Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 2:56 pm

MEni su smijesni ovi belaji,uletanje u kafice i to dok vodje zajedno sjede dernece po fejsu raja vamo obicni navijaci stradaju aliii hajd

Model1964

ned jul 24, 2016 2:57 pm

Grbavica je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ti me buraz podsjećaš na ove naše Bošnje što komentarišu situaciju u Turskoj i u Siriji. Te trebali su 'vako, te trebali su 'nako.
Nisam mislio da cu ovo ikad napisati....
Koliko sam dao klubu...... i sad dajem( dao bog da ti daš upola).... imam svo pravo da ovo napišem
To što sam u Slo ne znaci da ne smijem imati mišljenje o stvarima u klubu
Smiješ ti pisati šta hoćeš, ali si radikalan. Pozivaš na neke stvari koje se mogu odraziti na ljude koji su ovdje i koji idu na utakmice. Kao ona situacija o nekakvom građanskom neposluhu, a ti hiljadu kilometara odavnde.
Djecko :) Nije nikakav radikalizam, to je uobicajena praksa svuda da se jasno i glasno kaže i iznesu prijedlozi.
Na minderpuze se može odraziti i povjetarac sa zapada :) Niko ti nece odraditi bolje okruženje i svjetliju buducnost nego ti sam sebi ;)
Ovo to ti govoriš je * Dobro je ne puca se*
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fk1921

ned jul 24, 2016 2:57 pm

cikazubo je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ti me buraz podsjećaš na ove naše Bošnje što komentarišu situaciju u Turskoj i u Siriji. Te trebali su 'vako, te trebali su 'nako.
Nije tacno, covjek je nabrojao sve sto je uobicajena praksa u Evropi kad su utakmice visokog rizika, 5%, kavez, identifikacija, video nadzor, crna lista. To mora biti jasno definisano za sve klubove i sa takvim pristupom navijacima nece biti problema pa da mozes tek uci u 15-20toj min a izaci 10min prije kraja, striktnim provodjenjem zakona se otvara sve od zaustavljanja glupog huliganizma na tribinama do mogucnosti da s porodicom odess i na gostujucu utakmicu i odgledas 90min tekmu, ovako ovi iz saveza sami sebi skacu u stomak ovim silnim tolerisanjem huliganizma i trazenjem glupih izgovora i masnim kaznama za klubove koji realno ne mogu nikako sami iskontrolisati ovakve stvari.
Slazem se sa cikazubom ali nek model smiri malo, emocije prevladale jbg. Prosao je derbi sad se okrenimo iducoj tekmi pa aBd Siroki dolazi. Protiv sirokog ocekujem PUN sjever bez gostujucih navijaca i veci prihod od ulaznica nego protiv Sarajeva.
Zadnja izmjena: fk1921, dana/u ned jul 24, 2016 2:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Dr. Adzem
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:58 pm

Buba slaga kad ode za 7 dana. Sve mi se čini da će potpisati.
Cuva Bog Zelju svog!

Grbavica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 2:59 pm

Model1964 je napisao/la:Djecko :) Nije nikakav radikalizam, to je uobicajena praksa svuda da se jasno i glasno kaže i iznesu prijedlozi.
Na minderpuze se može odraziti i povjetarac sa zapada :) Niko ti nece odraditi bolje okruženje i svjetliju buducnost nego ti sam sebi ;)
Pa zašto onda ne dođeš ovdje i pokažeš nam kako se radi? Ne kontaš poentu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Model1964

ned jul 24, 2016 3:04 pm

Grbavica je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Djecko :) Nije nikakav radikalizam, to je uobicajena praksa svuda da se jasno i glasno kaže i iznesu prijedlozi.
Pa zašto onda ne dođeš ovdje i pokažeš nam kako se radi? Ne kontaš poentu.
Ja sam svoj život izgradio na drugi nacin. Bez * Ne talasaj, dobro je i ovako*
Niko ti nece pokazati kako se radi, nego moraš stisnuti damu i nauciti sam ;)
Moje pisanje je iskljucivo iznošenje mišljena o voljenom klubu, a ti kako hoš ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cala
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:09 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Memija kad je već igrao nije trebao na beku. Srećom Dulja pređe na drugu stranu pa je tamo lomio Husu i ostale. Možemo mi Dulju osporavati, ali on je prekucao ovu ligu i treba da ide dalje. Mi nemamo igrača onog tipa. Kad im ode Dulja oni su prosječna ekipa.
Onaj nas je Hervas zezno samo tako. Hajd što on nije igrao, ali bi mi sigurno kupili drugog igrača koji bi sinoć igrao.
Ubio nas je sinoc, bas pravio budalama kako je stigao.

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:12 pm

Duljević ima dribling, ostalo nema.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:14 pm

pred sljedeci derbi, moramo isto kao i komsije da naglasavamo kako ocekujemo bolje sudjenje nego nego na ovom derbiju, i tako vrsiti pritisak na njih... oko za oko, zub za zub...
100/94/37/34 - i to je to!

black64
Kontakt:

hajdeeee dialibaaaaaaaaaaa

Dr. Adzem
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:Duljević ima dribling, ostalo nema.
Miro je bolji od njega 100%
Cuva Bog Zelju svog!

fk1921

ned jul 24, 2016 3:15 pm

LARS1921 je napisao/la:Duljević ima dribling, ostalo nema.
Dribling tu i tamo, prodoran brz je ali ne pametan xD sut sranje uvijek u sumu ode lopta :D svaki derbi je tako
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Brkoo
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:16 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Buba slaga kad ode za 7 dana. Sve mi se čini da će potpisati.
Potrebno nam je lijevo krilo, to je nesto o cemu pisem bas dugo, isto tako na golmanskoj poziciji imamo Kjosevskog, Fejzica, Cemana i Cutahiju, 3 od 4 ova golmana ne mogu ni za prosjecne ekipe u nasoj ligi braniti, ako se povrijedi Vedran ili opet bude suspendovan opet cemo biti primorani da gledamo Fejzica. Lijevu stranu opet nismo adekvatno popunili i zato bi nam Buba ili neko tog kalibra bio prijeko potreban. Na desnoj strani nemamo zamjenu za Miroslava. I sa trenutnim sastavom kad se svi vrate ovo je ekipa za najvece domete ali opet fale jos 2-3 igraca da bude bas super.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dolina
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:16 pm

Organizacija utakmice je bila sasvim zadovoljavajuća, čak usudio bih se reći do sada najbolja. Na gostujuće navijače ne možeš uticat. Prvi put sam onako kako treba ušao na stadion i uživao u ambijentu. I sam sam bio po Engleskim i Evropskim stadionima ali je vrlo glupo i neprimjereno te stvari uspoređivati. Što bi rekli rđavom qrcu i dlaka smeta.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Fatić Nermin
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:19 pm

Ima li ko mozda sliku one parole sto se zavrsavala : prokleto je sarajevo i uvijek je bilo ? Moze i tekst ako ga neko zna.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

Hurmasica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:20 pm

Fatić Nermin je napisao/la:Ima li ko mozda sliku one parole sto se zavrsavala : prokleto je sarajevo i uvijek je bilo ? Moze i tekst ako ga neko zna.

https://postimg.org/image/q8flbjkm9/" target="_blank
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dimitrijevic

ned jul 24, 2016 3:21 pm

Ma Duljevic nas rasturio. Na njemu su bila cetiri zuta kartona odnosno jedan crveni i stvarno pravi razliku na terenu sa tim sto smo ga mi u drugom poluvremenu duplali. Falila su nam cetiri vazna igraca i ja iskreno ocekujem jos jedno pojacanje, recimo lijevi vezni ili napadac jer Kostic igra sa dva ili tri napadaca. Kako bi samo Dialiba dobro dosao :karanje: da li je Jahic odradio ijedan trening sa ekipom kad se igralo na dva gola i na kojoj poziciji ga Kostic stavlja i vidi?
Mirza Rascic !

Fatić Nermin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 3:23 pm

Hurmasica je napisao/la:
Fatić Nermin je napisao/la:Ima li ko mozda sliku one parole sto se zavrsavala : prokleto je sarajevo i uvijek je bilo ? Moze i tekst ako ga neko zna.

https://postimg.org/image/q8flbjkm9/" target="_blank
E hvala brate.

