Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

irfo
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 24, 2016 12:07 am

Kolko smo jos bez vedrana?

Elegant
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:08 am

Trebao je da izvrsi i ostale izmjene ali valjda je se bojao da ovi ne daju jos jedan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Elegant
Kontakt:

Elegant je napisao/la:Trebao je da izvrsi i ostale izmjene ali valjda je se bojao da ovi ne daju jos jedan.
Do Slobode bez Vece !

Hurmasica
Kontakt:

Sve u svemu, odigrali smo pristojnu utakmicu s obzirom na izostanak 2 prvotimca i povrede 3 igrača. Od ekipe očekujem tek prave stvari nakon ovog derbija kada se vrate svi igrači u puni pogon. Neke komentare ostavite za sutra, dok se glava malo ohladi. Ugodna noć plava nacijo! :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

Loše jeste bilo, ali smo igrali 60 minuta sa igračem manje i bez blagojevića i stevanoviča. Sve pohvale za Nata... pardon Uglješu. 8)
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

TheSvenderMan
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:09 am

Model1964 je napisao/la:
TheSvenderMan je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Cuo?
Nikad nismo marke naplatili!
Nije sve u parama, obraz je bitan.
J,b,o vas derbi i car derbija
Slazem se s tobom da je obraz bitan, i naravno da im treba dati koliko im je propisano pa makar oni nama davali 5% koseva. Imao sam tu srecu da izbjegnem rat ali kada sam vidio danas da sjever gori nije mi dobro bilo. Odma mi je i rezultat prestao biti bitan. Samo mi je u glavi bilo "zamisli odes nekom u goste i polupas mu case".

Nismo ni marke naplatili jer nije bilo stolica i jer nismo bili sposobni. Ja cvrsto vjerujem da ce ova uprava rijesiti to na najbolji nacin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ova uprava se je sa ovim danas izblamirala pred vlastitim navijacima! Ona je krivac za ovo divljanje. Ko Alija kada je govorio da rata nece biti a oni izvukoše Faletice.
Dzaba to, i ja sam prvi poletio misleci jeb*te nisu toliko napaceni da ti uniste stadion. Valjda nemam dovoljno godina ili mi je odgoj drugaciji. Blamaza ili ne ide se dalje. Mislim da ne treba od ovoga praviti veliki problem jer na kraju krajeva ovo divljanje ide na obraz onih koji su divljali

Rodom s mejtaša
Kontakt:

irfo je napisao/la:Kolko smo jos bez vedrana?
Valjda još dvije

amerosm
Kontakt:

Ja se izvinjavam, iskreno mislio sam da je Secerovic...

No poenta je u tome da je Kostic propustio zatvoriti tu rupu u sredini terena...

Takodje bi ovom prilikom pohvalio upravu za organizaciju utakmice i propustanje navijaca jer nije uopste bilo guzvi na ulazu, a znamo da prije nije bila takva situacija.

Ajzea
Kontakt:

Dabogda pogino svako ko je ostetio dio stadiona, ili ko je bacio baklju prema nasim navijacima. Krepali dabogda, majku vam klosarsku yebem.

BEKRIĆU, MRŠ IZ PRVE EKIPE !

Vedrane, Jovane, Boske.. Vraćajte se, zivota vam.

rodrigo87
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:10 am

horde zla pic.kice :)

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:11 am

Model1964 je napisao/la:
Model1964 je napisao/la: Cuo?
Nikad nismo marke naplatili!
Nije sve u parama, obraz je bitan.
J,b,o vas derbi i car derbija
Slazem se s tobom da je obraz bitan, i naravno da im treba dati koliko im je propisano pa makar oni nama davali 5% koseva. Imao sam tu srecu da izbjegnem rat ali kada sam vidio danas da sjever gori nije mi dobro bilo. Odma mi je i rezultat prestao biti bitan. Samo mi je u glavi bilo "zamisli odes nekom u goste i polupas mu case".

Nismo ni marke naplatili jer nije bilo stolica i jer nismo bili sposobni. Ja cvrsto vjerujem da ce ova uprava rijesiti to na najbolji nacin

Ova uprava se je sa ovim danas izblamirala pred vlastitim navijacima! Ona je krivac za ovo divljanje. Ko Alija kada je govorio da rata nece biti a oni izvukoše Faletice.
Evo se sve ujedam za jezik da ti ne odgovorim ono što bih ti rekao u lice da te sretnem.
イビチャ・オシム

shzna
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:12 am

Ja sam zadovoljan. Krenuli smo sa 4 napadača, muda do poda, ali nismo uspjeti realizovati to do kraja jer nas je uyebao crveni karton. Ali, i sa igračem manje uspiješ povesti lijepim golom, a primimo tako glup gol gdje su i golman a i Aco mogli otkloniti opasnost.

Talijan, po meni, bolji od kapitena, kojem se drma mjesto siguran sam, pogotovo sa povratkom Jahića a ni Grk nije za otpisati.
Radinović. :klanjase2:
Lendrić, Pozder i Stevo. :klanjase2:
1987

sajo10
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:13 am

Sad s utakmice. Samo cu reci SVAKA YEBENA CAST MANIJACI! Ponosim se sto sam Zeljovac. Ne zbog one igre na terenu ali zbog navijanja i zbog onog zajednistva!

Bod na kraju ko kuca.. steta za crveni. Nismo postojali posle toga.

Rammus
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:13 am

Igra stvarno nije bila na zavidnom nivou ni kad smo bili kompletni, bilo je tu dosta dodavanja stopera pa onda nabiju loptu, naravno, ima napretka, ali i dalje nam previše stoperi kreiraju igru. Bekrić defanzivno sasvim solidan, ali od njega se očekuje ofanzivno da kreira, a on to očigledno ne zna, Uglješa, Lendrić, Pozder, Boccaccini su odskakali od ostalih, također Stevo je bio jako solidan. Ne znam zašto Šečerović nije dobio šansu kao ni Siniša, ali dobro sigurno da postoji neki razlog. Sve u svemu nije ovo loše, bod sam i priželjkivao.

Incident ne bih previše komentarisao, ne znam ko je normalan mogao očekivati da oni najveći klošari i narkomani neće napraviti belaj sa stolicama, pomirio sam se s tim i prije utakmice i uprava možda i nije loše postupila, ovako će oni ovo sve fino platiti, ponove se postave stolice i to je to pa nek stalno tako rade...

Sada je od krucijalnog značaja pobijediti Olimpik, tu ćemo vidjeti veći napredak u igri nego sad, bar se nadam i pobjeda ne smije doći u pitanje.

Bit će Željo opet šampion !

fczeljo
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:14 am

Omar500 je napisao/la:Nisu ni oni imali suta u prvih pola sata, ni mi. Klasicna derbi utakmica, nista ni s cim, pet miliona prekrsaja i tako. Gol smo dali iz uigrane akcije sto me raduje. Ja cekam jos cetiri najmanje kola, pa mogu dati onako sud o Kosticu i ekipi, ali sam generalno veoma optimistican i zadovoljan predstavom, jer znao sam da nece biti lako. I okej, platit ce FK Sarajevo svu stetu, ali mene boli kad gledam one divljake kako unistavaju svetinju, nas stadion. Jeble vas pare, zaista je mucno ono gledati. Videonadzor kad bude (a bit ce nekad, uslov za utakmice reprezentacije), kao i zatvoreni sistem za karte, tada ce to biti lakse kontrolisati i sankcionisat ce se svaki huligan.
...a organi reda to nijemo gledaju. Država poklekla pred 500 huligana, kako nešto ozbiljnije da očekujemo? Investiraj u Bosnu?

Model1964

ned jul 24, 2016 12:16 am

Model1964 je napisao/la:
TheSvenderMan je napisao/la: Slazem se s tobom da je obraz bitan, i naravno da im treba dati koliko im je propisano pa makar oni nama davali 5% koseva. Imao sam tu srecu da izbjegnem rat ali kada sam vidio danas da sjever gori nije mi dobro bilo. Odma mi je i rezultat prestao biti bitan. Samo mi je u glavi bilo "zamisli odes nekom u goste i polupas mu case".

Dzaba to, i ja sam prvi poletio misleci jeb*te nisu toliko napaceni da ti uniste stadion. Valjda nemam dovoljno godina ili mi je odgoj drugaciji. Blamaza ili ne ide se dalje. Mislim da ne treba od ovoga praviti veliki problem jer na kraju krajeva ovo divljanje ide na obraz onih koji su divljali

Kako ti nije jasno da je jadno gledati da ti u vlastitoj kuci divljau. Zbog pameti naše uprave osjecamo se osramoceni. Ja sam odgojen kao covjek koji vjeruje covjeku. Ipak, iskustvo me je naucilo drugacije.
Trebamo praviti veliki problem, jer on to zaista jeste. Stvari se ponavljaju jer se ne uci na grškama.
Taj mudonja koji je donio ovakvu odluku bi trebao javno reci* Taj sam, zajebo sam, dajem funkciju na raspolaganje, podnosim ostavku ili vec šta .
Ma ko da je! Ko je preživio paljenje Grbavice zna o cemu pricam.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:17 am

Gledam onaj njihov go, ma ono Veca ne bi primio nema šanse.

Model1964

ned jul 24, 2016 12:17 am

@izlija
možeš slobodno na PP... prije bana
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Elegant
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:19 am

Paklena ce biti sezona !

Sad moramo uzeti Olimpik da nadnoknadimo ove bodove, a onda Široki pa Sloboda. :r

Grbavica
Kontakt:

ned jul 24, 2016 12:19 am

e moj Husiću
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.

Prijava