Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 10:54 am

nikson je napisao/la:Acin gol vise nego Fejzicev...onako lose graditi igraca je u najmanju ruku smijesno...Boccacini sasvim dobar, Ugljesa vrhunski, mislim da bi on i Blagojevic trebali igrati prvu zajedno..Pozder lavovski dio posla odradio, o Lendricu ne treba ni pricati.. Sve u svemu ja zadovoljan s obzirom sta je sve moglo biti, mi smo s igracem manje poveli. Horde ne bih komentarisao...nista drugo nismo ni ocekivali.

Jesam li ja lud il se samo meni ucinilo da je kod njihovog gola onaj bio u ofsajdu minimalnom - ispred memije...nisam snimak gledao pa pitam.
Nije, pretrcao ga je. Svi su tu kiksali, Memija prvi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:55 am

ma na ovom stepenu bekrićeve karijere blagojević je klasa više. i taj gol rudaru na pripremama smo dali nakon akcije stevanović - blagojević.
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:57 am

Ruku na srce pitarima se isplatilo kmecanje na sudije dan-dva pred utakmicu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:58 am

ubjedjen sam da nije bilo njihovog kukanja i pritiska na sudjenje da ovo ne bi bio crveni karton ...ali pisaj ga sad ,mi volimo posteno :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

voltron30
Kontakt:

ned jul 24, 2016 10:58 am

Nakon prospavane noći i dalje se nadam da sam ćorav pored očiju, jer se iskreno ne mogu sjetiti kada je Željo na Grbavici uspio uputiti 2 šuta, od kojeg jedan u okvir. Utakmica protiv Olimpica će pokazati uči li Kostić na svojim greškama ili će biti tvrdoglav kao Mulalić pa nastaviti forsirati Lendrića na krilu (Bogu plakat).

ChWilla
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:01 am

lazić i halvadžić roviti, stevanović bez prava nastupa, koga bi ti stavio?

valjao bi nam dialiba nego hljeba...

ž'21
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:02 am

delinjo je napisao/la:ubjedjen sam da nije bilo njihovog kukanja i pritiska na sudjenje da ovo ne bi bio crveni karton ...ali pisaj ga sad ,mi volimo posteno :D :D
Nema se šta brate misliti o kukanju. Ako neko misli da smo mi oštećeni sinoć za crveni karton, taj neko uz dužno poštovanje, nije normalan. Crveni je čist k'o suza, imamo sreće, pa i Boccaccini nije dobio crveni.

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:03 am

Ma Lendrica je on rotirao. Eto Pozder je sa te pozicije lijevog krila uputio onaj centarsut. Inace ce Lendric i Nikolic biti istureni u napadu. Meni nije jasno zasto Lazic nije igrao.

voltron30
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:04 am

ChWilla je napisao/la:lazić i halvadžić roviti, stevanović bez prava nastupa, koga bi ti stavio?

Mogao je komotno Šećerović unutra, a Pozder ili Stevo van, ne mora biti klasično krilo, pogotovu u ovoj formaciji. Em bi imali jaču sredu, em bi Lendrić bio mnogo opasniji po gol. Ovako meni ostaje gorak okus, iako vidim ljudi su opet optimisti, ja iskren da budem nisam. Opet kažem, ne sjećam se sterilnijeg Želje pogotovu na Grbavici.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:05 am

Jucer je Secerovic MORAO dobitu priliku bar 20 minuta. Falio nam je pokretljiviji igrac od Bekrica na CMF-u.
Eh sad ne znam sto kukate na Bekrica, borio se, trudio se, ja ne znam da je ikad u zivotu igrao defanzivnije.
Fizicki smo pripremljeni strasno, fali nam ta rutina u igri i uigranost, koju doduse, ni oni od sinoc nemaju. Ovo ce sa Vecom, Blagijem i Micom biti druga dimenzija. Pohvalio bih Ugija, Bokacovog necaka i Ivu.
Zena, pive i Lendrica Ive !

ChWilla
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:10 am

voltron30 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:lazić i halvadžić roviti, stevanović bez prava nastupa, koga bi ti stavio?

Mogao je komotno Šećerović unutra, a Pozder ili Stevo van, ne mora biti klasično krilo, pogotovu u ovoj formaciji. Em bi imali jaču sredu, em bi Lendrić bio mnogo opasniji po gol. Ovako meni ostaje gorak okus, iako vidim ljudi su opet optimisti, ja iskren da budem nisam. Opet kažem, ne sjećam se sterilnijeg Želje pogotovu na Grbavici.
opet gol smo zabili nakon akcije napadača u ovakvoj postavci. gdje je lendrić upravo rotirao u sredinu.

storm_raider
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:10 am

Zena, pive i Lendrica Ive!. :D :D

Tryg
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:11 am

Samo Hodzic je pored Bevaba izgledao kao Dani Alves iz najboljih dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

delinjo
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:13 am

Tryg je napisao/la:Samo Hodzic je pored Bevaba izgledao kao Dani Alves iz najboljih dana.

stare mi kao WC igrac izgledao....samo je nabije pored njega i ko na motoru....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Tryg
Kontakt:

FK Željezničar

ned jul 24, 2016 11:13 am

Neka se javi onaj forumas sto je pratio prijateljske i za Bevaba rekao da je gori od Livaje. Ide kafa od mene odmah.

