Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rodom s mejtaša
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 23, 2016 11:13 pm

Ma do crvenog smo bili bolji. Mi u polu sastavu, oni u najjačem. Šta im je falio taj Kovačević koji kod nas nema mjesta ni na klupi. Bit će ovo dobro, samo da ostane ovaj nivo trke i angažovanosti.

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:17 pm

slika

:zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:17 pm

Pa gdje su sad oni sto kazu daj im pola sjevera, jeste vidjeli sta rade? Dzaba sam ja govorio, napadali me ovdje. Sljedeci put pet posto, 500 karata i nek se jebu tamo!!!
Valjic, pa boze sacuvaj sta je ono. Husic idiotsku gresku napravio, Kostic ga je odmah morao izvesti vani. Bevab je fakat los, nazalost. Radinovic kupi svaku loptu, sta je ono. Odlicno pojacanje. Svidio mi se Pozder, dobar je bio, stoperski tandem ok, pogotovo Aco, kapitenski je iznio utakmicu, imao je par dobrih situacija gdje je bas dobro iznio. Fejzic usrao kod situacije gdje primismo go, ali ajde izvadio se kod odbrane Benke. Kjosevski, Blagojevic i Stevanovic, vidi se da fale, oni su nam okosnica ekipe. Ja sam prezadovoljan, bit ce ovo dobro, trkacki se dobro odigralo, ipak je ovo derbi, po meni jedna od najgorih utakmica, svega ima samo nema fudbala, fakat ne mogu gledat ni igrace Sarajeva ni njihove navijace, dno dna. Lendricev go odlican, ali sta je jos bolje, dali smo ga iz izradjene akcije koja je PERFEKTNA, ZA CISTU DESETKU! Sta je ono ljudi dragi bilo :D
Uglavnom, isfrustriran sam zbog pitara, jer sam znao da ce ovo biti, ali jos mi gore zbog ovih nasih sto bi im odmah pola sjevera dali...ali ajde, kontam ja njih, stariji su to ljudi, sjecaju se prijeratnih vremena, ali danas nista nije isto nazalost. Mada, pitari su i prijerata bili hinje koliko znam, a sad su klasicna stoka. Cuj trans 'mrzim zeljeznicar'...to sve govori o njima...
Bit ce ovo dobro ljudi, mada izgleda opet da je belaj na lijevoj strani. Krivo mi sto Beganovic zbog Husica je morao izaci, bio je borben dosta, vidi se da je imao zelje. Uglavnom, sezona je duga, vidi se da ce trebati mozda jos nekog dovesti na zimu, klupa moze postati i kratka, evo vidjelo se da nismo imali klasicnih krila, koga da ubacimo, zbog povreda i suspenzija. Toliko od mene, odoh da dodjem sebi, pa kad se smire strasti, budem nesto normalno rekao. Halalite.
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u sub jul 23, 2016 11:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Tryg
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:20 pm

Ma jos kad Jahic dodje Bekric moze sa Amrom na Maldive.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

irfo

sub jul 23, 2016 11:20 pm

JA JOS NEMOGU SEBI DA DOCI KAKO JE BOCCACINI SPOR GROB TE **** STA JE ONO, AL JE ZATO PAOLO MALDINI U SVEMU OSTALOM, AL FRAJER KO DA JE INVALID ALLAHU DRAGI

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:21 pm

irfo je napisao/la:JA JOS NEMOGU SEBI DA DOCI KAKO JE BOCCACINI SPOR GROB TE **** STA JE ONO, AL JE ZATO PAOLO MALDINI U SVEMU OSTALOM, AL FRAJER KO DA JE INVALID ALLAHU DRAGI
Rijetko koji stoper sa njegovom visinom može biti i brz ali zato sve nadoknađuje perfektnim postavljanjem. :palacgore:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:22 pm

E jebi.ga igro bi u Juventusu da ima sve

krajisnik87
Kontakt:

slika
slika
Zadnja izmjena: krajisnik87, dana/u sub jul 23, 2016 11:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

delinjo
Kontakt:

irfo je napisao/la:JA JOS NEMOGU SEBI DA DOCI KAKO JE BOCCACINI SPOR GROB TE **** STA JE ONO, AL JE ZATO PAOLO MALDINI U SVEMU OSTALOM, AL FRAJER KO DA JE INVALID ALLAHU DRAGI
puno bolji kvalitetniji i pametniji igrac od kapitena :)
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:23 pm

U da, ja Jahica zaboravio, ma bit cemo pravo dobri, bez sekiranja ljudi, bili smo osakaceni pred ovu utakmicu i jos onda crveni karton. Sta zamjeram Valjicu, pustio grubu igru, proslo pola sata i onda odjednom dade drugi zuti. Pa postavi kriterij i ne mijenjaj ga!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Elegant
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:27 pm

Yebo te svak' sta reci nakon ovog svega veceras. :psujem:

Yebe vas baklje, ko kaze da treba palit jer je derbi neka mu kuci posalju racun od kazne !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub jul 23, 2016 11:28 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

sub jul 23, 2016 11:28 pm

Rezultat nekad odgovara,nekad ne. Prvo kolo, dosta novih igraca, novi SŠ... treba puno rada i naše podrške.

Sada o u pravi!
Koja je pametnica donjela odluku da im se da više karata od propisanog i još da se ne skidaju stolice? Ko je daje, napravio je supergiga glupost za koju treba odgovarati. Te stolice su kupljene novcem ljudi koji su od usta odvajali da bi se obnovila naša Grbavica. J,e.bo vas derbi i car derbija. Ovo je egresija na Grbavicu, na naš dom! Derbi ne postoji vec dugo a mi od njega pravimo mit. Tekma u nizu koju Željo igra, samo to je, ništa više. One šuplje price o jaranstvu, farbanju cuka u protivnicku boju, i druge bajke zaboravite! Tu šuplju su plasirali uhljupi sa lavora a mi se primili ko salata. Pokazali su po stoti put koji su dušmani. Da ne ponavljam price o 92 i slicna sranja, danas sam se osjecao isto onako kada je gorila Grbavica.
Upravo ako niste ustanju zaštititi naš dom... vozdra! Ne prosipajte neku kao gradsku finocu! Sa gospodinom gospodski, sa papkom još gore ! Niko, ni Misimovic ni Osim nema pravo da dozvoli uništavanje teško stecene imovine!
Napravite kavez od debele armature za onoliko navijaca koliko ide po propisima. Personalizirajte karte. Prosite, kradite ali kupite najsavremeniji videonadzorni sistem.
Bruka i sramota je da nam orgijaju u našoj kuci a mi njemo posmatramo. Kada se nasi navijaci odluce svetiti, tad je kasno. Nadam se da ce ova noc proci mirno bez žrtava. Ako nedo bog bude belaja, jedan od krivaca je naša uprava.
PS
Poslije ovog posta je pitanje vremena kada cu dobiti ban.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

irfo

sub jul 23, 2016 11:28 pm

ma dobro ce ovo izgledat ja mislim, treba realno sagledat i reci da su nedostajala dva daleko najvaznija igraca nam, kao i veca na golu i dok se to uigra sve mislim da ce biti dobro sve

Alipasino
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:29 pm

Realizacija 100% 1 sut 1 bod.Fudbal je u krizi zescoj nebitno za crveni falilo igraca.Pa uvjek ce neko falit sto zbog kartona sto povreda.Evo vec Husic fali Bevap ili Cevab nije ni za Vrbanjuse Bekric uzima platu a lezim ala socijala na zapadu kako ga nije stid.Licno cu rec Kosticu i zamolit ga da Bekrica nestavlja vise u prvih 11.Bice mi lakse da sam bar pokuso.

delinjo
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:31 pm

Model1964 je napisao/la:Rezultat nekad odgovara,nekad ne. Prvo kolo, dosta novih igraca, novi SŠ... treba puno rada i naše podrške.

Sada o u pravi!
Koja je pametnica donjela odluku da im se da više karata od propisanog i još da se ne skidaju stolice? Ko je daje, napravio je supergiga glupost za koju treba odgovarati. Te stolice su kupljene novcem ljudi koji su od usta odvajali da bi se obnovila naša Grbavica. J,e.bo vas derbi i car derbija. Ovo je egresija na Grbavicu, na naš dom! Derbi ne postoji vec dugo a mi od njega pravimo mit. Tekma u nizu koju Željo igra, samo to je, ništa više. One šuplje price o jaranstvu, farbanju cuka u protivnicku boju, i druge bajke zaboravite! Tu šuplju su plasirali uhljupi sa lavora a mi se primili ko salata. Pokazali su po stoti put koji su dušmani. Da ne ponavljam price o 92 i slicna sranja, danas sam se osjecao isto onako kada je gorila Grbavica.
Upravo ako niste ustanju zaštititi naš dom... vozdra! Ne prosipajte neku kao gradsku finocu! Sa gospodinom gospodski, sa papkom još gore ! Niko, ni Misimovic ni Osim nema pravo da dozvoli uništavanje teško stecene imovine!
Napravite kavez od debele armature za onoliko navijaca koliko ide po propisima. Personalizirajte karte. Prosite, kradite ali kupite najsavremeniji videonadzorni sistem.
Bruka i sramota je da nam orgijaju u našoj kuci a mi njemo posmatramo. Kada se nasi navijaci odluce svetiti, tad je kasno. Nadam se da ce ova noc proci mirno bez žrtava. Ako nedo bog bude belaja, jedan od krivaca je naša uprava.
PS
Poslije ovog posta je pitanje vremena kada cu dobiti ban.

nazalost puno istine ima u ovom postu...ne treba upravu dirati podrsku dati,ali ove stvari vise ne smiju dozvoliti...opet veliki minus pisaj ga ...i ja sam prvi mislio da im treba dati vise ajd derbi...ali zajeb i to opasan ...sto se mene tice kavez napraviti bez stlica 5 % i to je to ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:32 pm

Boccaccini, Aco, Ugljesa, Lendric :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Željezničar ante portas !

sergejevic

sub jul 23, 2016 11:34 pm

Imali smo igraca manje sat vremena, a oni nisu mogli sansu napraviti. Pored toga Bekric opet jako lose, ali eto valjda cekamo da nadodje. Samo je strasno kakav cemo vezni red imati sa Jovanom i Ugljesom koji je po meni igrac utakmice. Odusevio me momak i svaka mu cast. Pored njih ce Stevanovic biti desno, a to vec djeluje duplo bolje. Boccaccini veoma dobar, vidi se ta zabarska skola u odbrani, cita igru, odlicno se postavlja, onako lagano cisti lopte, a brzina mi i ne treba. Kao sto neko rece jos da to ima vjerovatno bi sad s Kelinijem i Bonucijem igrao u Juventusu. Pozder takodjer jako dobar, borio se, perfektno centrirao, a Nikolic napravio ono sto cijelu karijeru radi. Koristan igrac koji ce uvijek donjeti nesto svojoj ekipi, sjajno spustio loptu. Lendric nastavio gdje je stao prosle sezone i mislim da trebamo slaviti sto je produzio ugovor. Fejzicu se nema sta zamjeriti, imao dobru odbranu, neke losije procjene, ali sve u svemu bio je korektan.

Opet ostaje mnogo upitnika oko ovog sastava. Sta li je Kostic htio postici s 4 napadaca u prvih 11 plus Bekric u veznom redu ? Najtuznije je bilo sto mi nismo mogli ni u skoku parirati stoperima pitara i tu napraviti neku razliku. Mislim da bi ih hladno dobili uz neke brze igrace umjesto ovih centarfora na svim djelovima terena, ali eto na kraju je dobro zavrsilo. Mislim da smo morali ovo bolje odraditi, dobra je prilika bila da se fino krene u sezonu. Steta sto su nam nedostajali Jovan i Miroslav, i opet kazem jedva cekam da vidim taj novi vezni red koji bi mogao biti odlican. Jos jednom svaka cast Ugljesi Radinovicu i Ivanu Lendricu, a naravno i svima ostalim koji su se borili do kraja.

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 23, 2016 11:36 pm

sergejevic je napisao/la:Imali smo igraca manje sat vremena, a oni nisu mogli sansu napraviti. Pored toga Bekric opet jako lose, ali eto valjda cekamo da nadodje. Samo je strasno kakav cemo vezni red imati sa Jovanom i Ugljesom koji je po meni igrac utakmice. Odusevio me momak i svaka mu cast. Pored njih ce Stevanovic biti desno, a to vec djeluje duplo bolje. Boccaccini veoma dobar, vidi se ta zabarska skola u odbrani, cita igru, odlicno se postavlja, onako lagano cisti lopte, a brzina mi i ne treba. Kao sto neko rece jos da to ima vjerovatno bi sad s Kelinijem i Bonucijem igrao u Juventusu. Pozder takodjer jako dobar, borio se, perfektno centrirao, a Nikolic napravio ono sto cijelu karijeru radi. Koristan igrac koji ce uvijek donjeti nesto svojoj ekipi, sjajno spustio loptu. Lendric nastavio gdje je stao prosle sezone i mislim da trebamo slaviti sto je produzio ugovor. Fejzicu se nema sta zamjeriti, imao dobru odbranu, neke losije procjene, ali sve u svemu bio je korektan.

Opet ostaje mnogo upitnika oko ovog sastava. Sta li je Kostic htio postici s 4 napadaca u prvih 11 plus Bekric u veznom redu ? Najtuznije je bilo sto mi nismo mogli ni u skoku parirati stoperima pitara i tu napraviti neku razliku. Mislim da bi ih hladno dobili uz neke brze igrace umjesto ovih centarfora na svim djelovima terena, ali eto na kraju je dobro zavrsilo. Mislim da smo morali ovo bolje odraditi, dobra je prilika bila da se fino krene u sezonu. Steta sto su nam nedostajali Jovan i Miroslav, i opet kazem jedva cekam da vidim taj novi vezni red koji bi mogao biti odlican. Jos jednom svaka cast Ugljesi Radinovicu i Ivanu Lendricu, a naravno i svima ostalim koji su se borili do kraja.
Ma najgora je stvar što ti uigravaš Žerića i Lazića u prvih 11 i onda se oni povrijede pred derbi. Halvadžić isto tako, Mićo suspenzija i eto dobiješ 4 napadača naprijed silom prilika.

irfo

sub jul 23, 2016 11:37 pm

Ma blagojevic je pola ekipe, po stoti put se to pokazuje bez njega smo nista, dati covjeku ugovor do kraja karijere i platu kolku hoce

iggy2377

sub jul 23, 2016 11:40 pm

Kao sto sam inedavno napisao imao sam priliku biti na utakmici protiv Arsenala u SLO, kad sam se vratio nism zelio da komentarisem igru igraca ali sada moram TAJ ISTI BEKRIC JE ISTE GRESKE PRAVIO I NA TOJ UTAKMICI ZATO STO NIKAD NIJE IGRAO U OVOJ FORMACIJI I ON SE JEDNOSTAVNO GUBIO i na derbiju iste greske pravio.kad ga je zamjenio Hervas sve je izgledalo extra bolje zato sto on zna to igrati..jednom rijecju Bekric mora na klupu on ovo nezna igrati

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava