Amar je Zelji dao vise nego sto mu Zeljo moze vratiti. u svakom smislu.
dobro je Pile rekao, treba ustati na noge kada se Amar spominje.
A bas sad hocu da pitam koja je njegova funkcija? Pretpostavljam da ce sa Harisom i Serbom bit u strucnom stabu zadnju tekmu, al sta je inace?Minjore je napisao/la:Vid Omera Joldica, ko sunce u teletabisima viri
Ima mjesta da igraju svi samo nike Zaha bas za klupe bar po mom misljenju. Mi opet po meni imamo tri dobra napadaca Pozder Lendric Tijago dobar trener treba to nekako ukomponovati i ja bi volio vidjeti tu formaciju 433 jer sad nikog vise da ne dovedemo mozemo to igrati cak i Miroslav moze u taj napad. A pri tom imamo dovoljno igraca u sredini za tako nesto. Barem u nekim momentima kad ganjamo rezultat.Ajzea je napisao/la:Nataša - Jovan
--- Javier---
Sva trojica odrađuju ofanzivu, a ujedno i defanzivu. Također, dvojica puno trče, za ovog novog ćelu baš i ne znam.
Koji si ti qrac da odredjujes sta je nekome zanimljivo a sta ne? Evo, meni je zanimljiv, isto kao sto je bio kad je najavio neke stvari na koje smo svi svrsavali kad su se kasnije desile.fk1921 je napisao/la: Samo se ne pravi vazan, sve ostalo okej. Takvi ljudi nikom nisu zanimljivipozz
Trener u omladinskom pogonu...Nakon postavljanja Edisa za sefa,sugerisano mu je da ga prikljuci strucnom stabu. Iz nekih razloga,nije...salemprolic je napisao/la:A bas sad hocu da pitam koja je njegova funkcija? Pretpostavljam da ce sa Harisom i Serbom bit u strucnom stabu zadnju tekmu, al sta je inace?Minjore je napisao/la:Vid Omera Joldica, ko sunce u teletabisima viri
I sva trojica su stranci...dodaj im Lendrica i lijevo krilo to je vec 5 stranaca a maximum je 6 registrovat za utakmicu...Ne znam kakve su šanse da neko od sadašnjih stranaca dobije naše papire...Ajzea je napisao/la:Nataša - Jovan
--- Javier---
Sva trojica odrađuju ofanzivu, a ujedno i defanzivu. Također, dvojica puno trče, za ovog novog ćelu baš i ne znam.
Ovakav Zaha definitivno jeste za klupe, ne igra ime. Kao što ne igra ni Bekriću, i zato bi i on trebao odmoriti malo.. Tačnije, malo više.pile87 je napisao/la:Ima mjesta da igraju svi samo nike Zaha bas za klupe bar po mom misljenju. Mi opet po meni imamo tri dobra napadaca Pozder Lendric Tijago dobar trener treba to nekako ukomponovati i ja bi volio vidjeti tu formaciju 433 jer sad nikog vise da ne dovedemo mozemo to igrati cak i Miroslav moze u taj napad. A pri tom imamo dovoljno igraca u sredini za tako nesto. Barem u nekim momentima kad ganjamo rezultat.Ajzea je napisao/la:Nataša - Jovan
--- Javier---
Ahaa...hvala drugFKZ1921 je napisao/la:Trener u omladinskom pogonu...Nakon postavljanja Edisa za sefa,sugerisano mu je da ga prikljuci strucnom stabu. Iz nekih razloga,nije...salemprolic je napisao/la:A bas sad hocu da pitam koja je njegova funkcija? Pretpostavljam da ce sa Harisom i Serbom bit u strucnom stabu zadnju tekmu, al sta je inace?Minjore je napisao/la:Vid Omera Joldica, ko sunce u teletabisima viri
Neces razbojnice.Ajzea je napisao/la:Stevanovića prodati a Zahu klupirati. Čisto eto, da Virtual popizdi.
Vjerovatno zato sto prvenstvo jos nije gotovo.....LARS1921 je napisao/la:Ugljesa jos nije potpisao?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Vrag je napisao/la:Ko je Natasa?
Crnogorac, bez ljutnje, digao je uzbunu oko booma i vecina nas pocela mislit da je laz, sta si ocekivao da mu kazem? Samo sam fino rekaoVirtu4L je napisao/la:Koji si ti qrac da odredjujes sta je nekome zanimljivo a sta ne? Evo, meni je zanimljiv, isto kao sto je bio kad je najavio neke stvari na koje smo svi svrsavali kad su se kasnije desile.fk1921 je napisao/la: Samo se ne pravi vazan, sve ostalo okej. Takvi ljudi nikom nisu zanimljivipozz
Covjek dobio info i proslijedio ga dalje kao i uvijek do sad. Ko hoce da vjeruje neka vjeruje, ko nece ne mora.
Za njegove čini mi se da bi moglo biti i prije vremena hahaDANAN je napisao/la:Vjerovatno zato sto prvenstvo jos nije gotovo.....LARS1921 je napisao/la:Ugljesa jos nije potpisao?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk