ned jul 24, 2016 11:17 am
Evo pročitah od sinoć sve...otprilike ista mišljenja osim jednog a to je da nemamo beka....Pa momak uletio u derbi izgorio i dobio crveni...ne znaci da je los igrač...Messi je na debiju za repku dobio crveni nakon jedne minute...to ništa ne znači....
Sto se tice utakmice od guzavog Dulje smo napravili Rolanda a 70 minuta se nismo povezali kako treba,samo sam čekao kad ce uletit i drugi i da ga popusimo. Po meni krivica Kostića. Jebiga imaš igrača manje a igraš s 2 špica,mislim da je ovo nezabiljezen slučaj u svijetu fudbala...pa brate vadi Nikolica stabilizuj sredinu s još jednim igračem vadi Tuceta stavi Sinisu na Memijinu poziciju a Memiju gore....postavi neki blok...doduše tako bih ja uradio barem da sam trener a nisam....Pitari su bili bolji na neki individualni kvalitet Sarica i jos 2-3 igrača..nesta Ala mahalski. Sto se tice nase igre čudna igra za klub koji igra s igracem manje...izbili smo bar 20 lopti od tog 17 na lijevu stranu izgubimo Jr brzo i pitari napadaju po krilima...
Vide se neki pokušaji tačnije crtice kako bi to trebalo izgledat nesta Ala akcije Pozder-Stevo-Lendra... Smatram da bi oko septembra trebali biti pravi...
Sto se tice igrača Ugljesa me dojmio i Halal @Ajzei svo ono smaranje od januara,Talijan odličan štoper za naše uslove šteta što nije mogao pokazat kvalitet na nekom našem prekidu,Lendra kao i uvijek na kraju sr čovjek vrati na desnog beka da uzme loptu ..i Pozder. Slijedeću utakmicu obavezno početi s tandemom Lendra-Pozder to ce da bude kao onomad u Unitedu Cole-Yorke....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !
,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.