Zadnja izmjena: Tryg, dana/u ned jul 24, 2016 11:13 am, ukupno mijenjano 1 put.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Ajzea
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:14 am

Nasi ih sinoc bas nagrdili, nadam se da su skakali po lobanjama onima koji su gadjali ljude sa sjevera i lomili stolice.

nikson
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:14 am

ž'21 je napisao/la:
nikson je napisao/la:Acin gol vise nego Fejzicev...onako lose graditi igraca je u najmanju ruku smijesno...Boccacini sasvim dobar, Ugljesa vrhunski, mislim da bi on i Blagojevic trebali igrati prvu zajedno..Pozder lavovski dio posla odradio, o Lendricu ne treba ni pricati.. Sve u svemu ja zadovoljan s obzirom sta je sve moglo biti, mi smo s igracem manje poveli. Horde ne bih komentarisao...nista drugo nismo ni ocekivali.

Jesam li ja lud il se samo meni ucinilo da je kod njihovog gola onaj bio u ofsajdu minimalnom - ispred memije...nisam snimak gledao pa pitam.
De brate budi ozbiljan, nema sudije koji Fejzi ne bi svirao prekršaj u pet metara samo da je krenuo na loptu, ali on je ostao ukopan na liniji.

ako vec golman kasni, ti kao posljednji igrac il izbijas loptu tj ides direktno na nju il gradis puno bolje da bi golman stigao...Aco nije uradio nijedno! I nemoj mi pametovatw o fudbalu molim te, znam ga dovoljno dobro.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

voltron30
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:15 am

ChWilla je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:

opet gol smo zabili nakon akcije napadača u ovakvoj postavci. gdje je lendrić upravo rotirao u sredinu.
To stoji, nema govora. Ali isto tako gol nam je poslije visio u zraku, samo sreća i mutavost njihovog trenera, kao i pavijana od njihovih navijača je speriječilo da utakmica ode u drugom smjeru. Sreda nam je baš tanka bila, Uglješa se borio kao lav i baš mu je falio jedan igrač da mu pomogne, jer Bekrić to niti zna, niti može. Zato me čudi da Šećerović ni minute ne dobi.

delinjo
Kontakt:

ned jul 24, 2016 11:16 am

Naravno da je Acin gol ....ali nije da nismo navikli...onog trenutka kad on preseli na klupu mi cemo bolje izgledati ...jaha i talijan su mi nekako idealna kombinacija...jedan se dobro postavlja i cita igru ali je spor...drugi je malo brzi nizi i pokretljiviji i moze zatvarati njegove propuste...to je idealno za stoperski tandem :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Jaozinho22

ned jul 24, 2016 11:17 am

Evo pročitah od sinoć sve...otprilike ista mišljenja osim jednog a to je da nemamo beka....Pa momak uletio u derbi izgorio i dobio crveni...ne znaci da je los igrač...Messi je na debiju za repku dobio crveni nakon jedne minute...to ništa ne znači....
Sto se tice utakmice od guzavog Dulje smo napravili Rolanda a 70 minuta se nismo povezali kako treba,samo sam čekao kad ce uletit i drugi i da ga popusimo. Po meni krivica Kostića. Jebiga imaš igrača manje a igraš s 2 špica,mislim da je ovo nezabiljezen slučaj u svijetu fudbala...pa brate vadi Nikolica stabilizuj sredinu s još jednim igračem vadi Tuceta stavi Sinisu na Memijinu poziciju a Memiju gore....postavi neki blok...doduše tako bih ja uradio barem da sam trener a nisam....Pitari su bili bolji na neki individualni kvalitet Sarica i jos 2-3 igrača..nesta Ala mahalski. Sto se tice nase igre čudna igra za klub koji igra s igracem manje...izbili smo bar 20 lopti od tog 17 na lijevu stranu izgubimo Jr brzo i pitari napadaju po krilima...
Vide se neki pokušaji tačnije crtice kako bi to trebalo izgledat nesta Ala akcije Pozder-Stevo-Lendra... Smatram da bi oko septembra trebali biti pravi...
Sto se tice igrača Ugljesa me dojmio i Halal @Ajzei svo ono smaranje od januara,Talijan odličan štoper za naše uslove šteta što nije mogao pokazat kvalitet na nekom našem prekidu,Lendra kao i uvijek na kraju sr čovjek vrati na desnog beka da uzme loptu ..i Pozder. Slijedeću utakmicu obavezno početi s tandemom Lendra-Pozder to ce da bude kao onomad u Unitedu Cole-Yorke....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava