Sta su nam uradili, olos. Ali treba i to shvatiti, to nema nista svoje, nema osjecaj pripadnosti necemu.
Kad skontas, derbi je utakmica kao i svaka druga, Amar ima ja mislim negativan skor u derbijima, pa je osvojio trofeja boze sacuvaj, ne mozes ih izbrojati. Edis uzeo oba derbija, ali se prosuli bodovi protiv 'malih' ekipa, da ne pricam jos u prvoj polusezoni...Ja zadovoljan bodom, kad uzmemo u obzir okolnosti koje su se desile. Idemo dalje, sljedeci je OlimpicHadzijalagic je napisao/la:Ne ulazim u to koliko je Kostic dobar ili nije ali ni sa Amarom nismo imali neki dobar skor sa pitarima ni kada smo najaci bili..
Ovo je bilo 4 1 0 4. Bekric od prosle sezone je smetalo na terenu. Pa i Enis je bio korisniji od njega. Samo mi nije jasno zasto Secerovic nije zamijenio Bekrica. Pa barem i 5 minutachile je napisao/la:Ako cemo realno ovo je vise bilo 4 1 1 4Vrag je napisao/la:Ja koliko sam vidio klasicna 442 formacija bilachile je napisao/la: Za tu formaciju ti bas i nisu neophodna krila narocito romb sto Kostic potencira tu vanjski vezni mnogo ulaze unutra a bekovi izlaze naprijed.
Samo toga veceras nije bilo i nadam se da vec protiv olimpika igramo sa 4 klasicna vezna i 2 napadaca.
Sent from my Plavo Sokocalo
Gdje su manje vise igraci bili pogubljeni i sreca pa su pitari nikad losiji.
Istog sam misljenja 4-2-4 formacija pri cemu Bekrica mozes slobodno izbaciti i pritome ostanes samo sa Uglješom u sredini..I onda kad uzmes u obzir da skoro citavu utakmicu igras sa igracem manje dodjes do zakljucka da su napadaci igrali sve moguce pozcije osim golmanske jer nije bilo sredine..chile je napisao/la:Ako cemo realno ovo je vise bilo 4 1 1 4Vrag je napisao/la:Ja koliko sam vidio klasicna 442 formacija bilachile je napisao/la: Za tu formaciju ti bas i nisu neophodna krila narocito romb sto Kostic potencira tu vanjski vezni mnogo ulaze unutra a bekovi izlaze naprijed.
Samo toga veceras nije bilo i nadam se da vec protiv olimpika igramo sa 4 klasicna vezna i 2 napadaca.
Gdje su manje vise igraci bili pogubljeni i sreca pa su pitari nikad losiji.
Ma bravo, tjerati trenera nakon prvog kola, to je rješenje! Imaš li možda neko bolje rješenje kad si već Kostića uspio procijeniti za jednu utakmicu? Željno iščekujem tvoj odgovor, taktički magu ove popularne igre!boja mora je napisao/la:Nema nama napretka sa ovim Kostićem i njegovim nemogučim formacija. Navijačima, upravi igračima svaka čast al smo fulali sa Kostićem i što prije ga se treba riješiti dok nismo potonuli. Pitari nikad slabiji. Da je naprimjer Amar vodio ove iste igrače sa ovakvom atsmosferom i uslovima dobili bi ih najmanje 3 razlike. Ovo je suština a sve ostalo su prazne priče
Lupa, ne obracat paznju. Pa u drugom mandatu ja msm da Amar ima negativan bilans u okrsajima sa Sarajevom. Ima kratko pamcenje (ne pljujem Amara, nego samo kazem)Haklapuc je napisao/la:Ma bravo, tjerati trenera nakon prvog kola, to je rješenje! Imaš li možda neko bolje rješenje kad si već Kostića uspio procijeniti za jednu utakmicu? Željno iščekujem tvoj odgovor, taktički magu ove popularne igre!boja mora je napisao/la:Nema nama napretka sa ovim Kostićem i njegovim nemogučim formacija. Navijačima, upravi igračima svaka čast al smo fulali sa Kostićem i što prije ga se treba riješiti dok nismo potonuli. Pitari nikad slabiji. Da je naprimjer Amar vodio ove iste igrače sa ovakvom atsmosferom i uslovima dobili bi ih najmanje 3 razlike. Ovo je suština a sve ostalo su prazne priče
Ovo je jedan od botova sa ss.ba čini mi se, zato sam ovako i reagovao.Omar500 je napisao/la:Lupa, ne obracat paznju. Pa u drugom mandatu ja msm da Amar ima negativan bilans u okrsajima sa Sarajevom. Ima kratko pamcenje (ne pljujem Amara, nego samo kazem)Haklapuc je napisao/la:Ma bravo, tjerati trenera nakon prvog kola, to je rješenje! Imaš li možda neko bolje rješenje kad si već Kostića uspio procijeniti za jednu utakmicu? Željno iščekujem tvoj odgovor, taktički magu ove popularne igre!boja mora je napisao/la:Nema nama napretka sa ovim Kostićem i njegovim nemogučim formacija. Navijačima, upravi igračima svaka čast al smo fulali sa Kostićem i što prije ga se treba riješiti dok nismo potonuli. Pitari nikad slabiji. Da je naprimjer Amar vodio ove iste igrače sa ovakvom atsmosferom i uslovima dobili bi ih najmanje 3 razlike. Ovo je suština a sve ostalo su prazne priče
Da nije bila derbi utakmica Husic bi i za prvi start za koji je dobio zuti karton dobio direktni crveni. NE treba opravdavati seljacko ponasanje.mkulaglic je napisao/la:Svaka čast momcima na borbi i pretrcanim kilometrima. Crveni nas je poremetio, al ni Husica ne treba kriviti toliko. Momak je jednostavno izgorio. Nije lako kad prvi put igraš pred ispunjenim stadionom. Sve ce ovo na kraju dobro ispasti.
Sent from my C5303 using Tapatalk