Malo me buni da navodno Sloboda moze ispuniti kriterije za minimalnu licencu ako usminka Tusanj a ono je ruglo od stadiona!? Baska sto ce graditi istok, ali kako oni mogu usminkati stadion za Evropu a Zeljo Grbavicu ne moze? Gdje je ta razlika, zna li neko?Elegant je napisao/la:Nemojte sad da karene prica o igranju europe na Grbavici jer smo daleko od toga, zapad je realno nikakva tribna, novinarske loze se sad obnavljaju ali nista posebno, stadion parkinga nema, modernih prostorija nema, istok 0 bodova, jug je veliki problem sa ulazima/izlazima samim prilazom i onom sumicmom iza.
Ovi radovi na stadionu su za svaku pohvalu ali realno ovo je minimum sto se mora imati, mokri cvorovi (WC), stpenice, krov na zapadu funkionalni, nove novinarske poziciije i moderniji semafor LCD.
Da smo mi zivi i zdravi, da nam Zeljo bude u vrhu i da igramo predkola LP/EL svake godine ali za stadion u neka bolja vremena.
Samo realno.
Nadam se...FKZ1921 je napisao/la: Al dobro,mozda se vec sljedece godine na odredjeno vrijeme preselimo na grdaski stadion Kosevo.
JesteRodom s mejtaša je napisao/la:Je li fakat to Ribar rekao?
Rodom s mejtaša je napisao/la:Svileni akademci. Ha ha. Dobar.
ko se do sada nije nafurao,tesko da hocerodrigo87 je napisao/la:Ostavimo se stadiona, svima nam je bolna tacka i svi bismo zeljeli da igramo na Grbavici euro tekme, ali... Uvijek ima aliOkrenimo se mi sirokom i mislim da bismo vec trebali poceti furati raju, i staro i mlado, i prijatelje i neprijatelje, svako srce nam je u nedelju bitno, jer mi smo Željini, Željo je naš !
![]()
![]()
Amin!storm_raider je napisao/la:Nadam se...FKZ1921 je napisao/la: Al dobro,mozda se vec sljedece godine na odredjeno vrijeme preselimo na grdaski stadion Kosevo.
diego1921 je napisao/la:Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci i to nek vam je jasno dok ovdje igrate!
-Milan Ribar
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !!