Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rodom s mejtaša
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 11:47 am

Vrlo je moguće da je Kostić podcijenio pitare. Objektivno, imao je problema sa sastavom, ali je i činjenica da je izveo ekipu i postavku i držao je do kraja ko da sa Krupom igramo. Treba ga pustiti da odigra po jednu sa glavnim konkurentima i nek vidi da su to kvalitetne ekipe, u pet deka sa nama. Nek napravi kvalitetnu analizu pa ćemo onda moći suditi je li nadošo ili nije. Ne zna ligu ne zna konkurente i morat će se počet prilagođavati i neće sigurno više sa 4 napadača kretat protiv jačih.
Što više gledam onaj go sve mi gore. Ono je takav balon bio da je neko s juga imao vremena uletit da ono počisti, a ne Aco i Fejzić.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

jel protiv olimpika igramo na otoci?
100/94/37/34 - i to je to!

Format
Kontakt:

Dinamo Zg dao papire Damiru Šovšiču ,dobar igrac pravo,moze igrat 10,probat ga dovest

meldatm
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:51 am

Sramota je što sinoc 1000 čak i više ljudi nije moglo da uđe na stadion, nas 20-ak iz Konjica ostalo vani, a posebno mi je žao što nisu mogli da uđu neki momci iz živinica, brčkog itd..., a uđu neki likovi koji dođu samo na derbi :? . Al ipak smo se snašli nekako i otišli iznad stadiona i uspjeli odgledati tekmu. :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:52 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Vrlo je moguće da je Kostić podcijenio pitare. Objektivno, imao je problema sa sastavom, ali je i činjenica da je izveo ekipu i postavku i držao je do kraja ko da sa Krupom igramo. Treba ga pustiti da odigra po jednu sa glavnim konkurentima i nek vidi da su to kvalitetne ekipe, u pet deka sa nama. Nek napravi kvalitetnu analizu pa ćemo onda moći suditi je li nadošo ili nije. Ne zna ligu ne zna konkurente i morat će se počet prilagođavati i neće sigurno više sa 4 napadača kretat protiv jačih.
Što više gledam onaj go sve mi gore. Ono je takav balon bio da je neko s juga imao vremena uletit da ono počisti, a ne Aco i Fejzić.
ne znam, u stvarnosti smo mi igrali vrlo defanzivno usprkos 3/4 nominalna napadača. mislim morali smo. gol si zabio iz akcije tri napadača, a oni su sigurno sprečavali da se više njihovih odbrambenih priključuje napadu.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:53 am

https://www.youtube.com/watch?v=qqZApCJvSIE" target="_blank

Jao Husicu... tek sad vidjeh sta je uradio. Imas zuti karton i ovo uradis. Nevjerovatno!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

irfo

ned jul 24, 2016 11:53 am

Format je napisao/la:Dinamo Zg dao papire Damiru Šovšiču ,dobar igrac pravo,moze igrat 10,probat ga dovest
Moze igrat u svakom klubu hnl-a u prvih 11 bez problema i moze svugdje platu imat bar duplo vecu nego kod nas

irfo

ned jul 24, 2016 11:56 am

Tek sad ne kontam ovaj crveni, jes faul bio ali nije za zuti, i to pusti prednost i onda ovaj pocne kmecat, i onda zaustavlja valjic nakon pet sekundi igru i ide da mu pokaze zuti, ma idi u ***** vise i njihovo kmecanje sedam dana prije derbija vezano za sudnjenje upalilo plodom, kao sto upali svako kmecanje na sudjenje u ovoj ligi, ne pamtim da se neko zalio prije meca i onda nije dobio povoljno sudjenje, trebamo i mi kmecat prije svakog vaznijeg meca ***** savezu sve nenormalno

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:58 am

irfo je napisao/la:Tek sad ne kontam ovaj crveni, jes faul bio ali nije za zuti, i to pusti prednost i onda ovaj pocne kmecat, i onda zaustavlja valjic nakon pet sekundi igru i ide da mu pokaze zuti, ma idi u ***** vise i njihovo kmecanje sedam dana prije derbija vezano za sudnjenje upalilo plodom, kao sto upali svako kmecanje na sudjenje u ovoj ligi, ne pamtim da se neko zalio prije meca i onda nije dobio povoljno sudjenje, trebamo i mi kmecat prije svakog vaznijeg meca ***** savezu sve nenormalno
Svi smo tako mislili, pogledaj ponovo sta je uradio nakon sto ga je Ahmetovic pretrcao. Nakon sto je pustio prednost. Nije Valjic pogrijesio ovdje iako smo realno svi mislili da jeste.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:59 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

irfo

ned jul 24, 2016 12:01 pm

storm_raider je napisao/la:
irfo je napisao/la:Tek sad ne kontam ovaj crveni, jes faul bio ali nije za zuti, i to pusti prednost i onda ovaj pocne kmecat, i onda zaustavlja valjic nakon pet sekundi igru i ide da mu pokaze zuti, ma idi u ***** vise i njihovo kmecanje sedam dana prije derbija vezano za sudnjenje upalilo plodom, kao sto upali svako kmecanje na sudjenje u ovoj ligi, ne pamtim da se neko zalio prije meca i onda nije dobio povoljno sudjenje, trebamo i mi kmecat prije svakog vaznijeg meca ***** savezu sve nenormalno
Svi smo tako mislili, pogledaj ponovo sta je uradio nakon sto ga je Ahmetovic pretrcao. Nakon sto je pustio prednost. Nije Valjic pogrijesio ovdje iako smo realno svi mislili da jeste.
pa nije nista husic uradio poslije pustene prednosti, ovo boccacini udara ahmetovica, husic se bukvalno samo vraca ovo zuti nije ni u snu

nikson
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:02 pm

starigrad je napisao/la:
nikson je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
bravo za razmisljanje :oops1: toliko sebicno, da se rjecima opisati ne moze. ne znam gdje ti zivis, izlazis, sa kim se druzis... nit me interesuje. ali, znam da ja zivim neposredno kod ginisa, da mi sin tamo, svakodnevno, izlazi, a vatreni smo navijaci Zelje i to svi znaju, kako u komsiluku, tako i u ginisu. zbog postupaka i razmisljanja, kao sto je tvoje, sada treba da razmisljam hoce li neko mog sina ili mene nagrditi i skakati nam po lobanji, jer, eto, treba se osvetiti za taj "hrabri" upad manijaka.
A ne pitas se za hrabri upad hordi u kafic na chwilli?? Treba pustiti da nas gaze kako zele???
nemam se ja sta pitati. pisem kako, i jedni i drugi, stvarate ambijent da se moram osvrtati oko sebe kad izadjem na ulicu i gledati ko je oko mene, jer sam, eto, dio druge strane. a, ni luk jeo, ni luk mirisao. vjerovatno se isto osjecaju i svi normalni stanovnici cwille, nakon tog problema.
ne branim ja to i nisam od tih al ti samo bkazem da ne treba odmah napadatiq po nasim navijacima, jer su oni jucer mapadnuti pa su odgovorili :)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Tavas1921
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:03 pm

Ma Fejzicev gol najvise, prvo bespotrebno istrcava 2-3 metra i onda se vraca, i samo ne znam po kojoj logici stoji na sredini gola a ne blize duelu Ace i Ahmetovica jer lopta bukvalno pada nekoliko sekundi i tesko je ovaj moze plasirat i zakcuat na drugu stativu, trebo je biti bar metar blize prvoj. Veca ovaj gol 99% ne bi primio. Ali opet mi 2 suta, oni 14, zadovoljan bodom kako se utakmica odvijala. Bekric OUT!

irfo

ned jul 24, 2016 12:07 pm

@arelinho druze pogledaj malo bolje sigurno nije za zuti, bilo povlacanje i pogledaj noge znaci ne dira ga uopste husic po nogama a ovaj se onda baca ko da ga je snajper pogodio tri koluta naprijed pravi, ovo znaci u vakoj vaznoj utakmici nigdje na svijetu se ne dobija zuti i jos je bio drugi faul husic znaci dva faula dva zuta, nigdje na svijetu ne bi dobio za ovo crveni opet kazem a kamoli u derbiju i to jos u jebenoj bh ligi

ChWilla
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:11 pm

strašna, stravična glupost. nek' mu je dao, možda nešto i nauči. napisah na temi o igraču - kad sam čuo da je frajer ostavio sve dokumente u autu odmah mi nije dobro bilo po pitanju rasuđivanja i mentalne stabilnosti.

dobar je igrač inače, nadam se da će sa njim biti k'o sa eldinom nakon crvenog na koševu protiv olimpica u drugoj minuti na terenu...
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u ned jul 24, 2016 12:11 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:12 pm

Je li onaj padobranac bio dogovoren ili je baš bio padobranac što se kaže.

tm8782
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:13 pm

Nisam citao forum to cu uraditi kasnije. Dobio sam jednu informaciju koju mi je jedan prijatelj rekao. Naime dosao je jedan email na adresu kluba koji je upucen ljudima iz NO i UO. Nije se taj neko potpisao u emailu. Trazi se da se zastiti klub. Da se zabrani dolazak navijacim gradskog kluba, da se tuzi mup i sl. Ukoliko to u klubu ne urade da se povuku. Iskreno kada sam to cuo imao sam potrebu da napisem ovaj post. Gospodin Senad Misimovic je javno rekao i pozvao sve one koji mogu da rade bolje za klub i koji ce gqrantovati svojom imovinom da ce sve raditi kako treba, da dodju i preuzmu klub. Pa evo ovom prilikom opet sam naglasio to, izvolite ko misli da moze bolje bujrum. Znate gdje se nalaze prostorije kluba i uradite to.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

AdoS
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:16 pm

Golman kad istrci pa se predomisli je najpogubnije za odbranu. On je morao biti u duelu sa Acom tako da je on najveci krivac.

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:22 pm

tm8782 je napisao/la:Nisam citao forum to cu uraditi kasnije. Dobio sam jednu informaciju koju mi je jedan prijatelj rekao. Naime dosao je jedan email na adresu kluba koji je upucen ljudima iz NO i UO. Nije se taj neko potpisao u emailu. Trazi se da se zastiti klub. Da se zabrani dolazak navijacim gradskog kluba, da se tuzi mup i sl. Ukoliko to u klubu ne urade da se povuku. Iskreno kada sam to cuo imao sam potrebu da napisem ovaj post. Gospodin Senad Misimovic je javno rekao i pozvao sve one koji mogu da rade bolje za klub i koji ce gqrantovati svojom imovinom da ce sve raditi kako treba, da dodju i preuzmu klub. Pa evo ovom prilikom opet sam naglasio to, izvolite ko misli da moze bolje bujrum. Znate gdje se nalaze prostorije kluba i uradite to.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Što te ćudi. Da smo im zabranili opet bi došao email u kojem se traži da ih treba pustiti radi čara derbija. Mogu još samo email-ove slati jer priči niti mogu niti smiju niti znaju bolje.

exbabilon
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:22 pm

exbabilon je napisao/la:Na onoj trafici kod juga su se prodavali sokovi meni se cini, je li to u organizaciji kluba bilo i je li prihod ide klubu?

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava