eisenbahner1921 je napisao/la:Ja sam na Ž, blizu tampon zone i vidjela se ta mreža. Bila je ista kao ona između sjevera i terena. Kad je doletila prva baklja bio sam u čudu otkud ba ovo. Kad sam pogledao sljedeći put vidio sam da je mreža ukrasni materijal i da prođe sve što se baci kroz nju.MrRiccoli je napisao/la: Nezz bio sam gdje je slovo f i bas gledao i nisam vidio mrezu izmedju njih i nas
Ovo stavit, pa nek bacaju majci svojoj baklje