Do Slobode bez Vece !Elegant je napisao/la:Trebao je da izvrsi i ostale izmjene ali valjda je se bojao da ovi ne daju jos jedan.
Dzaba to, i ja sam prvi poletio misleci jeb*te nisu toliko napaceni da ti uniste stadion. Valjda nemam dovoljno godina ili mi je odgoj drugaciji. Blamaza ili ne ide se dalje. Mislim da ne treba od ovoga praviti veliki problem jer na kraju krajeva ovo divljanje ide na obraz onih koji su divljaliModel1964 je napisao/la:Ova uprava se je sa ovim danas izblamirala pred vlastitim navijacima! Ona je krivac za ovo divljanje. Ko Alija kada je govorio da rata nece biti a oni izvukoše Faletice.TheSvenderMan je napisao/la:Slazem se s tobom da je obraz bitan, i naravno da im treba dati koliko im je propisano pa makar oni nama davali 5% koseva. Imao sam tu srecu da izbjegnem rat ali kada sam vidio danas da sjever gori nije mi dobro bilo. Odma mi je i rezultat prestao biti bitan. Samo mi je u glavi bilo "zamisli odes nekom u goste i polupas mu case".Model1964 je napisao/la: Cuo?
Nikad nismo marke naplatili!
Nije sve u parama, obraz je bitan.
J,b,o vas derbi i car derbija
Nismo ni marke naplatili jer nije bilo stolica i jer nismo bili sposobni. Ja cvrsto vjerujem da ce ova uprava rijesiti to na najbolji nacin
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valjda još dvijeirfo je napisao/la:Kolko smo jos bez vedrana?
Evo se sve ujedam za jezik da ti ne odgovorim ono što bih ti rekao u lice da te sretnem.Model1964 je napisao/la:Ova uprava se je sa ovim danas izblamirala pred vlastitim navijacima! Ona je krivac za ovo divljanje. Ko Alija kada je govorio da rata nece biti a oni izvukoše Faletice.TheSvenderMan je napisao/la:Slazem se s tobom da je obraz bitan, i naravno da im treba dati koliko im je propisano pa makar oni nama davali 5% koseva. Imao sam tu srecu da izbjegnem rat ali kada sam vidio danas da sjever gori nije mi dobro bilo. Odma mi je i rezultat prestao biti bitan. Samo mi je u glavi bilo "zamisli odes nekom u goste i polupas mu case".Model1964 je napisao/la: Cuo?
Nikad nismo marke naplatili!
Nije sve u parama, obraz je bitan.
J,b,o vas derbi i car derbija
Nismo ni marke naplatili jer nije bilo stolica i jer nismo bili sposobni. Ja cvrsto vjerujem da ce ova uprava rijesiti to na najbolji nacin
...a organi reda to nijemo gledaju. Država poklekla pred 500 huligana, kako nešto ozbiljnije da očekujemo? Investiraj u Bosnu?Omar500 je napisao/la:Nisu ni oni imali suta u prvih pola sata, ni mi. Klasicna derbi utakmica, nista ni s cim, pet miliona prekrsaja i tako. Gol smo dali iz uigrane akcije sto me raduje. Ja cekam jos cetiri najmanje kola, pa mogu dati onako sud o Kosticu i ekipi, ali sam generalno veoma optimistican i zadovoljan predstavom, jer znao sam da nece biti lako. I okej, platit ce FK Sarajevo svu stetu, ali mene boli kad gledam one divljake kako unistavaju svetinju, nas stadion. Jeble vas pare, zaista je mucno ono gledati. Videonadzor kad bude (a bit ce nekad, uslov za utakmice reprezentacije), kao i zatvoreni sistem za karte, tada ce to biti lakse kontrolisati i sankcionisat ce se svaki huligan.
Kako ti nije jasno da je jadno gledati da ti u vlastitoj kuci divljau. Zbog pameti naše uprave osjecamo se osramoceni. Ja sam odgojen kao covjek koji vjeruje covjeku. Ipak, iskustvo me je naucilo drugacije.TheSvenderMan je napisao/la:Dzaba to, i ja sam prvi poletio misleci jeb*te nisu toliko napaceni da ti uniste stadion. Valjda nemam dovoljno godina ili mi je odgoj drugaciji. Blamaza ili ne ide se dalje. Mislim da ne treba od ovoga praviti veliki problem jer na kraju krajeva ovo divljanje ide na obraz onih koji su divljaliModel1964 je napisao/la:Ova uprava se je sa ovim danas izblamirala pred vlastitim navijacima! Ona je krivac za ovo divljanje. Ko Alija kada je govorio da rata nece biti a oni izvukoše Faletice.TheSvenderMan je napisao/la: Slazem se s tobom da je obraz bitan, i naravno da im treba dati koliko im je propisano pa makar oni nama davali 5% koseva. Imao sam tu srecu da izbjegnem rat ali kada sam vidio danas da sjever gori nije mi dobro bilo. Odma mi je i rezultat prestao biti bitan. Samo mi je u glavi bilo "zamisli odes nekom u goste i polupas mu case".