Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tryg
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 23, 2016 11:41 pm

Al ja evo jos kontam kako je glup onaj Husic pa ono nisu istine. Odmah ga ispisati iz kluba jer ono sto je uradio nisu greske, oba zuta kartona on ga levati a ovaj ga udara namjerno sa ledja.

Kako je glup jos mi u glavu ne ulazi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:41 pm

Ja ne znam šta je neko očekivao, pa ljudi moji ovo je derbi i još prva tekma. Niko nikog nije izdominiro ima 10 godina. Ja sam zadovoljan viđenim, moram biti i rezultatom kad igraš sa igračem manje protiv dobre ekipe.

Model1964

sub jul 23, 2016 11:42 pm

delinjo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Rezultat nekad odgovara,nekad ne. Prvo kolo, dosta novih igraca, novi SŠ... treba puno rada i naše podrške.

Sada o u pravi!
Koja je pametnica donjela odluku da im se da više karata od propisanog i još da se ne skidaju stolice? Ko je daje, napravio je supergiga glupost za koju treba odgovarati. Te stolice su kupljene novcem ljudi koji su od usta odvajali da bi se obnovila naša Grbavica. J,e.bo vas derbi i car derbija. Ovo je egresija na Grbavicu, na naš dom! Derbi ne postoji vec dugo a mi od njega pravimo mit. Tekma u nizu koju Željo igra, samo to je, ništa više. One šuplje price o jaranstvu, farbanju cuka u protivnicku boju, i druge bajke zaboravite! Tu šuplju su plasirali uhljupi sa lavora a mi se primili ko salata. Pokazali su po stoti put koji su dušmani. Da ne ponavljam price o 92 i slicna sranja, danas sam se osjecao isto onako kada je gorila Grbavica.
Upravo ako niste ustanju zaštititi naš dom... vozdra! Ne prosipajte neku kao gradsku finocu! Sa gospodinom gospodski, sa papkom još gore ! Niko, ni Misimovic ni Osim nema pravo da dozvoli uništavanje teško stecene imovine!
Napravite kavez od debele armature za onoliko navijaca koliko ide po propisima. Personalizirajte karte. Prosite, kradite ali kupite najsavremeniji videonadzorni sistem.
Bruka i sramota je da nam orgijaju u našoj kuci a mi njemo posmatramo. Kada se nasi navijaci odluce svetiti, tad je kasno. Nadam se da ce ova noc proci mirno bez žrtava. Ako nedo bog bude belaja, jedan od krivaca je naša uprava.
PS
Poslije ovog posta je pitanje vremena kada cu dobiti ban.

nazalost puno istine ima u ovom postu...ne treba upravu dirati podrsku dati,ali ove stvari vise ne smiju dozvoliti...opet veliki minus pisaj ga ...i ja sam prvi mislio da im treba dati vise ajd derbi...ali zajeb i to opasan ...sto se mene tice kavez napraviti bez stlica 5 % i to je to ...
5% ne znaci ništa dok se ne uvede videonadzorni sistem i personalizacija karata. Nije potrebno otkrivati toplu vodu, malo po evropi pogledati.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

black64
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:42 pm

AsharaK je napisao/la:Boccaccini, Aco, Ugljesa, Lendric :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
+ memija

Elegant
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:43 pm

Nas je crveni karton presjekao kako ga dobi ni sam ne zna.

Bekrica nema nigdje, Bevab - neka mu bude obzirom da je prva utakmica.

P.S. Baljke treba Ustavom zabraniti ! Stadion smo kompletan prodali i sad ce klub dio tih para dati na kazne !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub jul 23, 2016 11:43 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

I mene je zabolilo ono cupanje i paljenje stolica ali sve ce se naplatiti.. A i nisam nesto siguran da i nasi ne bi uradili isto na stadionu njanja da ga oni imaju..

Sto se tice tekme sve nase taktike su pale u vodu posle crvenog.. Husic ko Stevanovic na proslom derbiju napravio veliku glupost s tim da sad nije bilo prastanja.. Kostao nas je dva boda jer nam pitari u tri tekme ne bi gola zabili da smo bili kompletni..

Bekric opet medju losijima.. Ugljesa odlican.. Memija dobar dok se nije umorio a igrac u njegovim godinama i na njegovoj poziciji ne bi smio fizicki padati nakon manje od sata igre u kojoj nije bilo nekog tempa i koja se zasnivala na destrukciji..

Aco dobar.. Bocacini odlican.. Lendric pravi vodja.. Bevab los..Pozder jako borben i zahvalan igrac i danas je dosta pretrcao iako je veci dio utakmice proveo na krilu.. Nikolic onako.. Slabo je po meni pomagao Memiji al eto imao je tu asistenciju..

Zao mi je sto Secerovic nije igrao od pocetka umjesto Bekrica jer je prava rafilica i fizicki dominantniji igrac od Samira.. Falio je takav u nasoj sredini..

Ja sam prije utakmice ocekivao neki x tako da nisam razocaran ali ostaje neki zal zbog tog crvenog kartona koji je utakmicu odveo u drugi smjer..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub jul 23, 2016 11:43 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Brkoo
Kontakt:

Kad bih komentarisao ucinak igraca to bi izgledalo ovako
Fejzic- krivac kod gola, losa ispucavanja, odlicna odbrana kod suta Benke, sve u svemu, jedva cekam povratak Kjosevskog
Talijan odigrao odlicno, uvijek dobro postavljen, pozrtvovan, klizeci startovi uvijek pravovremeni
Aco- krivac kod gola, ostatak utakmice dobar bio
Husic- do crvenog kartona sasvim solidan, veliku glupost je napravio
Memija-polako se vraca u formu, falio je u napadu ali nije mogao realno sam drzati citavu stranu
Bekric- razocarenje, umjesto da on povuce i da nesto uradi on se skriva od lopte, sramotno izdanje
Radinovic- odlican, bukvalno sam drzao nas vezni red
Dzenis- nije imao prilike nesto vise da uradi, solidan bio dok je igrao
Pozder- odlican, dosta dobro kretanje u odnosu na visinu,
Nikolic- asistent kod gola, korektno odradio utakmicu, dosta pretrcao
Lendric- sta reci za ovog momka, pored gola toliko pretrcao da to nije humano
Sto se tice izmjena Bevab je bio ocajan. Mujagic nije igrao dovoljno da bih ga mogao ocijeniti.

Treba naglasiti da su nam falila 4 bitna igraca, Kjosevski, Jahic, Blagojevic i Miroslav Stevanovic plus Lazic i Halvadzic koji su lijeva krila. Postavka Kostica je bila po mom misljenu losa, misljenja sam da je trebao poceti u vezi sa Secerovicem i Radinovicem, a da Bekric udje sa klupe nekad u drugom poluvremenu. Uglavnom, ocekujem da ce protiv Olimpika u drugom kolu to izgledati mnogo bolje kad se vrate suspendovani i povrijedjeni igraci..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Veteran1965
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:44 pm

Model1964 je napisao/la:Rezultat nekad odgovara,nekad ne. Prvo kolo, dosta novih igraca, novi SŠ... treba puno rada i naše podrške.

Sada o u pravi!
Koja je pametnica donjela odluku da im se da više karata od propisanog i još da se ne skidaju stolice? Ko je daje, napravio je supergiga glupost za koju treba odgovarati. Te stolice su kupljene novcem ljudi koji su od usta odvajali da bi se obnovila naša Grbavica. J,e.bo vas derbi i car derbija. Ovo je egresija na Grbavicu, na naš dom! Derbi ne postoji vec dugo a mi od njega pravimo mit. Tekma u nizu koju Željo igra, samo to je, ništa više. One šuplje price o jaranstvu, farbanju cuka u protivnicku boju, i druge bajke zaboravite! Tu šuplju su plasirali uhljupi sa lavora a mi se primili ko salata. Pokazali su po stoti put koji su dušmani. Da ne ponavljam price o 92 i slicna sranja, danas sam se osjecao isto onako kada je gorila Grbavica.
Upravo ako niste ustanju zaštititi naš dom... vozdra! Ne prosipajte neku kao gradsku finocu! Sa gospodinom gospodski, sa papkom još gore ! Niko, ni Misimovic ni Osim nema pravo da dozvoli uništavanje teško stecene imovine!
Napravite kavez od debele armature za onoliko navijaca koliko ide po propisima. Personalizirajte karte. Prosite, kradite ali kupite najsavremeniji videonadzorni sistem.
Bruka i sramota je da nam orgijaju u našoj kuci a mi njemo posmatramo. Kada se nasi navijaci odluce svetiti, tad je kasno. Nadam se da ce ova noc proci mirno bez žrtava. Ako nedo bog bude belaja, jedan od krivaca je naša uprava.
PS
Poslije ovog posta je pitanje vremena kada cu dobiti ban.
Nadovezao bi se. Ne budite sujetni gospodo i ne glumite transparentnost neku i nivo. Poslušajte nekada pa i navijače koji prate klub preko 30 godina,i znaju sva ZLA na koja su spremni navijači čiji je udarni trans "MRZIM ŽELJEZNIČAR"...njima je i 5% mnogo, ali pravila kažu da im se toliko mora dati. Napravi im blindirani kavez i zdravo. Popišam se na svaku marku od njihovih karata nakon ovoga šta su iza sebe ostavili.
Što se utakmice tiče, meni uvijek isto, na rubu infarkta, valjda godine, jbg nisam više za ovog...igru bi podjelio na period do kartona, i poslije toga. Do kartona izjednačeno i ništa posebno. Mnogo borbenosti i želje, ali i mnogo grča. Sa igračem manje, dosta teško ali po izjavi trenera disciplinovano i po dogovoru....igrače ne bi komentarisao, samo bi napomenuo da nam večeras nisu igrala trojica najstandardnijih i najkonstantnijih prošlog proljeća, i sa njima bi ovo trebala biti skroz druga ekipa.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:45 pm

Ljudi, super je ovo sve, jednostavno je nevjerovatno koliko pehova smo imali

Veco, Stevanovic, Blagojevic suspenzija
Lazic, Halvadzic, Zeric lakse povrede
Jahic nespreman
Hervas ode cetiri dana pred derbi i prvu utakmicu prvenstva

To je osam igraca, a od tih osam, cetiri si uigravao za derbi dok se ne desise povrede. I da stvar bude jos gora, crveni u tridesetoj minuti. Odlicno su momci odigrali, Sarajevo pored gola, gdje je bila nasa greska, i suta Benke, nije imalo sanse. Probijali gdje je Bevab i napamet ubacivali u sesnaest, gdje su nasi cistili.
Ja vidim naznake dobre igre u nastavku sezone. Trebat ce jos vremena da se to uigra, ali evo, proslo je vec prvo kolo.
Liga 12 ce biti iznimno zahtjevna i teska, kao nikad do sada. Na zimu dovesti 1-2 provjerena igraca i mislim da mozemo velike stvari napraviti. Ona akcija iz koje smo postigli go je nevjerovatna, ponavljam jos jednom. Ono zelim od naseg Zeljeznicara, savrseno odigrano.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Dr. Adzem
Kontakt:

Bekric se nije vidio previse je imao obaveza u defanzivi.
Imamo dobru ekipu mogli smo mi ovo dobit da smo samo malo hrabriji bili.
Bevab los pravo. Pozder i Nikolic strasni kao i ugljesa.
Kaze kostic nemamo igraca na krilu. Molim te Buba potpisi.
Cuva Bog Zelju svog!

Roberto Baggio
Kontakt:

:zeljeznicar1:
FK Željezničar 1921

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:47 pm

Ja nisam skonto je li Husić dobio drugi žuti ili direktni crveni.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:48 pm

Ja mislim da je prije toga dobio zuti, zato ga je mozda Kostic trebao izvesti iz igre kao sto je Mulalic svojevremeno S Stevanovica
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

TheSvenderMan
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:50 pm

Svaka cast kosticu, nevjerovatno povjerenje u ekipu covjek ima. Nije srljao i pravio bunker izmjenama kako bi to drugi radili vec je ostavio ekipu kakva je bila u startu i do neke mjere nam se to i isplatilo. Jebiga steta zbog primljenog gola al sta je tu je.

Ugljesa- Blagojevic ce biti strasna kombinacija... Jos desno stevanovic i lijevo lazic a lendric i stevo/pozder u spicu... Jedva cekam olimpic. Kad sam vec kod olimpica zna li neko gdje se igra, na kosevu ili na otoci

Elegant
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:51 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ja nisam skonto je li Husić dobio drugi žuti ili direktni crveni.
Bolje da je "drugi zuti" propusti Olimpik i eto ga nazad.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:51 pm

Hendikepirane kao nikad nas ne mogu dobiti. Prezadovoljan bodom.. Ne pamtim kad sam ovo rekao, ali sada je tako.

Uglješa - Blagojević će biti daleko najjači vezni red u ligi.

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:52 pm

Ugljesa i Lendra aferim.

TheSvenderMan
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:53 pm

I da, ne brinite ljudi fakturisat ce se stolice fknsarajevu, tako sam bar cuo. Sve ce se rijesiti

baxuz87
Kontakt:

.
Zadnja izmjena: baxuz87, dana/u sub jul 23, 2016 11:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Hadzijalagic
Kontakt:

Husic je dobio drugi zuti.. Dva beze faula u nekoliko minuta..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava