Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 3:58 pm

Brkoo je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Nek neko od insajdera provjeri imal sta od dialibe? Kontakti su uspostavljeni to znamo.
Zamisli samo prvih 11
--------------------------------------------------- Kjosevski---------------------
Memija-----------------------Jahic--------------------Aco ili Talijan ---------------------Husic
Miro Stevanovic-------------Blagojevic------------------ Radinovic--------------------------Dialiba
---------------------------------Lendric i Stevo ili Pozder --------------------------------
:klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1:
slika

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:58 pm

Hurmasica je napisao/la:Kakav aplauz sinoć na poluvremenu kada spiker reče da je na stadionu i Mario Stanić. :zeljeznicar1:

slika
idol moj!!! nisam ni znao ovo... :palacgore:
100/94/37/34 - i to je to!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:59 pm

Zna li neko je li Mario Stanic dosao samovoljno ili mu je uprava uputila poziv?
@Brkoo
Pljuni me ako s tim sastavom ne bi duplu krunu uzeli, pa ubice na krilima bi bile :mrgreen:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Dr. Adzem
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:00 pm

Gledao sam Slobodu i igraju ko i mi. Kritični su im ne samo desni nego i lijevi bekovi.
Cuva Bog Zelju svog!

Model1964

ned jul 24, 2016 4:01 pm

@sale86
al kako je meni pun kur.ac više ovih floskula za našu upravu, svako malo trebaju za nešto odgovarati
ono ko jedva se čeka kiks, a ima ih ne sporim, međutim kako niko nije pozivao ranije uprave na odgovornost :r

Mozeš reci da sam radikalan, da sam diasporac i da se ne petljam.... da sam glup, da sam jado jadni....
Da sam protiv uprave, to ne!
Ova uprava super radi, ali nije sveta krava! Bez kritike prije ili kasnije ce zavrsiti kao i prijasnje uprave. Niti jedna grupa, društvo , država.... nema napredka bez kritike, suceljavanja mišljenja, rasprava. NEJMA bezgrešnih!
Kada zakenjaš to i priznaj i popravi . To je profesionalizam.
Što se tice prijašnjih uprava i prozivanja....* Ne talasaj* nas je doveo pred bankrot.
Nadam se da cu doživjeti novu Grbavicu, broj clanova preko deset milja i neposredne izbore kao u Barceloni. Jer raja nije glupa. Prepoznala je dobar rad ove uprave, vidi greške, zna šta hoce od našeg Želje.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:05 pm

Šta je sa Memiševićem, nađel angažman u njemačkoj :rofl: :rofl:

tm8782
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:17 pm

Model molim te spremi se odmah iz slovenije i dodji ovamo i reci koju ces poziciju u klubu. Da sve ovo poslozis kako treba jer ocito ovi ljudi to ne znaju raditi. Evo kunem ti se da ce 90% navijaca pomoci da dobijes poziciju u klubu sa koje ces uspjeti sve ovo uraditi. Ovo je Bosna, ocito si zaboravio. A ovih 10% navijaca ti nece pomoci oni su opozicija :)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

fk1921

ned jul 24, 2016 4:20 pm

tm8782 je napisao/la:Model molim te spremi se odmah iz slovenije i dodji ovamo i reci koju ces poziciju u klubu. Da sve ovo poslozis kako treba jer ocito ovi ljudi to ne znaju raditi. Evo kunem ti se da ce 90% navijaca pomoci da dobijes poziciju u klubu sa koje ces uspjeti sve ovo uraditi. Ovo je Bosna, ocito si zaboravio. A ovih 10% navijaca ti nece pomoci oni su opozicija :)

Ma imal sta od dialibe? :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Model1964

ned jul 24, 2016 4:23 pm

tm8782 je napisao/la:Model molim te spremi se odmah iz slovenije i dodji ovamo i reci koju ces poziciju u klubu. Da sve ovo poslozis kako treba jer ocito ovi ljudi to ne znaju raditi. Evo kunem ti se da ce 90% navijaca pomoci da dobijes poziciju u klubu sa koje ces uspjeti sve ovo uraditi. Ovo je Bosna, ocito si zaboravio. A ovih 10% navijaca ti nece pomoci oni su opozicija :)

Ja nisam rekao da ne znaju! Napisao sam što sam napisao, i molim te ne izvrci moje rijeci.
Ako se u potpunosti ne slažem sa upravom, ako mislim da ima gršaka... na dobri bosanski nacin (nisam zaboravio :) ) krene miniranje :)
Ja sam sa svojim poslom jako zadovoljan i ne mislim mjenati ;)

Model1964

ned jul 24, 2016 4:26 pm

Ja prestajem pisati o organizaciji derbija, okrecem se hlopti

salle86
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:28 pm

Model1964 je napisao/la:@sale86
al kako je meni pun kur.ac više ovih floskula za našu upravu, svako malo trebaju za nešto odgovarati
ono ko jedva se čeka kiks, a ima ih ne sporim, međutim kako niko nije pozivao ranije uprave na odgovornost :r

Mozeš reci da sam radikalan, da sam diasporac i da se ne petljam.... da sam glup, da sam jado jadni....
Da sam protiv uprave, to ne!
Ova uprava super radi, ali nije sveta krava! Bez kritike prije ili kasnije ce zavrsiti kao i prijasnje uprave. Niti jedna grupa, društvo , država.... nema napredka bez kritike, suceljavanja mišljenja, rasprava. NEJMA bezgrešnih!
Kada zakenjaš to i priznaj i popravi . To je profesionalizam.
Što se tice prijašnjih uprava i prozivanja....* Ne talasaj* nas je doveo pred bankrot.
Nadam se da cu doživjeti novu Grbavicu, broj clanova preko deset milja i neposredne izbore kao u Barceloni. Jer raja nije glupa. Prepoznala je dobar rad ove uprave, vidi greške, zna šta hoce od našeg Želje.

i ja sam bio zagovornik da im se dadne više karti
u jednu ruku sad sam i "sretan" što su pokazali pravo lice
koliko je stolica uništeno, 100? možda više
platiće se to, nadoknadiće se ne neki način bilo da nam dinokio plati, bilo da mi to platimo
nekad vrijedi i "baciti pare u bunar" da nešto dokažeš
a dokazali smo puno ovaj put

zašto sam bio zagovornik više karti ?
kapacitet stadion koševo je 3 puta veći nego naš
ako oni nama daju 4,700 juga, mi njima "MORAMO" dati ovih 1,600 mjesta
jer ne možeš biti šu.pak, ne smiješ se spustiti na taj nivo ako već čitav klub želiš da funkcioniše normalno
taman da svih 1,600 stolica devastirali
jer imaš i ti tu opciju na koševu (pu,pu,pu) u krajnjem slučaju
ako hoćeš da budeš papak
ono što klub(ovi) mogu uraditi je da se zaštite na ovaj način, pa kome se sviđa nek oplete

EDIT: ono što bih fakat volio vidjeti u budućnosti je da se pitari premjeste na sjevero-zapad
makar se zapad "štitio" onom žicom/ogradom
jer tamo ima makar 300 stolica koje nisu uslovne za gledanje meča
pa kad hoće da divljaju, makar da normalna raja gleda sa pozicije koja pruža uslov za to

i još nešto
negdje kod trećeg ulaza (sa zapada) na sjeveru postoji kao neka ograda, zavarena, stabilna
"dijeli" tribinu
jest da je niska i da se može preskočiti, i nije kompletna do dna
ali kad bi se mogla dići barem, ako ne do samog krova onda na pola, to bi uveliko spriječilo moguć kontakt, bilo kakav ... a i suzilo onu tampon-zonu
Zadnja izmjena: salle86, dana/u ned jul 24, 2016 4:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:30 pm

Platit će haman duplo, tako da mi nismo bacili pare u bunar

Vrag

ned jul 24, 2016 4:31 pm

A sta ako nama sljedeci derbi ostave na raspolaganju 5 % ?
Hoce li biti ***** im majku govna dali samo 5 % ?

zubanovic89
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:32 pm

Blizu 1000 stolica je pocupano, koliko od njih je zapaljeno upravo utvrdjuje MUP na stadionu. 38 maraka po stolici ce biti fakturisano u Titovu bb sa oznakom hitna uplata.

