Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 12:52 am

Gdje Olimpik igra domace sad Otoka ili Kosevo ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

SWRA_1921
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:53 am

Valjda su nam i ogradu razvalili. Sve fino fakturisati i kraj price, dati rok neki, ako ne plate, tuzba, zatezne kamate, itd.

Da li je bila ikakva koreografija na pocetku? Parole? Koji nam je trans pao?

P.S. Vama se mora crtati da smo nakon pola sata dobili crveni i da smo igrali bez 3,4 top igraca koji vec sljedecu utakmicu mogu igrati, plus derbi, plus prva tekma, a neki bi vec rezali glave. Sabura ;)

LARSSON
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:53 am

slika

muntaj čovjeka radi nešto nek izlevati slobodanku

Plava Porodica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:55 am

Šteta što Pozda ne dođe u kakvu šansu da lobuje.To željno isčekujem od njega. :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:55 am

Ma glupo je ovo igraju 4 napadaca u startnoj postavi i dva igraca trebaju citavu sredinu da pokriju a imas igrace na klupi koji su zato stvoreni..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:56 am

Al bi nam Subic lego.. Moze i posudba samo neka ga dovedu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Ma vjerovatno će Kostić i Lešnik uraditi analizu utakmice i vidjeti šta nije valjalo. Oni sigurno nisu svjesni niti mogu biti jačine naših konkurenata dok ih ne pogledaju. Evo sad su vidjeli pitare u najjačem izdanju. Nadam se samo da Kostić neće biti tvrdoglav u nekim stvarima.
Meni još iz glave ne izlazi onaj Lendrić. Koliko frajer može pretrčati, nije normalno. U ovoj formaciji što Kostić igra, svi moraju onako. E sad je pitanje da li mogu.

exbabilon
Kontakt:

Vracaj Kosticu 4-5-1 molim te, eto molim te.

cala
Kontakt:
Status: Online

ned jul 24, 2016 12:57 am

Ako se po jutru dan poznaje, najebali smo. Ja nista novo i bolje nisam vidio. Fejzicu ***** ti sve.

SWRA_1921
Kontakt:

Nadam se izvjestaju o broju prodatih karata, bas me zanima da li je vise od Sirokog.

kvalitet
Kontakt:

Ja ne znam šta vam je ljudi. Igramo bez tri od četiri najbolja igrača, a još dobijemo crveni rano. A ne zaboravimo da govorimo o derbiju.

Konkretno, Bevab je baš tanak. Ubili su nas po bokovima u 2. poluvremenu jer nismo imali vezne igrače koji bi na ispravan način pomagali našim bočnim (oni pravili klasično 2 na 1, pa je njihov Hodžić kao Maicon djelovao), a vala i bekovi (prvenstveno Bevab) loše se postavljaju. Crveni baš glup, Fejzić kao pionir djelovao, Boccaccini odličan, Radinović bi mogao biti naše najveće pojačanje, fantastičan je bio. Lendrić standardno, ostalo onako, samo bih uz Bevaba stavio i Bekrića - tanko, pretanko.

Mislim da ćemo puno bolje izgledati već naredno kolo. Nadam se tandemu Radinović - Blagoje, a Bekrić bi mogao biti odličan za klupe, da ulazi svjež pred kraj i pokuša nešto napraviti. Za prvih 11 nije.

Kostiću zamjeram što nije ubacio Šećera umjesto Bekrije.

Ne dramite za stolice, bit će sve naplaćeno. Skuplje bi bilo da smo plaćali da ih neko skine, pa stavlja opet. Razmislite.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

psihopata
Kontakt:

chile je napisao/la:Razocaran sam fino nakon ovog derbija... ocekivao sam neki napredak u igri a realno nista nisam vidio, cak smo i bolje izgledali s igracem manje.
Sudija dosta los, ona stoka s kobilje glave, nos ja budala branim draz derbija cccc
Gol smo primili golmanovom greskom a imao jos ispada sreca pa nije prvi izbor. Po meni crveni prestrog i to bas.
Ali jbg najvise sam se razocarao u igru niti formacije, niti presinga, niti brzog protoka jedino trke je bilo mada su nam stoperi prespori.
Ja nisam vidio napredak, mozda los pokusaj iznenadjenja sa 4 napadaca i Bekricem u igri, sta li... ili sam ja ocekivao bar koju smisljenu akciju i napad i nikako ne mogu da vjerujem da su nas pote drzale bez suta na gol dok smo bili kompletni.
Sve u svemu ako se po jutru dan poznaje nece na dobro i za nadati se da cemo promjeniti igru za 180 stepeni.

Sent from my Plavo Sokocalo
napredak je bila samo akcija kod gola,sve brzo,na prvu,mat u 4-5 dodira,onom treba težiti.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

hardwell
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:59 am

Svjesno je Kostić išao na duge lopte, na Pozdera i Nikolića, poslije na Mujagića. Bilo mi je nelogično, sada razumijem. Strah me i pomisliti da smo imali Blagojevića, Stevanovića i Kjosevskog. Mislio sam da ćemo ipak nakon crvenog iči na kontre i biti u formaciji 441 (Stevanović, Kosorić, Boca, Bevab-Memija, Radinovic, Secerovic, Bekric-Lendrić. Ovako je predobro ispalo, možemo biti zadovoljni :)

Bravo za ekipu koja je preorala teren. :)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

kvalitet
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:00 am

cala je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje, najebali smo. Ja nista novo i bolje nisam vidio. Fejzicu ***** ti sve.
Zašto? Igramo bez nekoliko najvažnijih igrača, tek prva tekma, šta si očekivao?

Za Fejzića ok, ono je Bože sačuvaj.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 1:00 am

psihopata je napisao/la:
chile je napisao/la:Razocaran sam fino nakon ovog derbija... ocekivao sam neki napredak u igri a realno nista nisam vidio, cak smo i bolje izgledali s igracem manje.
Sudija dosta los, ona stoka s kobilje glave, nos ja budala branim draz derbija cccc
Gol smo primili golmanovom greskom a imao jos ispada sreca pa nije prvi izbor. Po meni crveni prestrog i to bas.
Ali jbg najvise sam se razocarao u igru niti formacije, niti presinga, niti brzog protoka jedino trke je bilo mada su nam stoperi prespori.
Ja nisam vidio napredak, mozda los pokusaj iznenadjenja sa 4 napadaca i Bekricem u igri, sta li... ili sam ja ocekivao bar koju smisljenu akciju i napad i nikako ne mogu da vjerujem da su nas pote drzale bez suta na gol dok smo bili kompletni.
Sve u svemu ako se po jutru dan poznaje nece na dobro i za nadati se da cemo promjeniti igru za 180 stepeni.

napredak je bila samo akcija kod gola,sve brzo,na prvu,mat u 4-5 dodira,onom treba težiti.
Je ali za 90 minuta jednu akciju nikako ne mozes racunati napretkom a i ono je ubacaj i odlicno spustena lopta...
Mora ovo mnogo mnogo bolje.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Roberto Baggio
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:01 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Samo su nas probijali preko ove lijeve strane samo tako. Onaj Hodžić kako je ušao prolazio frajer stalno. Ni meni nije jasno što je Kostić ubacio Mujagu. Valjda se je do zadnjeg nadao da možemo do pobjede, šta li. I meni je logičnije bilo da se pojača sredina jer je nismo ni imali.
Mislim da je ubacio Mujagića jer je Stevo u neko doba crk'o. Poslije isključenja, odbrambeno smo stajali 441, a kada krenemo u napad izgledalo je kao 423: gore su bili Lendrić, Pozder i Nikolić, pa su se oni malo rotirali, napadač je ostajao gore, a ostala dvojica su morala nazad. Baš sam skont'o kako Stevo više ne može meda na desnoj strani, pa ga je prvo Kostić zamijenio Lendrićem, da Stevo bude napadač, a onda je ušao Mujagić.

Lendrić je igrao večeras i kao napadač, i kao lijevo, i kao desno krilo. Stigao zabiti i gol, a i vraćati se na obje strane do naše korner zastavice. Bravo, majstore!

slika
FK Željezničar 1921

Okolele
Kontakt:

Ali onaj Fejzić koja je ono krampa od golmana..Frajer ne zna jebenu loptu ispucati svaka u aut ide..Lik se iznad mene slomio deruci,"ciljaj u crkvu Fejziću".. :rofl: :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

diego1921
Kontakt:

Najlakse je srati samo i glumiti generala poslije bitke ! Manite se glupe price,pokazali smo karakter i to je najbitnije..Milos je jebeno lud lik,nastavi brat s 3 spica :ganja: Igru ne mozemo komentarisati ,kad je nismo ni iimali..Igramo sat s igracem manje,ne znam sta ste ocekivali !
Model molim te prestani s glupom pricom,halali sto ti ovako govorim jel mi mozes otac biti,al dosta te je ..Najlakse je sjediti za kompom i srati,a mi se tresemo ko picke na utakmici..Stolice ce uhljupi platiti i to je najbitnije.Mozes ti njima dati i 1 %,oni ce uci na nas dio i samo ces izazvati gore sranje..Ne mozes ti nekome zabraniti da kupi kartu,drugo je da imamo 10 milja clanova pa da je samo nasim clanovima dostupna karta..
Mi smo pokazali karakter,nismo sekunde ukrali na terenu ! Treba momcima cestitati,ja sam ponosan sto volim Zelju !!
Ugljesa Radinovic !! :pljesak: :pljesak:

delinjo
Kontakt:

psihopata je napisao/la:

jeste uigravao covvjek da loptu sa 45 metara spusti Stevo Lendri na nogu ...a da ovaj zakuca :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Ajzea
Kontakt:

ned jul 24, 2016 1:02 am

SWRA_1921 je napisao/la:Valjda su nam i ogradu razvalili. Sve fino fakturisati i kraj price, dati rok neki, ako ne plate, tuzba, zatezne kamate, itd.

Da li je bila ikakva koreografija na pocetku? Parole? Koji nam je trans pao?

P.S. Vama se mora crtati da smo nakon pola sata dobili crveni i da smo igrali bez 3,4 top igraca koji vec sljedecu utakmicu mogu igrati, plus derbi, plus prva tekma, a neki bi vec rezali glave. Sabura ;)
Ma sto posto... Znaci, najgori sto mozemo biti, bili smo danas... Opet nas gurbeti dobili nisu, napomenimo još jednom. Pa deset minuta sa igračem manje nije jednostavno igrati, a ne haman čitavu utakmicu. Gubi se koncepcija igre, gubi se sve. Pa oni, dok smo imali igrača više, nisu mogli prići onoj krampi na golu.. Istina je, ni mi do tada nismo imali ideju, ali oni nisu ni došli u šansu da imaju ideju. Katastrofalni su, odron zivi. Krampa na golu, jedan igrač u veznom redu, nemaš lijevog beka, nedostaju ti trojica igrača koji su uz Lendrića onaj sami vrh, ono što čini ekipu moćnom. Satrali bi ih danas da su oni bili tu, bukvalno bi ih satrali.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.

Prijava