Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 1:14 am

1921.ba je napisao/la:https://postimg.org/image/k7cuhcroh/

https://postimg.org/image/q8flbjkm9/" target="_blank

ide ostatak ubrzo
Hahahah, bravo, sto bi se reklo, u centar srži :D Daj i ostale. Nije bila koreo na pocetku?

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:14 am

Omar500 je napisao/la:Ugljesa je fantastican
A moram reci da je Hervas usrao nevjerovatno, ne samo za sezonu, lako cemo to, nego za derbi pogotovo. Bio je zamisljan u prvoj postavi i trebao je igrati, i ispali tri-cetiri dana pred derbi. Fuj.
Zato, podrzavam Larsa, Dialibu i Stilu dovest, dajem bubreg odmah :D
Ljudi, ja mislio Veca se vraca sljedece kolo :S

Nek dođe bar dialiba, njemu lendriću i još par igrača dati blanko ček i piši šta hoćeš, dizat kredite ne znam šta već ne

Ajzea
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:15 am

ide ostatak ubrzo
U KOST ! :lol:

slika

slika
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned jul 24, 2016 1:16 am, ukupno mijenjano 1 put.

Brkoo
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:15 am

Svaka cast i Lazicu i Halvadzicu ali dolazak Dialibe bi bio strasna stvar, dajte mu sta god zeli. Kvalitet se mora platiti ako treba i malo vise ali onda znas da imas kvalitet. Dolaskom Bube brata imali bi strasne krilne pozicije, lijevo Buba, desno Miro..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Vrag

ned jul 24, 2016 1:16 am

chile je napisao/la:I da ono veceras nije vidjelo 4-4-2 formaciju, nekako se nadam da je ovo neki pokusaj samo za pite...koji je bio itekako neuspjesan.
Veca mani se borilackih sportova zamjena ti je katastrofa los.

Sent from my Plavo Sokocalo
Pa kako ce i biti kada na klupi nemas krilne igrace. Krilo igrali spicevi

FaraonTM
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:16 am

Ja sam zadovoljan sa obzirom da smo igrali bez 2 standardna i najbolja igrača (uz Lendrića) + Veca na golu i još crveni karton u relativno ranoj fazi utakmice. Raduje me fizička sprema igrača, čini mi se da ih je Kostić dosta dobro "sredio" na pripremama.

Što se tiče igrača pojedinačno, Lendrića bih izdvojio kao najboljeg kakva je ono zvijer majko mila :klanjase2:

Radinović vrlo dobro pojačanje, Talijan nije loš samo mi se čini da je nekakav rahljav i da nema onu fizičku snagu za jednog štopera al' dobro dobar je u skoku i dobro čita igru na zemlji.

Bekrića hitno al' hitno poslati na klupu jer on onakav pomaže protivničkom timu niti može prići golu niti je vele kakav trkač, po meni će on morati dobro dobro zagristi ako se misli vratiti u početnu postavu.

Pozder mi se također svidio. vidi se da ima šlifa kao i Nikolić koji je stari lisac i on će se ukazati kad bude najviše trebalo. Uglavnom ima Kostić slatke muke što se tiče napadača.

Husić i Bevab, ovaj prvi nije puno ni igrao a ovaj drugi se i nije mogao baš puno pokazati sa obzirom da su i on i Memija na drugoj strani od crvenog kartona više bili dodatni štoperi nego bekovi... U konačnici mislim da ni Husić ni Bevab nisu neka pljačka u defanzivi iako se to možda neće vidjeti protiv slabijih timova al' protiv jačih će to svakako doći do izražaja. Ja bih lično prije gurnuo Bevaba nego Husića i to nevezano za glupost koju je ovaj drugi napravio večeras.

Aco i Memija ok, Fejziću zabriniti da ispucava lopte :zeljeznicar1:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

baxuz87
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:19 am

SWRA_1921 je napisao/la:

ide ostatak ubrzo
Hahahah, bravo, sto bi se reklo, u centar srži :D Daj i ostale. Nije bila koreo na pocetku?
Nejma se para. :(
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Hadzijalagic
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:19 am

Poslusaj me Kosticu :mrgreen: Meni bi ova formacija bila veci boom od Dialibe, Stilica i Subica u paketu..
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

FaraonTM
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:20 am

PS: Gol koji smo primili je Fejzićev na kvadrat, smiješno je da onako sporu loptu nije mogao braniti, a i Kosorića je Ahmetović nadskočio kao da ima pola metra visine više, morao se i Aco bolje postaviti al' svejedno je Fejzić najveći krivac.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

irfo

ned jul 24, 2016 1:21 am

Ne ocekujte da se mjenja taktika koja se uigrava vec duze od mjesec

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 1:21 am

Vrag je napisao/la:
chile je napisao/la:I da ono veceras nije vidjelo 4-4-2 formaciju, nekako se nadam da je ovo neki pokusaj samo za pite...koji je bio itekako neuspjesan.

Za tu formaciju ti bas i nisu neophodna krila narocito romb sto Kostic potencira tu vanjski vezni mnogo ulaze unutra a bekovi izlaze naprijed.
Samo toga veceras nije bilo i nadam se da vec protiv olimpika igramo sa 4 klasicna vezna i 2 napadaca.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Tavas1921
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:22 am

Model je veliki dijelom upravu o ovom problemu.
Ja sam spreman kad se bude sljedeci derbi igrao na Grbavici sa aBd napravljenim istokom, a onim divljacima se da vise od 5%, otic u klub i predati godisnju ulaznicu za sjever. Sta treba da gledam kako njih policija gleda, dok mi gledamo kako oni unistavaju ono sto smo mi gradili?? Treba da mirno sjedim dok mi baklje prolijecu oko glave??
Upravi ne zamjeram za ovo sad previse, ali ako gresku ponove...

storm_raider
Kontakt:

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

boja mora
Kontakt:

Nema nama napretka sa ovim Kostićem i njegovim nemogučim formacija. Navijačima, upravi igračima svaka čast al smo fulali sa Kostićem i što prije ga se treba riješiti dok nismo potonuli. Pitari nikad slabiji. Da je naprimjer Amar vodio ove iste igrače sa ovakvom atsmosferom i uslovima dobili bi ih najmanje 3 razlike. Ovo je suština a sve ostalo su prazne priče :zeljeznicar1:

Vrag

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 1:23 am

chile je napisao/la:
Vrag je napisao/la:

Za tu formaciju ti bas i nisu neophodna krila narocito romb sto Kostic potencira tu vanjski vezni mnogo ulaze unutra a bekovi izlaze naprijed.
Samo toga veceras nije bilo i nadam se da vec protiv olimpika igramo sa 4 klasicna vezna i 2 napadaca.

Ja koliko sam vidio klasicna 442 formacija bila

Ajzea
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:24 am

boja mora je napisao/la:Nema nama napretka sa ovim Kostićem i njegovim nemogučim formacija. Navijačima, upravi igračima svaka čast al smo fulali sa Kostićem i što prije ga se treba riješiti dok nismo potonuli. Pitari nikad slabiji. Da je naprimjer Amar vodio ove iste igrače sa ovakvom atsmosferom i uslovima dobili bi ih najmanje 3 razlike. Ovo je suština a sve ostalo su prazne priče :zeljeznicar1:
Kakve ti gluposti valjaš, alal ti kur.ac. Igrali smo haman čitavu yebenu utakmicu sa igračem manje, bez golmana, bez jednog igrača u veznom redu te su nam tri od četiri najbolja igrača bili suspendovani.
Kakvo mišljenje o Milošu imaš, tvoja je stvar. Ne znam ni ja šta da mislim još uvijek, ali o ovoj utakmici se riječi ne moze reći. Svaka čast momcima, bravo !

Hadzijalagic
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:25 am

Ne ulazim u to koliko je Kostic dobar ili nije ali ni sa Amarom nismo imali neki dobar skor sa pitarima ni kada smo najaci bili..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:26 am

Kme kme, vratite nam Edisa

Edis dijete želje

Edise zajedno ćemo poginuti

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Vrag je napisao/la:
chile je napisao/la:
Vrag je napisao/la:

Ja koliko sam vidio klasicna 442 formacija bila
Ako cemo realno ovo je vise bilo 4 1 1 4
Gdje su manje vise igraci bili pogubljeni i sreca pa su pitari nikad losiji.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Haklapuc
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
Haklapuc je napisao/la:Osvojen bod sa tri igrača manje na terenu i bez golmana, ja sam zadovoljan.
Ti u jednoj rečenici reče sve ono što ja cijelu noć pokušavam reći. Gore od ovoga ne moze, ovo je ono dno-dna obzirom koliko smo hendikepirani bili, i opet nas gurbeti ne dobiju. Katastrofalni su... Čitam, štaviše, zadovoljni su. :rofl:

slika

slika

U kost ! :lol:
Po viđenom od Bevaba dosad, savjetovao bih momku da promijeni profesiju, upiše neki fakultet, ma šta bilo, jer se od fudbala neće hljeba najesti. Daj Bože da griješim, ali ono postavljanje se viđa samo u kantonalnoj ligi.
Bekrić može mršati koliko hoće, ali godine jednostavno čine svoje, izgubio je motoriku i prespor je, pogotovo za poziciju na kojoj je večeras igrao. Pa samo dok primi loptu i skonta šta će s njom, već su mu dva igrača na leđima. Može biti od koristi u zadnjih 20 minuta kad ganjamo rezultat.
Husića i Fejzića ne vrijedi ni komentarisati, mada je i Valjić jedva dočekao da da drugi žuti Husiću. Pušta prednost, lopta dolazi igraču Sarajeva, a onda vraća faul da bi dao drugi žuti. Ono još u životu nisam vidio, mada ne krivim za to njega nego Husića koji je napravio tu glupost. Valjića krivim samo za prekidanje obećavajuće kontre u 45. minuti. Ono sigurno nije bio faul.
Pohvale idu za Matea, Radinovića, Pozdera i Lendrića.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava