Pozdrav svima, ne pišem često, ali čitam redovno pa da se i ja upetljam.
Ako uzmemo u obzir da se i najuigranije ekipe pogube na derbijima, meni ovo djeluje pravo dobro. Ljudima je bila prva utakmica zajedno, pola tima ne igra, tako da ne treba tražiti dlaku u jajetu. Čak bih i Husića sačekao još nekoliko utakmica jer nije prvi igrač koji je pregorio u derbiju. Ne bi me čudilo da za deset kola bude jedan od nama dražih igrača.
Raduje i fizička spremnost igrača koja će naročito doći do izražaja kako sezona bude odmicala i kada svi budu tu.
Neću o igračima, samo se slažem sa onim koji misle da Bekrić nije za prve postave. On nekako igra u naletima, kao da se samo ponekad u toku tekme sjeti da se mora trčati i boriti, a inače počesto kasni. Čini mi se da je problem kod njega psihičke prirode. Ovaj fudbal koji mi trebamo igrati ne može se zasnivati na dva poteza koja će možda doći, a možda ne.
U svakom slučaju se radujem ovoj sezoni pravo jer se na svim poljima u našem klubu događaju sjajne stvari. Na primjeru stolica se vidi da samo trebamo biti strpljivi pravo jer svi znamo koliko je truda trebalo da se postave, a koliko da se počupaju.
Eto, halalite na dužini...