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:32 pm

Onda njima dati max 450 mjesta i cao.

salle86
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:37 pm

zubanovic89 je napisao/la:Blizu 1000 stolica je pocupano, koliko od njih je zapaljeno upravo utvrdjuje MUP na stadionu. 38 maraka po stolici ce biti fakturisano u Titovu bb sa oznakom hitna uplata.
moguće, mada po slikama nekako ne izgleda baš kao 1,000
ako smo im dali 1,600

http://sarajevski.ba/foto-ovako-izgleda ... jeva/44468" target="_blank

ali opet kažem moguće
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:44 pm

Rezultat je realan. Ipak u meni ostaje neki žal.
Iako se spominjala ta formacija s lažnim krilima, Beganović i Nikolić su bili krila. Vidi se da znamo s loptom i da smo fizički dobri. To me raduje. Husić je napravio dva glupa faula i opravdano crveni. Prvi faul je napravio na desnoj strani, a oko njega još dva igrača... Krajnje glupo. Bevab je prepadnut bio, kao i Fejzić poslije gola. Mislim da je gol njegova greška, izašao je, pa se vratio, pa je kasnio...
Dženis ono što je igrao desno je fakat igrao dobro. Najbolji igrač je za mene Uglješa, maltene bez greške. :pljesak: Boccaccini je jak u skoku i jako pametno igra, što mi se sviđa. Nikolić je jako iskusan, vidi se to. Oduševio me i Pozder. Vjerovatno i fizički najspremniji u našem timu. Na lijevom krilu se super snašao. Lendrić majstor svog zanata. 10 min je igrao na svojoj poziciji i zabio gol :klanjase2:
Mi smo njih natjerali da igraju kako mi želimo. Posebno prije crvenog kartona, razmak između naših štopera i napadača je bio jedno 20-25 m :) Žao mi je što nije ušao Šećerović umjesto Bekrića, jer je trebao još jedan kroz sredinu da stvori prostor, mislim da bismo zabili još jedan da se to desilo. Kad sam vidio Bekrića, odmah sam se sjetio modelovih riječi: "lopta se odbija od njega". Bekrić je spremniji, i to dobro, ali ispred njega moraju biti još dvojica veznjaka. Ne može biti jedan kao zadnji vezni i on, tu se on gubi.
Sve u svemu, zadovoljan sam. Treba još rada i vremena, ali mislim da sam na dobrom putu.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

addyno1
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:44 pm

tm8782 je napisao/la:Nisam citao forum to cu uraditi kasnije. Dobio sam jednu informaciju koju mi je jedan prijatelj rekao. Naime dosao je jedan email na adresu kluba koji je upucen ljudima iz NO i UO. Nije se taj neko potpisao u emailu. Trazi se da se zastiti klub. Da se zabrani dolazak navijacim gradskog kluba, da se tuzi mup i sl. Ukoliko to u klubu ne urade da se povuku. Iskreno kada sam to cuo imao sam potrebu da napisem ovaj post. Gospodin Senad Misimovic je javno rekao i pozvao sve one koji mogu da rade bolje za klub i koji ce gqrantovati svojom imovinom da ce sve raditi kako treba, da dodju i preuzmu klub. Pa evo ovom prilikom opet sam naglasio to, izvolite ko misli da moze bolje bujrum. Znate gdje se nalaze prostorije kluba i uradite to.

Neozbiljno je uopste reagovati na takve mailove bez potpisa. To samo ignorise se i ide dalje.
Klub je uradio sve sto je trebalo uraditi, zakazao je MUP i najvise Security sluzba. Kako je moguce unijeti onoliko pirotehnike ako radis pretres gledalaca kako treba? Napisao sam, treba napraviti kavez kao sto je u Plzenu sa 5 posto kapaciteta i to je to.

Dr. Adzem
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:49 pm

http://sport1.ba/mourinhov-ultimatum-ig ... -pokemone/" target="_blank
Hahaha ne mogu da vjerujem
Cuva Bog Zelju svog!

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jul 24, 2016 4:53 pm

Što se tiče bezbjednosti i navijača: One mreže izgleda ukrasnog karaktera, sve baklje koje su bačene na nas su prošle bez problema. Drugo, izgleda zaštitari i mup misle ako dovedu bruku ljudstva da će biti sve ok. Dok njihov korteo još nije došao, par momaka je čupalo i palilo stolice. Odmah uđeš među njih, dok ih je 400 na tribini i daš doznanja da se to neće tolerisati. Onda su bacali baklje na nas, na teren, jedna baklja pogodila policijskog psa i ovi samo gledaju. Naravno da je kasno, jer čuvaju svoje guzice a teško uletiti na punu tribinu, bit će povrijeđenih na obje strane. Na kraju samo pojačaju kordon i to je to. Na početku par ljudi kao opomenu uhapsiš, neće se ostali tako lako odlučiti na taj potez i svima dobro na kraju.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

Prijava