Model1964 je napisao/la:@sale86
al kako je meni pun kur.ac više ovih floskula za našu upravu, svako malo trebaju za nešto odgovarati
ono ko jedva se čeka kiks, a ima ih ne sporim, međutim kako niko nije pozivao ranije uprave na odgovornost
Mozeš reci da sam radikalan, da sam diasporac i da se ne petljam.... da sam glup, da sam jado jadni....
Da sam protiv uprave, to ne!
Ova uprava super radi, ali nije sveta krava! Bez kritike prije ili kasnije ce zavrsiti kao i prijasnje uprave. Niti jedna grupa, društvo , država.... nema napredka bez kritike, suceljavanja mišljenja, rasprava. NEJMA bezgrešnih!
Kada zakenjaš to i priznaj i popravi . To je profesionalizam.
Što se tice prijašnjih uprava i prozivanja....* Ne talasaj* nas je doveo pred bankrot.
Nadam se da cu doživjeti novu Grbavicu, broj clanova preko deset milja i neposredne izbore kao u Barceloni. Jer raja nije glupa. Prepoznala je dobar rad ove uprave, vidi greške, zna šta hoce od našeg Želje.
i ja sam bio zagovornik da im se dadne više karti
u jednu ruku sad sam i "sretan" što su pokazali pravo lice
koliko je stolica uništeno, 100? možda više
platiće se to, nadoknadiće se ne neki način bilo da nam dinokio plati, bilo da mi to platimo
nekad vrijedi i "baciti pare u bunar" da nešto dokažeš
a dokazali smo puno ovaj put
zašto sam bio zagovornik više karti ?
kapacitet stadion koševo je 3 puta veći nego naš
ako oni nama daju 4,700 juga, mi njima "MORAMO" dati ovih 1,600 mjesta
jer ne možeš biti šu.pak, ne smiješ se spustiti na taj nivo ako već čitav klub želiš da funkcioniše normalno
taman da svih 1,600 stolica devastirali
jer imaš i ti tu opciju na koševu (pu,pu,pu) u krajnjem slučaju
ako hoćeš da budeš papak
ono što klub(ovi) mogu uraditi je da se zaštite na ovaj način, pa kome se sviđa nek oplete
EDIT: ono što bih fakat volio vidjeti u budućnosti je da se pitari premjeste na sjevero-zapad
makar se zapad "štitio" onom žicom/ogradom
jer tamo ima makar 300 stolica koje nisu uslovne za gledanje meča
pa kad hoće da divljaju, makar da normalna raja gleda sa pozicije koja pruža uslov za to
i još nešto
negdje kod trećeg ulaza (sa zapada) na sjeveru postoji kao neka ograda, zavarena, stabilna
"dijeli" tribinu
jest da je niska i da se može preskočiti, i nije kompletna do dna
ali kad bi se mogla dići barem, ako ne do samog krova onda na pola, to bi uveliko spriječilo moguć kontakt, bilo kakav ... a i suzilo onu tampon-zonu