A sektor je pravi sektor.

sergejevic

ned jul 24, 2016 3:24 pm

Pa ima dosta istine u ovome, mada naravno nije to nikako lagan posao. Ako je vec ova uprava rijesila da sve radi transparentno, da plati svaku marku poreza ovoj drzavi, onda ne smije sebi dozvoliti da dodje neko i bukvalno se posere po svemu. Neko se mucio da nesto stvori, da napravi, a onda se ne uradi nista da se to zastiti. Nisam za neke radikalne poteze, ali negdje se mora poceti i neko mora poceti. Ako sve vec radimo na nekom visokom nivou onda nasi iz uprave trebaju izaci, kao sto su sve do sada radili, i javno reci da ne moze ovo ovako. Placamo taj porez drzavi, odagajamo hiljade djece, nase dijete je kapiten reprezentacije i najveci ambasador drzave, nase dijete je selektor te reprezentacije i imamo svako pravo da trazimo zastitu. Pa nije vise niko budala da placa kazne za baklje, a zastitari i policija nista ne rade da zaustave to na stadionu, a njihov je posao. Ovi prvi nikoga ne pretresaju cim vide da neko izgleda opasno ne smiju ga ni zaustaviti, a ovi drugi gledaju kako neko unistava tudju imovinu, ugrozava sigurnost drugih gradjana, a posao im je da ti sprijece. Onda se glupi savez nadje i kazni klub. Sta moze taj klub napraviti ? Sve se obezbjedi sto trazi MUP i opet plati kaznu zbog nekoliko idiota. Pa koliko samo novca dajemo za kazne mozemo placati godisnje dva igraca kakvih nema u ovoj ligi. Jasno se vidi na snimcima ko drzi stolice, ko pali baklje i vidi se onaj majmun koji je sisao gotovo u teren da gadja stolicom vatrogasce i zastitare. Treba onu facu objaviti u svakom dnevniku i u svim novinama nek se sam sebe postidi. Neko mora jednom dici glas protiv ovakve prakse i izvrsiti pritisak i na savez i drzavu da nesto mijenjaju. Ovo direktno tjera ljude sa stadiona i stvara averziju prema nasem fudbalu. Ako neko nema mozga i ne shvata da onaj topovski udar moze napraviti invalida od necijeg djeteta koje ni krivo ni duzno strada zbog nekog narkomana, onda ga treba udaljiti iz drustva. Nazalost zivimo u apsurdu gdje pas lutalica vrijedi vise nego covjek, gdje narkoman ima vise prava od nase djece koju direktno ugrozava na svakom koraku, ali opet kazem negdje se mora krenuti i neko mora dici glas. Sto nas opet dovodi do blago receno nesposobnih novinara koji osim par floskula nece osuditi ovo huligansko ponasanje grupe idiota.

Pa njih nema vise od 100 sigurno, neki krenu za njima, ali to je taj broj. Na snimcima se njih 10 moze jasno identifikovati, e onda njima opaliti zestoke kazne, prvo novcane, a onda im i zabraniti da prisustvuju mjestima gdje se okupljaju normalni ljudi, nek majmun sam cami po parkovima i napustenim zgradama kad nije ni za sta drugo. Onda bi i onih preostalih 90 dobro razmislilo kada ce i da li ce ponoviti svoj huliganski cirkus. Kasno je kada se nesto ruzno desi i necije dijete ostane invalid. Ne daj Boze, ali to se moze sprijeciti. Ovo se tice svih nas i ne treba bjezati od toga. Nas klub ima svako pravo da trazi zastitu svoje imovine i svojih navijaca. Pa stvarno je prelijepo vidjeti onoliko djece na utakmici i onda vidis kako neko baca baklju na taj dio stadiona, onda se dobro zapitas gdje to sve vodi. Oni koji trebaju da se brinu o tome njemo posmatraju.

Veteran1965
Kontakt:

ned jul 24, 2016 3:27 pm

Dolina je napisao/la:Organizacija utakmice je bila sasvim zadovoljavajuća, čak usudio bih se reći do sada najbolja. Na gostujuće navijače ne možeš uticat. Prvi put sam onako kako treba ušao na stadion i uživao u ambijentu. I sam sam bio po Engleskim i Evropskim stadionima ali je vrlo glupo i neprimjereno te stvari uspoređivati. Što bi rekli rđavom qrcu i dlaka smeta.
Slazem se odlicna organizacija, osim u jednom segmentu.....naime samo da sebicnjaci koji su bili na tekmi znaju da je masa navijaca Zelje ostala vani i nije gledala tekmu. Mislite sta hocete, ali ispade da je cener gostujucih navijaca koji razbijaju vrijedniji od nekih koji su mozda i bacili susku za stolice...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava