napredak je bila samo akcija kod gola,sve brzo,na prvu,mat u 4-5 dodira,onom treba težiti.chile je napisao/la:Razocaran sam fino nakon ovog derbija... ocekivao sam neki napredak u igri a realno nista nisam vidio, cak smo i bolje izgledali s igracem manje.
Sudija dosta los, ona stoka s kobilje glave, nos ja budala branim draz derbija cccc
Gol smo primili golmanovom greskom a imao jos ispada sreca pa nije prvi izbor. Po meni crveni prestrog i to bas.
Ali jbg najvise sam se razocarao u igru niti formacije, niti presinga, niti brzog protoka jedino trke je bilo mada su nam stoperi prespori.
Ja nisam vidio napredak, mozda los pokusaj iznenadjenja sa 4 napadaca i Bekricem u igri, sta li... ili sam ja ocekivao bar koju smisljenu akciju i napad i nikako ne mogu da vjerujem da su nas pote drzale bez suta na gol dok smo bili kompletni.
Sve u svemu ako se po jutru dan poznaje nece na dobro i za nadati se da cemo promjeniti igru za 180 stepeni.
Sent from my Plavo Sokocalo
Zašto? Igramo bez nekoliko najvažnijih igrača, tek prva tekma, šta si očekivao?cala je napisao/la:Ako se po jutru dan poznaje, najebali smo. Ja nista novo i bolje nisam vidio. Fejzicu ***** ti sve.
Je ali za 90 minuta jednu akciju nikako ne mozes racunati napretkom a i ono je ubacaj i odlicno spustena lopta...psihopata je napisao/la:napredak je bila samo akcija kod gola,sve brzo,na prvu,mat u 4-5 dodira,onom treba težiti.chile je napisao/la:Razocaran sam fino nakon ovog derbija... ocekivao sam neki napredak u igri a realno nista nisam vidio, cak smo i bolje izgledali s igracem manje.
Sudija dosta los, ona stoka s kobilje glave, nos ja budala branim draz derbija cccc
Gol smo primili golmanovom greskom a imao jos ispada sreca pa nije prvi izbor. Po meni crveni prestrog i to bas.
Ali jbg najvise sam se razocarao u igru niti formacije, niti presinga, niti brzog protoka jedino trke je bilo mada su nam stoperi prespori.
Ja nisam vidio napredak, mozda los pokusaj iznenadjenja sa 4 napadaca i Bekricem u igri, sta li... ili sam ja ocekivao bar koju smisljenu akciju i napad i nikako ne mogu da vjerujem da su nas pote drzale bez suta na gol dok smo bili kompletni.
Sve u svemu ako se po jutru dan poznaje nece na dobro i za nadati se da cemo promjeniti igru za 180 stepeni.
Mislim da je ubacio Mujagića jer je Stevo u neko doba crk'o. Poslije isključenja, odbrambeno smo stajali 441, a kada krenemo u napad izgledalo je kao 423: gore su bili Lendrić, Pozder i Nikolić, pa su se oni malo rotirali, napadač je ostajao gore, a ostala dvojica su morala nazad. Baš sam skont'o kako Stevo više ne može meda na desnoj strani, pa ga je prvo Kostić zamijenio Lendrićem, da Stevo bude napadač, a onda je ušao Mujagić.Rodom s mejtaša je napisao/la:Samo su nas probijali preko ove lijeve strane samo tako. Onaj Hodžić kako je ušao prolazio frajer stalno. Ni meni nije jasno što je Kostić ubacio Mujagu. Valjda se je do zadnjeg nadao da možemo do pobjede, šta li. I meni je logičnije bilo da se pojača sredina jer je nismo ni imali.
jeste uigravao covvjek da loptu sa 45 metara spusti Stevo Lendri na nogu ...a da ovaj zakucapsihopata je napisao/la:napredak je bila samo akcija kod gola,sve brzo,na prvu,mat u 4-5 dodira,onom treba težiti.chile je napisao/la:Razocaran sam fino nakon ovog derbija... ocekivao sam neki napredak u igri a realno nista nisam vidio, cak smo i bolje izgledali s igracem manje.
Ma sto posto... Znaci, najgori sto mozemo biti, bili smo danas... Opet nas gurbeti dobili nisu, napomenimo još jednom. Pa deset minuta sa igračem manje nije jednostavno igrati, a ne haman čitavu utakmicu. Gubi se koncepcija igre, gubi se sve. Pa oni, dok smo imali igrača više, nisu mogli prići onoj krampi na golu.. Istina je, ni mi do tada nismo imali ideju, ali oni nisu ni došli u šansu da imaju ideju. Katastrofalni su, odron zivi. Krampa na golu, jedan igrač u veznom redu, nemaš lijevog beka, nedostaju ti trojica igrača koji su uz Lendrića onaj sami vrh, ono što čini ekipu moćnom. Satrali bi ih danas da su oni bili tu, bukvalno bi ih satrali.SWRA_1921 je napisao/la:Valjda su nam i ogradu razvalili. Sve fino fakturisati i kraj price, dati rok neki, ako ne plate, tuzba, zatezne kamate, itd.
Da li je bila ikakva koreografija na pocetku? Parole? Koji nam je trans pao?
P.S. Vama se mora crtati da smo nakon pola sata dobili crveni i da smo igrali bez 3,4 top igraca koji vec sljedecu utakmicu mogu igrati, plus derbi, plus prva tekma, a neki bi vec rezali glave. Sabura