Promjeni ime u maksimmaksimovic pa da sve bude maksimalno...jovanmaksimovic je napisao/la:oprez u ovom slucaju je itekako potreban... ali gledajuci situaciju danas, mislim da sa pravim pristupom u svakoj utakmici, mozemo bez problema ostvariti 18 pobjeda ovog proljecaElegant je napisao/la:Sva ova pozitivna desavanja unazad par mjeseci i ovaj veliki posao koji uprava radi krunisati izlaskom u europu !
Ja se uzdam da ce ih Edis mentalno pripremiti za tu utakmicu i da ce ekipa.imati veliki motiv. I to vidim kao prednost.FKZ1921 je napisao/la:Čini mi se da su naša i ekipa Širokog vrlo izjednacene po kvalitetu..
Ako bi htjeli izvući njihove prednosti,mogli bi reći da je to uigranost. Ništa nisu mijenjali, vratili su im se neki igrači koji su bili ozlijeđeni (Pandža, Ajayi, Spikic. ..). Imaju trenera koji je,sa malom pauzom,dugo tu i prošao je svašta sa klubom. I uspjehe i neuspjehe. Imaju trkački moćnu vezni liniju:Sesar i Kozulj pozadi, Pehar ispred njih...drže visok ritam,puno trče, Kozulj vrlo često stigne prići golu i biti vrlo opasan.
Bekovi su im solidni ofanzivno (Coric i Markovic ) i vole često biti visoko postavljeni. (Inače je ovaj Markovic iz Kiseljaka i trebao je i htio doći kod nas prije par godina,valjda je stari njegov odlučio da ide dole).
Baraban i Crnov krila,jaki s loptom, Baraban trkački i fizicki jak...Krstanovica svi znamo,sidras, zna lopte, dobro se gradi i ostavi upotrebljivu loptu saigračima. Često na taj način zabijaju.
Gdje su tanki?Stoperi...Spori su,na širokom prostoru je lako igrati s njima. Kako doći do tog prostora,stvar je našeg trenera.
Nemaju brzanaca i teško neko može pobjeći.
Vazno je,kad je defanziva u pitanju,da nasi stoperi i defanzivna vezna linija stalno moraju biti blizu i ne ostavljati prostora da Krstanovic pravi problem sa odlaganjem lopti saigračim u zoni šuta.
Gdje smo mi u prednosti?
Domaći teren, podrška sa tribina...
Brzi smo od njih...
Individualno bi mogli prelomiti neke situacije u nasu korist jer imamo taj kvalitet.
I svakom slučaju će biti vrlo teška i neizvjesna utakmica i odlučiti će sitnice.
Mi na tribinama moramo biti strpljivi i podržati ekipu do zadnje minute.
Imal brt nade da cucne kakav generalni sponzorpile87 je napisao/la:16:30dell21 je napisao/la:Kad ce se tacno znati satnica utakmice ?
Super je što se farbaju jer bile su nakarade, jel u žutu ili neku drugu bojuarelinho je napisao/la:Da da. I vjerovatno ce biti zatvorene one stepenice na sredini juga izmedju sektora b i c. A napravili su stepenije izmedju sektora a i b , c i d gdje prije nisu bile.Hurmasica je napisao/la:Farbaju se stepenice na jugu
prekosutra ćemo vidjetiChWilla je napisao/la:ipe zna li se koji će broj biti zahirović?
Mislim da je jedan od problema za igranje evropskih tekmi na Grbavici evakuacija stadiona,dodavanjem ovih izlaza,farbanjem stepenica,zamjenom stolica i rijesavanjem wc-a jug bi mogao biti solidno rijesen.Tako da blokiranje jednog od izlaza nam nebi islo u prilog.arelinho je napisao/la:Da da. I vjerovatno ce biti zatvorene one stepenice na sredini juga izmedju sektora b i c. A napravili su stepenije izmedju sektora a i b , c i d gdje prije nisu bile.Hurmasica je napisao/la:Farbaju se stepenice na jugu